RAMON LLULL – 13.5.2021

 

 

Benvolguts amics, companys i companyes, jo sóc Ramon Llull, aquell que va ser conegut com el mestre il·luminat, i que va viure durant el segle XIII a l'illa de Mallorca. En la meva trentena, vaig retrobar-me amb el Crist, amb la revelació interior de la seva Llum i del seu Amor. A partir d'aquell moment vaig intentar, de mil maneres, fer entendre als meus contemporanis el gran Amor del Pare, del Crist, de l'Amat, tal com el vaig anomenar; aquest Amor sense mesura que sobrepassa tot enteniment humà.

 

Així doncs, estan a la Terra, vaig veure i viure al meu interior, el Crist Vivent, realitzant la immortalitat de la carn. Això es va produir gràcies a les meves recerques alquímiques que em van procurar l'elixir de la immortalitat. La immortalitat de l'Esperit que impregna la matèria, ja que acomplert el meu periple terrenal i la meva feina, els esdeveniments es van succeir de manera que pogués deixar el meu cos físic en el moment propici.

 

Avui sou cridats, per l'alquímia interior produïda pel descens col·lectiu de la Llum, a viure la immortalitat estan en el vostre cos físic. Per a alguns de vosaltres, això és determinant i imprescindible, ja que donareu el vostre vehicle de carn als arxius i biblioteques universals, tal com havia explicat el Comandant dels Ancians.

 

La Nova Jerusalem té 12 Portes, que corresponen a les 12 Virtuts del cos d'Eternitat; ella és el Temple i la directora del cos físic. El cos de Llum és la vostra casa i serà l'embolcall, la protecció per travessar, envoltats d'una alta vibració del Foc Diví, els esdeveniments resolutius i desconstructius que viviu a la Mare Gaia.

 

Avui em dirigeixo a tots vosaltres des del Cor de Catalunya, a través d'aquest portal, el Cor del Foc Blanc, amb la mateixa llengua que jo mateix vaig ajudar a fer néixer en l'àmbit escrit; és una joia que continuï apropant els cors oberts i les ments lluminoses a la Paraula del Sol Vivent.

 

 

Acolliu amics i viatgers de la Vida, el Cor que vibra al bell mig d'aquest racó de la Terra,

anomenat els Països Catalans...

 

 

Aquest cor vibra de goig, de dignitat, de resiliència i voluntat. Un poble que va rebre en herència, de manera discreta, la tradició i l'ensenyament dels bogomils, els càtars anomenats “els bons homes”. Aquesta llavor catalana ha estat durant molts anys sota el domini de diferents forces, sota la pressió de poders negatius, per tal de portar el carboni a un màxim de pressió, i fer esclatar el diamant que naixerà i es desplegarà a partir d'aquestes contrades.

 

Sapigueu que aquesta és una zona, així com bona part del mediterrani oest, extremadament privilegiada i protegida envers els esdeveniments climàtics de gran envergadura que es produiran mundialment. Des de Catalunya, estenent-se fins als Pirineus i el sud de França, arribant fins a la zona de Navarra i el País Basc, hi ha un triangle de forces extremadament poderós que està servint d'ancoratge principal per les noves freqüències. Des d'aquí, s'obren portals i es lideren actualitzacions que després es produeixen a escala planetària. És per això que el Comandant dels Ancians, Omraam Mikhaël Aïvanhov, va passar bona part dels seus anys a la zona del sud de França.

 

Com us han dit l'Arcàngel Mikhaël i nombrosos participants, els germans de les ciutats intraterrenes criden a totes les Ànimes i Esperits desperts, us criden des del Cor mateix de la muntanya de Montserrat, des de la ciutat de Milahna*. Us criden simplement a entrar en el vostre Cor Màgic, el vostre Cor de Presència, per viure allà on estigueu, la comunió amb ells que obre una nova octava del vostre Cel. És així com amb la refinació, la purificació i la neteja del cos físic i dels cossos subtils, els lluminosos i intel·ligents germans de la intraterra es poden unir vibratòriament a vosaltres, permetent un ancoratge molt més intens, palpable i radiant, del Crist en vosaltres.

 

Jo treballo estretament amb ells, participant en els detalls i ajustaments d'aquesta neteja titànica de la Mare Gaia, que entrarà en una fase més intensa amb l'arribada del Kalki Avatar, manifestat a través de la consciència col·lectiva, encarnant la Força del Verb, la Força de l'Esperit Micaèlic.

 

 

Fem comunió junts en aquesta Llum de Vida Eterna, en aquest Amor fidel i veritable,

des del Cor mateix de les terres Catalanes...

 

Jo sóc qui va ser conegut amb el nom de Ramon Llull. Per la meva radiació, molts podeu ser alleugerits, sanats i guarits. Crideu-me i seré amb vosaltres aportant la claror que dóna la pau a la ment i al cor.

 

Us abraço amb tot el meu Amor. M'ajunto al Comandant dels Ancians i a l'Esperit Micaèlic per portar a terme l'obra i el pla de la Fraternitat de Llum i Amor.

 

Sigueu beneïts en el Cor Ardent del Crist!

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

*Milahna: nom en clau per connectar amb el cristall i el poble de la ciutat intraterrena de Montserrat.