OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 17.10.2019

 

Estimats germans i germanes, estic molt i molt content d'estar de nou entre vosaltres. Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, comandant i portaveu dels 24 Ancians, de la Consciència de Melquisedec actuant ara mateix a la Terra.

Quin festival d'elements! Quina dansa dels elements que viu ara la Mare Gaia! Com tots vosaltres, que esteu entrant en ebullició, en erupció, en el despertar joiós de l'Esperit eh!

 

Molt bé, després d'aquest parell de mesos, venim a continuar el nostre acompanyament i a donar-vos si podem dir, uns quants punts d'atenció per aquest període.

Durant aquestes setmanes hem tingut la visita dels germans intraterrens que estan molt actius. Com van dir els Consells de l'Agartha des de Bulgària, el Portal de Sirius està obert de bat a bat i la reconnexió dels Cors Cristal·lins, la resurrecció de l'Èter Original, s'actualitza ara a una gran velocitat.

També han parlat els germans de l'Agartha de Montserrat, que com us vaig anunciar han vingut a aportar el seu amor; i el nostre company Emerson, que va compartir unes paraules, com poques vegades fa, que han obert la “bombeta” del cap a més d'un.

Després de tants convidats especials... Ah i se m'oblidava! També els Lleons Alats de Sirius A amb el Balajmen han estat presents en la darrera transmissió, precisament remarcant-vos aquesta dansa dels elements i la fusió amb el Nou Èter.

 

Bé, abans de començar com sempre farem uns instants de comunió i recepció amb el Foc Diví, el Foc dels Melquisedec, que és el Foc del meu Amor i la meva Llum que sempre us aporto...

 

Com us va anunciar el meu estimat Mestre al mes de juny, els Batejos de Foc estan davallant a la Terra. Ara mateix estem aproximadament a la meitat d'aquest procés que com us va dir, s'allargarà més o menys fins als primers mesos de l'any vinent. A partir d'allà una nova etapa començarà, de ben segur més intensa i potent encara.

Pel que fa als 7 Batejos de Foc, durant aquests 3 o 4 mesos que han passat, molts germans han estat enormement tocats i alguns fins i tot calcinats! El Foc Diví, amb les flamarades que està enviant, aporta un contingut de Llum i Veritat molt intens. Això està provocant en la humanitat l'aparició de moltes resistències, de rebel·lions, de descontentaments, de neguits, ansietats i pors que surten a flor de pell com podeu veure una mica per tot arreu sobre el planeta.

Pel que fa a l'altre 10%, com sempre deia, que estan oberts, que estan participant, creant i vivint la xarxa Cristal·lina de la Terra, els descensos del Foc estan provocant molts canvis i actualitzacions.

 

Accepteu les transformacions que el Foc ve a provocar en el vostre camp psíquic i en el vostre cos físic. Poden fer aparèixer dolors, ja sigui a un lateral del cos, a l'altre, a les lumbars, a l'esquena, a les cervicals, als genolls, als peus...a tot arreu! Allà on hi hagi alguna resistència notareu com la Llum hi treballa. Simplement l'heu de deixar fer, deixar treballar i acceptar aquest Amor, acceptar aquest Foc en vosaltres. Encara que per moments us quedeu un mica desconcertats, descol·locats, accepteu el Foc, integreu la Llum, i veureu com l'Alegria de l'Amor Diví es fa lloc indiscutiblement en el vostre interior; donant-vos la Veritable Pau i aportant l'harmonia de les esferes a la vostra consciència.

 

Els Batejos de Foc no deixen ni un sol racó per escombrar. Com veieu, afecten la totalitat de les vostres estructures i és per això que sentiu de manera nova els efectes que provoca quan treballen intensament en vosaltres. Es tracta d'ajustaments i petites reparacions que poden ser molt locals però que afecten zones grans com poden ser un lateral del cos, la part superior o inferior del diafragma o tot el cos.

 

Sigueu herois! Com sempre us hem dit jo i el meu Mestre, per no resistir-se a aquest Amor que arriba. Per no posar més traves a la Veritat del vostre Esperit. Originalment “heroi” significa ser un heroi en l'amor, ser un triomfador en l'amor, vèncer amb l'Amor. I que vol dir vèncer amb l'Amor? Vol dir que sortiu victoriosos de tot dubte, de tota contradicció, de tota il·lusió! Fent que l'Amor Diví fecundi totalment aquest món!

 

Us dono la salutació i la benedicció de cadascun dels Ancians que estan igualment en plena acció i aprofitarem per fet tots junts uns moments de comunió, ara que ja estem en la intimitat eh, amb l'Arc Celestial ben obert. Vinga, acollim una estona...

 

 

Com veieu la consumació en el Foc és pràcticament instantània! Us obre el cor i els ulls de l'Eternitat aquí mateix, realitzant la presència de l'Esperit de Veritat, convertint cada cop més “maya” en “a-maya”. Allà on aneu tot esdevé real, tot esdevé Veritat, Llum i Amor. Aquest és el sentit final de tota la feina de la Fraternitat de Llum i Amor.

 

Com jo ja us deia quan estava encarnat o com ho van fer d'altres companys com l'estimat Aurobindo: a la vida hi ha dos moviments. L'Absolut quan es polaritza per manifestar-se, crea el costat positiu i el costat negatiu, l'emissor i el receptor. Quan estem aquí a la Terra l'impuls és de tornar cap a la Font, el que podríem considerar una evolució, és a dir, tornar al Tot. Això és el que han ensenyat totes les grans religions, moviments espirituals i tradicions sobretot orientals: que s'havia de realitzar el nirvana, fusionar amb el Pare, amb l'Absolut, etc. Aquest és un dels moviments, el dissolutiu o de retorn a la Font. Però és la meitat del pastís!

Perquè també hi ha el moviment de baixada que és la involució. La involució de l'Esperit per donar Vida a la matèria que està morta. Per tant, jo ja us deia dècades enrere, que per mi no és tan cèlebre tornar només a la Font, ja que molts ho han fet, sinó que el més difícil, el que té més valor, és una vegada fusionat amb la Font, amb l'Absolut, tornar a baixar a la matèria i fecundar-la, donar-li la Vida i la Llum Veritables.

 

Aquest és el moment gloriós en què l'Absolut vivifica i fecunda la matèria! Fent del creat i l'increat una sola cosa. Fent de la Llum Sense Límits, l'Aïn Soph, i la consciència i la matèria més petita i individualitzada una sola cosa.

Aquest és el vertader sentit de tots els treballs alquímics, de tots els grans Iniciats que han trepitjat la Terra, de la Fraternitat de Llum i Amor Universal. Fusionar amb el Pare, fusionar amb l'Esperit Diví i aportar aquest Amor incommensurable a la matèria. Perquè ressusciti, perquè es faci Una i perquè torni a la Font. I aquest és el cercle complet eh.

Com diu el meu nom: Om i Ram, Om i Ram! Quantes coses que hi ha en aquestes dues síl·labes i encara poden passar eons fins que ho entengueu correctament.

 

Aquí dalt teniu una breu síntesi de l'ensenyament que sempre us he donat en les meves visites a la Terra, sempre és la mateixa Veritat. I avui en dia és més realitzable que mai!

Així doncs seguiu acollint els Batejos de Foc que s'intensificaran fins els primers mesos de l'any vinent.

 

Per altra banda, com heu observat, tota la joventut del món està protestant i llençant un crit d'alerta perquè veuen que el seu planeta es troba en vies de desintegració. Això és ben normal des del punt de vista de la personalitat. Però el que s'ha anomenat “canvi climàtic” és irreparable, forma part dels processos galàctics i del sistema solar. La Terra s'ha de mobilitzar, ha de passar per aquest desgel, per aquest escalfament, per aquest gran rebombori dels elements, per poder treure's les puces de sobre eh!

I llavors sí que recomençarem el nou cicle on es realitzarà l'Edat d'Or i on la Terra estarà en comunió i unió amb el Centre Galàctic i la Voluntat del Pare.

 

Bé, avui tampoc m'allargaré massa. Volia tornar entre vosaltres després d'aquestes intervencions especials i donar-vos tot l'Amor, tota la Llum i la Veritat del Conclau dels Melquisedec. Durant els mesos que vénen conclourem aquest bloc de transmissions amb algunes visites força crucials, que es definiran en les properes setmanes.

 

Acolliu, acolliu i celebreu en el vostre cor el naixement de l'Infant Diví! L'establiment de la Nova Aliança de l'Anyell per fer una sola carn i un sol Esperit. I per realitzar-la, el que vam anomenar la “màscara astral”, que són els filtres emocionals i mentals, és a dir el psiquisme humà, ha de ser totalment cremada i dissolta en la Llum de l'Amor Diví.

Així veureu com els Batejos de Foc encendran i polvoritzaran moltes parts d'aquesta màscara astral que és l'única, i repeteixo, és l'única que us fa d'impediment per fecundar i unir el germen del vostre cos etèric amb el cos àtmic i búdic; quan s'uneixen, produeixen la resurrecció en el pla material on esteu.

 

Traieu-vos la màscara, traieu-vos les disfresses i poseu-vos el vestit de l'Amor, el vestit de la Llum!

 

Us donem totes les nostres benediccions. Us saluda el Conclau dels 24 Melquisedec, em diuen que ben aviat algun d'ells vindrà a donar-vos un missatge. Pel que fa a mi, us encoratjo a rebre amb la màxima disposició, amb la màxima obertura, amb la màxima llibertat els descensos del Foc, i a transcendir pel vostre Amor i la vostra Llum, tot el caos i el rebombori que es remou en els baixos estrats de l'astral de la Terra i que trobarà solució.

 

Estigueu en peu d'Amor, en peu de Pau i en peu d'Alegria. Passi el que passi, cada dia i cada instant, amb més intensitat. Elevant-vos tal com la Terra s'està elevant.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov i us dono tota la meva Pau. Tornaré aviat ja que us vull acompanyar de ben a prop aquests mesos.

Una abraçada a tots i a totes. Que el Foc de l'Amor Diví cremi eternament en tots els Cors!

Que així sigui.

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart