top of page

OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 27.02.2024

 

 

Estimats germans i germanes, estimats amics del Cor del Foc Blanc, jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, Comandant dels 24 Ancians aquí al sistema solar! Avui vinc amb tota la Fraternitat de Llum i Amor, amb l'Assemblea de Melquitsédec per donar el tret de sortida a la ronda de transmissions 2024. Us donem la benvinguda de nou al nostre cor, al Cor del Foc Blanc, en la Nova Aliança de l'Anyell!

 

 

Acollim-nos en el Silenci, en la Paraula que dóna la Vida, en el Foc de l'Esperit Sant que davalla

en les vostres Corones, en el Foc Sagrat de l'Amor Diví que s'encén

en l'Altar de la vostra Ànima, en el vostre pit.

 

Fem comunió uns instants amb la Presència de tota la Fraternitat Celestial, dels sants, dels àngels, dels profetes i de l'estimat Mestre Diví, el Pare d'Orió, que ens beneeix amb

la Llum de la seva Mirada.

 

 

Avui encetem doncs aquest any, on rebreu la visita habitual de la meva presència acompanyada dels Melquitsédec, i on també tindreu algunes sorpreses especials que s'aniran presentant durant aquesta temporada.

 

Com veieu el Sol està espetegant eh! Està inundant la Terra i el sistema solar amb els Nous Raigs i les Noves Freqüències. Així que sigueu lleugers, mantingueu la puresa del vostre cos amb una alimentació senzilla, amb una higiene adequada, amb un repòs mesurat. Deixareu d'aquesta manera que les altes freqüències del Foc, que polvoritzen tots els antics cossos, i us deixen tan sols amb el cos d'Eternitat, puguin baixar amb el màxim Amor, amb la màxima Dolçor, i així, amb la vostra calma i bona disposició, permetreu que el Foc s'instal·li pacíficament en les estructures subtils i en el vostre coc Etèric, que es transforma en el Nou Cos Etèric de Foc de 5a dimensió.

 

A mesura que s'instal·li el Foc en tots vosaltres, el cos físic també serà totalment transformat, transmutat eh, i la vibració bàsica de totes les vostres cèl·lules s'actualitzarà amb el Patró Original de l'Àtom Primordial, el Diamant Etern i Diví que porteu al vostre pit, que guarda la memòria del vostre Ésser Original i Ancestral.

 

Com el Pare d'Orió va dir, la Nova Aliança de l'Anyell és on trobeu la unitat del creat i l'increat, del manifestat i no manifestat. I què vol dir això? Primerament, la Nova Aliança, què significa? Al llarg del temps, es va renovant el Pacte dels homes amb la Llum Divina, en cada visita d'un enviat de la Llum Autèntica, s'ofereix una actualització, una renovació de la manera en la qual baixa la Llum i es manifesta. L'anyell tots sabeu a qui es refereix eh, es refereix al Crist, l'anyell degollat, aquell que sacrifica el seu Ésser Immens amb un gran Amor, per la salut i la resurrecció de la Família Crística.

 

Per tant, és aquí en aquesta Nova Aliança de l'Anyell on s'acompleix la renovació del Treball de la Llum realitzat per tots nosaltres, per tota la Fraternitat al llarg d'aquests darrers mil·lennis.

 

Vinga germans i germanes! Avui som una gran comunió! Jo poso el cap, el nom, i sóc el transmissor principal, però molts parlen i es dirigeixen a vosaltres en aquestes paraules, en aquestes frases senzilles. Ajuntem-nos en la Nova Aliança de l'Anyell, en aquesta Puresa i en aquesta Simplicitat que es desplega en la intimitat del vostre Cor. Ben aviat aquesta Aliança s'estendrà encara a més germans i germanes.

 

Entrem junts en aquesta Festa i Celebració de la Vida, unint el més gran i el més petit, en la Força del Veritable Pare de Totes les Llums, acompanyats dels Elohim, de les Mares Divines, acompanyats dels Grans Ancians i Savis Solar que us vaig presentar i són també avui aquí.

 

Encenem el Foc de la Transsubstanciació del Crist! Acolliu el Foc que encén la Terra, que la ressuscita i la renovarà sense deixar res de l'antiga vida! Acollim-nos en el Foc Transcendental!

En el Foc Immutable i Etern de l'Esperit de Veritat.

 

 

Moltes de les situacions a l'exterior estan ben comprimides ara eh! Podeu veure com els pagaments dels darrers deutes i karmes s'efectuen a gran velocitat. També grans negativitats són evacuades tant a escala individual com col·lectiva. Per tant, sigueu molt respectuosos amb tot el procés, no vulgueu forçar ni reaccioneu bruscament, acolliu sempre amb la dolçor, amb l'amor, amb la paciència i així tot es resoldrà molt més fàcilment. Sigui quina sigui la Veritat que es presenti davant vostre, de la foscor que encara no havíeu vist o digerit, accepteu tot el que se us presenti per terrible, per fosc o espantós que sigui, accepteu-ho amb l'Amor i així ho transformareu, i donareu l'oportunitat a la Vida, a la Llum, al Crist perquè tot ho sanin i tot ho transformin en benedicció.

 

Així, no patiu per tot allò que marxa, pel que desapareix de les vostres vides, pels estats de l'ànima que ja no funcionen i que ja no us aporten el que sentíeu abans, deixeu que marxi tot el que ha de marxar, abandoneu-vos, no perdreu res del que Sou. El que Sou és en vosaltres des de sempre i per tota l'Eternitat: sou l'Esperit, la Vida, la Veritat. Deixeu caure els vells vestits eh, un rere l'altre; deixeu que les forces de l'Esperit Mikhaèlic treballin en vosaltres. No us resistiu, perquè fàcilment amb les darreres reaccions inconscients us podeu posar en contra de la Llum tot i pensar que defenseu la Llum. No! Tingueu el coratge d'abandonar-vos totalment a la Presència Infinita, perquè totes aquestes velles identificacions, aquests vells vestits de l'ànima dual ja no us representen, ja no sou vosaltres. Vosaltres sou l'Ànima Divina, Eterna i sempre Perfecte! La que sempre té la Força, l'Entusiasme i la Vida en ella! Que no depèn en absolut de res exterior ni de cap situació.

 

Quan realitzeu aquest estat, tot serà clar. Veureu com cauen sense més remei les antigues formes i ja sense cap por, sense cap pena, al contrari, amb una alegria immensa per la Nova Vida que arriba, per fi sortirà el Somriure Veritable de les profunditats del vostre ésser. El somriure que sap que des de sempre tot és en la Perfecció, en la Unitat de l'Esperit, en la Pau Absoluta del Crist, en l'èxtasi de l'Amor Diví Immutable i Etern.

 

Estimats germans i germanes, jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, i avui us dono de nou la benvinguda al Cor del Foc Blanc, amb tota la Fraternitat de Llum i Amor. Tots els Melquitsédec us beneïm i us acollim en l'Escola Solar i Divina. Prepareu-vos per rebre interiorment les últimes claus i els ensenyaments actuals perquè sigueu responsables de vosaltres mateixos i de tots els que us envolten. Tingueu la fermesa i la responsabilitat que la Veritat us demana, no des de la personalitat, sinó per la irradiació de la serenitat interior i de la rectitud interior.

 

 

Acollim-nos en el Foc del Crist Abrasador, en el Foc del Sol Etern de la Vida. Enderrocant definitivament l'antiga vida i obrint la porta al Foc del Crist Interior que és la vostra Naturalesa,

la vostra Llibertat.

 

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, Comandant dels 24 Melquitsédec. Avui amb la benedicció del Pare d'Orió i de tota la Fraternitat, us saturem amb el Foc del Nostre Cor, el Cor dels Ancians.

 

Res ja no és com era abans, tingueu-ho present eh! La llibertat que s'ha obert ara en els plans interiors és total. Evidentment, encara a l'exterior veureu com es despleguen les pors, les estratègies de control de l'antic sistema de mort, que ja no tenen cap validesa ni cap credibilitat per a tots els Fills i Filles de la Llum. Estigueu concentrats en vosaltres, és a dir, en el Cor del Pare Celestial, en el Cor del Crist i en el Cor de tota la comunitat i la Família Crística de la Terra. Estigueu concentrats per irradiar contínuament la Llum i l'Amor, enfocats com us vaig dir en el Làser Espiritual eh.

 

Us dono com sempre la Força del meu Esperit, el Foc Dolç i Incandescent del meu Amor i la Llum Suau i Tranquil·la de la meva Corona.

 

Aneu en Pau germans i germanes! Estigueu presents en l'Esperit Mikhaèlic. Acolliu l'acció immediata de l'Arcàngel Mikhaël en tots vosaltres i en la Mare Gaia. Doneu la benvinguda a tots aquells que vindran a visitar el Cor del Foc Blanc; jo mateix seré de nou ben aviat aquí entre tots vosaltres.

 

Que la Paraula Viva, que el Verb màgic davalli en tots vosaltres Fills i Filles de l'Amor Diví!

 

Fins ben aviat!

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page