OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 9.2.2021

 

 

Estimats germans i germanes, us saluda Omraam Mikhaël Aïvanhov. Em fa molt content estar de nou entre vosaltres a través del portal del Cor del Foc Blanc! Avui vinc com a representant i portaveu, no només dels 24 Melquisedec, sinó de tota la Fraternitat de Llum i Amor. Així que no som un, ni dotze, ni vint-i-quatre ni setanta-dos, som milers i milers, tots els germans i germanes que treballen per l'Ofici del Crist que es presenten a tots vosaltres eh. Aquí i ara realitzem la vertadera fraternitat, la unió de les Ànimes i Esperits lluminosos de tota la creació!

 

Així, venim a compartir i a fer viure en tots els cors l'ensenyament Solar i Diví, l'ensenyament del Crist, aquell que és Etern i perdura a través de les eternitats.

 

 

Vinga com sempre fem, acollim-nos mútuament, sincronitzant-nos, sintonitzant-nos en el Foc Celestial que bateja la Terra i a tots vosaltres.

Acollim plegats l'Esperit de Fraternitat i l'Esperit de Veritat...

 

 

El Conclau dels Melquisedec i jo mateix us saludem des del Sol d'aquest sistema solar! Des del nostre emplaçament on acompanyem el naixement del nou Sol i el part de la Mare Gaia que concentra tota l'atenció d'aquest sistema planetari. Des d'aquí pugem i baixem, us venim a veure, anem aquí i allà participant activament en els processos de l'arribada de la Llum, amb els Àngels i els Arcàngels i tota la Fraternitat d'aquest racó de la galàxia.

De la mateixa manera, vosaltres heu construït una gran escala, us felicitem! Veiem com sou capaços de dissoldre-us i elevar-vos en les més pures esferes de l'Amor, on neix la Llavor Divina; i seguidament, podeu baixar a acompanyar els germans i germanes en aquests moments, on molts estan patint de valent eh.

 

Déu-n'hi-do la que està caient a tota la Terra! En els dos sentits eh! Grans benediccions i grans pesos que cauen, el Cel va repartint a cadascú el que li pertoca. És el moment de la resolució dels karmes mundials, col·lectius i individuals, i així heu de deixar passar les remuneracions, els ajustaments de la història de la dualitat en la qual heu participat. Simplement deixeu que passi, acollint amb tot l'Amor, amb tota la Saviesa, sense involucrar-vos, acceptant, digerint i transformant-ho en Llum. Accepteu tot el que arriba amb la calma i l'equanimitat que us dóna el gran aflux de Llum que arriba ara la Terra; acceptant viure a cada moment el que us toqui sense fugir, sense escapar eh. Tots els crèdits que no pagueu a bona hora, en el seu moment, tal com passa amb els bancs de la Terra, portaran interessos i recàrrecs! Si els endarreriu, seran més cars de pagar i més costosos!

 

Així que feu net, aprofiteu aquests cara a cara amb vosaltres mateixos, amb les situacions que havíeu projectat en la dualitat, per alliberar-vos i poder respirar amb el pit sencer. Entregant-ho tot, tot, tot a la Intel·ligència de la Llum. Deixeu que sigui la Llum la que faci la feina, vosaltres només heu d'estar neutrals, transparents, humils i plens d'Amor.

 

Com veieu, a nivell de la societat, la lògia negra va collant cada cop més els cargols. Estan desesperats! Ja saben que resta poc temps perquè desaparegui el circ que han creat i a través del qual s'alimenten. S'inventaran qualsevol història o excusa per seguir distraient cada cop més a la gent; les seves maniobres són cada vegada més evidents i clares per un gran nombre de germans i germanes, i això permet un despertar col·lectiu més gran. Finalment, tot el que passa en aquest procés d'alliberació, ja siguin els Cavallers que porten les mesures dels canvis, o els Elements encarregats de la neteja planetària, obeeixen a la Voluntat del Pare. Per molt injust que us sembli, és la Justícia Divina que arriba, ja que la comprensió i la concepció del bé i el mal ha estat molt limitada en aquesta esfera planetària.

Així que els esdeveniments que ara arriben són una benedicció, tant si els veieu blancs com negres, són justament tot el que ha de passar!

 

 

Vinga, farem uns instants més de comunió, de recepció, per tal que el Crist s'instal·li en el vostre Cor, en el vostre Cap, en el vostre Sacre. És tot el temple sencer que heu d'entregar a la Llum! Us heu d'oblidar de vosaltres, negar-vos a vosaltres mateixos i demanar que l'Esperit s'instal·li a dins vostre per establir la sincronia del Cor i el Cap, del sentiment i el pensament. Aquesta reconciliació us donarà la prova de la Pau i la Claredat interior: és en aquests moments que us podrem parlar, que us podreu comunicar netament amb tota la Vida...

 

 

Participeu cada dia activament al Làser Espiritual, reseu, canteu, balleu, respireu, feu tot allò que us porti cap al centre de l'harmonia, cap a l'interior, allà on l'Alè de la Vida Divina penetra en vosaltres!

 

L'elevada freqüència vibratòria de la Mare Gaïa, juntament amb l'activació de la Matriu Crística, us permet reposar-vos instantàniament en la Pau, i redescobrir la Unitat interior i exterior, del dia i la nit, de la creació i l'Absolut; és la reconciliació d'aquest petit cos que porteu, i que esteu ajudant a transformar en Llum, amb l'Esperit Absolut que sou, perfecte més enllà de l'espai i el temps. Així equilibreu els mons i les realitats en les quals actueu eh.

Com veieu, hi ha una part vostra que participa en els mons evolutius, que està en moviment, en continu perfeccionament, per tal de reunir-se amb la Guspira Divina, amb la imatge del Pare que ja porteu a dins vostre. Entre aquests dos pols, entre el Pare Celestial i la matèria, circula l'Amor, circula la Saviesa, que esdevenen la Veritat.

A mesura que aneu creixent en noblesa, en bondat, en humilitat, en petitesa, més i més Misteris de la Vida us seran revelats!

 

Ja no sou d'aquest món, és a dir, del món il·lusori que havia atrapat la Terra. Ara sou la Pau, sou l'Amor, sou la Veritat, les antenes de la Llum en aquesta Terra, on ben aviat podreu dir, que esteu en el món i sou del món, perquè el món ja no estarà separat de les esferes unitàries. Tot el que heu viscut al llarg d'aquests mil·lennis, és la història de la reconciliació entre el Cel i la Terra.

 

Vinga! Avui donem doncs el tret de sortida a aquesta ronda de transmissions 2021 en la que tindrem algunes sorpreses i convidats especials, amb la presència dels Arcàngels, dels Melquisedec, de les Estrelles... En fi, la presència de tota la Fraternitat de Llum i Amor! Aquesta és la vertadera ascensió, la vertadera alliberació! Tornar a celebrar la vida amb tota la família galàctica i Universal, que us acull ara amb els braços oberts, d'iguals a iguals, plens, joiosos i saturats d'Amor!

 

Sou creadors, i si sou responsables, tot el potencial de la creació es manifestarà en vosaltres, totes les virtuts, que no són vostres, sinó que estan distribuïdes per tota la creació, i són els àngels que vénen a habitar amb vosaltres aportant la pau, la calma i la serenitat. No us deixeu entabanar pels ensenyaments que us robaran els tresors més valuosos de la vostra Ànima i Esperit, que us deixaran dislocats, en una il·lusió d'il·luminació o del fals absolut, on no trobareu la Gràcia de la Mare Divina, ni el Foc del Crist, ni la veritable dissolució en el Parabrahman, l'Absolut.

 

Aquesta és una de les dificultats dels temps actuals, on hi ha tanta informació, tants ensenyaments que han estat desviats, que por molts germans és difícil distingir fins a quin punt s'han allunyat de la vertadera essència i simplicitat.

 

No hi ha res nou a explicar-vos germans i germanes! El que fem és recordar-vos en permanència el que sou. L'ensenyament Diví i Solar ha estat donat durant mil·lennis i mil·lennis pels grans Mestres a tot el món. L'ensenyament Diví és Etern, és el sacrifici de la Llum, la renúncia a la consciència de si mateix, per entrar en la donació, en la consciència Divina i Universal.

 

Per tant germans i germanes, estigueu atents, ferms, valerosos! Accepteu realitzar la Voluntat del Pare, la Voluntat de la Llum per tal de ser actius en aquests moments. Sigueu receptius en els instants d'acolliment, de meditació, de fusió, i sigueu actius quan us mogueu pel món, amb força, deixant passar a través vostre la voluntat dels Mons Lluminosos de la vostra Guspira Divina; deixeu que ella utilitzi aquest vestit espacial, el cos físic, que és l'escafandre per moure-us per la Mare Gaïa.

 

Tingueu paciència i observeu tot el que passa amb equanimitat, amb amor, comprenent que arriben grans lliçons per a tota la humanitat. Cadascú ho viurà en el seu nivell i entendrà el que li sigui possible. Vosaltres, que ja fa anys que treballeu amb la Llum, seguiu al peu del canó, amb la màxima Alegria i amb la màxima Llibertat dels Fills i Filles del Sol Diví!

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, avui com a portaveu de tota la Fraternitat de Llum i Amor. Rebeu una calorosa abraçada del Pare d'Orió, el meu Mestre, que us convida a tots a entrar a la Nova Aliança de l'Anyell, en aquest espai que us ha preparat per viure plegats el Cor del Foc Blanc.

 

No trigaré gaire a tornar-vos a visitar a través d'aquest portal! Us donem tot el nostre Amor, tota la nostra Llum i tota la nostra Pau!

 

Fins ben aviat germans i germanes!

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart