top of page

ELOHA MARIA – 16.05.2024

 

 

Estimats Fills i Filles de l'Amor, estimats Fills dels Elohim, jo sóc Eloha Maria, la Mare Divina d'aquesta humanitat. Avui la meva crida ressona per tota la Mare Gaia. El Cant de la Llibertat i de la Música de les Esferes desperta en tots els meus fills i filles.

 

 

Acolliu-me, juntament amb totes les meves germanes, amb les Estrelles, amb les Mestres Genetistes. Acolliu el Cor Cristal·lí dels Elohim de Sirius, que es revela ara amb tota la majestat en el Cor Cristal·lí

de la Mare Gaia, en el Cor de tots vosaltres. Feu-vos humils i simples, de cor pur,

per rebre el Mantell Blau de la Gràcia, del Silenci Infinit...

 

 

L'instant present és l'única realitat, i es desplega des del punt Alfa fins al punt Omega de cada cicle. L'instant present està més enllà del que vosaltres coneixeu com “l'aquí i ara”, més enllà de l'espai i el temps; el present engloba i sublima tot el conjunt dels possibles espais-temps en qualsevol dels seus moments.

 

Avui sou cridats, de manera col·lectiva, a viure l'Estat més enllà de tots els Estats, a viure la Veritat Última, estant presents en el cos de carboni de la Mare Gaia.

 

La Llibertat esclata en el vostre Cor, omplint-vos de joia i entusiasme, expandint-vos en les Esferes Divines. Tota la Realitat està continguda en el vostre Cor, en el Cor dels Cors, en l'Altar de l'Esperit Sant, com ha estat anomenat.

 

La crida del sol del sistema solar es fa cada vegada més intensa. Aquests darrers dies una nova escala de radiacions s'ha iniciat, permetent, com us han dit els Ancians, la baixada definitiva del Foc Celestial, del Foc Diví que netejarà, transformarà i farà renéixer la Mare Gaia en el seu nou estat.

 

Cada vegada amb més facilitat entreu en els cossos cristal·lins, en els cossos diamantins, en un silenci esclatant amb guspires blanques, daurades i blaves, on reconnecteu totalment amb el vostre Àngel Solar, amb l'Ésser Crístic que sou, amb l'Esperit Col·lectiu dels Elohim.

 

Durant els propers mesos ens acostarem al màxim solar, estudiat pels vostres científics, que coincidirà amb la baixada fulgurant de totes les Claus Metatròniques i el Foc Diví, i es produirà el Casament definitiu del Cel i la Terra, de la Mare Gaia i el Sol.

 

Molts ja esteu ben preparats per viure els darrers instants d'èxtasis que arribaran al final de l'Alliberament planetari, així que el vostre paper, el vostre treball, consisteix a irradiar la Llum Infinita, l'Amor Infinit, instal·lant-vos pràcticament en permanència en la Infinita Presència, connectats pràcticament en tot moment amb el Cant de l'Ànima i l'Esperit, amb tota la Fraternitat de Llum i Amor i els Germans Galàctics que us acompanyen en funció del vostre Origen Estel·lar.

 

Acolliu fills i filles la dansa plena de Joia i Gràcia dels dofins i els cetacis de Sirius. Ajudant-vos a reconnectar amb la Lleugeresa i l'Alegria, amb el somriure etern, amb la rialla misteriosa que és el vostre estat natural des de tota l'Eternitat. Acolliu la pluja de rajos turquesa, indi, daurat, blanc, que fusionen juntament amb el color rosa-or-préssec, especialment per a tots aquells que rebran l'Esperit del Crist. A mesura que us fecunden, els rajos es dissolen i us transporten a l'estat més enllà de tota llum vista i coneguda, a la Llum més enllà de la Llum, a la Llum Primordial. Com us ha dit l'Arcàngel Mikhaël, la Verge de Llum, com a emanació del meu propi ésser, us acull i us obre les portes de la Llum Primordial, fonent-vos en l'Essència Absoluta que sou. Acolliu fills i filles en el vostre Cor, en el silenci, en la humilitat, en el recolliment interior...

 

Estimats Fills i Filles de l'Amor Diví, jo sóc Eloha Maria, acompanyada dels Elohim de Sirius. Us deixem en la Gràcia, en la Pau, en la Puresa de les Aigües Cristal·lines.

 

Recordeu que sigui quin sigui l'escenari en el qual us trobeu en aquest desenllaç de la tercera dimensió dissociada de la Mare Gaia, en aquesta resolució de la nit fosca del Kali Yuga abans de l'arribada de la Nova Vida i del Nou Sol, que tota resposta, tota acció justa, tot estat a revelar es troben a l'interior del vostre Cor Diví.

 

I en la mesura de les vostres possibilitats, resteu en l'esperança, en la fe, en l'amor, en la pau, en la gràcia, en la llibertat absoluta. Sigui quin sigui l'escaló on us trobeu, mentre residiu en la humilitat del vostre Cor, sereu en permanència guiats, acompanyats i beneïts.

 

Sou Eternament Estimats! L'Absolut i la Creació s'intercanvien incondicionalment en la Nova Aliança de l'Anyell, en tots aquells que han rebut el Segell del Crist Radiant.

 

Recordeu que la pedra rebutjada pels constructors ha esdevingut finalment la Pedra Angular, la Pedra de Fonament. La pedra que ha estat colpejada, embrutada, la pedra que s'ha fet un amb el pitjor dels pecadors, i que ha justificat amb la seva sang, tota vida aquí sobre la Mare Gaia. Doncs tota vida té inscrit el dret, en un moment o altre, de retornar a l'Ordre, a la Llum i al seu Origen.

 

Us deixem en la Gràcia i en la Joia, envoltats dels dofins i els cetacis de Sirius, perquè celebreu en el vostre interior la Festa de la Retrobada, de la Reconciliació, de la Llibertat de l'Ona de Vida Universal en la qual no hi ha cap dubte ni elecció, sinó que la Gràcia és l'única possible acció.

 

 

AR-EL-IM

SA-AHA-ER-AL

MI-YA-LEM

UO-HI-ER-AL

 

Aïshalem

Aïshalem

Aïshalem

 

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page