OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 17.6.2020

 

 

Estimats germans i germanes, rebeu una cordial i amistosa salutació del vostre servidor, Omraam Mikhaël Aïvanhov. Rebeu tot el Foc i les benediccions del Conclau dels Melquisedec, com sempre acompanyant-me i formant la síntesi de tots els elements. És una joia venir entre vosaltres després d'aquest intens mes de maig!

 

 

Per començar, farem la nostra comunió habitual. Acolliu el Foc Diví, encenent el Foc Sagrat de l'Amor, encenent l'Altar del Cor a tota potència. Ara és el moment! Som-hi uns instants...

 

Quina Llum! Quin Amor! Quin Foc que esteu vivint! Quin Foc que està arribant a la Mare Gaia, déu-n'hi-do! Prepareu-vos perquè, si ja durant aquests mesos heu tingut la historieta del coronavirus, que com bé sabeu, és en realitat la Gran Llum que s'encén a la Corona, l'Esperit Sant que us ve a batejar, durant els propers dies, amb l'arribada del solstici, arribarem al clímax del descens que heu viscut aquesta meitat d'any. I ja veureu que els caps començaran a explotar en tots els sentits!

 

Alguns caps explotaran de goig, de Llum, il·luminant el Cor, donant la claror i una pau intensa, fent baixar els corrents de l'Esperit amb una força inaudita. Per d'altres, el cap explotarà fent caure molts cargols i claus, i això provocarà més aviat situacions delicades i extravagants!

 

I sí germans i germanes, ja ho havia expressat bé el Crist. El vi nou no es pot posar en les bótes antigues, per tant, els que no s'hagin preparat mínimament, els que no hagin posat a lloc totes les cosetes del Temple, no podran rebre bé la Llum que arriba ara amb una força màxima, i entrarà pels mals circuits i provocarà aquestes explosions perilloses que us dic.

 

La bota nova és la que pot acollir directament, sense cap resistència, integrant en totalitat les noves freqüències. En canvi, la bota vella no pot acceptar apropiadament la Llum que ara mateix es viu a la Mare Gaia amb la Xarxa Crística en plena acció. Per tant, les bótes velles rebran la Llum, però la Llum no anirà als bons indrets del Temple i hauran de passar pels processos de fermentació, és a dir, de descomposició en el negre, i posteriorment, de reconstrucció.

 

No és en va que durant tots aquests anys us hem anat transmetent iogues i eines per anar preparant el Temple, perquè arribat el moment, que és ara, poguéssiu acollir la Llum amb precisió, amb tranquil·litat, amb eficàcia eh! Tanmateix, encara sou a temps de posar-vos les piles!

 

La Llum no pot fer res si vosaltres no doneu l'autorització. És el moment perquè us decidiu finalment a sortir del lliure albir i a entrar en l'Acció de Gràcia. Aquesta és la manera de passar de les lleis limitades i efímeres, a les Lleis Universals i Divines. Ara teniu l'ocasió, tot el col·lectiu humà, de fer un gran salt, un gran salt de llagosta eh! Així que aprofiteu-lo. Com deia el meu estimat mestre, el Tren Diví passa puntual! No us despisteu, vetlleu, estigueu vius en l'Amor, vius en el Foc Diví! Aquesta és la crida ara mateix.

 

Atreviu-vos a despullar-vos i a ser la Consciència Pura, l'Esperit Sant dirigit per l'Acció de Gràcia, actuant amb la Intel·ligència de la Llum que és la Voluntat del Pare. Per això, heu de permetre la reconstrucció del Cos d'Eternitat fins al Triangle del Sacre. Molts esteu oberts a la Llum per la Corona del Cap i la Corona del Cor, però el Triangle del Sacre és el repte més complicat per a la majoria d'Ànimes i Esperits que viviu aquest procés en la matèria.

 

La reconstrucció final del Cos d'Eternitat es fa en el Triangle de Foc del Sacre, en els punts que es troben al voltant del còccix i la part baixa de la columna. Aquí és on se sintetitza finalment l'estructura del Cos d'Eternitat amb la del cos etèric, que recobreix el vostre cos físic, permetent la resurrecció total de la matèria en aquesta dimensió.

 

Per fer-ho, heu d'haver fet net a l'antiga base, és a dir, a la sefirot que en l'Arbre de la Vida s'anomena iesod, la part astral i lunar, que necessita ser totalment purificada. Tornar-se tan blanca com la lluna plena! Ja que si bé és possible viure la nova fundació del Cor i connectar amb la Llum, finalitzar el procés alquímic requereix el descens fins al Triangle del Sacre. Aquest també és un dels pelegrinatges que us cridem a fer, els pelegrinatges interiors, a dins vostre. Hi ha molts llocs interessants encara per visitar amics i amigues eh!

 

Vinga, farem uns instants de comunió, deixant que el Foc Diví baixi com una aigua des del 13è cos situat a sobre el cap, unint el Cim del Cap amb el Cor, fent baixar aquesta aigua que allibera els peus, les mans, el plexe solar, el coll... Obrint la Llum al vostre cap i el Foc Diví al vostre Cor! Acollim uns instants, acompanyats del Conclau dels Melquisedec, de la Ronda dels Arcàngels participant activament ara mateix en nombroses efusions per tot el sistema solar...

 

 

Com us deia l'Arcàngel Uriel, esteu vivint la reversió de la consciència. La interiorització de la consciència per passar a un nou estat de vida, a un nou estat de vibració. Interiorització enormement facilitada per l'estat actual del món, que us convida, una vegada i una altra, a anar cap a dins, a viure la joia interior. I com molts sabeu, germans i germanes, això encara no és res! Això només és l'aperitiu eh! Així que enfortiu l'estómac per quan arribin els primers plats.

 

L'Esperit és una gran força que transcendeix totes les debilitats de la personalitat i l'ànima inferior. Aquest és l'Esperit del Crist que ve a regnar entre tots vosaltres, per celebrar la Joia de la Vida Divina. I per sostenir l'Amor en aquests moments d'esfondrament de l'antiga dimensió.

 

És crucial que tots aquells que dubten, que estan a mig camí, que es decideixin d'una vegada! Encara teniu opcions eh, feu el pas ara! Perquè les estructures mentals i emocionals que sostenen l'antiga dimensió es van esfondrant, van desapareixent, es van tornant cada cop més inestables tal com els hi passa a la magnetosfera i a les capes aïllants.

 

Per tant, esteu cridats a passar a la Nova Vida per estar Vius! Perquè a l'antiga vida ja no hi trobareu pas la vida, sigueu conscients d'això! És un procés únic, especial i en bona part nou per tota la Galàxia; viure l'ascensió amb la humanitat encarnada al mateix moment que ho fa el planeta. Tot va sobre rodes! I estem observant coses que mai abans havien passat!

Així que per tots, tant per vosaltres com per tots els que us acompanyem des de nombrosos indrets de la Galàxia i aquest Univers, és un gran creixement, una gran promoció eh! I aquesta és la promoció per a tots vosaltres, no és cap oferta ni cap 2x1, és la promoció de la Vida Divina, aquella que sempre ha estat la vostra residència! Ja esteu més que graduats eh!

 

 

Vinga, farem un darrer instant de comunió, abans d'acomiadar-nos, deixant baixar el Foc Celestial, deixant pujar el Foc del Cor Cristal·lí de la Terra, unint-se a l'alçada del plexe solar, del pit i del tim. Encenent el Cor Ascensional, el Cor que s'eleva amb les Ales Divines...

 

 

Aquestes properes setmanes implicaran un moment màxim de descens del Foc Celestial, per tant estigueu preparats a acollir-lo, a integrar-lo fins al moll de l'os amb una entrega total als Cors de Foc que sou. El Foc Blanc ve a brillar, a cremar i a vestir-vos de blanc, a casar-vos amb l'Espòs Diví. Llavors ressuscitareu en l'Ànima i l'Esperit Divins, desconeguts encara per molts de vosaltres, que estan més enllà del que heu conegut com a manifestació a la Terra, la qual havia estat enormement limitada als cossos emocionals, mentals, i ocasionalment el causal.

 

Per tant obriu-vos, seguiu creixent dia a dia, estigueu vius de cap a peus, expresseu tot el que vingui de les vostres profunditats, no deixeu res allà sota. Sigueu com els volcans que expulsen i propulsen la lava cap amunt! S'acosten els moments on desapareixent, on fent-vos més petits que una formiga, viureu la Revelació actual, la dels Infants Divins, la dels Infants de la Llum.

 

Com sempre us donem totes les nostres benediccions des del Conclau dels Melquisedec. Acolliu a tots els regnes, els regnes de la natura, els regnes angèlics, els Arcàngels, els Elohim, els Ancians dels Dies... Sou un petit gra de sorra a l'Univers, i alhora sou la totalitat de l'Univers!

Així ho descobrireu, reconeixent en tots i en cadascun la guspira de l'Amor, la perfecció de la Veritat que no es mesura amb cap percepció exterior.

 

Molt bé germans i germanes, rebeu una calorosa abraçada de l'Omraam Mikhaël Aïvanhov i de tots els Ancians. Estem entre vosaltres! Aquests mesos que venen seran molt intensos. Estarem a prop de tots i cadascun, sempre que vosaltres estigueu oberts, sempre que demaneu la presència de les Forces del Cel.

 

Crideu al Crist, obriu la porta i deixeu que faci, gireu la clau i deixeu a la Llum que faci.

 

Que sigueu tots il·luminats, encesos i embriagats per l'Amor Diví que us dóna la claredat i la certesa absoluta.

 

Fins ben aviat germans i germanes!

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart