top of page

OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 24.04.2024

 

 

Estimats germans i germanes, jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, Comandant dels 24 Ancians! Saludo amb tot el meu Amor i amb tota la meva Llum els amics del Cor del Foc Blanc! Avui, i com és habitual, vinc acompanyat de tota la Fraternitat, dels meus germans Melquitsédec, de l'Arcàngel Mikhaël i els Elohim de Sirius. Així que avui em dirigeixo a tots vosaltres com a portaveu de la Gran Família Universal que formem tots; realitzant la gran unitat i la retrobada, en la joia i l'alegria, de tota la Família Crística.

 

 

Entreu en estat de receptivitat i recolliment per rebre la Flama de Mikhaël, la Flama de Melquitsédec en el vostre cor. Feu el silenci necessari de les emocions, dels pensaments, per obrir la vostra Ànima com una flor, perquè els raigs de l'Esperit Diví la fecundin i l'omplin de Vida.

Vinga germans i germanes, acolliu uns instants...

 

 

Avui us visitem en aquest moment àlgid primaveral a l'hemisferi nord. Recentment, tota la Fraternitat s'ha posat d'acord per oferir sense impediments i de manera més intensa i explícita la nostra ajuda a tots els germans i germanes que estan ara a punt de desplegar les ales, d'alçar el vol i recuperar la Llibertat interior total. Com us vaig dir i us ha recordat l'Arcàngel Mikhaël, els plans interiors estan totalment oberts. La Gran Neteja està a punt d'arribar al seu terme! Tot allò que restava de l'antiga vida per netejar, sanar i reciclar, especialment les projeccions de l'ànima que ja han caducat, és ara consumit per la Llum. Ara, la Verge de Llum us acull, l'aspecte de la Mare Divina que purifica les Ànimes fins a deixar-les transparents, impersonals, i plenes de l'Amor Cristal·lí.

 

Ara la Verge de Llum us deixa doncs en presència del Crist, de la Llum Primordial, realitzant la resurrecció i la culminació d'aquest intens procés de transformació que heu viscut durant aquests darrers anys. Ha estat ben especial eh! Us ha tocat viure'l estant a la Terra vestits de carn i ossos, de peus a terra, i això ha provocat unes preses de consciència, uns creixements i unes maduracions increïbles en tots vosaltres.

 

Vau tenir la visita del germà Olivier, ell també va fer aquest procés i us va deixar certes eines, certs exemples per acabar d'arribar a bon port eh. El bon port és la vostra fusió amb el Cos d'Eternitat, amb els cossos cristal·lins i diamantins, fent net de tota la dualitat que heu arrossegat.

 

 

Vinga germans i germanes, acollim uns instants a la Verge de Llum, a l'Arcàngel Mikhaël, al Foc i l'Aigua! Acolliu la Dansa dels dos Principis que es reconcilien en una sola dans eh. Tot i manifestar en les diverses encarnacions una polaritat o l'altre, vosaltres sou andrògins i ara esteu vivint

la plena reconciliació dels dos Principis.

 

 

Sembla que estem en la calma abans de la tempesta eh! Com podeu comprovar, el silenci, la pau, la puresa dels èters, l'expansió interior, no té comparació amb qualsevol altre moment de la història recent de la Mare Gaia. Com us hem dit i repetit, la Terra ja es banya ara en el Foc de la Nova Vida, i estan accessibles per a tots vosaltres les freqüències de 5a, 6a i 7a dimensió, que són les que es troben disponibles en aquest sistema solar. En el moment en que viurem la translació dimensional, es farà també l'obertura definitiva del sistema solar i les dotze freqüències tornaran a establir-se i seran els fonaments de la Vida Unificada en aquest espai de la galàxia.

 

Tot el que heu viscut durant aquests anys ha estat una preparació. Una preparació que ha permès al cos físic i als cossos subtils viure l'encesa del Foc Diví, del Foc del Crist. Una preparació per reconnectar de nou amb el vostre Àngel Solar, amb els Elohim, amb l'Essència Absoluta que sou. Una preparació per crear aquest nucli fort i estable de germans i germanes arreu del món, que formen l'Arca de l'Aliança, aquesta Nova Aliança de l'Anyell. Aquesta Arca és la que ha de travessar els esdeveniments inevitables que han de succeir per tota la Terra. Aquesta és la Nova Arca eh, formada per tots vosaltres, per totes les Llavors Estel·lars que han rebut les noves freqüències i els nous paràmetres de vida, i que preservaran l'Essència de l'Amor en la humanitat de la superfície de la Terra durant aquests darrers temps de resolució.

 

Com us deia, estem en la calma abans de la tempesta. Encara preveiem un temps d'aparent o relativa continuïtat, però quan tots els esdeveniments es precipitin, es pertorbarà encara més la consciència

col·lectiva i entrarem en el període de resolució final, on sereu dirigits per la vostra Presència Mikhaèlica, i sereu perfectament guiats per estar, ser i fer el que calgui allà on estigueu eh.

 

Alguns ja es troben pràcticament en estat d'èxtasis, en un silenci que els envaeix de cap a peus, i troben certes dificultats per continuar amb la vida exterior, amb la vida quotidiana. Per no agreujar aquestes situacions, estigueu oberts a tot el que la Llum us proposi. Deixeu també que el vostre Esperit vivifiqui les forces vitals per fer el que hagueu de fer eh.

 

 

Vinga germans i germanes, acolliu la meva Presència de Foc que abraça tota l'Arca de l'Aliança, la Nova Aliança de l'Anyell. Estic sempre present entre tots vosaltres! Jo, els meus companys i els ordres de Mikhaël i Enoc estem atents en tot moment, serem nosaltres els que ajudarem a establir els grans canvis i instal·larem l'Època Daurada a la Terra. Per això, totes les Llavors i Arbres de la Vida han estat acompanyats per nosaltres, ja que ben aviat ens retrobarem i podrem celebrar plegats la resurrecció en el Nou Foc de la Vida.

Acolliu doncs la meva Presència de Foc en el vostre cor...

 

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aívanhov, Comandant dels 24 Ancians. Ara és el moment, germans i germanes, per fer les darreres llaurades, per cavar definitivament la terra fins a trobar la Terra Sagrada, i deixar que es polvoritzi tot allò que es podria, que ja feia mala olor, tots aquests hàbits i estats que afeblien les vostres vibracions i les feien lentes i pesades. Com va dir Sri Yukteswar, a través del Foc i l'Aire desplegueu les ales sense cap por. Permeteu el passatge complet de la porta estreta eh, i el passatge de la gola, per poder-vos elevar per sobre de tot el caos i entrar en l'Alta Residència. Des d'allà podreu observar amb calma, amb amor i comprensió el final del teatre, i al mateix temps irradiar, irradiar i irradiar des del vostre Cor dels Cors, la Presència de la Llum Sense Límits i de l'Amor Infinit.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov. Us entrego la clau que obre totes les portes i tanca les que cal tancar. Només aquells que la sàpiguen agafar, la podran utilitzar. No és qüestió d'habilitat, sinó d'humilitat i simplicitat. El més petit, qui no sigui res, qui ho perdi tot, aquest ho guanyarà tot, aquest naixerà en el Crist.

 

Així que com sempre us dic, és ben senzill, tan sols són encara el mental, la projecció del vostre ego i la vostra història personal, les que us impedeixen ser aquí i ara, sense cap més espera, la Pau, l'Amor i la Joia Eternes.

 

Us dono tot el meu Foc, tota la meva Llum, tot el meu Amor!

 

El Gran Melquitsédec, el Pare d'Orió, us beneeix a tots, Fills i Filles de la Llum!

El Sol resplendirà amb Raigs Incandescents!

 

La Terra s'obrirà oferint el seu Cor Cristal·lí!

 

I els homes viuran de nou en la Naturalesa Divina, compartint el Cant de la Vida, la Joia i la Gràcia que són la vostra Essència!

 

Ens veiem ben aviat germans i germanes!

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page