top of page

SACERDOTESSES D'ALNILAM – 25.10.2023

 

 

Estimats Fills de l'U, estimats Fills i Filles de la Font, som el Cercle de Sacerdotesses d'Alnilam. Rebeu la nostra benedicció, rebeu la nostra abraçada de la Mare Divina Universal, com una pluja que us fecunda amb el Germen Un, com una Font que neix i brolla amb la Joia Divina al mig del vostre Cor.

 

Veniu, us acollim a la constel·lació d'Orió, al centre de la constel·lació anomenat cinturó, on es troba el sistema planetari d'Alnilam. Des dels inicis dels temps, aquí s'ha format un bressol pel desplegament pur de la consciència de la Mare Divina. Un indret propici per l'harmonització i la fusió amb el principi

de la Mare Universal.

 

Nosaltres som la part femenina, la cara femenina de l'Ordre de Melquitsédec, tal com les que coneixeu pel nom d'Estrelles de Maria. Algunes d'elles s'han format i treballat aquí a Alnilam, i molts de vosaltres també heu passat per aquí fa milers d'anys. Així que us acollim al Cor d'Alnilam, entre el Cercle de les Sacerdotesses de la Mare Divina. Us envoltem amb el nostre Amor Infinit, banyant-vos en la Flama Daurada i en la Flama Argent, en la dansa de la Font Pare-Mare que es restableix ara en tots i totes,

en els Fills i Filles de la Mare Gaia.

 

 

Després del treball de neteja i purificació que heu realitzat, molts de vosaltres esteu preparats per entrar de ple, de nou, en el Ventre de la Creació, en les Entranyes de l'Univers; en l'Abisme del Misteri de la Mare Divina.

 

És aquest Misteri que us fa oblidar tot coneixement exterior i us revela un estat d'ignorància aparent, però que és la Saviesa Infinita de la creació manifestant-se en la forma original. Quan entreu al Ventre de la Creació, desapareixeu en la totalitat i en el no-res, que són les Aigües Primordials. Així, des de les Entranyes de la Mare, tot es revela intuïtivament en vosaltres; en aquest estat d'Innocència Divina, tot el que feu i sou es manifesta més enllà de qualsevol domini, de qualsevol control, ja que esdeveniu U amb la consciència de tota la Creació, amb el flux de les onades de l'Ona de Vida Universal.

 

 

Acolliu el Triangle format per Orió i les Sacerdotesses d'Alnilam, per Sirius amb Eloha Maria i les Estrelles, pel Sol Central de la Galàxia emanant els codis Pare-Mare per aquest nou cicle galàctic. Acolliu aquest Triangle en el vostre pit, ressuscitant el vostre Ésser Trinitari, ressuscitant l'essència del Pare, la Mare i el Fill que sou.

 

 

Les Sacerdotesses d'Alnilam portem la insígnia del triangle inscrit a dins d'un cercle. Aquest és un símbol tan antic com la creació, que representa la unitat de la Totalitat amb l'ésser individualitzat. El Pare d'Orió, que coneixeu amb el nom de Peter Deunov, va donar pel Cor del Foc Blanc un emblema molt similar, el qual conté a l'interior la flama i el triangle o tetraedre, que simbolitzen la copa que acull la Flama Divina. Aquest símbol i les seves variants el trobareu expandit arreu de l'Univers.

 

Entreu en el Ventre de la Creació. Travesseu l'aparent foscor per retrobar la Veritable Llum. Excaveu en el vostre ésser fins a trobar la Terra Santa que habita en vosaltres. Aquesta és la base de la Creació, el fonament representat en vosaltres com el microcosmos que sou, com a éssers individualitzats. En la vostra experiència actual heu estat enormement frenats per totes les energies astrals i emocionals i de manifestació vital inferior, que us han dificultat el descens fins al Sacre, fins a la vostra pròpia Terra Sagrada. És quan hi arribeu que el cos físic esdevé un Temple, un Calze Pur per l'Esperit Diví, on el masculí i el femení, el Pare i la Mare, retroben la seva dansa eterna.

 

Baixeu i excaveu en el més profund del vostre ésser perquè el descens de la Llum es faci en vosaltres amb suavitat i dolçor, perquè trobi la terra llaurada i preparada. Així us harmonitzareu totalment amb l'ona provinent del centre de la Mare Gaia i del centre del Cor Galàctic, instal·lant-vos en l'estat Natural, en l'estat de Joia Infinita, en l'estat de Completesa i Totalitat. És així com establireu la Pau que el Crist us va donar i us dóna ara.

 

Us recordem el que us van dir els 24 Ancians a través del Mestre Philippe de Lyon: Redreceu el Camí del Senyor, Restaureu el Temple i Restabliu la Pau. Redreçant el Camí del Senyor, recuperareu la circulació apropiada de les aigües en vosaltres, unint la Font Pare, la Font Mare i la vostra pròpia Font en el Cor; redreçant la Columna de Llum, el Pilar de Llum que sou. Així podreu restaurar el Temple amb la força de vida renovada que hi circularà lliurement, harmonitzant el vostre ritme biològic amb el ritme de la Terra i dels fluxos solars que ara us arriben. Aleshores restablireu la Pau i l'Harmonia que us permeten viure en la Presència Amorosa, Transcendent i Acollidora de la Mare Divina, en perfecta sincronia amb l'Ona de Vida Universal.

 

 

Fills de la Font, Fills de la Mare Gaia, us envoltem amb el nostre caliu, amb els nostres cors, fent madurar la vostra ànima dins les Esferes de l'Amor Incommensurable, allà on es perd tota referència coneguda,

allà on us foneu amb el Foc Diví de l'Amor. Acolliu el nostre mantell ple de Gràcia,

perquè la visqueu en vosaltres i la irradieu per tot arreu.

 

 

Des d'Alnilam, des del cinturó de la constel·lació d'Orió, us enviem les onades infinites d'Amor de la Mare Universal, per restituir definitivament la polaritat femenina original en tots vosaltres.

 

Acolliu la crida: “Aixeca't Mare!” Recuperant el fonament, la dignitat del Cor de la Mare Divina, de la seva bellesa, de la seva preciosa misericòrdia.

 

Som el Cercle de Sacerdotesses d'Alnilam i us acollim en el Ventre de la Creació, que és el passatge final cap a les Portes de la Llum Infinita i Sense Límits. Travesseu els llindars inexplorats, les vostres profunditats, per trobar el regal del Sol Amagat, la Llum Resplendent i Fulgurant que sou.

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page