top of page

ARCÀNGEL MIKHAËL – 14.03.2024

 

 

Estimats Fills de la Llum, estimades Llavors Estel·lars i Arbres de la Vida, jo sóc l'Arcàngel Mikhaël, Príncep i Regent de les Milícies Celestials. Amb l'acompanyament de tot l'Esperit Mikhaèlic Col·lectiu, avui m'adreço a tots vosaltres al Cor del Foc Blanc, a la Nova Aliança de l'Anyell, per iniciar el desplegament de l'Acció Mikhaèlica, de la Divina Iniciativa en totes les Ànimes i Esperits que entren ara en la renovació total, en el renaixement en la Puresa Cristal·lina de l'Esperit Diví.

 

 

Avui l'Esperit Mikhaèlic i jo mateix us presentem a la Llum Primordial, la Llum més enllà del masculí i el femení, la Llum més enllà de tota forma; la Llum Primordial que és l'espai

de Veritat Eterna, de Bondat Eterna, de Pau Eterna.

 

Resteu en Silenci, acollint en la intimitat la presència del Sant dels Sants, on es desplega

la Flama de l'Esperit Sant i el Foc Sagrat de la Vida.

 

 

La Llum ha tornat a tots vosaltres Fills i Filles de la Terra! Tal com va dir el Comandant dels Ancians, els espais interiors estan ara totalment oberts. Vinc amb la meva Llança per redreçar de manera definitiva la serp involutiva, l'espiral tenebrosa que ha atrapat i subjugat les ànimes i per demolir tota estructura d'orgull, vanitat i pretensió.

 

La Llum s'instal·la ara a la Terra i us farà tocar de peus a terra a tots i a totes. Com més aviat caigueu i toqueu fons, millor serà. La caiguda des dels falsos cels de l'orgull i de la vanitat, de la projecció de la personalitat i l'ànima dual, és ara imminent per a tots els habitants d'aquesta esfera planetària. Així que afanyeu-vos a entrar en la humilitat, en la petitesa, en l'acolliment, en la simplicitat; acceptant la llum i l'ombra que sou fins al més profund del vostre Ésser.

 

Quan toqueu fons, no tingueu cap por, cap ànsia, cap desesperació. És des del fons on cridareu realment a la Llum amb tot el vostre Cor, amb tota la vostra Ànima, amb tota la vostra Ment i amb tot el vostre Esperit, i aleshores la Llum Primordial s'encendrà i irradiarà des de l'interior.

 

Com us hem anat repetint, tots els vells vestits cremen i cauen ara definitivament. Avui accelerem el procés en aquesta esfera planetària, perquè totes les ànimes en el camí de l'alliberament passin ràpidament per tots els petits pagaments que resten, d'arcó en arcó, d'autoritat en autoritat, perquè amb celeritat us presenteu davant de la Verge de Llum.

 

Així la vostra Ànima arribarà a la Casa Original, i serà netejada i purificada completament per viure ara la resurrecció en el Foc de la Veritat, en el Foc de l'Esperit Sant, encarant la Nova Vida Multidimensional, Lliure i Autònoma, en unió amb l'Ona de Vida Universal, amb la Voluntat del Pare de Totes les Llums i amb la Mare Divina.

 

 

Entreu ara en la presència de la Verge de Llum, que renta els vells vestits, que us deixa en la nuesa

Cristal·lina i Perfecta de la vostra Essència; obrint el Cor Pur que tot ho veu,

tot ho accepta, tot ho comprèn, tot ho beneeix i tot ho estima.

 

 

Jo sóc l'Arcàngel Mikhaël i faig baixar fins a vosaltres la Llum Blava que ve a alliberar aquells que encara estan tancats en les tenebres exteriors. Crideu a la Llum, mantingueu-vos ferms i drets en la verticalitat del Canal Central, obrint el pit, l'aire i la respiració, per alliberar tota la densitat que s'evacua ara de la humanitat i de la Terra. D'aquesta manera percebreu les esferes de Llum Blava elèctrica que us envoltaran i us obriran des de dins perquè la Llum pugui penetrar i sortir des del vostre interior.

 

Les Forces Arcangèliques han completat el seu treball, i tots els plans subtils del sistema solar i de la Mare Gaia estan ara guiats i acompanyats per les Forces Angèliques i Arcangèliques que serveixen al Pare Celestial.

 

 

Acolliu Fills i Filles la Ronda dels Arcàngels, el Cercle Arcangèlic que envolta ara el sistema solar, la Mare Gaia i cadascun dels Fills de la Llum; ajustant i realineant totes les vostres estructures d'acord amb la

Força de la Llum de 5a, 6a i 7a dimensió, que és de nou disponible per a tots vosaltres.

 

 

Després de caminar les Marxes Mikhaèliques, de viure els Batejos de Foc, de passar per les redempcions i les preses de consciència necessàries, avui us presenteu davant de la Verge de Llum amb els plans interiors totalment alliberats, per rebre la Llum Sense Límits, la Llum Primordial que és a l'origen de tot món i tota manifestació. D'aquesta manera, amb la vostra resurrecció en la Llum Primordial, beneireu ara totes les esferes d'existència, les esferes experimentals on us trobeu, amb l'Amor, la Saviesa, la Veritat i la Bondat de l'Esperit del Crist.

 

Jo sóc l'Arcàngel Mikhaël, Príncep i Regent de les Milícies Celestials, acompanyat amb l'Esperit Mikhaèlic Col·lectiu. Resteu en el Silenci, en la Quietud, en la Intimitat, per revelar-vos totalment en la Llum de les Llums, en el Foc Sagrat de la Vida.

 

La meva Espasa i la meva Llança treballen ara amb decisió per revelar el Crist que sou.

 

Jo sóc l'Arcàngel Mikhaël i cuso les noves llums a la gola, al front i a la fontanella:

 

 

IM-AL-ER-AL

IM-AL-ER-AL

IM-AL-ER-AL

 

 

Canteu IM a la gola, AL al front, ER a la fontanella i al centre del pit i de nou AL al front.

 

Deixeu-vos encendre per la Força i l'Entusiasme de tot l'Esperit Mikhaèlic!

 

Entreu de nou en la Dansa de la Vida: en la Llibertat que és el vostre dret, en la Veritat que és la vostra Essència, en el Foc que és la vostra Vida Original.

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page