top of page

PETER TOSH – 29.05.2024

 

 

Amics del Cor del Foc Blanc, jo sóc el que va ser conegut amb el nom de Peter Tosh. Per l'afinitat amb aquell a través de qui m'expresso, i per la invitació del Comandant dels Ancians, avui comparteixo la meva presència del Lleó de Foc, del Lleó Solar entre tots vosaltres. Vaig ser anomenat “el Sol del Reggae”, perquè portava inscrits en la meva Ànima i Esperit Divins els codis necessaris per donar a llum, a través del ritme i la melodia, a l'Estat Ancestral de Llibertat.

 

 

Acolliu el Sol del Foc Blanc, aquí al Cor del Foc Blanc, en la Nova Aliança de l'Anyell, a través de la família dels lleons d'Orió, de Sírius i Arcturus, als quals avui represento.

 

Acolliu la força de l'Esperit del Crist, de l'Esperit del Sol, de l'Esperit Sant que obre les ales del colom, desplegant els sentiments divins, desplegant la consciència il·limitada i multidimensional

que fusiona amb tota la Creació i amb l'Essència Absoluta.

 

 

La meva missió era fer reviure certs codis vibratoris, certs codis musicals en aquesta època. Vaig ser l'Esperit que des dels plans interiors va sostenir el desplegament de nombroses Ànimes que van expressar la Paraula de Veritat, la Paraula dels Antics Profetes en aquests temps decadents.

 

Vaig encendre en mi l'Esperit del Crist i nombrosos dons i virtuts de l'Ànima Divina que ara desperten en tots vosaltres. Les brutals pallisses que vaig rebre per part de les autoritats, i la mort sobtada de la meva companya d'ànima, van provocar en mi uns xocs molt poderosos, que em van enfonsar en el més profund patiment. Gràcies a aquestes experiències, el meu despertar va ser complet i vaig guanyar la llibertat en els plans interiors. Vaig transformar el sofriment més intens en Llum i Consciència. Vaig transformar, com diu el Comandant dels Ancians, el patiment més profund en fragàncies espirituals, que em van il·luminar i després van irradiar a tots els qui m'envoltaven.

 

 

Avui, amics, la Família dels Lleons del Foc Blanc us convidem a fer el Sacrifici Total de Tot.

On només quedi l'Essència de Foc, on només sobrevisqui la Guspira Ancestral de Foc.

 

Acolliu la Presència que Jo sóc, que Som i que És de tota Eternitat: “Jo Sóc el que Sóc.”

 

 

La música és una escola per a l'aprenentatge i el creixement de l'Ànima. La música és el pont d'unió entre el pla material i el pla espiritual i diví. La música està creada per unir-vos amb els Plans de la Llum, però en aquesta època il·lusòria s'ha convertit en un parany; s'ha utilitzat la música com una màgia negra per atrapar i subjugar les ànimes en presons astrals i per despertar els instints més baixos i infernals.

 

Per això, en la música que vaig deixar, trobareu sempre un silenci al darrere, una calma, una presència impersonal que us omple de pau i de serenitat. Així vaig procurar sempre transmetre amb la màxima netedat els impulsos musicals que rebia de manera orgànica i natural.

 

Com ja va repetir nombroses vegades, estem en l'última dispensació de temps, i això ho afirmava durant els anys vuitanta. Com tots sabeu, el període de resolució final s'ha anat allargant diverses dècades. Gràcies a la presència de tota la Fraternitat de Llum i Amor, de la Família Galàctica, dels Grans Éssers que dirigeixen aquest sector galàctic, el procés s'ha vist suavitzat, allargat en el temps, per tal que visqueu una transició facilitada. No obstant això, quan es manifesti la força de l'Harmagedon en plena potència, els temps aleshores seran escurçats, com va ser dit, per arribar al moment culminant de la translació dimensional.

 

Teniu ara una gran oportunitat, tots vosaltres, per transcendir definitivament les esferes de la por i de la mentida, de la vida il·lusòria de l'ego separat i del mental corromput, que van aportar les civilitzacions caigudes aquí a la Mare Gaia.

 

Com jo vaig fer, venceu tota por! Venceu tot dubte! Poliu la vostra voluntat fins que es converteixi en la Voluntat de Diamant, aquella que és una amb el Pare Celestial i la Mare Divina, i que res en el món pot pertorbar. La Voluntat de Diamant naixerà ara en aquells deixebles del Pare d'Orió, en aquelles Ànimes i Esperits que hagin treballat al 300% de les seves possibilitats. La Voluntat de Diamant completa la Trinitat en l'esfera més elevada de l'Amor, la Saviesa i la Veritat.

 

Vaig arribar a aquesta terra poc abans que marxés el Pare d'Orió, i vaig estar encarnat fins a finals dels vuitanta, aproximadament durant els mateixos anys en els quals van marxar el Comandant dels Ancians i altres Melquitsédec; era el moment on la Llum Blava de Sírius i els processos de transformació planetària s'iniciaven.

 

Avui, com us han dit els Ancians, com us ha dit la Mare Eloha Maria, esteu a les portes del Bateig Final de Foc. Obriu les finestres del vostre Cor Diví a l'aspecte del Pare manifestat a través d'Orió i a l'aspecte de la Mare manifestat a través de Sírius, tal com està registrat pels antics en la Gran Piràmide de Guiza.

 

 

Jo sóc Peter Tosh, jo sóc el Gran Lleó del Foc Blanc, acompanyat de la família de lleons d'aquest quadrant galàctic. Acolliu la força de la terra, la força del foc, la força de l'aire i la força de l'aigua en vosaltres;

per sublimar els elements en l'espai del buit, en l'Èter, obrint la Presència Infinita, la Presència

“Jo Sóc el que Sóc”, el Silenci Immanent i la Dolçor i l'Alegria Subjacent

a tota veritable manifestació.

 

 

Jo sóc el Servidor del Senyor, del Crist i del Pare que es va manifestar en l'Ànima de Peter Tosh. Nosaltres som els Lleons de Foc que mai fallen, que hem estat enviats en múltiples ocasions, en diversos espais-temps, per acomplir sense falla, en els llocs més complicats i més densos, la Voluntat Divina.

 

Tingueu el coratge necessari, la fortalesa imprescindible, la força d'un caràcter impertorbable per establir la Llum de cap a peus en el vostre Temple, i ser els Garants de la Veritat en aquests temps finals.

 

Només la Veritat pot fer viure l'home.

 

Només la Veritat pot alliberar l'home.

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page