top of page

OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 30.11.2022

 

 

Estimats germans i germanes, us parla Omraam Mikhaël Aïvanhov! Rebeu tot el meu Amor, totes les Guspires de Foc del meu cor, així com les salutacions i benediccions del Conclau dels 24 Melquitsedec que m'acompanya.

 

Avui vinc a fer-vos una curta visita, aquí al Cor del Foc Blanc, per alimentar la Vida i l'entusiasme que ens uneix i perquè seguim tots plegats, tota la Fraternitat de Llum i Amor, tant al Cel com a la Terra, surfejant la cresta de l'onada eh, llestos i a punt per viure i travessar tot el que arriba ara a l'estimada Mare Gaia.

 

Vinga! Com sempre fem, reunim-nos tots plegats en el Cor dels Cors, amb la Presència de l'Esperit del Crist, de l'Esperit de Veritat. Uniu els vostres cors amb el Conclau de Melquitsedec que us acompanya, i uniu-vos avui també amb les 12 Estrelles de Maria, equilibrant la polaritat masculina i femenina, el Foc i l'Aigua,

en cadascú de vosaltres.

 

Acollim-nos en el Silenci, en la reverència davant de l'Esperit Sant, en la joia que s'encén en els nostres cors...

 

 

I bé, és un goig com sempre apropar-me, dirigir-me a tots vosaltres, i encara m'alegra més veure com els vels van caient, i conscientment o inconscientment, cada cop esteu més units a l'Èter Cristal·lí i a l'Ànima i l'Esperit Divins.

 

Entre molts de vosaltres, l'Androgin Primordial comença a ser una realitat, no només en els plans lluminosos sinó aquí i ara, en el procés de transformació i ascensió. Recordeu que per entrar a la 5a dimensió, per realitzar el Crist en vosaltres, la polaritat masculina i femenina s'han de casar, s'han de mirar l'una a l'altre i no estar permanentment en conflicte ni perseguint-se mútuament.

 

És en el vostre interior, en l'encesa i l'activació del Cos d'Eternitat, que les dues polaritats fan de nou matrimoni. En aquest moment entrareu en la Veritable Vida, la vida completa. Com ja sabeu, heu passat per una llarga història de corredisses i separacions, d'abandonar momentàniament parts del que sou, de la vostra ànima, i ara us toca estirar el fil per repescar tots aquests peixos que havien quedat mig perduts al fons del mar eh, per reconstruir de nou l'Androgin Primordial.

 

Un dels seus aspectes són els corrents ida i pingala, que circulen a dreta i esquerra del canal central. Quan aquests dos corrents s'uneixin aproximadament a l'alçada del nas, la part passiva i la part activa s'unificaran i pujareu pel canal central fins al cim del cap, fins a la Corona, des d'on es podrà manifestar la Llum Unitària, la Llum del Crist.

 

 

Vinga! Acollim-nos uns instants més, en aquest equilibri de les polaritats,

en el casament del Foc i l'Aigua, que és el Casament de l'Ànima i l'Esperit,

del Pare i la Mare que donen naixement al Fill Ungit...

 

 

Amb la visita de l'Elohim Haharets vau poder constatar quina és la profunditat, la intensitat de l'Amor Diví, de les Aigües Cristal·lines provinents de les altes dimensions de Sirius. Quan arriba l'Amor Vertader, poca cosa queda a fer, sinó deixar-se infiltrar, deixar que es reguin plenament tots els racons dels vostres vestits amb aquesta Nova Aigua. Nova perquè heu estat molt de temps sense poder-vos banyar en ella eh! I també l'amic Eliphas Levi us va entregar un petit exercici per dibuixar la forma del pentagrama en vosaltres. Els que l'heu fet heu pogut comprovar com a partir de la triangulació de les puntes del pentagrama, de la concentració en tres punts específics del cos, podeu crear unes línies de força i circulació que permeten guarir els estancaments energètics que es produeixen en diversos racons dels vostres cossos.

 

Esteu en un moment on grans fluxos de Llum provinents del Sol, del Sol Central i de tots els estels us estan bombardejant, i alhora teniu totes les desconstruccions, els terratrèmols que fan enfonsar el terra d'aquesta societat que entra en plena decadència.

Així, petits exercicis com aquest del pentagrama, per la força de la vostra atenció, us ajudaran a restar centrats, a mobilitzar les energies estancades perquè circulin per totes les extremitats, per tot el tronc, i així us uniu de cap a peus i de mans a peus i cap.

 

Durant aquests dies s'ha fet anar molt el tema del flaix solar i el de les clàssiques dates del calendari. Ja sabeu que cada any es repeteixen els mateixos instants en el cicle anual, i en el procés ascendent de transformació, van expressant noves octaves i tonalitats. No obstant, i com ja us vaig dir a l'inici d'aquest bloc de transmissions, totes aquestes dates s'han acabat convertint en una convenció humana, que si us serveix per estar més atents, més presents, encara són d'utilitat.

Sobretot, no exterioritzeu en el temps lineal la bellesa del procés màgic que viviu a l'interior, en el sentit d'esperar encara quelcom de fora i viure en una expectativa que no us ajudarà a viure el dia a dia amb la senzillesa adequada.

 

Fa anys i anys que es parla del flaix solar, d'un moment on hi hauria una gran flamarada, prèvia als tres dies, que ajudaria a fer un salt endavant. Perquè en sigueu conscients, aquest flaix l'hem evitat durant molt de temps, perquè pugueu fer el procés progressivament, amb calma, i que tot l'ADN i el potencial adormit vagi despertant a poc a poc, a mesura que les antigues forces de la personalitat i tot el que ha de ser polvoritzat va desapareixent.

 

Així que tots els que esperen el flaix solar, o com altres l'han anomenat: “l'esdeveniment”, val més que estiguin preparats per sostenir el Torrent de Llum que baixarà de cop, perquè sinó, ja us veig pel terra demanant que afluixem la potència del foc eh!

Ens hi anem apropant, ens hi anem apropant. Hi ha molts ingredients a l'olla, i encara se n'han d'afegir alguns més, així que com sempre us dic: paciència i cap projecció.

 

També s'ha especulat sobre la possibilitat de que els tres dies no es produeixin o que hi hagi una altra manera de realitzar la translació dimensional. Heu de saber que només hi ha una manera d'iniciar la nova dimensió en tots els plans de la Terra, i és l'aturada de la rotació del planeta, per tant, a través del procés dels tres dies. Per descomptat que apareixerà la Nau Jerusalem i totes les altres naus, com també el Germà del Sol i d'altres convidats importants del final de festa! Res d'això us ha de preocupar, ells faran la seva funció i vosaltres sabreu que heu de fer a cada instant si esteu units de cor a l'Esperit Diví.

 

Els tres dies són necessaris per reiniciar la maquinària de la Mare Gaia a la 5a dimensió, en la seva nova òrbita dins del sistema solar, i la mateixa òrbita del sistema solar que s'adequarà amb Sirius, Orió i el Sol Central de la galàxia.

 

Per tot arreu a la Terra s'obren vòrtex que tornen a emanar, com si fossin guèisers, les energies cristal·lines que estaven conservades i adormides a la Intraterra. Si ho poguéssiu observar, són com grans espirals que uneixen el Cel a la Terra, com piràmides, unes ascendents i d'altres descendents, que s'uneixen per la punta, i fan el traspàs de la informació que estava esperant en els plans superiors i l'arrelen fins al Cor de la Mare Gaia.

 

 

Aquests dies alguns han pogut observar els insectes que caminen en rotllana, com havia passat ja amb altres animals. Els animals també expressen el que està passant, i fent broma, per aquí dèiem que ja estan ballant la Paneuritmia! Així que espereu-vos sorprenents manifestacions tant del regne animal, com del regne vegetal, i ja no diguem dels humans eh!

 

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov acompanyat dels 24 Melquitsedec, i, abans d'acomiadar-nos, us convidem a un moment d'unificació del Foc, l'Aigua, l'Aire i la Terra, per encendre com sempre us dic l'Èter del Crist. És el Crist que torna a vosaltres, a la matèria d'aquesta Terra. Per això és tan important que realitzeu l'equilibri i la fusió dels quatre elements, per entrar en el Nou Èter, i acollir el Crist tal com Déu mana...

 

 

Sóc amb vosaltres després d'aquestes setmanes, que no han estat fàcils per a alguns, ja que han ressortit moltes velles pors, vells paquets per tornar a revisar i enviar cap a la Llum. Sigueu molt pacients, tingueu un Amor immens per posar en el Foc de l'Esperit tots els residus que ara s'evacuen. Ara ja podreu respirar una mica més alleujadament.

És per això que avui he vingut a fer-vos un petit toc de bastó, perquè cap dels meus fills i filles perdi la línia Solar, la connexió amb el seu Àngel de Foc Solar. Tornaré a visitar el Cor del Foc Blanc una mica abans del solstici de final d'any.

 

Des de l'Assemblea de Melquitsedec us beneïm i us acompanyem en la mesura de la vostra obertura, del vostre treball i compromís amb la Llum Veritable.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, comandant dels 24 Ancians. Us dono tot el meu Foc, i com sempre he fet, una part de mi perquè visqui en vosaltres. L'ascensió és un procés col·lectiu, i la vertadera força només arriba quan cada ànima posa el seu granet de sorra, i així tota la Família Crística pot reconstruir el Temple del Senyor aquí a la superfície de la Mare Gaia,

 

Sigueu lleugers, estigueu en la gràcia i la simplicitat del Cor. Arreleu-vos profundament en el vostre Ésser per permetre al Cel i la Terra ser un en vosaltres.

 

Acolliu la dolçor de la Mare i la Força i la Rectitud del Pare per ser complets, aixecar les dues columnes i realitzar l'Ésser Androgin, Lliure i Igni que sou.

 

Que l'Amor de l'Esperit Diví visqui en tots vosaltres fills i filles, germans i germanes!

Irradieu la Llum que sou arreu!

 

Us deixo en la Llum Blanca, en la Llum Daurada i en la Llum Blava de l'Ordre de Melquitsedec.

 

Ens veiem ben aviat germans i germanes!

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page