RUMI – 31.10.2019

 

Benvolgudes ànimes de la Terra, jo sóc el que va ser conegut amb el nom de Rumi, el poeta i místic sufí. Per la meva presència i per tots els escrits que vaig deixar, molts són els qui han trobat la simplicitat, la humilitat i l'Essència Divina en el seu cor.

Formo part de l'Assemblea dels Melquisedec, i tal com el Comandant us va dir, avui vinc entre vosaltres per despertar el Foc Sagrat del Cor, per encendre la llàntia de l'Esperit.

 

Us acollim tot el Conclau dels Ancians i permeteu-me ser avui el portaveu i el director d'aquests instants que compartim plegats...

 

Del Foc Etern tots proveniu. El Foc Etern és el vostre estat original, és un estat dinàmic, ple de Força i Vida. El Foc Sagrat és una dansa, és un moviment i al mateix temps és l'estabilitat i el centre immutable.

 

El Foc dilueix, escalfa, estova i torna flexible el que era rígid. Aquest és el mètode del Foc, desfer per construir el que és Etern. El Foc Sagrat del Cor us demana la integritat, la puresa, la confiança absoluta de l'infant en la Providència Divina i no en els càlculs de l'intel·lecte.

 

El vostre infant interior es deleix per abandonar-se a la Mare Divina i al Pare Celestial. El seu únic anhel és tornar-se Un amb tota la Vida. Abraçar cada àtom de la creació. Així es descobreix tal com és, traient-se les robes velles de la percepció separada. Quan està nu, no hi ha res que pugui allunyar-lo o separar-lo de l'Essència; l'Essència preciosa i especial de cadascú de vosaltres i l'Amor-Essència que ha donat vida a tota la Llum, a tots els Colors i a tota la Creació.

 

Avui us convido a elevar la vostra dansa del Foc Sagrat. Per poder ballar necessiteu un bon calçat, unes sabates amb ales i una bona sola. Els vostres peus esdevenen arrels, arrels de Llum, transmissors del Cor de la Terra.

Comencen a moure's, produint una ondulació estable, agradable, com una espiral que us va envoltant. L'espiral que sembla ser d'aire, foc, llum i vida, us va emportant en una dansa immòbil i alhora dinàmica.

 

Sense moure-us ni un mil·límetre comenceu a acariciar el Sol i les Estrelles. L'espiral segueix elevant-se, quan arriba al vostre pit, ella i el Cor formen un festival de Llum i Foc. L'altar del vostre pit es consagra únicament per a la Glòria Divina. Oferint el sacrifici de tot egoisme i vanitat, de tota creença, de tota fera interior; i el Foc del pit, agraït de ser alimentat, esclata amb força, provocant una dilatació sense límits.

Abraçant la Vida, abraçant el silenci ple de melodies; desapareixent en el no-ser que és ple de l'Amor Diví; perdent tot el que coneixeu per trobar el Qui realment coneix i tots els qui realment us coneixen.

 

L'espiral segueix elevant-se. Puja per sobre del cap i en aquest moment una flamarada intensa uneix el cap i el cor, establint un vincle sòlid que aporta una Pau inesperada. Al voltant de l'espiral flames i més flames, daurades com el Sol, esclaten donant forma a milers d'ocells de foc que surten volant en totes direccions. Us heu convertit en la gran foguera, la foguera del Foc Sagrat de l'Amor.

 

Les darreres cèl·lules adormides desperten preguntant-se com havien pogut passar tant de temps sense conèixer la Joia del Ball Diví. Elles corren a ajuntar-se a la resta de les seves germanes.

 

Avui podeu dir que la gran foguera del Foc Sagrat de l'Amor no són tan sols grans paraules, sinó que és la Llibertat, l'Èxtasi i la Joia que sense comprendre, que sense buscar heu encès en el vostre altar.

El Cor del Cor es consagra a l'Únic, al que és sempre misericordiós, al que no defalleix. És Ell, el vostre Estimat, que us ve a omplir de Gràcia i Bondat.

 

Avui sou batejats. La Terra és batejada, i el Foc és el mitjà pel qual sou emportats de nou a les Residències Divines. La Terra ja és una d'elles, la mare que us dóna el fonament; qui se separi d'ella, perdrà en aquests temps l'enteniment.

 

Ens unim a vosaltres, en la Gran Foguera que heu creat. Fem comunió en el Foc Sagrat de l'Amor, en el Foc que dóna la Llum i l'Amor, en aquesta fraternitat i germanor on neix l'infant que retorna cap al seu creador.

 

 

Jo sóc Rumi, acompanyant-vos avui de manera especial, en nom de l'Assemblea dels Melquisedec. Us deixo amb la foguera, que ella us aporti la Dansa de la Vida. Que ella us faci girar i girar des del centre més estable.

 

Us beneeixo amb la meva presència d'Aire i Foc.

 

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart