OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 17.3.2020

 

 

Estimats germans i germanes, rebeu una calorosa salutació del Conclau dels Melquisedec. Us saluda Omraam Mikhaël Aívanhov, Comandant dels Ancians. Estic molt i molt content d'estar de nou entre vosaltres per donar el tret de sortida a aquesta nova ronda de transmissions que començarà, com veieu, ben animada i agitada amb tot el que esteu vivint arreu de la Terra he.

 

 

Vinga, relaxem-nos uns instants, respirant bé i obrint el pit. Deixem baixar l'Esperit Sant, el Foc de l'Esperit de Veritat. Acollim a tots els Ancians, a tots els Germans Galàctics, a tota la Fraternitat de Llum i Amor...

 

 

Prepareu-vos perquè arriba una nova fase de la 7a Trompeta! Durant l'any anterior us vam acompanyar en els Batejos de Foc, en les diferents baixades de les Flames i Llums en el vostre Temple. Aquests batejos han estat una preparació, un arrelament pel vostre vehicle d'Eternitat; i ara arriba la 7a Trompeta! Que ve a despertar i a santificar la vostra Corona.

 

Com veieu, el món ara està envaït pel coronavirus, tal com se l'ha anomenat. Aquest és el vertader virus he! La santificació de l'Esperit Sant en la vostra Corona. L'obertura del 7è segell i del 13è cos a un nou grau que encara no heu experimentat.

Per a tots els que esteu oberts de cor a les freqüències que baixen ara, aquest és el virus que agafareu! Una il·luminació total de la Corona en fusió amb el Cor Radiant com mai ho heu experimentat.

 

Així que després dels batejos de foc, com més o menys us havia dit fins a mitjans de febrer, hem preparat el Temple per a les poderoses i sacsejadores energies que baixen al vostre cap, al 7è segell. Aquesta és la Trompeta que es menciona al Llibre de les Revelacions. La 7a Trompeta que ja ha sonat diverses vegades, ara fa una trompetada ben potent i les seguirà fent.

La 7a Trompeta permet el descens “del desconegut”, del nou estat que es prepara per la Mare Gaia en tots vosaltres i en ella mateixa.

 

És així que es desplegaran el que s'havia anomenat les “Claus Metatròniques”, que no són més que les freqüències de Llum Blanca que porten l'origen dels patrons creatius, que tots els Arcàngels junt amb l'Arcàngel Metatron, vessen ara mateix sobre el sistema solar.

 

 

Vinga doncs, prenem uns petits instants per acollir la 7a Trompeta; la santificació de la Corona; l'establiment de la Flama de l'Esperit Sant en el vostre Temple, per un gran nombre de germans i germanes...

 

 

Molts esteu vivint ja una desaparició de totes les velles estructures energètiques de la 3a i 4a dimensió. Com us havia comentat ara és l'Esperit el que entrarà davant de l'escena, el que dirigirà per l'Acció Micaèlica tota la vostra carn i matèria. Aquesta és la victòria de l'Esperit sobre la matèria. Per a tots els que viviu i acompliu el procés d'ascensió, és la victòria de l'Esperit de sacrifici del Crist sobre la matèria encara rebel.

És ara, en els moments aparentment més foscos, que el Crist es farà lloc en més i més germans i l'Esperit Crístic baixarà en totalitat en els obridors de camí.

 

El Crist arriba ara de manera silenciosa obrint una Gran Llum, un Gran Sol al vostre cor.

El Crist que abraça i transcendeix totes les petites realitats efímeres amb el Gran Amor Infinit.

 

Acollim uns instants la presència del Crist,

encenent el Cor que s'uneix amb la Corona Santificada...

 

 

Tot és Amor germans i germanes! Tot és Brahma com diuen els hindús! Si seguiu veient qualsevol altra cosa en aquesta dimensió vol dir que sou vosaltres mateixos la il·lusió. El qui torna a ser tota la Creació, tota la Vida, reconeix la presència de l'Esperit Absolut sense forma en tot, en tots els racons de la Creació.

Per tant, si veieu l'Amor, si veieu la Veritat allà on hi ha la mentida més gran, vol dir que vosaltres sou la Veritat. Molts encara no han entès el que us vaig explicar sobre maya i a-maya. Que la vostra funció és a-mayitzar! Esdeveniu la Veritat, sigueu Reals, acompliu la gran veritat en vosaltres que Tot és Amor, Tot és Brahma. I sigui quina sigui la situació per on passeu o a qui us trobeu, o les voltes que faci el món, tan sols veureu l'Amor i la Veritat que es troba a l'interior de cada essència.

 

Com veieu, les forces de la lògia negra i els governs intenten provocar la por i la contracció de la població. Ells estan fent proves per veure com respon la gent a nivell col·lectiu. Ells tenen el seu calendari i la seva agenda, però això no us ha de preocupar per res, ja que tot el que facin contribuirà a la Glòria de la Llum. Tot el que fan no és més que la pròpia retribució que la humanitat s'ha donat, la pròpia lliçó que la humanitat s'ha donat per anar més enllà de tot el que heu viscut fins ara.

 

Per tant doneu gràcies! No patiu absolutament per res. I veieu també en les forces de la lògia negra l'acció ara mateix de la Llum, de la Voluntat del Pare. Ara que molts us trobeu amb una mobilitat reduïda, aprofiteu per reposar, per respirar, per interioritzar-vos.

Canteu, balleu i entreu al vostre Temple! Ara és el moment, aprofitant per rebre la santificació que arriba ara amb el toc de la 7a Trompeta he. És ideal perquè així tots la podreu viure amb més facilitat i repòs, apagant els moviments exteriors, l'estrès i les trifulgues.

 

Aquest virus de la por que viatja com teranyines fosques que van per tota la Terra, no té cap força per a tots vosaltres que esteu ja plenament instal·lats en el Cor, en la Llum, en la presència de l'Esperit Sant i de l'Esperit Absolut.

Veiem grans Focs, grans Llums que dissolen aquesta foscor i obren illes, espais i oasis de pau, calma i d'obertura! La situació que viviu ara despertarà en moltes ànimes una nova guspira, una nova activació que rebran també a la Corona per molt adormits que estiguin. I precisament, el fet d'estar en aquest estat d'excepció serà de gran benefici per viure aquesta santificació.

 

 

Vinga, abans d'acomiadar-nos farem uns darrers instants de comunió. Tot el Conclau dels Melquisedec us beneeix i us acompanya...

 

 

Benvinguts tots a la Vertadera Vida! Aquella que mai s'atura, que mai canvia ni varia, sinó la Vida que sempre creix en Amor, Saviesa i Veritat. La Vida Divina que no depèn de res exterior, sinó que brolla com una gran Font en tots vosaltres, convertint-vos en la Veritat, el Camí i la Vida.

Vosaltres ho sou!

Obriu gran el cor per acollir el Crist i el toc Cristal·lí de la 7a Trompeta! No tingueu absolutament cap por he, ja que la Llum s'ocuparà de tots vosaltres, perquè tot sigui tal com la vostra fe, tal com la vostra esperança i tal com el vostre amor siguin.

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, acompanyat del Conclau dels 24 Melquisedecs. Estem costat a costat amb vosaltres he. Entreu en la simplicitat, en la humilitat, en la calma més gran. Acompanyeu-vos mútuament obrint gran el cor a tots els germans i germanes.

 

Tingueu present que una Gran Llum arriba ara a partir d'aquest equinocci. No us deixeu inquietar absolutament per res, ni per tot el que diuen els mitjans de comunicació, ni pels germans que perden el cap i l'estabilitat.

Estigueu en permanència units a les arrels del Cel, units al vostre Esperit, amb tots els Germans Estel·lars que us acompanyen i actueu sempre des de la serenitat, des de la guia interior. Si en algun moment us veieu arrossegats per les energies astrals de la por i les teranyines, simplement atureu-vos uns instants he, respireu profundament de l'abdomen al pit i tornareu a sentir com us expandiu, com torna a venir la claredat a la vostra Corona.

Mantingueu la vostra vibració elevada, fent vibrar el cor i la glàndula tim i res us podrà afectar veritablement, simplement seran algunes pessigolles o rascadetes superficials.

 

Us donem tota la força, tots els ànims, i tot el coratge.

Obriu-vos com Grans Llums ara que el Crist arriba enmig de l'aparent foscor!

 

Seguirem amb vosaltres les properes setmanes per tal d'unir la família celestial amb la família terrenal, realitzant l'Acció Micaèlica que és l'establiment del Crist, de la Llum Divina en la nostra estimada Mare Gaia.

 

Fins ben aviat!

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart