OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 1.5.2020

 

Estimats germans i germanes, us saluda Omraam Mikhaël Aïvanhov. Rebeu com sempre totes les meves benediccions i tota la força del Conclau dels Melquisedec. Com veieu, ara estem explosió darrera explosió, bomba darrera bomba de Llum! La gran festa de llum i colors ha començat germans i germanes!

I bé, avui vinc a fer-vos una visiteta per arrencar aquest meravellós mes de maig que us portarà grans sorpreses i benediccions a tots i a totes.

 

 

Vinga, primer de tot i com és habitual, fem uns instants per acollir la Llum i el Foc de l'Esperit de Veritat, de l'Esperit del Sol que us està fecundant a tots. Som-hi!

 

 

Si us hi heu fixat bé durant aquests dies, la Llum del Sol ja no és la mateixa. El seu espectre de vibració s'ha accelerat i ara podeu veure una claror més blanca, més daurada per tot arreu, en l'atmosfera mateixa de la Terra. Inclús aquesta primavera les plantes i tot el regne vegetal està creixent amb una força nova. Si heu estat a prop de la natura durant aquestes setmanes, ho haureu pogut comprovar. I tal com els codis genètics dels vegetals s'estan ampliant, de la mateixa manera la vostra matèria s'està transformant gràcies als nous Codis de Llum que ja s'estan impregnant aquí mateix, a la superfície de la Mare Gaia, entre vosaltres, els animals, els vegetals, els minerals, etc.

Així que l'actualització a la Nova Vida ja és ben palpable materialment entre vosaltres he!

 

Com us vaig dir, una Gran Llum arribava durant aquesta primavera, i així està sent. Aquesta bomba de Llum que arriba del Sol Central, que s'irradia a través del Sol del Sistema Solar i del vostre Sol, el vostre Cor, ho està posant tot potes enlaire eh!

Heu estat obligats a fer la neteja de les aigües de baix, de coses que encara no volíeu mirar, que us resistíeu a resoldre per molt que parléssiu de Llum i espiritualitat eh. I és així, cada cop que hi ha un flux superior de Llum, més potent, això directament fa que us trobeu abocats a afrontar l'ombra que encara resta. És així, com més Llum arribi, més veureu tot el que estava amagat a l'ombra. Per això alguns heu estat una mica desequilibrats i desorientats, a causa del xoc d'aquests dos mons que es troben ara.

 

Si heu estat furgant al fons del pou, no hi veieu cap culpa ni cap endarreriment sinó el contrari, un gran avançament, ja que ara sou capaços d'afrontar, resoldre i evacuar aquestes energies encara enquistades. I tot gràcies al gran flux de Llum que està entrant per tota la Mare Gaia!

 

 

Vinga banyem-nos uns instants en el silenci, en la Llum que banya tota la Terra ara mateix, juntament amb el Conclau dels Melquisedec i els Germans Galàctics, cada cop més a prop vostre, tant interiorment en el vostre cor com en el cel fent múltiples aparicions arreu...

 

 

Ara és el moment perquè entreu de cap a peus a la 5a dimensió, avançant-vos com ja feu fa anys als processos globals i col·lectius. Per això hem insistit tant en la integritat, en la integració de tots els aspectes de la personalitat, l'Ànima, l'Esperit i l'Absolut, perquè siguin una sola peça.

Recordeu el que va dir el Crist, que si algun membre del teu cos és contrari i no t'obeeix, més val tallar-lo i desfer-se d'ell. Això significa que per entrar a la 5a dimensió totes les vostres cèl·lules han de prendre una sola direcció, sense dubtes ni reserves. Això vol dir que heu d'entrar íntegres i d'una sola peça al Regne del Cel eh!

 

Per tant, aquells que s'han entretingut en l'aparença de la màscara i l'espiritualitat fabricada pels arconts, hauran de fer un reset tècnic! Aquells que han tapat les vergonyes i pors amb l'ego espiritual, fent-se un personatge i volent anar aquí i allà, a veure a tal i pasqual...; es troben ara cara a cara amb la realitat del que són i no del que han imaginat. I és un gran descans i alleugeriment!

Ara és el moment d'entrar en la Vertadera Comunió Interior amb l'Esperit, és el moment on els veritables adoradors adoraran el Pare Celestial en Esperit i en Veritat.

 

Uniu-vos a l'Esperit! Transcendiu la mort, transcendiu la personalitat, i no jugueu encara amb l'aparença de la màscara que és una pesada càrrega, una llosa per entrar en l'espontaneïtat, en l'Infant del Cor que sou; el Crist Autèntic que sou, natural, simple, perfecte i íntegre a la vegada.

 

Com us va dir l'amic Yukteswar, feu la feina que toca, feu net a casa vostra, desfeu-vos de la consciència col·lectiva del drac que encara us absorbeix el plexe solar! Desperteu l'Estrella de l'Ànima al vostre ventre; desperteu la glàndula del Tim al pit, fent-vos immunes a tots els virus i a tota baixa vibració; i obriu les Fontanel·les del cap fent baixar la Mel Celestial.

 

I és ben senzill eh! Desfeu-vos de tota imaginació i projecció del mental, i entreu en el silenci. Si poseu l'atenció a la columna, com s'ensenya en la pràctica del Kriya Ioga, molt fàcilment entrareu en el cos de Llum. Per tant, transferiu la consciència a la columna eh, des del perineu fins a la fontanel·la a sobre del cap.

Aquesta obertura del canal central és a la que es refereix l'Arcàngel Mikhaël quan us parla de la seva Llança. Ell ve a perforar i a obrir el canal central de dalt a baix amb la Llança, perquè tots els segells siguin alliberats, perquè pugueu dir realment que sou un “alliberat vivent”. Això només ho podeu dir quan tots els segells són alliberats eh! I llavors sí, l'Esperit Sant i el Cos de Glòria poden baixar sense impediment.

Abans d'alliberar els set segells, tot el que pugueu pensar, dir i imaginar en relació a l'espiritualitat no són més que miratges.

 

A mesura que es reconstrueix l'Escala de Jacob a dins vostre, podreu sintetitzar tots els elements i estrats sense obstacles, fusionant-los en la Llum Daurada i Blanca.

Arriba el moment de fer el vincle final entre l'ombra encara inconscient i la Llum Divina, llavors l'evacuació es produirà molt fàcilment, ja que el pont de passatge estarà obert.

Interioritzant-vos en el Cor Diví, en el canal central i la fontanel·la del cap us tornareu lleugers com una ploma i entrareu en les freqüències de la Llum Reveladora del Crist, que ara està abraçant tota la Terra amb la Xarxa Crística Col·lectiva en plena operació.

 

 

Vinga, abans d'acomiadar-nos farem uns instants de comunió, obrint bé el canal central permetent a la Llança de l'Arcàngel Mikhaël perforar-ho tot, deixant explosionar la Llum a dins del vostre Temple. La Llum i la Calor vénen a dilatar les molècules i a expandir totes les vostres estructures, augmentant la freqüència de vibració amb les ones cada cop més ràpides i curtes que impacten sobre la Mare Gaia ara mateix...

 

 

Sigui el que sigui que us toqui viure, sigui quin sigui el lloc on us trobeu ara mateix durant aquest període, així és volgut per la Llum. No us queixeu, no us revolteu, perquè exactament en el que viviu es troba la resolució del que encara us persegueix; en el que us passa hi teniu la gràcia de la vostra alliberació. Accepteu, empasseu, integreu i actueu en conseqüència!

Prepareu-vos internament i sigueu forts per suportar la gran potència del Foc i la Llum que arriben i a la vegada per sostenir-vos entre els fets més inversemblants, surrealistes i caòtics que succeeixen en la humanitat i que s'aniran incrementant. Sigueu forts per sostenir-vos en la Puresa, en la Llum, en la dignitat i la humilitat dels Fills Ardents del Sol!

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, acompanyat com sempre del Conclau dels Melquisedec. Us dono totes les meves benediccions pel mes de maig meravellós que comença!

 

Com alguns ja hauran notat, durant aquestes setmanes molts esteu rebent revelacions múltiples, clarificacions definitives sobre el vostre origen, sobre la vostra situació actual, sobre el que heu viscut darrerament... Aprofiteu-ho! Perquè ara tot s'esclareix per aquells que tenen el coratge de mirar, de veure i afrontar el que són en totalitat.

 

Us abracem amb la Llum del Sol Diví, amb l'Amor de l'Infant Crist que neix en tots vosaltres!

 

Rebeu una calorosa salutació, us dic, fins ben aviat germanes i germanes!

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart