OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 30.07.2019

 

Estimats germans i germanes, us saluda Omraam Mikhaël Aïvanhov en nom del Consell dels 24 Ancians. Estic molt content de fer-vos avui aquesta visita, per tal de completar si podem dir, aquestes primeres intervencions que hem fet jo mateix, la Mare Divina i l'estimat Orionis.

A més us vaig dir que tornaria aviat a donar-vos una sèrie d'instruccions, així que aquí estic!

 

Per començar, farem com sempre uns instants d'acolliment en el Foc de la Vida Eterna, en el Foc i la consciència dels 24 Ancians. Vinga, entrem-hi junts!...

 

Sentiu com tot el cos es va dilatant, us sentiu cada vegada més expandits, la consciència també s'eixampla fins a l'infinit i el Foc purifica i il·lumina tot el vostre temple, el vostre conjunt de cossos subtils, omplint-los amb l'única llum, la Llum Vertadera de l'Ain Soph.

Així tots vosaltres sereu Pura Llum! A mesura que van acabant de baixar els Batejos de Foc que us ha anunciat l'estimat mestre Orionis.

 

És extremament important tot el que us hem dit en aquestes primeres intervencions, extremament important per tal de viure sense cap divisió entre tots els vostres aspectes del Cel a la Terra, l'Esperit de Veritat. Sense interferències, i per tant, omplint cada racó de l'ànima, de l'Esperit i de la personalitat amb la Llum, amb el Foc, amb la Vida.

Es tracta que tot sigui Un. Que cadascú de vosaltres sigui l'exemple viu de la Unitat total, universal, de totes les dimensions i freqüències, de l'infern al paradís. En una sola carn, en un sol Esperit. Tot el potencial adormit i absolut i tota la creació en moviment i en vida, unides en vosaltres. Aquesta és la Nova Aliança de l'Anyell de la qual us ha parlat el meu mestre.

 

Vinga, acollim uns instants perquè sembla que també des d'Orió volen aportar una mica més de foc com a la darrera transmissió.

Acollim el Foc d'Orió, que sabeu que és l'origen de la consciència de l'Ordre dels Melquisedec que representem jo i els meus companys...

 

Recordeu que us havia parlat del torraplaneta eh? Doncs aquests 7 batejos que s'us van anunciar, bé sabeu que no són el torraplaneta final, però us hi van acostant, van pujant la temperatura del forn. És necessari que us habitueu a conviure amb aquest Foc tan poderós, aquesta nova intensitat del Foc i l'Amor Diví.

Quan rebeu el foc, ja sigui que entri per la corona del cap, pel cor, pel sacre, quan entri el foc, l'heu d'acompanyar, ajudar-lo per la respiració. I com ho podeu fer? Mantenint la respiració ben oberta, tant a nivell nasal com la respiració ventral. És a dir pulmonar i ventral. Amb la boca oberta ajudant-vos per fer les expiracions. És a dir, quan entra el Foc, moltes coses s'encenen, i a través de l'expiració, amb la boca oberta, permetreu que aquestes impureses que s'encenen surtin ràpidament, siguin expulsades eh.

Perquè aquest Foc tan potent farà que es despertin en vosaltres totes aquestes coses adormides, les tombes i els morts que teníeu al més profund de la vostra cripta eh. Per tant, amb la inspiració permetreu al foc entrar fins a les profunditats, i amb l'expiració extreure i deixar circular; que entri el foc i que faci sortir tots els fums, tots aquests vapors podrits que ja no us serviran per res.

 

D'aquesta manera el foc passarà per l'aire, l'aire donarà vida al foc, i l'aire permetrà fer baixar el foc a l'aigua, és a dir, encendre tota la part intestinal, de les glàndules i els òrgans eh; i després de l'aigua a la terra. A la terra podeu expulsar tot el que ja no sigui necessari cap al centre de la terra i ancorar la Flama Divina, ancorar l'Esperit de Veritat.

Per tant són moments on heu de beure moltíssima aigua, estar ben hidratats eh, i tenir una molt bona respiració. És a dir, els elements que permeten la circulació, l'aigua i l'aire, han d'estar en moviment, actius, preparats per netejar-ho tot, per purificar-ho tot eh!

Realment sentireu, quan rebeu aquests batejos, que tot, absolutament tot el cos es posa a bullir, entra en un estat d'ebullició, de calor físicament intensa, i d'una calor espiritual i un Amor Diví immens, incommensurable. I per tant, la vostra consciència encara estarà present, és a dir, present i pràcticament no present eh, en allò que alguns han anomenat la infinita presència. Allà estareu!

Per tant, seran moments on “sereu i no sereu”, estareu aquí a la Terra i estareu a tot arreu. Són moments molt especials que es preparen, primer eh per aquells que estan amb les ganes ja de rebre el Foc, els que jo anomeno de la primera línia, i això s'anirà fent cada cop més global.

 

Quan baixi el Foc Diví tan potent, els Batejos de Foc, afectaran també al conjunt de la humanitat, i això farà sortir moltes angoixes, moltes pors i tots els germans i germanes que no hagin fet una mica de preparació prèvia doncs eh, sabeu que això causarà certs patiments. Per tant per ajudar a evacuar tot això, que hem de fer? Com us he dit abans, totes les angoixes i pors que es produiran a nivell del plexe solar, de l'estòmac eh, si vosaltres teniu una bona respiració i el foc està cremant amb els canals interiors ben oberts, ràpidament permetreu evacuar aquestes angoixes i ansietats eh, que pertanyen a les capes astrals i emocionals; de seguida les podreu evacuar. Quan sou com una torxa, tot això en tocar-vos serà polvoritzat. Us podeu imaginar com si fóssiu petites antenes emissores de Pau eh, antenes que no es deixaran endur per aquesta angoixa i aquest terror.

 

I per molts de vosaltres que ja porteu anys escoltant-nos, que heu viscut tota mena de reconnexions amb l'origen estel·lar, amb el Pare Celestial, amb l'estat més enllà de tot estat, ho veieu perfectament que és una Gràcia immensa, és una Benedicció el que ara està arribant per a tots. I sigui quina sigui l'aparença de por, de foscor, ja no us pot enganyar, vosaltres veieu més enllà de maya, vosaltres construïu l'a-maya, com us havia explicat.

 

Bé, avui no em vull allargar massa, simplement donar-vos aquestes petites pinzellades pels Batejos de Foc i la Nova Aliança de l'Anyell. Per tant farem un darrer moment de comunió abans d'acomiadar-me.

 

Vinga som-hi! Entrem en els quatre elements, en l'Èter, acompanyats de tots els Ancians...

 

Quina meravella eh! Ja són molts germans i germanes que estan ben instal·lats en el lloc impertorbable de l'Esperit de Veritat, de l'Amor Diví i Sublim eh, que vol dir que sublima tota la creació, que embelleix i dóna vida a tot l'univers!

 

Estigueu en pau, refresqueu-vos bé aquest estiu, hidrateu-vos bé, acolliu el Foc, passant pels elements com us he dit: foc, aire, aigua i terra; i gaudiu, gaudiu! Aquests són els moments màgics, impressionants, on tota la Terra i el sistema solar s'omplen de nou amb la vida, amb la Vertadera Vida. I que en cap moment el dubte, la por, la foscor us envaeixi, perquè tot està perfecte, tot està succeint en l'Ordre Diví.

Per molt que vosaltres digueu, des d'on estem ara el que podem veure és que no hi ha cap retràs, tot està passant en el bon ritme de l'harmonia còsmica. I si alguns profetes van donar moltes dates, o altres s'han volgut avançar als fets eh, nosaltres ara ho podem veure perfectament, són les impaciències, les ansietats, les inquietuds humanes que han provocat això eh. Quan el mental està inscrit en aquest temps lineal – uuiii! - hi ha moltes desviacions i alteracions que es poden produir.

 

Per tant no hi ha cap error, sinó al contrari, l'acompliment de la Voluntat del Pare i la vinguda del Regne Diví a la Terra, com sempre us n'havia parlat. Amb petites variacions per aquí i per allà sí! Però l'acompliment és inevitable, està escrit, i així serà. A mesura que tota la Milícia de l'Arcàngel Mikhaël i la consciència Crística i recta es van instal·lant a tota la Terra, en tots els germans i germanes oberts que treballen amb la força micaèlica, es van encenent les espelmes i els fanalets per tota la Mare Gaia!

 

Us saludem de nou tots els Ancians, amb la visita sorpresa que ni jo mateix m'esperava d'alguns Ancians dels Dies. Avui aquí fent una gran festa, on la Veritat, l'Amor, la Llibertat, la Llum i la Vida regnen en tots els Cors! On la Gràcia, les Virtuts del Pare Celestial i la Mare Divina i tots els codis dels Elohim us Fecunden, Ressusciten i Vivifiquen!

 

Vosaltres ho sou tot! I ho esteu integrant ara i demostrant en aquesta carn tan humil, tan petita, tan fràgil. Sí, aquí també tot torna a ser tot eh. D'un tros de terra a la Llum Infinita i sense fi, de la pols a l'Amor sense forma i sense condició.

 

Molt bé estimats germans i germanes, estic extremament content d'acompanyar-vos, de seguir costat a costat amb cadascú de vosaltres. Us donem tota la nostra Força, tot el Coratge, tota la Pau, tot l'Amor perquè seguiu en peu en aquests moments tan increïbles.

Us dic fins ben aviat eh! I durant aquest estiu segurament que tindrem algunes sorpreses, alguns convidats. Ja veurem com es van presentant.

 

Rebeu tot el meu Amor, totes les meves Benediccions, sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, avui saludant-vos en nom dels 24 Ancians i fen el meu paper de portaveu i comandant, en aquest vaixell que va cap a la Glòria, o més ben dit, la Glòria torna a Ella, a la Mare Gaia.

 

Fins ben aviat estimats germans! Una abraçada de Foc a tots i totes!

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart