top of page

PARE D'ORIÓ – 13.07.2022

 

 

Estimats Fills de l'Amor, estimats Fills de la Llum, s'adreça a vosaltres el Pare d'Orió, el Gran Melquisedec originador de la mateixa ordre. Sóc l'Ancià dels Dies que a pres cura d'aquest braç de la galàxia i de l'experiència de redempció a la Mare Gaia, que ha reunit els fidels a la Llum i els rebels en una sola família, per tal de tornar a unir, passant per les lliçons, les preses de consciència i les neteges necessàries, les dues polaritats en l'equilibri de l'espectre Unitari en relació amb la Font; les dues polaritats que van ser enfrontades durant les guerres ocasionades per la rebel·lió davant de l'Alt Consell de Sirius.

 

 

Acolliu Fills i Filles el Torrent de Llum Cristal·lina des d'Orionis, la nebulosa d'Orió, i des del Portal d'Antarion, que uneix aquest sector galàctic amb la Llum Sense Límits i l'Univers Pare per sobre de la 12a dimensió.

 

Acolliu la Flama Daurada, la Flama d'Argent, el Foc Blanc i la Llum Ultravioleta i Gamma...

 

Rebeu els cossos i les freqüències galàctiques que us pertoquen. Des de la Llum Blava de Sirius fins a la dolçor i la virtuositat de la Fraternitat de Germanes Melquisedec a Alnilam.

 

Acolliu Fills al Cor, al Cap, al Sacre i als vostres peus, fent de vosaltres una Unitat, un sol Raig de Vida que a partir del Cim ordena tots els petits harmònics que hi participen...

 

 

Em dirigeixo al Cor del Foc Blanc, a través del germà de Llum que us parla, i que manté elevada la torxa de l'Esperit Solar juntament amb tots els Pilars de la Llum actius ara a la superfície de la Terra. A través del Portal del Cor del Foc Blanc i de molts altres, repartits arreu del planeta, dels continents i les diferents llengües, la Fraternitat de Llum i Amor s'adreça a vosaltres de múltiples maneres per anunciar-vos l'entrada definitiva del Foc Diví en la vostra esfera planetària. El Foc Celestial provinent del vostre Sol penetra ara lliurement les capes que envolten la Terra, i les capes que envolten el Sistema Solar sencer son totalment permeables als nous codis del Sol Central.

 

És el moment de viure en el Foc Fills i Filles! L'Univers creix en cicles que particularment es manifesten en l'evolució de les seves galàxies. Ara, el vostre Sol Central, no només actualitza la seva freqüència, sinó que desplega un nou ventall per a tot aquest braç galàctic. Això porta a totes les formes i sistemes de vida a renovar el fonament mateix de la seva existència, en tots els aspectes de la vida que això pot implicar.

 

Les Onades que envia el Sol Central de la vostra galàxia, conegut per civilitzacions que portaven coneixements estel·lars com els maies, amb el nom de Hunab Ku, són precedides pels seus missatgers de l'Ordre de Mikhaël, de l'Ordre de Melquisedec, que es despleguen per tots els sistemes solars des del Comandament d'Orió i de Sirius, per anunciar i establir els nous protocols d'ensenyament que permeten acollir la Nova Freqüència de Vida.

Per fer-vos una idea de com es despleguen aquestes onades, us podeu imaginar el moment en què una pedra cau en les aigües calmades d'un llac, i es formen uns cercles concèntrics que es van expandint. Així podeu veure les onades que us arriben des del Sol Central de la galàxia.

 

Per avançat, els missatgers es dirigeixen als diferents sistemes planetaris, i en funció del seu grau de rebel·lió a la Font Primordial, el missatge és més o menys acceptat. En altres canvis de cicle hi ha hagut nombrosos planetes que han vist desaparèixer la seva civilització per una falta d'obediència i una obstinació en les velles formes de vida.

 

A la Mare Gaia, després del període involutiu de l'Esperit en la matèria, fins a arribar a l'oblit total, a la intel·lectualització i la individualització, el Crist va aportar el punt d'inflexió i va donar les claus i les bases amb les quals entrar a la Nova Vida. En aquests dos mil·lennis nombrosos són els enviats que han continuat ampliant i reforçant el missatge Crístic. La meva presència va obrir definitivament l'entrada del Nou Cel, i el meu deixeble estimat que vaig enviar a França, va expandir de nou la Filosofia Solar per tot el planeta, obrint les ànimes i els cors al veritable camí de la Llum Solar.

 

 

Acollim ara, des de la Font d'Orió i de Sirius, el col·lectiu dels Elohim, els Arcàngels, els Àngels i els Mestres, els Homes de Glòria que han il·luminat la terra. Tots junts, en un sol cor, irradien sobre tots vosaltres, sobre l'equip terrestre.

 

Eleveu els Cors amb Joia!

 

Eleveu els Càntics de Gràcia!

 

Que s'elevi el vostre Sol fins al cim!

 

Beneits sigueu tots els germans i germanes de la Terra!

Acolliu en el vostre cor a la Fraternitat de Llum i Amor,

que reuneix la totalitat de l'Escala Celestial present i obrant aquí i ara.

 

Acolliu Fills...

 

 

La prioritat màxima per a tots vosaltres, és adaptar-vos cada dia més al Foc Celestial i als nous espectres de Llum que es van instal·lant en vosaltres i en la Mare Gaia.

 

Per la simplicitat, per la petitesa, podeu escoltar la veu suau i dolça de l'Esperit Diví, que és ara a prop de tots vosaltres, ja estigueu als estrats elevats de la 4a dimensió o avançant per la 5a dimensió. L'Essència, com sabeu, és l'Esperit Diví que ve del Pla Àtmic, es manifesta com Amor Diví en el Pla Búdic i com Saviesa en el Pla Causal, i després es reflecteix en els diferents cossos de l'Ànima, en el mental, l'astral i l'etèric. És en el Pla Causal on trobareu l'Estel i la Porta que us permetrà replegar el pergamí de totes les vides que heu desplegat en l'espectre material de 3a dimensió, que ara es reuneixen per formar de nou una Única Consciència de 5a dimensió o de dimensions superiors en els plans cristal·lins i diamantins.

 

No tracteu de voler saber més del que us és necessari, sapigueu veure amb honestedat i franquesa els petits passos que us queden a fer per evacuar les darreres resistències corresponents als hàbits i a les experiències de tancament que heu viscut. A mesura que aneu alleugerint les maletes, instantàniament sereu elevats pel Nou Aire i el Nou Foc, pel corrent que ara arriba incontestablement, sigui acceptat o no, a tots els homes de la terra.

 

Les pors es desfermen, les angoixes esclaten, els dominadors, en veure desaparèixer el seu ramat, estrenyen els seus collarets, intentant conservar, ni que sigui per una mica més de temps, les seves preses. Tota la mentida, tota la foscor acumulada en la humanitat, salta i saltarà pels aires; l'Amor Veritable no pot tolerar cap dels enganys, cap de les tenebres que s'han instal·lat en la humanitat.

Veieu el que veieu, sapigueu que els que passen pel drama de la destrucció i les neteges extremes, trobaran una pau tan gran com la seva angoixa primera després de travessar el túnel. Doneu gràcies pel qui ja està net com pel qui ha de passar per les diferents purificacions i tamisos.

 

El moment de l'entrada del Foc Solar és ara! Des d'ara mateix us heu d'acostumar a viure en el Foc. Fent broma, l'estimat Comandant Omraam us va dir que el Torra-planeta augmentava el seu xup-xup, i és una realitat.

 

No és el foc físic el que arriba, no és la calor física, tot i que també augmenten per ressonància, sinó que és el Foc i la Calor Divina, és el Foc de la Resurrecció, és el Foc de Vida Eterna que reviurà en la Llum Blanca i Daurada a tots els Fills i Filles del Sol.

 

Els que no es puguin adaptar patiran la inutilització de moltes facultats, que minvaran cada cop més, notablement el funcionament del sistema nerviós, ja que no es trobaran en el corrent actual de la Vida. Per tant, cada dia estigueu més centrats en el vostre Cor, en el vostre canal central del Sacre a la Corona, ocupant l'Alta Residència a la part superior del cap; el centre anomenat sahasrara i el Sol Diví que es troba uns quants pams per sobre del vostre cap.

 

Resteu a l'interior, i com va dir el Crist, no baixeu a buscar el que queda a baix de la casa. És a dir, seguiu treballant des del vostre Centre Solar que va des de la porta estreta, corresponent el Plexe Solar o Estrella de l'Ànima, el Cor, i el Tim, que estableixen la Nova Fundació.

 

 

Jo sóc el Pare d'Orió, el Gran Melquisedec, i des d'Orió us envolto a tots amb la meva Llum més enllà de la Llum, amb el meu Amor Infinit que encara resulta misteriós per molts de vosaltres

aquí a la Terra. Acolliu-me doncs amb la simplicitat de l'infant, amb l'alegria que s'eleva

des del Cor de la Terra...

 

Que el Sol de la Vida Eterna us il·lumini per sempre Fills i Filles de l'Amor!

 

 

D'aquí uns quants mesos tornaré a intervenir en aquest Portal. Us demano a tots la màxima atenció, la màxima rigorositat pel que fa a respectar els Principis i les Lleis de la Llum Unitària, per tal de mantenir-vos drets, sense desviacions, durant aquests moments tan intensos del desplegament del Foc Diví sobre la Terra.

 

Us beneeixo de Cap a Peus, en el nom de tota la Fraternitat de Llum i Amor, en el nom del Concili dels Ancians d'Orió i de l'Alt Consell de Sirius.

 

Abans de finalitzar aquest mes, el Comandant Omraam s'adreçarà també a través del Cor del Foc Blanc; jo resto a darrere, alimentant-vos a tots i a totes amb el Silenci, amb la Guspira que dóna el Fruit de Vida Eterna.

 

Sigueu el Raig Solar que transforma les darreres aigües de baix en pura essència cristal·lina!

 

Aneu amb la Pau!

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page