OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 7.4.2021

 

 

Estimats germans i germanes, us saluda Omraam Mikhaël Aïvanhov! Em fa molt i molt content, com sempre, visitar-vos de nou i donar-vos tot el meu amor i totes les meves benediccions.

Avui, darrere meu, hi ha el Conclau dels 24 Ancians i tota la Fraternitat de Llum i Amor que s'apropa ara a tots vosaltres, unint la família del Cel i de la Terra. Celebrant la resurrecció en la Nova Vida i les Noces de l'Anyell!

 

 

Com és habitual, acollim-nos mútuament...

Acollim el Foc de Vida!

 

 

És la vida el que rebeu ara, la Nova Vida, la vida de l'Esperit del Sol que s'instal·la en tots els cors dels germans i germanes que han netejat la casa i s'han engalanat amb els vestits blancs de festa.

 

La Veritat s'obre pas en la nostra estimada Mare Gaia! Obrint els passatges a través dels murs de la presó planetària que s'esmicolen. La Veritat es fa camí, tant en la llum com en l'ombra, unificant les polaritats en la revelació de la Unitat que us dóna el Bé Etern, que és l'essència mateixa de la Vida Divina eh, i que està més enllà del concepte del bé i el mal de l'arbre que ens vam menjar.

 

Així doncs, viviu uns dies molt especials, i durant les properes setmanes, l'Arcàngel Mikhaël amb les milícies de l'Esperit Micaèlic faran una nova escomesa, perquè ja tenim preparats els nous “petits micaels” que rebran durant els dies vinents la presència de l'Esperit del Sol en el seu cor.

 

D'aquesta manera es va ampliant el col·lectiu d'Ànimes i Esperits llestos per entrar a la Veritat Eterna multidimensional, a la llibertat i l'autonomia de l'Esperit Diví; rebent la flama que us fa despertar la innocència, l'amor i la bondat, que acompleixen i finalitzen el procés de redempció. Sense redempció, no hi pot haver un veritable acolliment de l'Esperit Diví. Molts de vosaltres heu passat per fases inicials del procés de redempció, però ara que ja no queda més marge per a les mitges tintes, ni per servir a dos mestres alhora, els que esteu llestos per acollir plenament l'Esperit del Sol viureu els darrers processos de redempció, que permetran al vostre cos ser el calze del Foc del Logos, de l'Arcàngel Mikhaël.

 

Aquest procés el viureu com una presa de consciència aguda, precisa i íntima, en la qual s'us revelaran, en tota neutralitat, els darrers jocs de l'ombra on havíeu participat, per tal d'entregar definitivament les darreres armes de la il·lusió.

 

Acolliu fills i filles la Majestat que arriba ara! La Glòria del Pare Celestial que es revela tocant la setena trompeta! Coronant-vos i desplegant el mantell arc-iris de la Nova Aliança de l'Anyell!

 

Els que acolliu l'Esperit del Sol fins a les entranyes, fins a la punta del dit gros del peu, començareu a viure unes modificacions molt concretes de la matèria, que podreu observar fàcilment en la vostra pell i us serviran de referència. Veureu com la pell agafa una qualitat de transparència, i comença a recobrir-se d'una capa daurada, d'un color entre el groc, el taronja i el daurat, que sublimarà la matèria permetent la unió de la carn i l'Esperit; realitzant el miracle d'un sol cos i un sol Esperit, com us va dir el meu estimat mestre Peter Deunov, el Pare d'Orió,

 

 

Rebeu ara, amb la companyia dels Melquisedec, el descens de la nova onada micaèlica. Radiants com el Sol! Envoltats del blau fosc de l'Arcàngel Mikhaël que ve a col·locar, a actualitzar o polir l'esfera blau marí del vostre cor, desplegant la Llavor, l'àtom germen; fent de vosaltres la unitat de l'Univers visible i invisible, unificant tots els nivells, plans i dimensions de la vida.

Acolliu el foc de la Presència Absoluta...

 

Bé, com veieu, la força que porto avui darrere de l'Arcàngel Mikhaël i l'Esperit Micaèlic ha pres tot l'espai per entregar-vos aquests rajos de sol, aquestes perles que cusen el vestit d'Eternitat.

 

Sempre us ho recordem que viviu moments intensos on heu d'estar atents i vigilants, per tal de vetllar al bon desenvolupament i creixement de la Llavor de la Nova Vida que heu sembrat a la terra i a la vostra terra, vosaltres fills i filles del Sol Diví.

 

El vestit Solar és i serà la vostra protecció. Una protecció que us serà donada directament per l'amor, per la intensitat de la vida que circularà en vosaltres sense cap participació del mental eh, ni de les velles energies del bé i el mal.

 

La Llum és la vostra muralla!

 

Deixeu anar els vells fardells, despreneu-vos de tot el que ara cau als abismes per ser reciclat i depurat. No resteu en el passat, sinó que avanceu amb la claredat, amb el coratge i la valentia travessant aquests darrers processos de redempció per posar els vostres peus a les portes de la Llum.

 

Estigueu disposats a servir en tota obra que s'us presenti. La Llum us cridarà quan sigui el vostre moment, quan res en vosaltres es pugui apropiar d'allò que és lliure i circula sense límits entre tots els àtoms de la creació.

 

Així doncs, vosaltres posareu el límit, vosaltres decidiu ara a on us situeu, fins a quin punt us obriu a l'Amor, a la Saviesa i a la Veritat.

 

Com veieu al vostre voltant, i ja ho havia anunciat desenes de vegades, el deliri i la confusió s'apoderen del vell món, aquell que no s'ha obert a la presència de l'ànima, ni a la misericòrdia ni a la unitat. Realment la separació de les dues humanitats és cada cop més evident. Mentre la gran massa s'enfonsa, i s'enfonsarà encara més, els herois de la Llum s'aixequen, es van posant drets amb la Força que neix en el seu interior.

 

Simplement, el que accepteu en el vostre cor, tal com sigui la vostra fe, així serà per vosaltres. Si la vostra fe, si el vostre cor està en l'Amor Infinit, amb l'Esperit del Sol, amb el Crist Universal, aquesta serà la vostra destinació, la vostra gràcia aquí i ara. Si el que conserveu a dins són les pors, el vostre personatge i la seva historieta amb el caldo que teniu ara dels virus, l'esclavatge tecnològic i el món totalment estèril que us volen fer empassar, aquesta serà la vostra destinació.

 

A mesura que avancem durant els propers mesos, s'acomplirà la cura de les últimes ferides de la història de l'arbre del bé i el mal, acompanyades i guarides pel que anomenarem:“les últimes gràcies de redempció”.

 

Descobrireu que tot el que feu aquí a la Terra, en el vostre cos, determinarà el vostre futur, el destí en aquest procés d'alliberament planetari. Entendreu que el punt de vista s'havia capgirat, volent desaparèixer i deixar la matèria com si fos el diable eh, ja que és precisament en la matèria on apreneu les lliçons que són més difícils de superar en les altres esferes. En la matèria, marqueu amb segell de foc i ferro i demostreu el que sou en l'Eternitat.

Així realitzarem l'ensenyament solar del Crist, de la no dualitat, de la divinitat d'aquesta matèria on habiteu, de la Unitat omnipresent i indivisible.

Bé germans i germanes, com veieu, avui hi ha una gran força micaèlica que m'acompanya.

Abans d'acomiadar-nos viurem uns instants de comunió de cor a cor, de flama a flama, encenent

l'Èter Primordial, l'èter de foc que ressuscita la matèria, la fluïdifica i l'eleva a la vibració solar...

 

 

Aquestes pròximes setmanes, l'Arcàngel Mikhaël vindrà a visitar el portal del Cor del Foc Blanc i a explicar segurament amb més detalls aquesta baixada micaèlica que us introduïa al començament de la transmissió.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, acompanyat dels 24 Ancians, de tota la Fraternitat de Llum i Amor i especialment de la presència de l'Esperit micaèlic. Recordeu que és ell “el qui ara ve”, el que realitzarà el vertader descens de l'Esperit Solar, l'ascensió de la matèria i l'alliberació de la consciència.

 

Resteu units al cor de la Mare Gaia, al cor del Sol, acollint i beneint tota vida, ja que tota ella és un sol Esperit.

Rebeu tot el meu foc! Us deixo amb guspires i lletres de foc divines dansant en la vostra aura...

Fins ben aviat germans i germanes!

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart