TERESA DE LISIEUX – 5.11.2020

 

 

Estimats fills i filles, petites Llavors Divines, jo sóc la que coneixeu amb el nom de Teresa de Lisieux. Avui, juntament amb les meves germanes les Estrelles, les 12 Estrelles, venim a regar el jardí de les Llavors Divines que ja donen flor i fruit. Venim per a tota la Terra, acompanyant a la humanitat, però especialment a totes les Llavors madures, a tots els que estan receptius i units al Cor de l'Amor Diví, per realitzar i donar vida al Verb que es fa carn.

Glòria a totes les Núvies que acullen l'Espòs Diví, preparant la taula de l'aliment celestial, on els Àngels i totes nosaltres vindrem a festejar amb la companyia del Crist Rei, del Crist Adorat, del Crist Infant, que ve a ungir amb els Olis Sagrats a tots els fills i filles de l'Amor Diví.

 

 

Acollim-nos mútuament uns instants, en la profunditat de les nostres Ànimes i Esperits, regant amb l'Aigua Divina les valls i els abismes inexplorables, aquells que durant tant de temps, assedegats, han demanat per l'Aigua de Vida, i ara els hi és donada. Acollim-nos mútuament uns instants en la presència de l'Aigua de Vida, de l'Esperit del Crist que ens envolta i s'encén a l'interior del nostre Cor...

 

 

Venim a celebrar en vosaltres i entre vosaltres, la Llibertat de ser els qui sou en aquest món, sense que importin les circumstàncies, sense que importin les adversitats.

 

El Femení Sagrat que hem portat i preservat les Estrelles i les Grans Ànimes lligades a l'Ànima Universal, s'estén ara a totes les Llavors madures que esteu a la superfície de la Terra. El Femení Sagrat, en origen, és l'acolliment, la receptivitat, l'abraçada incondicional a tota la creació; és la creació mateixa de l'ambient i de l'espai de Pau, de Dolçor, de la Vida Plena dels Àngels. El Femení que dóna tot el potencial de vida amb la confiança i la serenitat d'una mare sàvia.

El Femení Sagrat que desperta en el Cor de les germanes i dels germans, no té a veure amb les lluites exteriors que s'han fet els darrers decennis. L'equilibri de l'energia femenina i masculina en el món exterior representa un ajustament de les circumstàncies de manifestació, i no del que és realment la Feminitat Sagrada.

 

Entreu al vostre Cor, allà on l'Esperit a preparat tot el necessari, totes les eines i tot el potencial, perquè desperteu a la Realitat Divina en aquests moments de tribulació planetària.

 

Rebeu la pluja de flors, la pluja de roses, de benediccions infinites que us omplen de perfums, de llums i colors que reconstrueixen i decoren la vostra Casa d'Eternitat, la Yerushalaïm Celestial que sou.

La Nova Aigua, la nova matriu de Vida, eleva la vostra vibració. Eleva la freqüència i la velocitat de tot el vostre ésser, fent-vos entrar en una nova realitat d'Immediatesa Divina, de vida intensa en l'instant present.

Mantingueu-vos en la lliure circulació de l'aire i de l'aigua, per tal que el Foc Diví, que el Foc de l'Espòs, del Crist Rei, cremi en la vostra terra. Unint el Foc del Cel amb la carn de la terra i el Cor Cristal·lí de la Terra.

 

Eleveu els vostres pensaments, que volin com els ocells, i així tindreu la benedicció del regne dels animals, dels ocells que us somriuran i vindran a cantar al vostre voltant. Eleveu els vostres sentiments, que siguin perfums purs que embaumin la vostra atmosfera de vida. Així sereu impermeables a tot allò que ara entra en desconstrucció, en descomposició per tal de desaparèixer i ser reciclat en l'establiment de la Nova Fundació de Vida.

 

Acollim-nos uns instants en el Foc Diví, en l'Amor que banya cada partícula del vostre ésser. Unint-nos a la Gran Família Universal, en la Comunió del Sants que guarden i beneeixen la Terra. Juntament amb els germans Melquisedec i l'estimat Comandant Omraam, amb nosaltres les Estrelles de Maria, amb els germans de l'Intraterra i tota la família que ens acompanya amb l'Esperit Micaèlic i l'Ofici del Crist. Acollim-nos tots, fent vessar l'Aigua de Vida sobre la Mare Gaia...

 

 

Observeu amb els ulls de la perfecció tot el que succeeix ara sobre la Terra, ja siguin els moviments dels elements i de la natura, ja siguin les obres dels homes, observeu la precisió de les lliçons que arriben ara per tal d'alliberar al major nombre d'ànimes dels mons intermediaris que s'han apropiat de l'home.

S'havia dit que els temps s'acurçarien per tal que els justos fossin salvats, però tant els justos s'han elevat i s'han entregat a tota la Terra, que els temps s'estan allargant, gràcies al sacrifici, per tal que molts més germans i germanes visquin l'obertura al Món Diví, a la Pau i a la Reialesa del Crist.

 

Acolliu sense mesura, sense cap judici, sigui quina sigui l'obertura a la Llum del germà o germana que us trobeu, acolliu-lo per igual. Us cridem a realitzar l'Amor Absolut i Perfecte en aquesta esfera planetària, on tots hi hem posat un trosset del nostre Cor.

 

Entreu a l'interior del vostre Temple, allà on tot s'il·lumina, allà on només l'Esposa i el Nuvi poden trobar-se en el silenci, en la intimitat, desplegant la Vida Plena i Intensa, d'una Pau incontestable, enmig de les agitacions, de les angoixes i el caos del temps de l'Apocalipsi, de la Revelació.

Acolliu tot el que arriba, sigui blanc o sigui negre, vingui d'on vingui, tot és i serà per la Llum, en la Llum, i en benefici d'un major despertar col·lectiu.

 

Jo sóc Teresa de Lisieux, donant veu a les 12 Estrelles. Sóc a prop vostre, a cada instant, no us he deixat ni un moment, i el Cel que estem portant a la Terra, és la mateixa Terra que esdevé el Cel.

 

 

Acolliu la pluja de roses, de flors, de perfums abundants, dels Àngels que us embelleixen amb totes les Virtuts. Acollim-nos així fins a la fi dels temps, en el moment on podrem celebrar, en les mateixes condicions, tots junts aquí a la Terra, l'establiment de la Vida Divina, del Regne de l'Amor, del Regne de la Pau; amb l'exteriorització de les Jerarquies Divines, que redreçaran tots els conductes d'aigua,

a fi d'alimentar completament la Vida en cada Guspira...

 

 

Uniu-vos sense miraments i en tot moment al Crist Rei perquè us ungeixi, perquè sigueu Fidels i estigueu Units al Món Diví; fent desaparèixer tots els mons intermediaris, tots els mons espirituals que s'han volgut apropiar de la vida de l'home.

 

Acollim-nos a cada instant, per tal d'ungir el vostre Temple i fer baixar els Olis Sagrats i Celestials sobre la matèria que ressuscita i es converteix en Pura Llum.

 

Us beneïm, us reguem amb tot el nostre Amor i la nostra Dolçor.

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart