SRI AUROBINDO - 16.06.2022

 

Fills i filles de la Llum, jo sóc el que coneixeu com l'Apòstol Sant Joan o més recentment Sri Aurobindo, i m'apropo al Cor del Foc Blanc amb el Consell de les Àguiles d'Altair.

 

Obriu el vostre pit a la Presència de Mikhaël que impulsa el Foc de Nova Vida i acolliu l'Aire, l'Alè Sagrat que us transmetem avui des de les nostres esferes, on la puresa de l'aire és propera als Hayot Ha Kodesh, i és per a vosaltres, el Nou Alè de Vida.

 

Aquestes setmanes són crucials en les neteges, les dissolucions i la fosa definitiva dels darrers gels que congelaven l'Ànima Divina en aquest pla.

 

 

Avui i com hem fet altres vegades a través de l'enviat que us parla, acolliu la meva Presència com a Alt Sacerdot de l'Ofici del Crist, des del meu lloc a Altair fins a la meva missió respectiva a la Mare Gaia. Acolliu doncs fills i filles, germans i germanes de l'U, durant uns instants...

 

 

És a través de la Nova Aliança de l'Anyell, establerta pel Pare d'Orió, que venim a realitzar entre tots els Melquisedec i els treballadors de l'Ofici del Crist sobre la Terra, el Pacte de la Llum. El Pacte de la Llum és el treball conjunt de la Fraternitat Galàctica i la fraternitat a la superfície de la Terra. És un dels moments més esperats on es produirà una nova etapa de l'arribada de la Llum amb la sincronització conscient de les diverses accions en les diferents dimensions que participen en la Redempció, l'Ascensió i l'Alliberació de la Mare Gaia.

 

Així, des de les nostres esferes, estem atents al moment just on es realitzaran les condicions necessàries per establir el Pacte de la Llum, que acompanyarà el treball final a la Mare Gaia durant els temps anteriors i posteriors al canvi dimensional.

 

Aquestes setmanes, abans i després del solstici, tant a l'hemisferi nord com a l'hemisferi sud, el Foc Celestial i la Llum i l'Amor que s'estableixen en vosaltres us mostraran amb gran evidència que heu estat lliures de tota eternitat, que sou un ésser sobirà unit a la Font que no sou cap dels pensaments i emocions limitadores que heu acceptat. En definitiva, ara és l'ocasió, per a tots aquells que surtin reeixits i victoriosos dels mons dels miratges, per acollir el Nou Vi amb les botes adequades, i prendre consciència amb tota claredat i netedat de l'Essència Divina que sou, del Sol Alat que sou més enllà de tota il·lusió i projecció.

 

Com us va recordar el Mestre Philippe de Lyon, els enganys i els miratges abunden actualment en una bona part tant dels que es presenten amb les informacions espirituals com dels que les acullen. Per tant, només des de la humilitat més senzilla, des de la sinceritat i la infància més directa que obre el vostre cor al Crist Viu, podreu viure les revelacions i les reconciliacions de manera veritable, sense entrar, com us ha estat explicat, en els mons seductors, ni en les esferes de la post-veritat que viu la vostra societat materialista ni en les fantasmagories espirituals.

 

 

Avui m'uneixo a la presència del Comandant dels Ancians, Omraam Mikhaël Aïvanhov i a la del Mestre Philippe de Lyon, per equilibrar en vosaltres els elements del Foc, la Terra i l'Aire, per tal que regulin l'evacuació de les darreres aigües de baix, de les últimes aigües podrides i estancades, i permetin la recepció i l'activació de l'Aigua Viva, de l'Aigua Divina. Acolliu uns instants l'acció dels elements a través dels integrants

de l'Ordre de Melquisedec...

Jo sóc Sri Aurobindo amb el Consell de les Àguiles d'Altair i avui us anunciem una nova etapa de la revelació a través de l'acció del Pacte de la Llum que tindrà lloc durant els propers temps a la superfície de la Mare Gaia.

 

Només entrant en les profunditats de l'arrel de la vostra Ànima Divina en aquest pla, i elevant-vos amb les Ales Etèriques fins al món Diví, fins al Pare Celestial i les Fonts Primordials, podreu establir la vertadera escala de Jacob que uneix el Cel i la Terra. Només així, podreu portar a bon port el Treball de la Llum tal com ha estat dissenyat pels Elohim i els Ancians dels Dies. És principalment un problema d'actitud i un error d'enfocament el que no us permet copsar encara plenament la veritable raó de la vostra presència a cada instant. Se us demana una responsabilitat amb vosaltres mateixos, una agudesa i una audàcia que encara heu de despertar per actuar veritablement, de forma inequívoca i directa, amb el món Diví.

 

 

Jo sóc Sri Aurobindo i us entrego l'Aire renovador que allibera les cadenes del mental, permetent al Nou Impuls de Mikhaël i a l'Impuls del Crist despertar la Font i la Vida que sempre heu estat...

 

 

Us deixo amb la comunió de les Àguiles d'Altair. En la puresa de l'element Aire, en la claredat i la facilitat de percepció interior i en el Silenci i la Pau de les nostres residències.

 

Feu-vos recipient del Crist, feu-vos recipient del Foc Celestial.

 

Us beneeixo de la meva mà al vostre cap.

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart