OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 13.06.2019

 

Estimats germans i germanes, jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov. Estic molt i molt content d'estar de nou entre vosaltres, després d'aquest parell de mesos de parèntesi, per iniciar la nova temporada de transmissions en aquest meravellós mes de juny. Ja que molts heu notat que el mes de maig ha passat una mica desapercebut, no és així?

Rebeu com sempre tot el meu amor, tota la meva calor i la meva llum, així com la de tot el Conclau dels Melquisedecs. Per començar farem uns instants de comunió en l'Esperit de Veritat i després us introduiré una sèrie d'elements per compartir amb vosaltres el que ara està passant i el treball que farem tots plegats.

 

Vinga som-hi! Fem uns instants de comunió. Rebeu la Flama, rebeu l'Esperit a la corona, al cor, al sacre, de cap a peus entrem en el Foc...

 

Com veieu, aquest parell de mesos hem fet una sèrie d'ajustaments en vosaltres, en tot el col·lectiu i en aquest sistema solar, per preparar de manera successiva tots aquests escalons que aneu pujant, pas a pas, amb més o menys dificultat, cap al Cim de l'Esperit. Tant que havíem parlat de l'ascensió, doncs bé, alguna cosa s'haurà d'elevar eh?

 

I bé, estem de nou tots els Melquisedecs i jo com a Comandant aquí presents al Cor del Foc Blanc. Aquest treball que vam iniciar ara fa una mica més d'un any, i que té com a objectiu ajudar-vos a acabar de materialitzar, a acabar d'espiritualitzar la matèria, de cristificar-la perquè us convertiu en diamants, en sols, en Llums Divines molt potents, i que això sigui una realitat en aquest pla i en aquests moments de transició.

 

El nom que em van donar quan ja tenia 60 anys, Omraam, i que en realitat jo mateix m'havia donat uns quants milers d'anys enrere, quan vaig estar escrivint alguns dels llibres sagrats més importants de la cultura hindú, té els dos components: OM i RAM. OM que dissol, que eleva, i RAM que materialitza, que concreta, que provoca el descens.

 

Com alguns sabreu, després de marxar d'aquest cos l'any 1986, he fet diverses aparicions a través d'alguns canals. El més remarcable és el treball que es va anomenar altres dimensions, en francès “autres dimensions”. Durant els anys d'aquest treball a França vam poder instaurar una connexió amb la Llum Autèntica per a molts germans, vam poder facilitar l'activació del cos de Llum, del cos d'Eternitat. I vam obrir ponts per a molts germans i germanes cap a la Llum de l'Eternitat, cap a l'Absolut, és a dir, un procés dissolutiu, un procés on va prevaldre la primera part del meu nom: OM.

 

Després d'aquest treball, hem començat una nova etapa amb el transmissor que ara us parla, que anomenem “el Cor del Foc Blanc”, i que té la propietat de materialitzar, de fixar, és a dir, de fer concret i palpable l'Esperit. És a dir, la segona part del meu nom: RAM. RAAAAAM!

A materialitzar l'Esperit!

Alguns ja havíeu entès, comprès, de què van aquests darrers acompanyaments. Ara suposo que veureu més clar que estem aquí per ajudar-vos a finalitzar l'Obra de la Llum, el gran treball alquímic a l'interior vostre. Per realitzar el que ha estat la missió de tots els grans mestres i iniciats, és a dir, convertir-vos en el reflex del Pare Celestial, de la Mare Divina, del Creador, en el reflex pur del Cel a la Terra.

 

Per tant, per a tots els qui estigueu disposats a fer baixar la Llum fins al més íntim de les vostres cèl·lules, aquí estarem permanentment, dia a dia fent els treballs més importants, que són cada dia, diàriament. Per realitzar el Regne del Cel i la seva Justícia en un gran nombre de vosaltres i per fi cada cop més a l'exterior també, en petits grups, en col·lectius... ja veurem fins on arriba tot això eh!

Fem uns petits instants de meditació amb: RAM! La concreció per fer viure i permetre a l'Esperit de Veritat, a l'Esperit Sant d'habitar en el vostre temple, en aquest cos que és la parcel·la que li heu llogat a la Mare Terra...

 

La finalització de l'alquímia espiritual, és a dir, l'espiritualització de la matèria, ha de permetre que la vostra pròpia matèria irradiï la Llum, que sigui transparent, que deixi a la Llum arribar, expandir-se, emanar del cor, irradiar des del cap, actuar i fer-se palpable.

 

I això està per exemple, molt ben simplificat en l'emblema que vam donar per aquest treball del Cor del Foc Blanc. El podeu veure a la portada i el podeu fins i tot descarregar. Aquest emblema que consta de 3 elements: el cercle groc que correspon a la Saviesa i la Llum, la flama blava que correspon al Cor i a l'Esperit de Veritat, i el triangle vermell descendent que correspon al Triangle de Foc del Sacre i a la vostra matèria divinitzada.

Aquest emblema és una representació de cadascun de vosaltres. És a dir, vosaltres esteu a dins d'aquest cercle eh. Què és el cercle groc? El cercle groc és l'ànima quan està totalment transmutada i alquimitzada amb l'or i el sol eh. Per tant esteu en aquesta aura daurada que fa de muralla perquè pugui venir a habitar l'Esperit Sant, l'Esperit de Veritat, l'Esperit del Pare eh. Aquí troba el seu lloc la flama blava, al centre del cercle groc. I el triangle vermell és la vostra matèria, el vostre cos divinitzat.

Per tant, el podeu utilitzar també com una petita referència, com una petita visualització. Vosaltres esteu a dins d'aquest emblema eh. Fiqueu-vos-hi uns instants i notareu de seguida el canvi!

 

Això és el que us proposem i el que arriba des de les Grans Jerarquies de Llum, des del nostre director Orionis, que per cert estarà d'aquí ben poc entre vosaltres, com també la Mare Divina.

Aquesta és la feina que toca ara. Per què ara la Llum és abundant, recobreix tota la Terra. Hi ha una quantitat enorme, enorme, enorme de Llum. La pregunta és: què feu amb tota aquesta Llum? On la dirigiu? Per on deixeu que passi a dins vostre eh?

Perquè aquests darrers anys hem tingut molts problemes que han afectat els germans que han estat exposats a grans quantitats de Llum sense estar preparats interiorment, sense haver preparat els seus canals i les seves connexions. I això que ha provocat? Ha provocat curtcircuits, ha provocat fugues d'aigua, ha provocat destrosses en molts germans que després han afectat a la resta. I això per què? Doncs perquè els canals interiors, els circuits interiors no estaven ben construïts. I la Llum, en entrar amb tanta força, amb tanta abundància, ha anat allà on no tocava, ha fet explotar algunes canonades. I això ha donat problemes psíquics, físics, però sobretot problemes mentals, problemes de fugues. Inclús problemes per possessions d'altres esperits perquè heu estat oberts a la Llum però sense cap domini, sense cap coneixement d'allò què estàveu vivint en realitat eh. I això alguns ho han vist molt bé, com els casos que hi va haver del fals absolut, dels qui es creien alliberats i al final es van adonar que estaven atrapats en forats de l'astral eh, i ni ells mateixos sabien on estaven ni el que feien eh.

Per tant, vigilància ara mateix, estigueu molt neutrals, ben centrats en el Cor per permetre a la Llum entrar pels bons circuits, pel Cor, per la Corona del Cap i circular bé eh. És molt important també que el plexe solar, no el xacre, sinó la part del sistema limfàtic, la tingueu ben alliberada perquè permeti una bona circulació, una bona digestió, un bon funcionament de l'energia vital eh, i així la Llum pugui entrar a través de tots els nadis de l'energia vital i no causi aquests curtcircuits, aquests “petaments de cables” com alguns diuen en francès.

 

I bé, alguns de ben segur que seran massa mandrosos per finalitzar l'Obra, però allà ells mateixos, és el seu posicionament. Ells sabran que fan amb la Llum, que fan en aquests moments on hi ha unes oportunitats magnífiques, meravelloses d'aprendre i de crear moments totalment màgics, totalment impensables fa uns anys enrere. Podeu obrir-vos a estats multidimensionals aquí mateix a la Terra, aprendre coses que podríeu aprendre en altres planetes i altres dimensions. Ho podeu fer ara! Podeu refinar-vos a nivells inimaginables!

 

Sabeu que ja s'han acabat el temps de la impaciència, el temps de la pressa on semblava que tot anés a passar la setmana següent. I bé, segueix sent així, però heu de viure cada dia, i durant els temps que encara ens queden seguir aprofitant les oportunitats que la Vida us dóna.

Si encara esteu projectant en el que passarà o pensant: “que si jo sóc això, que si jo sóc allò, ara segueixo aquest o segueixo aquest altre...” No! No arribareu més lluny.

Hi ha germans que porten anys i anys així, i no han avançat un pèl, fins i tot han retrocedit. Perquè quan estaven seguint per exemple els treballs de fa anys enrere amb el canal francès, ja estaven ben guiats. I ara què? Alguns han tornat per exemple a caure en línies temporals de l'ànima que estan separades de l'esperit. Altres s'han posat a seguir éssers que es diuen il·luminats i no tenen cap llum, cap vida i estan tots manipulats eh! Per dir-vos que inclús alguns dels germans que van viure aquests estats tan elevats gràcies a les transmissions, gràcies a les canalitzacions, fins i tot ara estan desorientats. Perquè no van fer el treball interior d'afiançar la seva pròpia Llum! Oh la la la la... Si sabéssiu, si sabéssiu tot el que ha estat passant aquest temps...

 

I bé, és que esteu “aquí” germans i germanes eh! Encara que alguns hagin dit que ja tots els esdeveniments han passat, que els 132 dies han passat, que tararí-tararà... eh! A mi em sembla que encara esteu aquí, i nosaltres també estem aquí acompanyant-vos i els germans de l'Intraterra també! Llavors si us plau, una mica de serenor, una mica de realitat, una mica de “tocar els peus a terra amb l'Esperit” eh. Que l'Esperit toqui amb els peus a terra, que aterri a la Mare Gaia! Al·leluia quan aterri! Al·leluia! Quina meravella, quina alegria quan aterri l'Esperit!

 

I recordeu que tots els germans de l'Intraterra encara estan fent la seva funció, com nosaltres. Ells us poden ajudar enormement a viure aquesta alquímia. Perquè sabeu que ells encara guarden cossos amb certes vibracions de la 3a dimensió i la 5a i per tant, us poden ajudar com cap altre en aquest procés. Així que connecteu-vos amb els germans de l'Intraterra. Teniu per exemple el nom de Lamiram, dels germans de Rila. Teniu també el nom de Ramatan, dels delfinoides que estan a

Amèrica del sud i d'altres. Teniu per exemple aquí a Montserrat una ciutat intraterrena i si podem, farem una petita transmissió seva. Convidarem els germans de l'Agartha de Montserrat a compartir unes paraules si senyor.

 

Ja ho diuen que quan el gat no hi és els ratolins ballen! Veieu, avui estic ficant una mica de canya, donant alguns cops de bastó necessaris, importants. L'Amor sense la Rectitud, el Foc sense l'Aigua no poden res per si sols, no anireu enlloc, no establireu l'androgin i no podreu fer néixer l'Infant Diví. L'Infant Diví, que no només treu el cap com dèiem l'any passat. Ara els braços ja es comencen a bellugar, les cames... aiaiai, que ja comencen també a voler avançar eh. L'Infant Diví està quasi quasi començant a gatejar, si podem dir.

 

Vinga, farem un darrer moment de comunió abans d'acomiadar-me. Sapigueu que aquestes properes setmanes, al ritme que sigui més apropiat, anirem tenint la visita de més germans Melquisedec eh, de l'Intraterra, dels Arcàngels, dels germans de Sirius i d'altres sistemes estel·lars que si volen convidar-se ja ho saben, i sinó, els hi farem una trucada perquè vinguin a donar la seva calor i el seu amor.

 

Fem uns instants de comunió en el Foc de l'Esperit que us aporto, amb la Consciència dels 24 Ancians...

 

I bé, recordeu que tot ha estat donat, tot ha estat donat. A la meva darrera vinguda a la Terra us vaig entregar una quantitat enorme de mètodes, d'ensenyaments que continuen sent totalment vàlids eh. És clar que temes com la reencarnació i d'altres els podeu descartar, perquè ja sabeu que aquestes regles han canviat i estem en un altre moment eh. En aquell moment no podia explicar-ho d'una altra manera, però tot això ja s'ha aclarit: sou lliures i estem en el moment on s'acaba la presó planetària. Però tots els mètodes que estan enfocats en fer baixar l'Esperit Sant, en permetre que la matèria es faci dòcil i mal·leable per l'Esperit, segueixen sent sempre vàlids. A part teniu tot el que vam donar durant l'època de canalitzacions a França: les portes del cos d'Eternitat, les Estrelles... que també ho trobareu resumit en llibret que vaig anomenar “Kalahamsa” i que podeu descarregar a la web.

I també les petites instruccions, els detalls que us estem donant ara mateix. Tot ho teniu aquí. Llavors què fareu? Abandoneu-vos totalment germans i germanes! Que l'Esperit pugui fecundar fins al final la matèria i neixi l'Infant Diví!

 

Per això estem aquí i seguirem amb força, amb contundència, amb simplicitat, anant a les coses més bàsiques si fa falta. Perquè és el que realment us fa falta, anar a les coses més simples, més bàsiques i que us han passat per alt durant tant de temps. Perquè: “Ai que si això! Ai que si la vanitat! Ai que si ara vull seguir aquest, ai que ara l'altre!” No germans! Desfeu-vos, despulleu-vos. Despulleu-vos per veure-us tal com sou, tal com la Vida és. Despulleu Isis com es deia a les iniciacions. Despulleu la natura de capes i capes que l'envolten i arribareu a la Veritat, a la Consciència Pura. Arribareu a instal·lar durant aquests temps tan crucials l'Esperit de Veritat, la Llum del Crist. En això estem i en això estarem, ja que això és una feina Eterna, d'aquí i de moltes altres dimensions. Per tant, seguiu treballant amb la Ciència Divina, amb la Ciència Eterna. No només per viure momentàniament estats de grans dilatacions, grans fusions, grans desaparicions en l'Absolut... Sinó també de concretar, materialitzar i fixar l'Esperit aquí i ara. Per tant: RAM! OM i RAM, OMRAAM...eh!

Espero que ara tindreu molta més informació quan penseu en mi, en el meu nom eh.

 

Molt bé estimats germans i germanes. Us agraeixo la vostra presència com també agraeixo la presència de tots els Melquisedec i de la Confederació Intergalàctica, que estan per aquí al meu darrera, i ja s'aniran fent presents en paraula i transmissions en aquesta web perquè hi pugueu connectar.

 

Us donem tot el nostre Amor, tota la nostra Llum, tota la nostra Veritat. Us abracem des del Conclau dels 24 Ancians. Estarem presents en la mesura que vosaltres estigueu presents aquí a la Terra i ens permeteu també baixar i actuar en la vostra pròpia matèria i per tant a la matèria del vostre voltant.

 

Us dic fins ben aviat, ja que tornaré a donar-vos un seguit d'instruccions acompanyat de la resta de germans i germanes de la Fraternitat de Llum i Amor, fent un de sol en el Cel i la Terra.

 

Rebeu una calorosa salutació. Fins ben aviat!

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart