PARE D'ORIÓ – 28.10.2021
 


Estimats Fills de la Font, estimades Guspires Eternes, jo soc el Pare d'Orió, el que coneixeu també amb el nom d'Orionis, i que va estar present en el cos del Mestre Peter Deunov, o Beinsa Douno.
Rebeu el Torrent de Llum d'Orió, les partícules i rajos des del Portal d'Orió, des d'Alnilam, Alnitak i especialment Mintaka, com a seu de l'Ordre i el Consell dels Melquisedec.

Avui us visito acompanyat dels Ancians dels Dies i els Elohim de 18a dimensió, encapçalant amb el Crist el cap de la Fraternitat de Llum i Amor, amb els Àngels, Arcàngels i les miríades i miríades d'Éssers Intel·ligents d'aquesta galàxia i altres indrets.

Soc de nou entre vosaltres, per la gràcia d'aquesta ascensió, en el vostre cor, al vostre costat, i per donar-vos la seguretat de que la Pedra Angular ha estat col·locada, i és una pedra inamovible, ferma i que no vacil·larà, sinó que mantindrà la seva fidelitat fins a l'últim instant per tal d'obrir gran la porta a totes les Ànimes que recorren el camí a casa, a la Mansió Divina, a rebre els Rajos Cristal·lins de l'Amor que donen la pau, la serenitat, el perdó i la redempció.

 


Acolliu doncs Fills i Filles de la Font durant uns instants el Torrent d'Orió, amb la presència de tota la Fraternitat de Llum i Amor, especialment dels meus companys els Ancians dels Dies i els Elohim que ens movem en els estrats pròxims a la 18a dimensió, i portem les directrius evolutives de tota aquesta galàxia. Rebeu les Claus des de Sirius, des d'Orió, des del centre galàctic Alcyone, des d'altres punts estel·lars com Altair, Aldebaran, Vega o Arcturus, tots ells participants imprescindibles de la història de la Mare Gaia i que formen part de vosaltres mateixos i les vostres famílies.La simbiosi a la Terra de les famílies evolutives i involutives, volguda pels Alts Consells de la Galàxia, ha permès el descens en la matèria fins a la creació del jo individual, de la consciència que es reconeix i percep com a ésser únic i lliure; ha permès també, després de l'arribada del Crist ara fa dos mil anys, encetar el procés de tornada al Pare. Quan les ànimes formen des del nivell més bàsic la seva consciència d'ésser individual, i per la seva llibertat adquirida decideixen retornar a l'harmonia i al flux de l'Ona de Vida Universal, s'acompleix l'experiència decretada a la Mare Gaia i el sentit de les múltiples hibridacions d'espècies que s'hi ha produït.

És per tant amb el cor obert i ardent del Crist, que heu d'acollir a tota Ànima, a tota presència aquí a la Terra, sigui el seu paper positiu o negatiu, estigui vinculat a les jerarquies crístiques o a les jerarquies de la foscor. Doneu gràcies perquè cada polaritat té un paper imprescindible a la creació.

La distorsió que es va originar en aquest sector de la galàxia ara fa més de 300.000 anys, i que va desembocar en el que coneixeu com la rebel·lió de Lucifer, és l'expressió d'una tendència col·lectiva que a través de la manifestació exterior de les forces negatives de dominació heu pogut comprendre.

Aquestes són les mateixes tendències, més o menys dissimulades, que estaven en cadascun de vosaltres, en els ambients de vida galàctics abans d'iniciar l'experiència a la Mare Gaia. Tots vosaltres sou aquí per un motiu ben concret, per resoldre les vostres pròpies projeccions negatives en els estrats inferiors; sou aquí per créixer amb la Mare Gaia, que dolçament es va oferir per acollir aquesta experiència particular de la consciència on heu viscut els moments d'oblit, separació i dolor més grans. Aquestes lliçons, aparentment negatives, han estat el remei per a la recuperació de la vostra Essència Unitària.Acolliu Fills i Filles el bàlsam que us enviem des d'Orió, on les Sacerdotesses de Melquisedec, molt properes en vibració a la Mare Eloha Maria, us envien les seves ones de calidesa, de tendresa, per tal d'afinar la polaritat masculina, perquè expressi de manera justa, ponderada i amb la imprescindible dolçor, la rectitud, la justícia i l'ordre que s'han d'instal·lar ara mateix a la Mare Gaia.

 


La meva presència ara fa un segle a Bulgària va permetre salvaguardar i iniciar el procés de redempció i alliberació de la Terra, possibilitant la baixada directa de l'Arcàngel Mikhaël, dels Elohim i la resta de la Fraternitat. L'estimat Omraam Mikhaël Aïvanhov, que ara ocupa el meu lloc com a Comandant dels Ancians, va expandir la radiació per tota la Terra, però a causa de l'endarreriment dels esdeveniments col·lectius, no va poder finalitzar la missió per la qual havia vingut, restant aquesta en mans de tota la família crística i dels darrers Ancians en encarnació, encarregats de finalitzar l'obra.

Uns segles enrere, la Comunió de Mestres i Guies que acompanyem la Terra, vam contemplar la possibilitat d'una transició col·lectiva suau i continua cap a la Nova Terra, si la humanitat responia positivament als impulsos de la Llum. Com heu observat, a mesura que ha anat arribant la Llum, les forces de la lògia negra s'han atrinxerat i han desplegat totes les seves armes, bloquejant a escala exterior de la societat tota aparició de la Veritat i de la Llum. Les darreres estratègies que han posat en marxa busquen corrompre, enverinar i destrossar des de dins l'ésser humà. Des de fa dècades les seves maniobres han buscat debilitar de diferents maneres, a través de l'alimentació, les partícules a l'aire, les informacions i les freqüències electromagnètiques, l'estructura psíquica i física de l'ésser humà i el seu sistema nerviós. Aquesta pressió s'ha anat intensificant i cada cop s'ha tornat més invasiva fins al punt que ara és directament a la vostra sang on introdueixen les substàncies que alteren i destrueixen el cos físic i les connexions que l'uneixen amb els cossos subtils.
No obstant això, la presència del Crist en vosaltres, la presència del Pare Absolut en vosaltres, és la única realitat, és la força més forta de totes les forces i mentre hi hagi un raig de Llum, un impuls de la intel·ligència creadora que resideix en el vostre cos físic d'anar cap a la Veritat i la Llum, hi ha totes les possibilitats de guarir-se i de superar qualsevol afectació exterior, repeteixo, qualsevol afectació exterior.

Així doncs, com us hem anunciat anteriorment i a través de nombrosos missatgers, la Mare Gaia passarà pel procés dels tres dies de llum o foscor, per viure la transformació final que implica la desconstrucció de les estructures de 3a dimensió, l'ancoratge total de la Llum de 5a dimensió, l'aparició del nou continent... Com us ha explicat l'Esperit Mikhaèlic i l'estimat Omraam, esteu vivint les darreres rodes que resumeixen els cinc cicles planetaris que heu viscut i que desembocaran en els anys vinents en els esdeveniments finals de translació dimensional. Aquest és el procés planetari que permet el naixement i la instal·lació d'un planeta en un nou estat vibratori, com s'ha fet en nombrosos altres casos.

Fixeu-vos bé, la lògia negra es troba acorralada, no té cap línia d'acció coherent; l'únic que pot fer és invertir els processos que la Llum està provocant a la Terra. Els seus noms no fan més que reflectir el que passa en els plans lluminosos, com la 5g i la 5d, com el gran reset que volen fer que serà el reset electromagnètic de la Terra, o com la reducció de la població mundial que simplement és un procés lluminós pel qual les ànimes segueixen el seu camí en altres indrets i planetes apropiats a la seva experiència.
Així inconscientment la lògia negra acaba servint a la Llum, accelerant els processos necessaris per a cadascú.

És per tant el moment de sortir de qualsevol dualitat, de qualsevol projecció en el teatre exterior creat per les forces limitadores de la consciència. És moment de què reclameu amb total seguretat, com un fet i un estat permanent, la vostra Reialesa del Crist, la vostra Presència Divina i la Glòria que emana d'ella per a tots els germans i germanes. Tingueu el coratge de ser qui sou, no us deixeu empetitir ni controlar per cap forma-pensament que encara busca robar-vos la pau, la presència i la grandesa del que sou en la Impersonalitat i en la Llum.Abans d'acomiadar-nos us oferim uns instants de radiació de la Llum Blanca, de la Llum Daurada Iridescent. Ancoreu el que sou fins al vostre sacre, per tal d'encendre el vostre cos físic, com us hem dit i repetit, en el Foc de l'Esperit, en el Foc del Nou Èter. És necessari que us atreviu a trencar els darrers vels de la vostra ànima psicològica, als darrers filtres mentals i emocionals, no per no pensar ni sentir, sinó perquè la Llum envaeixi amb el seu silenci, amb el seu cant i la seva força tots els cossos subtils i es pugui manifestar directament la presència de l'Esperit del Crist i l'Esperit de Veritat.La Vida Divina és entre vosaltres Fills i Filles! Els regals que us heu preparat per a aquest moment són incomptables, això no obstant, aquests darrers temps seran caòtics i desestabilitzants i possiblement haureu de ser testimonis de fets i esdeveniments que la personalitat podria considerar molt desagradables o difícils de tolerar; tanmateix, des de la vostra Presència Crística, des de la visió que compren la Veritat més enllà de tota aparença, beneireu, esclarireu i portareu a la Llum tots els processos que ha de viure el col·lectiu humà de la Mare Gaia.

Recordeu que maya, la il·lusió, és una il·lusió pel qui viu en la il·lusió; el qui viu en la Veritat, en el Crist, viu aquí a la Terra com en qualsevol altra dimensió de la creació. Per tant, com us havia explicat l'estimat Omraam, convertiu maya en amaya, sortiu de la il·lusió, que no és més que la limitació de la consciència al món exterior i a la dualitat, i entreu en la Realitat de la Vida Divina aquí mateix a la Mare Gaia.

Jo soc el Pare d'Orió, amb la presència dels meus companys Ancians dels Dies i els Elohim de 18a dimensió.

Sou cuidats i beneits més enllà de tot el que us podeu imaginar. Esperem que reconegueu la vostra majestuositat, la vostra noblesa des del fons del vostre cor, i així, poder oferir amb tota netedat i claredat, el Cristall Solar que sou, l'Essència Viva de la Llum.

La nostra Pau és amb tots vosaltres.

 

 


Transmès per Silah Pere Sicart