top of page

PARACELS – 9.11.2023

 

 

Amics i amigues que viatgeu amb la Mare Terra, jo sóc aquell que s'ha conegut popularment amb el nom de Paracels. A petició del Comandant Omraam visito avui el Cor del Foc Blanc per fer-vos partícips del meu Foc, de la meva Presència i del meu Amor cap a tots vosaltres, cap a tots els germans i germanes de la Terra i els regnes que l'habiten.

 

 

Primer de tot acollim-nos mútuament, en la Llum de la Naturalesa i en la Llum de l'Esperit Sant, que es fusionen ara sublimant l'esfera de vida de la Mare Gaia. Acollim-nos de germà a germà, en el Cor del Crist, en el Cor de l'Amor i la Saviesa que ens apropa i ens fa una sola guspira.

 

 

El Foc de la meva presència es manifesta com un volcà, amb la força propulsora que treu a la Llum tot allò bo i dolent, tot el que dorm en la inconsciència humana. El meu foc fa el cara a cara amb tot orgull, tota pretensió i falsedat, fent-los sortir a la Llum del dia, dirigint-los cap a la Veritat. Així em vaig manifestar, proclamant la realitat de les ciències que vaig estudiar i presentant la visió que el Crist em va donar del veritable treball del metge. El metge només és un conductor de la Naturalesa Viva, de les forces que actuen en els quatre elements. Vaig unificar tant la doctrina cristiana com les ciències antigues considerades paganes com la màgia, l'alquímia, l'astronomia o la fisiognomia amb la ciència de la medicina. Ho vaig fer d'una manera incomprensible, estranya pels que m'envoltaven en aquell temps, però en mi cremava el Foc que reconeix la veritat de cada cosa i les uneix entre si, per restaurar la veritable Ciència, la veritable Saviesa, la veritable comprensió de l'ésser humà immers en la Creació.

 

Avui esteu tots cridats a recuperar la dignitat, la noblesa de l'ésser humà. Esteu convidats a participar en la restauració de la Vida i de l'home com el centre de la Creació, com el mag que uneix tots els regnes grans i petits; fusionant les energies Celestials i les energies de la Terra.

 

La Llum de la Naturalesa, de la qual vaig parlar abundantment, és la llum que es va crear a dins de l'esfera de la Mare Gaia, la que emeten tots els éssers vius a nivell de l'aura, a nivell de totes les emanacions, i que revelen l'estructura i la causa de tot allò visible. La Llum de l'Esperit Sant, del Crist, la Llum que heu anomenat ara de 5a dimensió que fecunda la Mare Gaia, és la que transforma la Llum de la Naturalesa amb la Nova Llum sublimada que és el Nou Èter de vibració crística.

 

En l'ensenyament alquímic tenim les tres forces principals que són el sofre, el mercuri i la sal. Aquestes tres forces no tenen a veure amb els elements coneguts a la Terra sinó que es refereixen a tres forces primordials. El sofre és el principi vinculat al Foc que crema i polvoritza les substàncies. El mercuri és el principi vinculat a l'element aquàtic, allò que manté la circulació i la humitat de la vida. I el principi de la sal es refereix a la Terra, a allò que qualla com a matèria, com a suport, com a fonament.

 

Aquests tres principis formen els quatre elements: la terra, l'aigua, l'aire i el foc. Per transportar-ho al que viviu avui, el sofre, el mercuri i la sal que ara davallen sobre la Mare Terra porten la informació dels Nous Codis, i aquests codis transformen els quatre elements, permetent la seva neteja, reunificació i sublimació en l'èter. D'aquesta manera, avui podeu viure l'alquímia de la transformació total en vosaltres mateixos, transformant-vos en Or, convertint-vos en la Pedra Filosofal. És així com us vestiu d'Or i Blanc, amb la Llum Blanca i Daurada per presentar-vos a les Noces del Cel i la Terra, a les Noces de l'Anyell.

 

 

Interioritzeu-vos uns instants acompanyats de l'Èter Sublimat, amb l'Obra al Blanc realitzada, la transformació de tots els metalls inferiors en Or. Sigueu valents per trepitjar amb els vostres peus el fonament del vostre ésser, només així viureu la transformació total i l'abandó real en els braços de la Mare Divina. Acolliu la Dansa dels Elements Sublimats juntament amb els éssers de la Natura: les nimfes, les ondines, els gnoms, els elfs, els silfs, les salamandres, etc.

 

 

Que la vostra Paraula es manifesti amb força! No tingueu cap por d'expressar el que sou, i menys ara, quan heu d'aixecar triomfalment la Llum Veritable que habita en el cor de l'ésser humà. La Llum que esclata a dins vostre una vegada heu sublimat tots els elements, us il·lumina des de les vostres profunditats, esclarint cada cèl·lula, cada òrgan; i aquesta Llum explota així al vostre exterior, com una supernova, com un sol que desborda de Llum i Calor.

 

L'ésser humà ha estat capgirat, adormit, desviat, per convertir-se en la carn de canó de les jerarquies inferiors, de tota mena de dimonis i éssers elementals negatius que l'han esclavitzat i l'han allunyat del seu vertader paper com a enllaç de tota la vida i tots els regnes. Ara és el moment perquè recupereu l'estat de l'home original, en harmonia amb el regne mineral, vegetal i animal, aquell que fa baixar les benediccions del Sol a totes les petites criatures; aquell que és digne de portar la noblesa de l'Esperit en el seu cor.

 

Retrobeu-vos amb vosaltres, retrobeu-vos amb tot el que us envolta. L'ensenyament de la Fraternitat de Llum i Amor, des de la vinguda del Crist, des de l'època evolutiva, ha estat retrobar l'Eternitat a través de la matèria, a través dels colors, les formes i les infinites manifestacions que ha creat la Intel·ligència Divina en el vostre pla. La Terra és una escola, i aquí podeu trobar els secrets que us condueixen més enllà del que heu viscut, inclús, en certes esferes celestials.

 

Per tant, l'ensenyament del Crist i de la Fraternitat durant aquests darrers segles, ha estat el de la Unitat a través de la matèria, i no rebutjar la matèria com en els antics ensenyaments orientals. Això és el que us deia el Comandant Omraam, convertir maya en a-maya, és a dir, sortir de la filosofia que tota matèria és una il·lusió, i veure en la matèria les veritats del món Sublim, trobant els enllaços, les realitats que s'expressen en les formes efímeres de la Natura, que representen quelcom Diví i tenen el seu perquè en la vostra experiència. Us toca a vosaltres decidir la manera de reconciliar-vos amb vosaltres mateixos, amb els vostres germans i tots els regnes que us envolten.

 

 

Us convido a uns instants de serenor, a dins del Foc Revelador de la Veritat, perquè trobeu el vostre lloc, el vostre emplaçament a l'interior i a l'exterior de la Creació; per viure l'experiència de la transformació total del vostre ésser i les vostres cèl·lules. Només allò experimentat és una realitat en vosaltres.

 

Cap filosofia, cap sistema de pensament, sigui aparentment el més alliberador o el més sofisticat o senzill, si no és viscut en la pròpia experiència, no us aportarà cap llibertat ni coneixement veritable. L'alliberació es viu a través de l'experiència íntima, que és especial per a cadascú de vosaltres.

 

 

És el moment per viure la fusió de tots els elements en vosaltres i tots els cossos subtils amb l'Ànima i l'Esperit Diví, convertint-vos en una sola Unitat. Tal com us ha dit el Pare d'Orió, reuniu tot el Creat i l'Increat en un sol Amor, en una sola Realitat. Des de l'Essència Absoluta que sou en les Aigües Primordials fins al petit animaló que us sosté aquí a la Terra.

 

Jo sóc aquell que va ser conegut amb el nom de Paracels. La petjada que vaig deixar sobre la Terra ha estat seguida pels grans pioners espirituals d'aquests darrers segles. I és que cap esdeveniment exterior, cap tècnica, cap coneixement, pot substituir la Força del vostre Esperit, la força de l'experiència i la valentia de mirar la realitat directament.

 

Aquesta és l'estela que vaig deixar i que avui també viu en vosaltres. El meu Amor i la meva Presència estan en permanència acompanyant la Mare Gaia, a tota la humanitat i a tots els regnes en la transformació i alquimització de la Terra, en la realització del Nou Èter que us farà entrar en el moment apropiat en la Vida Radiant del Crist.

 

Rebeu la meva Paraula de Foc com un estímul per ser qui sou, per recuperar la vertadera humanitat en vosaltres. Dono les gràcies a tots els germans de la Fraternitat de Llum i Amor, a l'Ordre de Melquitsédec i al Comandant dels Ancians.

 

Vosaltres sou la Llum de la Naturalesa, sou la Llum de l'Esperit Sant, sou la Llum del Crist que ara es revela al món.

 

Aneu amb la Pau i la Confiança, sabent que aquell que ha creat tota la vida, ho ha fet amb una intel·ligència que sobrepassa tot el que podeu imaginar, i sempre viu en vosaltres, en les ganes de viure i l'alegria silenciosa que habita en l'arrel del vostre Ésser.

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page