SRI AUROBINDO – 17.3.2021

 

 

Estimats Fills de l'Un, estimats Fills del Sol Etern, jo sóc el Melquisedec de l'Aire que heu conegut amb el nom de Sri Aurobindo o l'apòstol Sant Joan. Rebeu la presència del Consell de les Àguiles d'Altair, així com la del Conclau dels 24 Ancians, que s'uneixen a tota la Fraternitat de Llum i Amor presentant-se ara conjuntament, i apropant-se cada vegada més amb tota la Comunió dels Sants, amb tot l'Ofici del Crist que s'aplega per entregar la Paraula.

 

 

Acolliu-nos a tots, en el centre del vostre pit.

Acollint la Llum Blava i l'espectre de llum ultravioleta i rajos gamma

que desperten el Supramental i la revelació dels nous cels i la nova terra.

Acollim....

 

 

Com va dir el Crist, jo resto entre vosaltres i en vosaltres fins a la fi dels temps. No jo, sinó l'Esperit Col·lectiu, l'Ordre de Melquisedec, acompanyant la Terra i la humanitat fins a l'acompliment de la darrera pàgina. Apropant a la humanitat conscient i desperta a les Fonts Pures del Crist Universal.

 

En la meva darrera encarnació com Sri Aurobindo, vaig prefigurar l'arribada del Supramental o Ment Divina, que és el pas evolutiu actual per on passa la humanitat. De les tenebres del mental inferior, a la claredat i la Llum Daurada de la Superconsciència, a través de la qual rebeu la Saviesa, el coneixement que ennobleix l'amor, l'assegura i el purifica. Així, vaig sintetitzar els ensenyaments que havien arribat a l'Índia provinents de l'Atlàntida, per tal de presentar-los com un sol cos i enfocar-los en una sola direcció, la de facilitar el procés del descens de l'Esperit, de la Vida Divina, en el cos humà.

 

En cada visita que he fet a la Terra, he obert en diferents indrets i cultures, la porta al Nou Alè de Vida i al Crist Vivent. Com a apòstol Sant Joan, vaig rebre la branca de l'ensenyament interior i autèntic del Crist, donant origen al que s'ha anomenat l'Església de Sant Joan. Aquesta església ha perdurat al llarg d'aquests dos-mil anys, amb altres noms i a través de diferents moviments, però aportant la mateixa essència. És l'Església interior de Sant Joan, en contraposició a l'església exterioritzada i absorbida per les forces de predació, la que realitza la Divinitat entre totes les Ànimes i Esperits que acullen les Noces de l'Anyell. La Nova Aliança de l'Anyell i el Portal del Cor del Foc Blanc, són un espai més, una expressió més del mateix corrent que vaig ajudar a propagar. Gràcies a la benedicció del Pare d'Orió, que en la forma del mestre Peter Deunov va ressuscitar el veritable Esperit Crístic, revelant l'autèntica expressió de la divinitat, ara es pot manifestar en aquests temps finals, unint la tradició eterna expressada en tots els mestres i guies lluminosos. Acomplint la Paraula i rebent el Nuvi que arriba al Cel obrint les portes del tancament planetari.

 

L'Església de Sant Joan, la Comunió dels fills i filles de l'Esperit Sant en el Crist Vivent, es realitza ara i es realitzarà en els intel·lectes oberts a captar la Llum Divina, en els cors oberts a desbordar d'Amor Diví; aportant els mètodes i les claus per la transmutació total de la matèria, per la divinització de la carn i l'aparició de l'Esperit de Veritat en aquesta esfera planetària.

 

 

Acolliu fills i filles la presència del Crist, apareixent entre els núvols de la vostra ment, escombrant i esclarint tota pols i foscor. Desfent i desconstruint les falses creences, els falsos valors, les falses projeccions, les falses identificacions, les funestes il·lusions que han apagat la vostra Llum.

 

Acolliu el Sol Etern que porta la Nova Vida, fent de vosaltres un Sol,

una consciència Pura i Lliure, irradiant amb els dons de l'Esperit Sant...

Els Cels s'obren a gran velocitat, mentre que la vostra matèria i consciència es veuen pressionades pel gran aflux de llum que augmenta i augmentarà exponencialment. Així, esteu obligats a retrobar en permanència l'equilibri vertical de les forces del cel i de la terra, a fi d'aportar un punt d'equilibri i de relació estable entre aquests dos pols en el procés humà col·lectiu.

 

Situant-vos al llindar de l'Esperit Sant i de la Llum ultravioleta, obrireu l'espai de pau, de serenor, de silenci, que us permetrà ser invulnerables als dards i fletxes de tota mena que circulen ara de dia i de nit. L'estat de la humanitat que no s'ha obert als processos de transformació i renovació, de l'evolució natural de la vida a la terra, declina i comença a entrar en descomposició, en un estat d'embotiment que atrapa la consciència en els mons subterranis on la por i la ignorància dominen. Ells seran els últims en ser tocats pel xoc de la humanitat, quan no tinguin cap més opció de negació i negociació; vosaltres doneu gràcies per ser pertorbats, per ser posats a prova per l'Esperit, ja que és la garantia de la vostra victòria en la Llum.

 

 

Observeu els elements que avancen en la seva feina de neteja, unint-vos a les forces de la natura i recuperant l'Èter de Foc Primordial.

 

Acolliu l'Esperit de Veritat amb la Llum Blava i els rajos ultravioleta i gamma, que purifiquen les vostres estructures, fent-vos vestir la roba blanca i immaculada de l'Esperit del Crist.

 

 

Jo sóc el Melquisedec de l'Aire que heu conegut més recentment com Sri Aurobindo. Rebeu els elevadors corrents d'aire de les Àguiles d'Altair, així com les benediccions del Conclau de Melquisedec.

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart