RALPH WALDO EMERSON – 8.08.2019

 

Flames i Esperits en encarnació, jo sóc el qui va ser conegut com a Ralph Waldo Emerson. Poques són les ocasions que he tingut per expressar-me després de marxar físicament d'aquest món. La meva vibració se situa molt a prop de l'Ordre de Melquisedec.

 

Vaig estar present durant el segle XIX al continent americà per tal d'aportar la meva Llum i la meva paraula d'alliberament, de trencament amb les tradicions. En el sentit més literal, la meva paraula va ser revolucionària, a fi de donar un nou impuls a la nació que estava en aquell moment en formació i creixement, en el que va ser anomenat el nou continent.

 

Tot el que va ser dit per mi i que ha quedat registrat en petits textos com la sobreànima, o l'autoconfiança, tenia com a objectiu empoderar de nou l'ésser humà, és a dir, despertar l'Esperit Diví que dóna la llibertat i la sobirania. Vaig obrir la porta per trencar totes les velles cadenes pertanyents a la societat, a la religió, a la política, a l'egoisme, a les pors intrínseques i a la mediocritat de l'home. L'home que ja no era home, sinó que s'havia convertit en súbdit d'un innumerable conjunt d'influències exteriors.

 

La meva paraula és avui en dia de gran actualitat. Ja que l'home a la recerca de la llibertat, ha deixat de banda la seva Font, la seva Essència, perseguint una llibertat fruit dels seus desitjos exteriors, que l'ha portat a esclavitzar-se encara més.

La civilització actual - la civilització de la sobredosi d'informació, del control mental a través de les pantalles com la televisió, els ordinadors, i tota aquesta sèrie d'aparells que han envaït el vostre dia a dia - ha absorbit les capacitats pròpies de l'home: la seva sobirania, el seu potencial de presència, la seva autosuficiència, la seva simplicitat i en definitiva, la seva Vertadera Llibertat.

 

Avui sou tots cridats, la Vida us crida. Les incomptables estrelles de l'Univers us criden de nou a recuperar la vostra autoexistència, el vostre estat d'Ésser, la vostra plenitud que no coneix cap condició, que no coneix cap impediment exterior. És en aquest punt on el coratge i la valentia són necessàries perquè sigueu sobirans de vosaltres mateixos, o en altres paraules, mestres de vosaltres mateixos.

No mestres en una disciplina concreta, o davant dels alumnes, sinó mestres de la vostra pròpia Llibertat. Això passarà en el moment en què la Força de la Vida que deixeu circular en vosaltres us desperti a la vostra realitat Vertadera i Eterna.

 

 

Us aporto la Llum i la Claror de la Saviesa Divina. Rebeu uns instants la meva presència...

 

 

El moment on la civilització mundial s'enfonsa en l'abisme de la por, de la guerra, de l'extracció i separació del propi cos i ànima, trencant el vincle amb l'Esperit Diví; és també l'instant on la humanitat desperta, on les ànimes preparades, on els Esperits vinguts d'arreu de l'Univers participen a l'elevació, a la revelació de la Veritat Eterna que és la vostra sobirania, la vostra autoexistència, la vostra Llibertat, més enllà de tot escenari exterior.

 

Sou la Vida i la Font de la Vida.

 

Les influències i els corrents que es mouran per tot el planeta, lligats al descontentament, a la frustració, a la por del desconegut, no tenen cap força per al qui ha establert la seva pròpia Llum, per al qui mira directament a la Veritat. En aquest instant res podrà pertorbar el que sempre ha estat perfecte, el que sempre ha estat unit, el que sempre ha estat, i serà per ell mateix, sense donar cap explicació, sense enfonsar-se en les febleses actuals de les relacions humanes.

El meu missatge avui és senzill i clar. Tingueu el coratge, la valentia, la fermesa, per ser qui sou, per autorevelar-vos, per esdevenir la Vida en si mateixa. No us refugieu en cap seguretat del sistema social. No us refugieu en la religió ni en l'espiritualitat que us roba la vostra Voluntat i la Llum de l'Intel·lecte.

 

Desperteu ànimes i Esperits Eterns de la Terra! La Força i el Foc Diví són més presents que mai en l'atmosfera de la Terra, en el centre de la Terra i en el centre del vostre Cor. Viviu els moments de gran caos i dissolució en el que la Veritable Vida es revela.

 

Jo sóc el qui va ser conegut com a Ralph Waldo Emerson. Avui amb molt de gust adreçant-vos unes paraules a tots vosaltres que esteu ara presents i encarnats en el planeta Terra.

 

Us dono la meva Claror, la sobirania que us pertany. Estic disponible en tot moment, quan us permeteu ser el qui sou, sense explicacions, sense retòriques, sense escenaris.

 

Us beneeixo amb la meva paraula i amb la meva pregària, que és el Cim de la Veritat.

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart