top of page

EL TESTAMENT DELS RAIGS DE COLOR DE LA LLUM:

Portada Testamentl.jpg

Cliqueu a la portada per descarregar el pdf!

El "Testament dels Raigs de Color de la Llum"  va ser escrit pel Mestre Peter Deunov (Beinsa Douno) l'estiu de 1912 a Tarnovo, Bulgària. 
Va ser l'Esperit del Crist mateix que, durant dos mesos, el va guiar per establir aquest mètode de guariment i connexió amb la Llum.

Per pavimentar el camí cap a la Veritat, el Mestre va captar el Torrent de Llum i el va estructurar en els diferents raigs de color, relacionant-los amb certs versets de la Bíblia, construint així una veritable catedral de Llum.
Cada color correspon a un esperit: L'Esperit de Veritat (blau), l'Esperit de Saviesa (groc), l'Esperit de l'Amor (vermell)...
 
El treball amb els colors ens permet assolir la plenitud i la integritat adquirint les virtuts i les qualitats que ens falten o que tenim subdesenvolupades.

"Viure en la Veritat implica ser nimbat amb la llum de l'Esperit Diví que treballa. Només la Veritat revela el treball creatiu de Déu. És una riuada magnífica que es vessa des del Regne de la Llum i forma els colors en els mons inferiors."

Mestre Peter Deunov

bottom of page