top of page
Emblema sense lletres 2022.jpg
Per descarregar l'emblema feu clic i s'obrirà la imatge, llavors cliqueu a sota on diu "Go to Link" i baixareu l'arxiu .doc. El podeu imprimir i col·locar-lo on vulgueu o portar-lo a sobre com un recordatori de la Unitat de Llum que som: Amor, Saviesa i Veritat.

Emblema del Cor del Foc Blanc

 

Aquí teniu una petita descripció dels 3 elements que conformen l'emblema o símbol del Cor del Foc Blanc: La Fraternitat de Llum i Amor. Representa la Trinitat dels 3 colors principals: la Il·luminació en la Llum Daurada (groc), la Manifestació de l'Esperit de Veritat (blau) i la Divinització de la matèria (vermell).

CERCLE GROC: Saviesa i Llum - Corona de 12 Estrelles del Cap

El Cercle Groc representa la irradiació de la Llum Daurada, com un Sol que il·lumina i esclareix. És la Corona de Glòria que dóna la Saviesa Divina, la "Sophia" que tot ho reconcilia. Conté l'espai de Llum Blanca Diamantina que és la Font de la Vida i la Puresa.

FOC BLAU: Veritat i Llibertat - Corona Radiant del Cor

El Foc Blau representa la Flama de l'Esperit Crístic, el Foc de l'Esperit de Veritat que ens obre les portes del cor a la Llibertat de l'Ànima i l'Esperit. És la Flama de la Consciència Pura i l'Amor Absolut que pot estabilitzar-se i cremar en la matèria Divinitzada.

TRIANGLE VERMELL: Amor i Vida - Triangle de Foc del Sacre

El Triangle Roig amb la punta descendent representa l'Esperit que ha baixat fins a la Terra i la rectificació en la Llum Autèntica. L'Esperit ha fecundat totalment la matèria, que s'ha Divinitzat i pren el color vermell de la Vida Divina: el Casament de la Matèria-Esperit. La matèria esdevé el calze, el receptacle de l'Esperit de Veritat. És també l'Amor Trinitari del Pare Celestial, la Mare Divina i el Crist.

 

bottom of page