ORIONIS – 11.07.2019

 

Estimats fills de l'Un, jo sóc Orionis. Saludo a tots els fills i filles del Pare de Totes les Llums. A tots aquells que, conservant la seva humanitat, han despertat a l'Essència Divina i a l'Esperit de Veritat i Llibertat.

 

Ara fa aproximadament un any, vaig donar la meva primera transmissió en aquest portal, del qual jo mateix sóc responsable, junt amb Eloha Maria i el Comandant Omraam.

 

La Nova Aliança de l'Anyell està en procés d'acompliment per aquells que han abandonat tota pretensió i tota màscara, a fi de tornar a ser una sola carn i un sol Esperit.

 

Prepareu-vos el millor vestit, regueu les millors flors del vostre jardí, engalaneu els passadissos del vostre palau per rebre el bateig del Foc Diví.

 

Rebeu fills el Foc Purificador...

 

Set Batejos del Foc Diví baixaran a la Terra successivament durant els pròxims mesos. La Terra sencera i cadascú de vosaltres els viureu i els veureu en aquesta mateixa carn i en aquesta mateixa dimensió.

El ritme col·lectiu i individual tindrà una certa elasticitat, per tant, cadascú rebrà el Foc en el seu moment, en l'instant més convenient per a cada Guspira, tot encabint-se en aquest període dels propers mesos que se succeiran durant aquest any i el començament de l'any vinent.

 

Vetlleu i pregueu, recolliu-vos en el vostre Cor Interior i sereu elevats en la Gràcia, en la Pau Autèntica.

 

Els propers descensos del Foc Celestial, enviats i conduïts per tots els Germans Estel·lars pertanyents al servei de l'Un, emesos pels diferents nuclis galàctics, nebuloses i constel·lacions, fecundaran i encendran la carn i la matèria a fi de complir la Voluntat del Pare i el missatge de tots els fills i filles de l'Amor que han vist i anunciat aquest moment.

 

Escolteu la Paraula de Veritat, el Verb de l'Evidència, el Cant de la Llibertat. Que desperta en el més profund de la vostra Essència Humana...

 

Tal com us n'havia parlat en la meva darrera encarnació com a Peter Deunov, la sisena raça a la Terra es prepara a néixer. Avui seria més convenient anomenar-la “la Vertadera Humanitat”.

On l'home esdevindrà ell mateix la font, el sol, i restaurarà en el més profund de la creació la Veritat i l'Harmonia dels Mons Divins i pròxims a la Font.

 

L'actual civilització es dirigeix al precipici de l'egoisme i a l'abisme de l'oblit. Han volgut maquillar el llenguatge, l'exterior, la superfície, refinant conceptes, refinant idees, sense purificar l'interior ni connectar amb la Veritat real, vertadera i directa.

Per tant, el món de fantasia, de l'amor aplicat exteriorment sense l'arrel profunda de l'Amor Diví, es dirigeix ràpidament cap al seu col·lapse.

 

Fills i Filles, el Foc Celestial caurà nombroses vegades al vostre cap i sobre tota la Terra, per tal d'obrir tots els canals i tots els portals que ens conduiran a l'obertura dels Cels i a la realització del Regne del Cel i la seva Justícia sobre tota la Terra.

Això no passarà sense la neteja total de les estructures d'aquesta dimensió. Sense l'esfondrament total del sistema de control mental humà i de la falsa civilització basada en la consciència de l'ego i en la mentida de la mort i la separació.

Els que anuncien una edat d'or sense el procés de neteja i purificació de la Terra estan en l'engany, de la mateixa manera que els que han visualitzat un escenari de final de la creació en el moment de l'Ascensió de la Terra, s'han avançat a processos que tindran lloc diversos eons més endavant.

 

Els mons de la creació estan conformats per Eternitats. Eternitats que tenen un inici i un final, una Alfa i una Omega, i Eternitats que són eternament eternes. L'Eternitat on esteu inscrits, té un procés d'inici Alfa i un procés final Omega, que arribarà en el moment oportú. Ara mateix us trobeu en un dels moments més especials, més esperats per tota la galàxia i aquest Univers, que és la reconciliació, la reunificació, l'elevació de gran part de la matèria i les ànimes que havien estat atrapades en les tenebres exteriors.

 

Per tant celebreu en la Joia, en l'Alegria del Cor les Bodes Galàctiques i Universals.

 

La meva Essència se situa entre la creació i la no-creació, en les nebuloses que donen origen a la matèria més subtil i els espais de vida absoluta, molt difícils a comprendre encara pel vostre enteniment. Només en podeu experimentar l'estat quan aneu més enllà de la consciència creada i coneguda.

 

Els Universos i les creacions se succeeixen unes a altres, igual que el dia i la nit en la vostra dimensió. Els Misteris que uneixen l'increat i el creat, la dansa del repòs i el moviment, són misteris que us seran revelats a mesura que establiu la vostra humilitat, la vostra simplicitat, la vostra mansuetud i el vostre servei al Pare Celestial.

 

La Llum Autèntica és ara, aquí i en vosaltres. La Terra veurà els Ulls de Foc. El món veurà el Rostre del Pare i escoltarà la veu dels fills i filles dels Elohim. A fi que tota carn sigui tocada pel fibló de l'Amor Universal, pel punyal de la Veritat Incandescent.

 

Estigueu vigilants, estigueu atents, guardeu el Tresor del vostre Cor Diví. Com va dir el Crist, i diu ara, pareu atenció a tots els falsos missatgers, a tots els falsos guies i profetes, que ara embruten i frenen a molts germans i germanes. La seva autoritat és temporal i serà escombrada amb el més ínfim cop d'aire.

 

En aquest final del Kali Yuga, la Lògia Negra s'ha instal·lat pràcticament en la majoria dels nivells de la societat, de la mateixa manera que ho ha fet en l'àmbit espiritual i esotèric. Han buscat aturar el vertader despertar, genuí i essencial de l'Esperit i l'Ànima en l'essència de l'home. Han afegit els filtres mentals i de la mascara astral. Han conduït l'home a desvincular-se de la Terra, a identificar-se amb els mons intermediaris on no hi ha l'Esperit Sant. Us han portat a viure estats de visions i vibracions originats pel foc vital, desvinculant-vos de l'Essència simple i natural on l'Amor Diví s'arrela des del centre de la Terra fins al cor d'aquesta galàxia.

 

Alguns en el seu deliri de llibertat han encegat i atrapat els germans i germanes en el seu propi foc vital. No col·loqueu cap autoritat de la Terra ni dels Cels inferiors per sobre vostre. Tan sols el Crist, la primera emanació de la Llum Pura, la Mare Divina i els guies provinents de les altes dimensions estan en capacitat d'acompanyar-vos fins a la vostra fusió amb el Pare Celestial.

 

Una part de les forces involutives treballarà fins a l'últim instant per tal d'aturar, bloquejar i impedir el despertar dels fills de la Llum, l'acció de l'Amor Diví en aquest pla. Els que s'han encegat en el deliri de l'alliberació, s'adonaran aviat que l'única i vertadera llibertat en tot pla dimensional, es troba en el servei a la Intel·ligència de la Llum, en el servei a la Voluntat del Pare Celestial.

 

Visquem plegats uns instants en el Foc Diví, en la Flama d'Orió...

 

 

Aquesta és la vostra Veritat, aquesta és la vostra Llibertat, aquesta és la vostra Gràcia, si així l'accepteu...

 

 

Així Éreu, així Sou i així Sereu, per sempre més...

 

 

La Veritat sense condició, la Llibertat sense cadenes, l'Amor sense cap límit...

 

 

Us beneeixo amb la Força i la Vida, amb la Llum i l'Amor...

 

 

Sou tots cridats a la Nova Aliança de l'Anyell, al Pacte que s'estableix cada cop que hi ha una actualització de la relació, del vincle entre la matèria i l'Esperit, entre el Cel i la Terra. El nou pacte permetrà, si aquest és el vostre anhel i la llibertat de la vostra ànima i Esperit, fer de vosaltres una Unitat Absoluta, fer de vosaltres la Integritat de tots els mons creats i increats.

Aquesta és la Nova Aliança de l'Anyell, on res temporal, on res il·lusori separa el blanc del negre, el dia de la nit, la Font del Regne.

 

Jo i els Ancians dels Dies, responsables de processos creatius i pilars de la Llum Increada i Sense Límits, que sosté els mons, us emplacem a viure els successius Batejos del Foc Celestial. Els fills Melquisedec estaran propers a vosaltres per acompanyar-vos i orientar-vos de la millor manera per viure aquestes consumacions finals del Foc de l'Esperit en la matèria.

 

Jo sóc Orionis, origen, presència i culminació de la vostra experiència a la Mare Gaia, junt amb Eloha Maria. Jo sóc qui va ser anomenat Peter Deunov o Beinsà Dounó, instaurador de la Fraternitat Blanca Universal al Cel i a la Terra, i que ara es veurà realitzada en els Cors Ardents dels fills i filles del Pare de Totes les Llums.

 

Jo sóc la porta, jo sóc l'àncora, jo sóc l'aigua i la Vida, sóc el foc i la Llum, i sóc tot allò que no és i que serà. Sóc el que no existeix i el que us dóna la mà.

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart