top of page

PARE D'ORIÓ – 11.07.2024

 

 

Estimats Fills de l'Esperit Diví, jo sóc el Pare d'Orió, el que coneixeu amb el nom de Peter Deunov; el Gran Melquitsédec, originador de l'Ordre. Avui m'adreço a tots els fills i filles de l'home, al cor de la vertadera humanitat que es reconeix ara com a Essència i Expressió del Pare de Totes les Llums.

 

 

Us convido avui a travessar amb mi el Portal d'Orió, acompanyats de les miríades d'Àngels i els Arcàngels, acompanyats de la vostra Família Galàctica i els Grans Mestres enviats per sacrificar-se

i servir al Pla Diví, que es realitza ara en totes les Ànimes que han madurat fins a obrir-se

a l'Esperit de Veritat, a la presència de la Llum Autèntica, la Llum Sense Límits.

 

 

Acolliu la meva Presència, envoltats dels 24 Melquitsédec, rebent el Raigs Blancs, Daurats i Argentats que encenen la vostra Guspira i adeqüen la vostra vibració per travessar conscientment

el llindar del Portal d'Orió.

 

 

La Nova Aliança de l'Anyell és ara una realitat sobre la Mare Gaia. Ha estat un treball exigent, el qual ha necessitat la col·laboració de nombrosos Éssers Sublims per tal de restaurar les desviacions que alguns missatgers de la Fraternitat havien introduït en el desplegament de la Família de Llum a la Mare Gaia.

 

Ja des del 2014 vaig avisar que les forces de la Lògia Negra s'havien infiltrat per tal de distorsionar i evitar l'arribada completa dels Codis de la Llum. Aquestes forces s'havien amagat darrere la bandera de la falsa llibertat i el fals Absolut, desfigurant el treball realitzat, matant el propi fill que havia de beneir a totes les nacions. Gràcies a la persistència i a la fidelitat del treball acomplert, ara la Fraternitat de Llum i Amor pot celebrar l'arribada entre tots vosaltres de l'espectre complet de l'Esperit Sant.

 

Així doncs, aquells que conservant la seva humanitat, han fet baixar l'Esperit Diví fins al moll de l'os, han pogut reconstruir el Temple de la Llum i crear la Unitat Divina de l'Home i l'Esperit Sant.

 

Els que després de múltiples avisos han persistit en el camí luciferí, negant la Presència Divina de la “shekinah”, la Mare Divina, i camuflant les últimes pors i falles de la personalitat sota diverses entitats demoníaques, han perdut de moment l'oportunitat de viure la transformació total de la matèria en Llum.

 

Primer vau ser cridats a la Corona del Cap, i nombrosos vau respondre. Després la Llum va baixar en alguns a nivell del Cor, possibilitant la reconnexió amb la vostra Essència Divina. Però finalment, pocs han estat escollits, només els que han pogut fer baixar la Llum fins al Sacre; aquests són els que han realitzat la transformació total de la matèria en Pura Llum.

 

 

Així, acolliu ara Fills i Filles a l'Esperit Diví, en total humilitat i entrega a la Llum Impersonal i Sense Límits. Acolliu la Llum que baixa fins al Sacre, santificant la vostra Terra, purificant totalment les vostres estructures i elevant el Foc de la Llibertat a través del vostre Canal Central.

 

S'encén d'aquesta manera el vostre Carruatge de Foc que travessa ara els llindars vibratoris del Portal d'Oríó, presentant-vos davant dels Ancians dels Dies, dels Elohim que us envolten amb un Silenci i una Pau indescriptibles i inconcebibles.

L'hora ha sonat per a la Gran Collita i el Retornament. Acolliu l'acció de l'Arcàngel Mikhaël i de l'Arcàngel Uriël, tal com havia estat anunciat anys enrere i tal com s'han dirigit a vosaltres durant aquest any. Ara realitzen sense més espera la Collita de totes les Ànimes que han viscut la redempció, de totes les Ànimes que han madurat fins a convertir-se en fruits d'aromes exquisits. Aquests perfums i aquests aromes són recollits per la Fraternitat de Llum i Amor, i és aquesta mateixa Essència la que us fa visibles al Món Diví i us uneix mitjançant la Llum Autèntica amb tota la Família Galàctica que us envolta.

 

Esteu a les portes de tot allò que ha estat anunciat i que per Gràcia Divina ha estat endarrerit una vegada i una altra. El procés d'Ascensió ha viscut actualitzacions permanents i encara s'haurà d'adaptar a tots els elements en joc fins a l'arribada dels 3 Dies que marcaran el canvi dimensional definitiu.

 

 

Acolliu Fills la Ronda dels Arcàngels que venen a fer néixer el Sistema Solar en els nous 12 Codis i freqüències. Especialment, acolliu l'acció de l'Arcàngel Mikhaël i l'Arcàngel Uriël, redreçant

el Temple amb l'Espasa Divina i fent-vos mirar de nou la Resplendor del Rostre Diví.

 

 

Jo sóc el Pare d'Orió i us acompanyo en el Secret de la vostra Essència.

 

Jo sóc la Paraula de Veritat que sorgeix espontàniament del vostre Cor.

 

Jo sóc el Pa Viu que porta la Força del Crist.

 

Jo sóc la Llum que revela la Magnificència i l'Esplendor de la Vida Divina.

 

Jo sóc l'Origen i el Final.

 

Jo Sóc el que Sóc.

 

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page