OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 29.7.2020

 

Estimats germans i germanes, us saluda el vostre amic, el vostre igual, Omraam Mikhaël Aïvanhov. Avui vinc com el Comandant dels 24 Ancians a entregar-vos algunes paraules per finalitzar aquesta primera part de la ronda de transmissions 2020.

Pels qui heu estat atents, hem tingut recentment dues visites ben crucials, la de l'Arcàngel Gabriël i la del Pare d'Orió i els Ancians dels Dies.

 

 

Vinga, abans de parlar-vos una miqueta del moment actual i dels regalets que us estan arribant, farem, com és habitual, uns instants de recepció de l'Esperit de Veritat, del Foc Diví, del Foc Celestial en el vostre cor.

Som-hi, acollim!

 

 

L'Arcàngel Gabriël us va remarcar, i ben remarcat eh, l'Àtom Primordial, la Llavor Divina de la que tant us vaig parlar en les meves conferències. Aquesta és la Guspira Inicial, d'allà on s'ha desplegat tota la creació, d'allà on s'han desplegat tots els vostres cossos i experiències per tot l'univers. Ella guarda totes les Memòries Divines i Eternes, totes les virtuts. Per tant, simplement cuidant, regant, acariciant aquesta llavor, tots els regals del Cel sortiran de vosaltres, perquè sempre han estat de tota Eternitat en vosaltres.

 

Al fer-vos infinitament petits en l'Àtom Primordial us expandireu, us engrandireu com l'Arbre de la Vida que engloba tot l'univers, tota l'Ànima Universal, tota la matèria, de la més subtil a la més densa, que dóna el suport, l'expressió de l'Esperit; manifestant les múltiples expressions de la vida i de la bellesa.

 

 

Vinga, fem uns petits instants de recolliment en l'Àtom Primordial, al bell mig del vostre pit, entrant en la Pau del Cel, en el silenci ple de les Simfonies Celestials, en el buit que s'omple de l'Abundància de la Vida Divina que aporta la joia i la plenitud.

 

El Pare d'Orió i els Ancians dels Dies us han obert la Porta d'Orió, us han obert el contacte amb l'Ancià del Principi Primordial, que us va presentar el meu estimat mestre, el Gran Melquisedec. A través de la Porta d'Orió s'obren nivells molt elevats en Freqüència i Llum, on s'està cada cop més proper a la Font, a les Aigües Primordials. Per tant, ara, tant la Porta d'Orió com d'altres portes estel·lars estan obertes, estan irradiant sobre aquesta part de la galàxia, sobre el sistema solar.

Així doncs, inclús enmig del circ que han muntat els dolentets, totes les portes del cel estan disponibles per vosaltres eh!

 

Com veieu, a través del món s'ha estès la historieta del coronavirus que està posant contra les cordes les pors, les falses seguretats, les projeccions que no tenen cap fonament en la Veritat ni en l'expressió dels Mons Divins. Per tant, aquestes lliçons encara són importants per una gran part de la humanitat; nosaltres ho hem anomenat “la gran emmascarada”. Ara es fa més evident, molt més evident, que tot el que feu en el sistema utilitzant la personalitat, és a dir la màscara, ja era abans una màscara, ara simplement la veieu, us la fan portar. Allò que era més aviat invisible a esdevingut palpable, visible als ulls de tothom. Per tant no és cap novetat, és la Veritat que es fa palesa i evident als ulls de tots, i aquest procés seguirà augmentat. Tot allò que es mou per sota de la màscara i que són els enganys, els interessos, els poders i manipulacions sortiran a la superfície i per tant ho podreu veure, ho podreu detectar i posicionar-vos.

 

És la Veritat que es fa palesa. Allà on hi havia Llum, on hi havia Amor, ara n'hi ha deu vegades més. Allà on hi havia enganys i manipulacions ara n'hi haurà vint vegades més. Tot va cap a una màxima polarització, a fi de dissoldre els extrems discordants que s'havien creat durant l'etapa de la dualitat per reunir novament en la Unitat el masculí i el femení, el blanc i el negre, retornant a les esferes de la 5a dimensió de la Mare Gaia. A mesura que avancin els mesos, tot es farà més i més evident, les manipulacions i els abusos estaran davant dels ulls de tothom, perquè tothom pugui adonar-se'n eh! I per altra banda, també serà cada cop més evident pels qui es netegen els ulls i les orelles que sou una Ànima i un Esperit Etern, i que sou la mateixa Font de la Vida; aquesta esdevindrà la primera i única realitat incontestable! I no us preocupeu, perquè si ara mateix encara no heu despertat, encara no us heu adonat del que representa el sistema de manipulació dels humans, tranquils, que aviat arribaran noves circumstàncies, nous esdeveniments que us posaran encara més contra les cordes eh.

 

Recordeu també la visita de Sri Yukteswar, on us va parlar del Kriya Ioga de la respiració espinal i de mantenir una respiració viva, d'entrar en el Nou Alè que us eleva en les Ales del Cor i us transporta a l'estat original en companyia dels vostres guies, dels Àngels, dels Arcàngels, de la Mare Divina.

L'aire i la respiració que esdevé perifèrica a través de tota la pell tenen la clau ara mateix per emprendre el vol i encendre el Foc Intern. Com veieu, els petits dolentets que no es rendiran fins al final, estan intentant ofegar cada vegada més la humanitat, per tal que no desperti amb la gran quantitat de Llum que ara arriba a la Mare Gaia i que ja forma part d'ella.

Ara busquen bloquejar l'aire dels homes, aturar la lliure circulació de l'aire per tal de disminuir la vitalitat i poder capturar fàcilment el mental de bona part de la població a fi de controlar-los i omplir-los de pors, de visions duals de separació, de robotització i de deshumanització. Tot això ho intenten aplicar ara els que queden de la lògia negra encara en el poder darrere dels governs i les grans empreses que dirigeixen els afers econòmics, polítics, socials i de la salut.

 

Per tant, ells faran el seu circ, sigui com sigui. Això tan sols ha de provocar que els Fills de la Llum, que els Fills del Sol estiguin cada cop més instal·lats en la seva posició, en la seva rectitud, en la seva dignitat, encarant ja el Sol Etern, el Sol Alat, rebent ja la Nova Vida eh!

Deu-n'hi-do quins moments eh germans i germanes! Avui he vingut breument a tocar-vos una mica el crostó i a posar el punt i part en aquesta primera meitat de transmissions.

 

Vinga, abans d'acomiadar-me farem uns instants de recepció, de comunió directa amb els 24 Ancians que recordeu, estem ben actius per tota la Terra. Acolliu el Foc, l'Aire, l'Aigua i la Terra que fusionen en el Nou Èter, l'Èter de l'Eternitat, l'Èter que baixa ara amb la força de l'Esperit Micaèlic, de l'Arcàngel Mikhaél, fecundant amb la Llum Blava per tot arreu, amb aquestes espurnes i rajos de Llum Blava que signen la Fusió dels Èters.

 

Aquest procés va començar fa ja molts anys, però com veieu, no va tot tan ràpid com havíem pogut dir o imaginar. Així que accepteu la velocitat, el tempo que la Terra i el Sol, que el Pare de Totes les Llums han posat en marxa. Per molt que no us ho sembli, és el millor i el més adequat eh!

 

Durant els próxims mesos el Nou Èter s'instal·larà de manera més estable, intensa i palpable a l'interior vostre, al vostre exterior i sobretot també en certes zones naturals del planeta. És així tal com us ho va dir el Gran Melquisedec, el Pare d'Orió, que la Mare Gaia ja entra ara de ple en l'esfera d'acció del Foc Celestial. Després de molts viatges per aquesta zona de contradiccions de l'Univers, per fi el sistema solar, per fi totes les Ànimes i Esperits que hem participat, que hem donat la nostra Vida, el nostre Amor a aquest raconet de l'Univers, viurem la promoció cap als Mons de la Unitat, de la Joia, l'Alegria i la Perfecció Divina.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, Comandant dels 24 Ancians. Jo i els meus germans Melquisedec us desitgem que passeu un fabulós mes d'Agost allà on estigueu.

Sigueu receptius, estigueu drets, ferms com una roca, com un calze per captar, per acollir, per acumular, fixar i expandir l'Esperit, la Llum de l'Esperit de Veritat i el Foc Celestial. Sigueu, com sempre us hem dit, els Torrents de Llum, les antenes, els cors i les mans que beneeixen, que eleven la natura, que eleven el vostre cor, que eleven els vostres germans i germanes, que eleven el regne dels animals, dels vegetals i els minerals.

 

Ens veurem ben aviat el proper mes de setembre en transmissió, aquí al portal del Cor del Foc Blanc. Recordeu, com us va dir el meu mestre, que ara s'obren les portes de l'Escola Divina, l'Escola de Melquisedec que és l'Escola de la Vida, que és la Vida mateixa eh! La Vida que és rica, que és plena, que és sempre nova i sorprenent i que a cada instant engrandeix i fa més sublim allò que ja és perfecte de tota Eternitat.

 

Us beneïm amb tot el nostre Amor, amb tota la nostra Pau. Que la Joia regni en tots vosaltres, aquest és el nostre desig i el nostre regal. Recordeu que sempre estem al vostre costat. Alguns de vosaltres rebreu algun toc de vara de part meva, perquè ja és hora de començar a mobilitzar certes coses a la superfície de la Terra. Estigueu doncs atents als senyals i a tot allò que us arribi amb frescor, amb lleugeresa i espontaneïtat perquè s'us obriran nous horitzons.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, Comandant dels 24 Melquisedec de la Terra en missió en el sistema solar. Ens veurem de nou el mes de setembre.

 

Que el vostre Cor del Foc Blanc exploti d'Alegria i de Joia i que la Fraternitat Universal de Llum i Amor es manifesti per fi en l'estimada Mare Gaia!

 

Fins ben aviat germans i germanes!

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart