SRI YUKTESWAR – 17.4.2020

 

Ànimes i Esperits de la Terra, jo sóc el qui va ser conegut amb el nom de Sri Yukteswar. En la meva darrera encarnació vaig trepitjar amb els meus peus la terra beneïda de l'Índia, vaig aportar la meva saviesa com a encarnació de la Saviesa Divina, i vaig ser conegut popularment com el “Lleó de Déu”.

 

El meu treball se situa molt a prop del que realitza el Conclau dels Melquisedec. Tant el meu mestre, Lahiri Mahasaya, com jo mateix i el Comandant dels Ancians, vam tenir l'ocasió de trobar-nos amb Babaji, la presència del Pare encarnada en un cos subtil des de fa mil·lennis a la Terra. El misteri i la presència de Babaji, similar a la presència del Primer Melquisedec en aquesta esfera planetària, és l'encarregada de guiar la humanitat i els mestres de la humanitat en l'evolució de les ànimes i la consciència, en la seva redempció i retorn als Mons Divins.

La presència del vertader Babaji només s'ha revelat internament i exteriorment a certs iniciats, i a part d'alguns dibuixos inspirats pel mateix Babaji, no hi ha existència de cap fotografia ni prova física que es pugui mostrar al col·lectiu de la humanitat. La seva gràcia i presència es revela tan sols quan és la seva voluntat.

Per tant el meu treball, com el del Comandant dels Ancians, està sota la guia de Babaji i Orionis, que es troben al nivell dels Ancians dels Dies; les consciències originadores de Sistemes Galàctics i Solars que es fonen en el misteri de les Aigües Primordials.

 

La meva filiació Divina està estretament lligada als Aralim, els Lleons propers a la Font. En la tradició cabalística els Aralim habiten la sefirot Binah. Som els portadors de la justícia, de la integritat i de l'estabilitat; col·laborem en la guia i direcció dels mons evolutius sota la guia dels Ancians dels Dies, els Serafins i el Pare de Totes les Llums.

 

Obro un espai de recepció i comunió amb els Aralim, amb els Lleons de Déu, els Lleons del Tron Diví, els lleons als quals pertanyo...

 

Actuo en diferents esferes planetàries, elevant les ànimes cap al pla causal i cap a la seva fusió amb l'Esperit Crístic. Ara mateix la Mare Gaia és la que centra l'atenció principal d'un gran nombre de nosaltres. La perforació aquests dies de la magnetosfera a un nou nivell està permetent, com us va dir el Comandant, l'entrada massiva de la Llum del Sol Central, i de la Llum del vostre Sol que prepara la seva expansió i s'actualitza amb la vibració de la 7a dimensió.

 

La meva feina ara amb les ànimes que esteu encarnades a la Terra, és per un costat, ajudar a transcendir les darreres capes de la 3a dimensió i dels estrats baixos de la 4a dimensió, permetent a moltes ànimes arribar a la 5a dimensió i establir la seva sobirania Crística. D'altra banda, també treballo amb ànimes iniciades que ja han instal·lat el Crist per elevar-los als estrats de la 6a dimensió; ells seran els acompanyants de les ànimes que accediran en els propers mesos i anys a la 5a dimensió.

 

Us aporto en aquests instants de silenci la meva presència, la meva fermesa, el Foc Diví pertanyent als Lleons Aralim...

 

La humanitat es troba ara confrontada a ella mateixa. El cara a cara amb la Veritat, la revelació de la Realitat Divina, us porta a cadascú a situar-vos realment, i sense cap imaginació de la vostra personalitat, a allà on vertaderament esteu.

El fet que durant aquestes setmanes us trobeu privats en bona part del món exterior us obliga, i així és volgut per la Llum, a reordenar la vostra casa que és el vostre Temple. Us obliga a fer la neteja imprescindible de tot el baix astral que inclou pors, projeccions i imaginacions pertanyents a la il·lusió, per tal de viure concretament l'Essència Divina, la Veritat Última que sou cadascun de vosaltres.

No veieu res més en aquesta situació que un regal pel vostre despertar, per la vostra alliberació definitiva de les cadenes de l'esclavatge, de la consciència col·lectiva del drac que l'Arcàngel Mikhaël en forma de Llum i Foc ve a jugular. Aquesta és la feina que individualment us toca fer.

 

És el moment perquè allibereu l'alè, perquè l'aire alliberi l'aigua i la terra tot fusionant amb el Foc Diví.

 

La manera de rebre el prana, la força de vida accessible en un instant i dimensió determinats, ha degenerat durant mil·lennis a través de les diverses civilitzacions. Inicialment no hi havia respiració pulmonar, tot es produïa directament a través dels cossos subtils. Quan la humanitat va caure en les dimensions inferiors es va tornar esclava de la respiració pulmonar. Tanmateix, aquesta mateixa respiració permet alliberar la força vital per fer comunió directament amb l'Esperit.

En aquesta fase final del Kali Yuga, gran part de la humanitat s'ha enfonsat en les esferes infernals i ha estat devorada per la força del drac de les tenebres exteriors. És remarcable observar com la situació actual obliga a moltes persones a utilitzar respiradors exteriors, mostrant com la pròpia força de l'aire en la humanitat s'ha pervertit i contaminat. Com a conseqüència, l'aigua pertanyent al món astral s'ha omplert de paràsits i elementals que absorbeixen la força vital i la consciència dels homes.

 

Ara és el moment de revertir la situació elevant l'aire al Foc Diví, entrant en la comunió del Nou Alè, allà on la força de vida fusiona amb les diverses Llums disponibles, amb les Partícules Adamantines i la Llum més enllà de la Llum que us arriba des del Sol Central.

 

Fem uns instants d'obertura i recepció del Nou Alè que ve a dilatar l'estructura física i alliberar-la definitivament, gràcies a la força del Foc i l'Aire...

 

Ara més que mai teniu l'ocasió d'interioritzar-vos. Com va dir el Crist, d'entrar en secret al vostre Temple, pregar i rebre l'Esperit. És el moment perquè sigueu mansos i humils, preparant el Temple per la recepció de la Gran Llum que està entrant aquestes setmanes per la vostra Corona del Cap.

 

Us encoratjo a realitzar l'alliberació de l'aire a través de la respiració espinal. El Kriya Ioga va ser un dels elements que vaig compartir durant la meva última presència física a la Terra, i és una de les claus per entrar en les freqüències de la Llum Divina de cap a peus.

Seieu en una postura còmoda amb l'esquena recta. Enfoqueu-vos i transporteu la consciència a la columna vertebral i al punt més alt del cap. Sentiu la columna com un tub daurat mentre respireu lentament. Inhaleu elevant l'atenció fins a la Corona del Cap i exhaleu baixant l'atenció fins al Triangle de Foc del Sacre.

Quan esteu ben ancorats en el Cor Diví i transferiu la consciència a la Corona i a la columna, entreu directament en el Cos de Llum i les estructures de 3a i 4a dimensió són purificades i momentàniament dissoltes. Totes les estructures que siguin útils la Llum les conservarà en forma de petits vestits que es manifestaran quan això sigui necessari.

 

Recupereu la vostra sobirania com a éssers Crístics, com a Esperits Divins Universals. Utilitzeu l'aire i la respiració per elevar el vostre Foc, encendre el Cor i obrir les ales.

 

Jo sóc Sri Yukteswar, el Lleó de Déu, aportant-vos la Comunió dels Aralim. Fa molts anys que acompanyo al qui en aquest moment em dóna veu, i avui em presento en forma de transmissió per acompanyar-vos conscientment a cadascú de vosaltres.

 

Recupereu la vostra sobirania Divina! La vostra Essència Crística! Allibereu l'aire i el foc per fusionar amb l'Èter i entrar al Buit Silenciós de la presència Absoluta de la Veritat.

Dono les gràcies al Comandant dels Ancians i al portal del Cor del Foc Blanc per convidar-me a compartir la meva presència.

En col·laboració aviat compartirem un petit document introductori al Kevala Kriya Ioga per a tots aquells que vulguin presentar-se de manera totalment sobirana davant de les Forces de la Llum.

 

Us demanem a tots els que esteu al llindar de la 5a dimensió, que feu el pas per treballar directament amb la Comunió dels Sants; per establir el Pont de l'Arc de Sant Martí entre la humanitat, els Mestres i els Guies de les dimensions més elevades.

És el moment d'establir la nostra comunió, el moment perquè el Gran Foc i la Gran Llum es manifestin a la Mare Gaia i entre tots vosaltres.

 

Jo sóc Sri Yukteswar i us beneeixo amb l'estabilitat, la integritat, la força, la veritat i l'amor dels Aralim.

 

Fins a un propera ocasió.

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart