top of page

RUDOLF STEINER – 26.04.2022

 

 

Estimats amics, jo sóc el que coneixeu amb el nom de Rudolf Steiner. Avui em presento com un dels participants de l'Ordre de Melquisedec, que va estar actiu a la superfície de la terra durant les primeres dècades del segle XX, per tal d'introduir la veritable Ciència Espiritual i les bases de la impulsió de la Llum Micaèlica que es va produir durant aquells anys.

 

Jo mateix, i tots els altres Melquisedec, vam beure de la presència del Mestre Peter Deunov, el Gran Melquisedec, que amb la seva radiació, va informar i activar el treball de tots nosaltres, entre els quals hi ha Sri Aurobindo, Krishnamurti o l'actual Comandant dels Ancians entre d'altres. Tots nosaltres vam aportar la Saviesa d'una manera concreta i diferent, per tal de construir múltiples ponts, cadascun amb les seves particularitats, per arribar a la riba de la Llum.

 

 

Us convido a uns instants de recepció de la meva presència clarificadora, juntament amb l'Ordre de Melquisedec. Acolliu amics i companys, la Llum i l'Amor Diví. La Llum que informa el cor i el Foc d'Amor

que informa la vostra consciència, capacitant-vos per acollir de manera estable i correcte

la presència del Crist i de l'Esperit Micaèlic.

 

Gràcies al Comandant Omraam Mikhaël Aïvanhov, avui puc expressar-me a través del Portal del Cor del Foc Blanc, que es prepara ara per manifestar la Llum de l'Esperit de Veritat i la Nova Impulsió Micaèlica per aquests temps. Tots els Ancians de l'Ordre de Melquisedec treballant a la Terra ens reunim al voltant de la presència del Gran Melquisedec, que ha estat a càrrec del procés evolutiu del planeta terra i de l'esperit que l'habita, la Mare Gaia.

 

L'Antroposofia, tal com vaig anomenar la Ciència Espiritual que vaig introduir principalment a Europa, i que després s'ha estès per tot el món, va permetre compartir i instal·lar en nombroses ànimes una nova manera de relacionar-se amb els mons espirituals, aportant la rigorositat científica i el pensament clar per tal de dissoldre les boires mediúmiques que interfereixen en el precís i correcte coneixement dels mons invisibles.

Amb la mateixa intenció, vaig restaurar la concepció del Principi Crístic i del Misteri del Gòlgota, al qual em vaig referir abundantment, com també es va fer un treball important en la polaritat femenina perquè habités de nou la totalitat de les estructures humanes, restaurant així la veritable presència de la Mare Divina, Maria-Isis-Sofia.

 

Avui us trobeu davant dels desafiaments immensos que vaig anunciar ja fa un segle: la desaparició progressiva del pensament lliure, la robotització exterior i la dels mateixos mecanismes del pensament, l'allunyament cada cop més gran de la societat respecte als principis espirituals i la imposició d'un pensament únic en nombrosos estrats de la societat. Això ho heu pogut observar clarament aquests darrers anys, amb la imposició d'idees falses sobre la salut, vehiculades per un sistema mèdic corromput, amb la imposició de visions globals que no admeten cap crítica ni cap objecció. És així com a poc a poc s'ha anat instal·lant el que alguns autors van anomenar “el Gran Germà”, el vigilant del pensament únic que busca convertir tota la humanitat en una massa uniforme, buida, freda i totalment allunyada de l'Ànima i l'Esperit.

 

És per això que des dels anys vuitanta, amb l'arribada de la Llum de Sirius i del Sol Central, les ànimes que ja s'havien preparat i totes les que van arribar a partir d'aquell moment per acompanyar el naixement de la nova humanitat, han treballat incansablement per construir el Germen Diví que sobreviurà el canvi de les èpoques. Així s'ha anat formant la família Crística de la Terra que ara sosté amb la seva presència el vertader home i l'activitat renovadora de la Llum que penetra per tot el Sistema Solar, la Terra i el seu nucli.

 

Quan estàvem encarnats, la majoria de Melquisedec vam anunciar amb diferents matisos l'arribada d'una nova consciència, l'arribada d'una Llum major per a la humanitat, el que no podíem concebre plenament en aquells instants és la renovació dràstica que s'està produint i es produirà a la Mare Gaia. El Pare d'Orió, el Gran Melquisedec que va encarnar-se en el Mestre Peter Deunov, va anunciar l'arribada del Foc del Cel sobre la Terra i la seva renovació total, significant amb això que no hi hauria una continuïtat dels sistemes econòmics, ni socials, ni polítics.

 

Avui viviu doncs una gran preparació per deixar enrere les formes arcaiques de l'home i poder passar per la Porta de la Nova Vida que es presenta ara per a tots els habitants del Sistema Solar.

 

La manifestació del Crist en el pla etèric està arribant ara a la seva màxima efusió, provocant en les Ànimes i Esperits més avançats la resurrecció de la carn, la renovació total del cos físic, tal com ja havien explicat els altres Melquisedec. És en el moment en què allibereu les cadenes del cos astral, que el Crist pot baixar totalment, encenent el vostre propi cos etèric amb el Cos Etèric del Crist, activant els processos finals de Redempció i Resurrecció.

 

És així com avui el Crist baixa totalment fins a l'esfera astral, no per activar emocions o pensaments de naturalesa luciferina, sinó per sublimar totalment l'esfera del sentiment humà. Sou cridats a realitzar-ho a partir del Cor de Foc Diví del Crist, tots els que després de múltiples proves heu demostrat la vostra fidelitat, la vostra coherència i la vostra humilitat davant la Llum Divina.

 

 

Amb la presència dels 24 Melquisedec, amb els quatre elements reunits en l'Èter, acolliu la Presència del Crist, travessant el pla mental i sublimant el pla astral, encenent el vostre cos etèric amb el Foc del Crist.

 

L'Arcàngel Mikhaël mateix us va anunciar el seu Nou Impuls, que arriba ara per trencar definitivament les cadenes, per deslligar els darrers nusos que impedien l'entrada de la Llum i de l'Aigua Viva en les vostres estructures, així com les de la Terra. La Nova Impulsió de Mikhaël, per tots els que l'acolliu, us guiarà sense falla a través del Foc del vostre Cor, en la intensa i dura travessa dels últims temps de la societat materialista, que s'enfonsa ara en el seu propi error i la seva pròpia mentida.

 

Tot el Sistema Solar es prepara per entrar a la zona electromagnètica nul·la, la qual permetrà la penetració del Foc i la Llum del vostre Sol i del Sol Central de la Galàxia fins al nucli de la Terra; els seus dos pols seran actualitzats i l'esfera planetària s'expandirà, prenent un nou diàmetre i una nova òrbita, de la mateixa manera que el Sistema Solar iniciarà un nou camí galàctic amb estreta connexió amb Sirius, Orió i el Gran Sol Central. Així es restaurarà l'evolució lluminosa de la Mare Gaia després de travessar les esferes caigudes de la dualitat i les contradiccions.

 

És un gran privilegi per a tots vosaltres, poder viure l'ascensió i l'alliberació acompanyant el procés que viu la Mare Gaia. Això us dóna la possibilitat de viure l'expansió i la resurrecció de manera col·lectiva, preparant-vos per entrar de cap a peus a la Vida Universal, acompanyats de tots els vostres Germans Galàctics i de tota la Fraternitat de Llum i Amor.

 

Jo sóc Rudolf Steiner amb la presència de l'Assemblea dels Melquisedec. Us convido a uns darrers instants de receptivitat en el silenci, en la pau, en la desaparició de tot el que no és la vostra Essència Divina.

 

Sigueu verges de cor, despulleu la vostra Ànima per acollir

amb la deguda admiració i reconeixement la Llum que sou.

 

Ara s'obren els temps de la Llibertat on totes les Ànimes despertes acolliran el Nou Impuls de Mikhaël, que juntament amb l'Impuls Final del Crist, encendrà de nou el Foc Sagrat de la Mare Gaia. Així us vestireu amb la Roba Blanca sense costura, i celebrareu l'arribada del Nou Cel i de la Nova Terra.

 

Jo sóc Rudolf Steiner i us acompanyo amb tota la resta de Melquisedec. Estem en vosaltres, en el vostre Cor.

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page