OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 26.11.2019

 

Benvolguts germans i germanes, us saluda Omraam Mikhaël Aïvanhov. Rebeu com sempre totes les benediccions del comandant i de la tropa dels Melquisedec que m'acompanya. Estem feliços de veure com cada cop més germans s'obren als Batejos de Foc i comencen a encendre's eh, com fogueres per tota la Terra!

 

Com és habitual, farem uns instants d'acolliment i recepció perquè rebeu al vostre interior el Foc de l'Amor Diví...

 

Durant aquestes darreres setmanes molts de vosaltres esteu vivint uns reajustaments brutals, sobretot pel que fa a la zona que correspon a la vostra Terra, és a dir a la zona del ventre, el sacre i les cames. Com us hem dit i repetit al llarg dels darrers mesos, la Llum arriba a la Terra i la fecunda, i la vostra terra no és una excepció. Ara que la Llum arriba als estrats més baixos que havien quedat estancats, és el moment on tot això comença a prendre vida i un nou equilibri es produirà.

 

Nombrosos són els que han estat patint malestars de panxa i desordres variats a l'estómac, a mesura que el foc s'ha anat intensificant i per tant consumint tot allò que ja no necessiteu. Els ajustaments que ara es produeixen són definitius i arriben al moll de l'os. Ja fa anys que la catifa s'havia retirat, però ara estem parlant de canvis profunds, profunds i profunds, que remouen i actualitzen les arrels mateixes de la vida en el Cor de la Mare Gaia i en l'arrel del vostre cos físic.

 

Si passeu per aquests processos, us recomanem en funció de cadascú i del que sentiu, diverses possibilitats. Podeu per exemple passar un dia sense menjar res sòlid, hidratant-vos amb aigua calenta i certes herbes per ajudar a depurar. Podeu prendre per exemple suc d'àloe vera per netejar i renovar el sistema digestiu. D'altres ho poden fer treballant directament amb la Llum i amb el centre solar, pels que el tinguin ben actiu, ja que obrint el punt solar corresponent a la porta estreta, a on es troba el cervell invertit de la panxa que és el plexe solar, podeu regenerar, reordenar i facilitar les modificacions de la vostra pròpia terra.

És a dir, deixeu que es regeneri el ventre sagrat, a on habita Brahma com diuen els hindús eh, perquè les mateixes arrels del vostre cos s'il·luminin, no deixant cap lloc a l'inconscient ni a les tenebres. Així l'arrel de la Vida sortirà des de les profunditats amb la Joia i l'Alegria del Cel.

 

És el procés de baixada que ha fet la Llum al llarg dels anys i ara, com una aigua de vida, com l'Aigua Divina que és, va baixant i entrant per tots els canals i forats fins a arribar a la base.

Aquests símptomes són uns dels múltiples efectes dels Batejos de Foc, que en part depenen de l'hemisferi on us trobeu i el cicle anual del planeta. Durant les estacions de tardor i hivern és el moment de treballar les arrels. A l'hemisferi sud en canvi els batejos faran la feina que han fet aquí durant els mesos de primavera i estiu. Així que amb aquesta petita diferència de mesos tots esteu vivint el mateix.

 

El que s'està produint ara és una evacuació total de qualsevol resistència, de qualsevol por, limitació o resta de la personalitat. Recordeu que sigui quina sigui l'alteració o la manifestació que produeixi el foc en vosaltres, i les transformacions més o menys agradables que pugueu sentir, el resultat final sempre és l'Amor, la Joia i l'expansió. Encara en veiem molts que es pensen que viuen la Llum i en realitat estan desganats, desorientats i anquilosats. En lloc de viure l'Amor el que viuen són energies que impedeixen la lliure circulació de la Vida i la Llum. És a dir, encara es troben travessats per corrents desfavorables eh.

Recordeu que l'Amor Absolut, l'Amor del Foc Diví dóna la Vida, la Joia i l'Alegria, dóna la Plenitud. En aquest instant no hi ha cap dubte que pugui subsistir al vostre interior. Tingueu-ho clar per no quedar-vos en estats on sereu vulnerables als predadors i a tota mena de bestioletes.

 

Com us va dir l'estimada Estrella Ma Ananda Moyi, ara podeu viure l'èxtasi de l'ànima i el Foc de l'Esperit encarnats totalment en aquest cos físic. Alquimitzeu l'androgin en vosaltres! No hi haurà més espai per a la desagregació, sinó que hi haurà una integració, una unificació total en l'Amor on tot trobarà el seu lloc i significat. Així us podreu expandir i dilatar sense fissures, banyant-vos en l'Amor i la Pau Absoluta.

Tot neix a dins vostre! Perquè deixeu que l'Essència s'enterri i es recobreixi de coses inútils i superficials que no us aportaran res? Enceneu l'Essència! Tingueu el coratge i el valor com us va dir el company Emerson. Molts encara depeneu massa de l'exterior per sentir-vos segurs, no! Enceneu la vostra pròpia guspira, que cadascú irradiï!

Agafeu la clau magistral de la Gratitud, la Identificació i la Irradiació. És a dir, doneu gràcies, estigueu agraïts obrint el cor i obrint-vos a la vida. Identifiqueu-vos amb l'Esperit, amb l'Amor Diví per ser Un; i llavors irradieu, doneu i regaleu. És molt i molt senzill.

 

Així doncs celebreu i uniu perquè la Vida és Una. No importa de quina manera es manifesti la vida, si és en aquesta dimensió, o la 18a, o allà a on sigui. La vida és la vida i no heu de fer cap diferència entre ella. Mentre que molts encara es divideixen negant uns aspectes i acceptant-ne d'altres, així sempre estaran en la dualitat. La Vida és Una, en totes les seves manifestacions i expressions.

Si agafeu aquesta clau, llavors sí, ho unireu tot en vosaltres. Us adonareu que heu estat influïts per teories mentals, per presons mentals i conceptuals que han dificultat l'encesa de la vostra Essència que és única, i cadascú de vosaltres té una manera especial i genuïna per a despertar-la.

 

Veiem que subsisteixen certes energies psíquiques que us pressionen, són els lladres que us roben la Corona del Cap, i d'aquesta manera es fa més difícil estabilitzar l'Amor al Cor i fer baixar la Llum al ventre on habita la Font. Com us deia al principi, aquesta és la Font que ha d'emanar ara. És tot el vehicle físic que ha de fer brillar la Llum. Les Font del cap, del cor, del sacre i del plexe solar han de brollar! És des d'allà on surten les Aigües de Vida! Pels que s'han convertit en Fonts, la Llum baixa des del centre del cap i irradia a través del Cor i el plexe solar.

Jo en vaig parlar moltíssim durant la meva darrera encarnació, ja que el plexe solar és un punt crucial. Per això ha estat manipulat i s'han fet moltes trapelleries en aquest centre per tal de mantenir-lo dislocat i atrapat en el mental inferior. Quan aprengueu a treballar amb el vertader plexe solar tindreu accés directe al subconscient i a la superconsciència. Podreu il·luminar tot el ventre i a la vegada us arrelareu al Cel amb les arrels que surten amunt des del vostre cap fins al centre de la galàxia.

 

Veieu com tot ara va lligat al Foc i a les grans neteges que està produint. El temps és ara pels Batejos de Foc, el bateig d'aigua ja va passar eh! Ara és el Foc, el Foc de l'Esperit de Veritat que ve a comprovar a cada instant si esteu de cara a la Llum o de cara a l'ombra. Us ve a preguntar a cada instant si us entregueu en cos, ànima i Esperit a la Voluntat del Pare. No hi ha moment per la vacil·lació ni pel dubte! La Llum us reclama amb força!

L'Esperit Micaèlic és aquí i augmenta el flux de Llum i Veritat que vessa per tota la Terra. Simplement sigueu permeables al Foc, entregant totes les resistències, tot el que barri el pas a l'Amor...

 

Durant aquestes properes setmanes molts trobareu el punt de retornament definitiu cap a la dilatació i la Llum. La neteja i purificació està pràcticament finalitzada. Deixeu que el Foc acabi d'ajustar la vostra terra, perquè des de la base s'elevaran les energies renovades i refinades que ressuscitaran plenament la matèria.

 

Com alguns podeu notar, som diversos Melquisedec els que anem intervenint i ens anem mesclant els uns amb els altres, encenent el Foc i fusionant tots els elements.

Vinga, abans d'acomiadar-nos us convidem a uns instants de síntesis de la Llum en els vostres centres: a la Corona del Cap, del Cor i el Sacre; i fent brollar el plexe solar lluminós, el punt que també es coneix com l'Estrella de l'Ànima...

 

Esteu renaixent en la Veritat i us sentiu totalment nous, amb percepcions noves que us sorprenen. S'obren estats d'una transparència, d'una puresa i dilatació, d'un Amor gegantí per a tot i tothom: pels amics, pels enemics, la família, els companys, els germans estel·lars, per la Mare Divina...És el mateix amor! I si correu amunt i avall queixant-vos dels uns i dels altres, no heu realitzat l'Amor, encara esteu lluny, lluny! Encara us falta el més essencial.

Ara el més habitual és veure a tothom fer diners parlant de l'espiritualitat perquè ha viscut algunes experiències. De seguida són les energies inverses que s'ho apropien. No germans! L'Esperit de Veritat veu totes aquestes coses eh, no hi ha res que li pugueu amagar.

Que el vostre Amor sigui tan pur, tan simple, tan humil, per acceptar-ho tot amb el mateix Amor!

Així seguireu donant voltes i voltes eh, perquè la vida és etern moviment, però girant des del centre com us va dir Rumi.

 

S'acosten moments molt crucials a escala mundial i a nivell del que viviu cadascú de vosaltres. Per això estigueu enfocats, estigueu al Centre del Centre. Les Forces Micaèliques, el Conclau dels Melquisedec i la resta de la Confederació estem ben a prop i unim forces amb l'Intraterra i amb vosaltres per establir aquesta garantia de qualitat d'amor, de tendresa i integritat que aporten els Pilars de Llum; que ajuden, acompanyen i afavoreixen l'Ascensió col·lectiva de la Terra i la humanitat.

 

Obriu bé els ulls perquè l'horitzó s'eixampla fills!

I bé, com veieu, aquí s'apunten a participar tots els Melquisedec i de seguida més i més consciències. Jo dono el meu nom, però ja veieu que estic acompanyadíssim!

 

Estimats germans i germanes us ha parlat Omraam Mikhaël Aïvanhov, el Comandant dels Ancians.

Obriu-vos, festegeu el descens del Foc! I participeu, col·laboreu en l'obra de la Fraternitat de Llum i Amor, amb petits granets de sorra aquí i allà, amb un somriure, amb una explosió del Cor, amb un petit gest; però principalment, essent els Pilars de Llum arrelats al Cel i a la Terra.

 

Rebeu totes les meves benediccions, tornaré ben aviat de nou entre vosaltres eh.

Acolliu, estimeu-vos i doneu les gràcies!

 

Fins ben aviat !

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart