top of page

PARE D'ORIÓ – 12.07.2023

 

 

Estimats Fills i Filles de la Font, jo sóc el Pare d'Orió, origen i manifestació de la Vida en aquest quadrant galàctic. Jo sóc aquell que ha estat anomenat Orionis, habitant particularment el cinturó i la nebulosa d'Orió, i que com sabeu, va estar present en l'encarnació del Mestre Beinsa Douno, per tal d'iniciar el nivell vibratori de la Nova Època.

 

Jo vaig fer baixar la presència del Món Diví i vaig arrelar la força de l'Arcàngel Mikhaël per acomplir la Paraula de la Profecia que es realitza ara sobre tota la Terra. Jo vaig aportar la flama del Foc Sagrat de l'Amor, i aquesta flama s'ha anat contagiant de guspira a guspira, d'ànima a ànima durant aquestes últimes dècades, fent possible la Resurrecció en la Llum de la humanitat crística.

 

 

Entreu a la Cambra Secreta del vostre Cor,

aquella que rep el Foc Primordial, el Foc Sagrat de l'Amor.

 

Acolliu Fills i Filles la Flama del Foc Ancestral, la Flama de l'Esperit del Crist

i del Logos del vostre sistema solar.

 

 

Vosaltres sou la Resurrecció i la Vida. L'Esperit de Veritat parlarà ara a través de cada boca que s'ha netejat en el fonament de la puresa. Les Flames de Foc sortiran dels ulls i de la boca, acomplint la revelació en aquesta Terra dels Fills dels Elohim, dels Fills dels Arcàngels, manifestant la Llum Divina i la Paraula Divina.

 

Després dels Batejos de Foc, avui la Terra es banya plenament, permanentment en l'Ona de Vida del Nou Foc Galàctic, que anirà estabilitzant i incrementant la seva freqüència fins a arribar al moment de la translació dimensional.

 

L'espectre freqüencial del vostre sol es troba ara enormement modificat, irradiant les vibracions més ràpides dels raigs X, gamma i ultravioleta, que ressusciten la carn de la matèria que s'ha preparat per acollir el Nou Foc de Vida. La nova radiació serà contundent i fulminarà tot allò que no estigui en ressonància amb el Nou Foc de l'Amor, en l'acceptació total del foc de la vostra Essència Divina.

 

Com vaig explicar i repetir nombroses vegades a través del Mestre Peter Deunov, els sistemes nerviosos de les persones no preparades es col·lapsaran. Tots aquells que no hagin adequat mínimament les seves estructures físiques, etèriques i psíquiques per acceptar la freqüència ràpida i poderosa de la nova dimensió, veuran trontollar el seu sistema nerviós central i simpàtic, ocasionant la degeneració dels vehicles físics.

 

Per aquesta raó, la vida antiga es dissol ara sense cap més remei, i tots els falsos somnis d'aquesta civilització en decadència seran escombrats per la Voluntat Divina i per les Forces de la Llum que tenen un pla superior per a l'evolució de la Mare Gaia.

 

Avui, juntament amb els meus companys, els Ancians dels Dies, amb els Elohim de Sirius, amb els meus Fills Melquitsédec, particularment, el Comandant dels Ancians aquí al sistema solar, Omraam Mikhaël Aïvanhov, us donem la benvinguda a Casa vostra; a la Residència Eterna del vostre Cor Sagrat, del vostre Cor Trinitari.

 

Com a directors del Cor del Foc Blanc, us entreguem ara tot el nostre Amor, perquè a través del silenci transcendent, incandescent, entreu en l'èxtasi, en la Flama Fulgurant que us transposa a una nova octava superior, directament en la presència dels Fills dels Elohim, per realitzar, juntament amb tots els fills fidels, l'acompliment de la Promesa de la Font.

 

Jo sóc el Pare d'Orió amb tota la Família Crística que m'acompanya;

i us ungim ara amb els Olis del Foc Sagrat dels Elimelis.

 

 

Només la Veritat us farà lliures. Només la Veritat us permetrà travessar el caos de la Revelació d'una sola peça. Només la Veritat es mantindrà ferma enmig de la desconstrucció i la dissolució de l'antic món físic i psíquic.

 

L'Ona de Foc s'emporta totes les velles estructures, ensorrant les muralles mentals i emocionals, els egregors i el psiquisme manipulat per les esferes fosques que han atrapat l'ésser humà. Simultàniament, mentre la humanitat crística és alliberada i accedeix a la Vida Una, una altra part de la humanitat passarà per les pressions, les presons i les lliçons més dures, que els permetran, amb més o menys celeritat, abandonar definitivament la pretensió de la vida dual, la fantasia i l'orgull, gràcies a l'aprenentatge a través del sofriment.

 

Fills i Filles de la Font, jo sóc el Pare d'Orió i col·loco un Diamant al centre de la vostra Corona del Cap; col·loco un Diamant al centre del vostre pit, allà on habita la vostra Presència “Jo sóc”, col·loco un Diamant en la vostra voluntat.

 

És a vosaltres de mantenir-vos propers, fidels i lleials a l'Esperit de Veritat, al Diamant que sou. Totes les resolucions finals que us queden per viure, tant individualment com col·lectivament, es faran en funció de la ressonància i l'adequació amb la Nova Llum que arriba. És a vosaltres de determinar els detalls, per la vostra qualitat d'irradiació de la Llum, dels esdeveniments que es produiran.

 

Abans de marxar, tota la Família Crística us ofereix uns instants de comunió.

Acolliu el Foc Sagrat de l'Amor, aquell que tot ho desfà, aquell que refina les vostres ànimes

com l'or i la plata, perquè reposeu en el fonament de la puresa, aquell que us obre totes

les possibilitats lluminoses i us permet el contacte íntim i net amb la vostra Essència.

Tal com l'Ona de Vida Universal us omple i us beneeix totalment ara de nou, entregueu-vos totalment a la Vida. Entregueu-ho tot, no tingueu cap por de perdre res. Doneu-ho tot, accepteu perdreu tot el que creieu posseir i tot us serà donat.

 

Jo sóc el Pare d'Orió, aquell que ha estat anomenat Orionis, i que va estar present en el Mestre Peter Deunov.

 

Com a Gran Melquitsédec, segello ara en vosaltres, en el Cor de la Terra, i en aquest sistema solar, el Foc de l'Esperit de Veritat, el Foc del Sol Central d'aquesta galàxia i la presència de totes les estructures necessàries per a l'alliberament col·lectiu de la Família Crística de la Mare Gaia.

 

Ens tornarem a veure properament aquí al Cor del Foc Blanc, on trobo la joia d'aportar la meva Paraula, la meva companyia, a través dels Fills de la Llum que m'acullen. Durant aquests mesos, us deixo en la companyia dels Fills Melquitsédec i de tota la Comunió dels Sants, de tots els germans de la Fraternitat de Llum i Amor de l'Intraterra i dels diversos sistemes solars que us acompanyen.

 

Jo sóc aquell que és i que no és. Aquell que no té nom i que porta tots els noms. Aquell que és a l'origen i al final, el mateix. Jo sóc en vosaltres.

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page