top of page

OLIVIER MANITARA – 3.04.2024

 

 

Amics del Cor del Foc Blanc, jo sóc el que ha estat conegut recentment amb el nom d'Olivier Manitara. Rebeu les meves salutacions fraternals, rebeu la meva pau i la meva joia en la vostra ànima. Avui he estat convidat per l'Omraam, el Comandant dels Ancians, per dirigir-vos la meva paraula i compartir la nostra Essència Divina comuna.

 

Abans de res, trobem-nos en el silenci, en la presència de l'Àngel Solar, en el Foc de l'Esperit Sant; desplegant la Rosa sobre la Creu dels dos principis, que s'uneixen per donar llum a la vida. Acollim-nos en la proximitat de l'amistat, en la simplicitat, en la intimitat de la Cambra Secreta del Cor.

 

 

El meu treball recent a la superfície de la Terra ha consistit a crear una base, un fonament, que permeti a l'ànima arrelar-se, créixer i obrir-se a través de l'Escola de Sant Joan, el mateix Cristian Rosacreu, és a dir, de l'Escola Solar del Crist. Vaig posar els primers esglaons per iniciar el Camí Lluminós i obrir les portes del món angèlic i arcangèlic. De ben jove vaig ser cridat pel Pare d'Orió, pel Mestre Peter Deunov, a realitzar la Llum en el meu ésser i aquí a la Terra. Així, vaig treballar sota la seva Llum, acompanyat de la línia dels mestres autèntics, que en aquesta època ha estat també representada per Rudolf Steiner, i especialment pel Mestre Omraam, a qui coneixeu com el Comandant dels Melquitsédec, que va acompanyar-me i em va oferir la seva força durant un període molt llarg de la meva encarnació.

 

Avui podeu consultar tot el material que he deixat per establir la base, per establir el fonament, a través de les conferències i sobretot el que s'ha anomenat “La Bíblia Essènia”, on trobareu la paraula transmesa dels Arcàngels, que us obre la porta al món impersonal i Diví, a la justa comunió del Cel i la Terra.

 

Poc després de deixar el meu cos, vaig començar a treballar en els plans interiors amb aquell que avui em fa de portaveu, per tal d'ajustar, de purificar i de guarir les pertorbacions que havien caigut a sobre d'ell per causa de la Veritat. Estic ple de joia i és tota una meravella la presència de Llum que es desplega aquí al Cor del Foc Blanc, especialment si heu pogut llegir la darrera transmissió de l'Arcàngel Mikhaël. Quina Puresa! Quina Llum! Aquesta és l'Ànima Pura i Verge, l'Ànima Cristal·lina i Diamantina!

 

 

Unim-nos uns instants en la presència de l'Arcàngel Mikhaël, aportant la Flama del Foc Pur que dóna la Pau, la tranquil·litat, que ho converteix tot en Llum sense cap confrontació, sense cap violència, mitjançant

la Llum Infinita que tot ho transforma en l'harmonia del Pare.

 

Rebem plegats el Foc de l'Arcàngel Mikhaël a través del canal central, de l'Altar del pit, a través del fonament sagrat, a través de la Flama de la Visió Pura.

 

Com sempre, cada vegada que es desplega una gran Obra de Llum, les forces contràries estan presents per apoderar-se i invertir la vibració. I així com quan el mestre Omraam es va manifestar a França, bona part de la fraternitat de Bulgària es va posar en contra seva, de la mateixa manera, tots els que ens hem manifestat després del mestre Omraam per continuar el treball de la Fraternitat Crística, hem estat jutjats, apartats i atacats.

 

Com vaig descriure, les forces d'aquest món ocupen ràpidament els espais que ja no estan protegits pels Mestres, per les ànimes despertes en el Foc de l'Esperit Sant, i distorsionen la vibració original per tal d'absorbir les ànimes en altres esferes. Això ha passat en totes les organitzacions que s'han apropiat el treball dels Grans Mestres. En el meu cas, tot i preparar un gran nombre de germans i germanes per continuar el treball, aquest mal no ha estat totalment evitat; inclús abans que jo marxés, aquestes forces ja van començar a infiltrar-se i, després de deixar el meu cos, van acabar d'entrar per dividir des de dins el treball fet. D'aquesta manera, el treball que havia fet des d'un arrelament profund en harmonia amb tots els regnes ha estat invertit, i la comunió dels dos corrents que creen la vida debilitada; no obstant això, estic content perquè certes branques vives que vaig deixar continuen en la puresa.

 

Així germans i germanes, és tan sols el contacte interior amb el vostre Àngel, amb el Cos d'Eternitat, amb l'Ésser Solar, el que us garanteix la veritable comunió amb la Llum. Si seguiu només exteriorment qualsevol ensenyament, qualsevol Mestre, sempre podeu ser enganyats i absorbits; és el vostre treball interior el que realment compta, i després pot ser o no acompanyat per tota mena de complements exteriors, però és l'interior el que preval i el que determinarà la vostra qualitat d'Ésser.

 

Per tant, us toca a tots vosaltres, ànimes lliures i despertes, realitzar aquesta harmonia de la Terra i el Cel, habitant en el Fonament i la Roca del Crist, en la humilitat i la simplicitat, per poder acollir els mons superiors, el vostre Àngel Solar que és el Cos de Foc de 5a dimensió, de manera estable, de manera justa, perquè s'instal·li la Flama en l'Altar del Cor.

 

 

Fem uns instants de comunió en el Cor dels Cors, en la Flama de Crist-Mikhaël, en el Cos de Foc de 5a dimensió, el qual mai vaig anomenar així, però que correspon exactament al que vaig ensenyar. Acollim la Flama de la Llibertat, la Flama de l'Esperit amb la presència incondicional darrere tots els Fills de la Llum del Pare d'Orió, beneint-nos amb la Llum Diamantina de la seva mirada.

 

 

Tot ha estat fet durant aquests darrers anys, no només en la societat a través de la robotització, la mecanització i la intel·ligència artificial, sinó també en tot el món de l'espiritualitat, per enganyar l'home, per atrapar les ànimes inconscients, les ànimes de bona voluntat sense discerniment, sense arrelament, sense fonament, que no saben realment qui són. Recordeu que us vaig parlar de l'usurpador, aquell que sedueix i us fa viure estats diversos, des de l'emoció fins a certs espais espirituals de silenci, però que darrere el vel no hi tenen res, i aquest res no és l'Absolut, que és la plenitud de la Llum Sense Límits i de l'Amor Infinit. Darrere d'aquest fals alliberament, d'aquest fals absolut, d'aquest dogma distorsionat en el qual tot és una il·lusió, s'ha aprofitat per crear un gran desequilibri en el cor de l'ànima i poder-la absorbir i atrapar en esferes on és robada; on la vostra essència queda adormida i les llums que us guien en el camí són apagades.

 

Per això, obriu-vos a la vida! Veient la veritat de tota manifestació, per entrar en els Regnes de la Llum Veritable, amb els Àngels, Arcàngels, Déus i Elohim. Quan poseu els peus sense por a terra, i abandoneu el vostre cor a la Mare Divina, ella us portarà en el Misteri del seu Ventre, i trobareu la plenitud, el Gran Amor que hi ha en el repòs de la Creació, d'allà on surt la Llum.

 

Recordeu germans i germanes que la vida és una permanent respiració. Que la Creació passa per períodes de manifestació i de repòs, i tot està en la Perfecció. Tant el que sou com a manifestació, com el que sou en l'Absolut, tot és U. M'agradaria que tots vosaltres, que teniu el cor obert, que teniu les orelles i els ulls oberts, percebeu la bellesa de la Veritable Harmonia dels Mons Petits i Grans; unint els minerals, els vegetals, els animals, amb l'home divinitzat que entra en el Pla Angèlic, Solar i Crístic de 5a dimensió, obrint la porta a totes les dimensions superiors.

Tot el que us vaig donar va ser perquè prengueu la vostra vida entre les vostres mans i sigueu responsables. Perquè tota vida i tota manifestació té una raó de ser, i en la noblesa, en el respecte, en l'acolliment i en la tendresa, trobareu el veritable sentit de tot el que heu de realitzar.

 

Jo sóc Olivier Manitara, el vostre fidel germà. Amb la presència del Conclau dels Melquitsédec, del Comandant Omraam, us donem tota la nostra Pau, totes les nostres benediccions de Llum i Amor. Acompanyem el Cor del Foc Blanc perquè continuï irradiant des del Cor de l'Ancià dels Dies, el Pare d'Orió, des del Cor dels Elohim, les Mares Creadores, des del Cor del Crist. Amb la presència de tots els Ordres principals com l'Ordre de Melquitsédec, l'Ordre d'Enoc i l'Ordre de Mikhaël.

 

 

Jo sóc Olivier Manitara i us encomano a l'Esperit Mikhaèlic, acompanyat de la Ronda dels Arcàngels, perquè desplegueu la vostra Ànima i Esperit Divins en aquest pla, i estigueu llestos per la collita dels Àngels del Senyor, per l'obertura definitiva del Cor de la Terra i l'alliberació d'aquest sistema solar.

 

Sóc en tots vosaltres, en la simplicitat del vostre cor, en tots aquells que m'estimen i em recorden. No ho oblideu, sou estimats, beneïts i guiats per la Llum, sempre que guardeu la Petita Guspira en el vostre pit.

 

Ens trobem de nou en el vostre Cor.

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page