OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV - 28.9.2021

 

 

Estimats germans i germanes, us saluda Omraam Mikhaël Aïvanhov, comandant i portaveu del Cercle dels 24 Melquisedec treballant a la Mare Gaia. Rebeu tota la meva calor, tot el meu foc, així com totes les bendiccions dels Melquisedec i preparem-nos uns instants d’acolliment com sempre fem.

 

Vinga, centreu-vos bé en el vostre pit, entrant a la residència del cor, permetent al Foc de l’Esperit habitar l’altar del vostre temple. Acolliu germans i germanes la Llum Daurada i la Llum Blanca! Unint el cor, el sacre, la corona del cap amb el 13è cos o Sol Diví que brilla un metre per sobre la vostra corona. Acolliu.

 

Com us vaig dir, aquí torno a estar, al Cor del Foc Blanc, en aquest intens final del mes de setembre eh. Estic molt content de retrobar-vos i vinc precisament després de l’intervenció del Pare Mikhaël i de l’Esperit Mikhaèlic per completar algunes de les coses que us va dir.

 

Sembla que ja han tirat la cadena del bater d’aquest sistema solar! I parlant clar, la merda cada cop s’enfonsa més, és a dir, totes les densitats, totes les pors i tenebres que no voleu afrontar, que no deixeu evacuar a través del plexe solar, del cor i del tim, que no abraceu amb el vostre Amor Infinit, i bé, irremeiablement s’amaguen al fons de tot. 

Tanta i tanta aigua que està caient a sobre la Mare Gaia! I per aigua em refereixo a totes les freqüències, l’aigua que és la Llum Divina i el Foc Diví que us bateja. Així doncs, algú ha estirat decididament de la cadena i el torrent d’aigua cau a sobre vostre!

 

Aquests sí que són els moments on els que heu fet un treball previ, els qui us heu preparat, els que dia a dia us heu mantingut ferms en el treball amb la Llum, ara podeu agrair i rebre la intensitat que es descarrega sobre la Mare Gaia amb joia i alegria, acollint-la bé amb tots els cossos subtils. Per això us ho ha recordat Mikhael i ha insistit que seguiu fent el treball que us pertoca durant aquestes properes setmanes; ja que quanta més Llum entri a la Mare Gaia i com menys preparats estigueu, més patireu tant físicament com psíquicament.

 

També sabeu que si la Llum entra pels bons circuits esteu en pau, joia, en el despertar, l’expansió o l’alliberació de la vostra consciència, en funció del punt on estigueu. En canvi, si heu posat pals i barrots a les portes del vostre Esperit, la intensitat que ara es descarrega provocarà més dolor, més resistència i la intensificació dels estats de rebel·lió, bogeria i dispersió, com podeu veure una mica per tot el planeta.

 

Us va recordar Mikhaël que us quedeu a l’Alta Residència, de la qual en vaig parlar sovint en la meva darrera estada en cos fisc a la Mare Gaia. Sapigueu que l’Alta Residència és quan ja heu conquerit els cims del cos búdic, del cos àtmic, del cos causal, que us permeten ser l’observador neutral i amorós. Per tant, si heu entrat a l’Alta Residència, quedeu-vos-hi i disfruteu de l’espectacle a mesura que es desenllaça aquest poti-poti eh, aquest desgavell creat per la ignorància i la por de la humanitat adormida.

 

Vinga, aprofiteu uns instants més per acollir-nos en el silenci. Harmonitzant els vostres patrons freqüencials.

 

Per estabilitzar la baixada de la Llum, respireu llargament i profundament, permetent el moviment del diafragma, integrant la vostra Essència Divina en l’Estrella del Nucli, que és aquest centre situat a l’alçada del plexe solar, on resideix Brahma, on resideix la força creadora, i que també és l’expressió de la Divinitat integra i completa en aquesta matèria que és el vostre cos.

 

Ja veieu que hi ha una gran part de la població mundial que està entregada als poders de manipulació, ja que hi creuen cegament, no han fet cap obertura de consciència i no tenen accés a un punt de suport per fer un canvi de perspectiva. D’altra banda, un nombre important de milions no han comprat per res els estratagemes de control del sistema i s’està cada cop mobilitzant i rebel·lant amb més força contra els dictàmens actuals. En tercer lloc tenim els treballadors de la Llum, les Àncores del Foc Solar, que no estan ni en un lloc ni en un altre, sinó en el de tots. Sense cap reacció, sense cap angoixa, segueixen de peu dret acollint la Llum i beneint la vida; comprenent i entenen amb més profunditat el desenllaç de tot el que havieu creat tant individualment com col·lectivament.

 

L’Esperit Mikhaèlic també us ha parlat sobre el magma i la sang de la Terra. Durant aquests dies hi ha alguns exemples visibles com a les Canàries, però no és l’únic, ja que molts volcans ja estan acabant de despertar i preparant-se pel castell de foc! Aviat podrem veure el gran espectacle de la Natura i la pèssima representació de les forces de control que veuran com tot se’ls hi escapa de les mans; a més d’un li entrarà un bon atac de riure eh!

 

Així que la vida, la Natura que engloba tota la creació, des de la natura més subtil fins a la més densa, és el més important. La Vida és el més important. És clar que els coneixements i sobretot la Saviesa interior us donen la possibilitat d’avançar amb la Llum, de situar-vos, d’arribar sans i estalvis fins a la Veritat, però el més important sempre és i serà la Vida en majúscules; la Vida i l’Amor que són en essència el motor de tota creació i manifestació.

 

Vinga, us proposem uns instants més de recepció, ajudant-vos a fer els darrers passatges, dols i eliminacions de les antigues energies o formes pensament; antigues projeccions que ja no tenen cap sentit ara mateix i que travessen el passatge del vostre coll, causant per moments algunes molèsties. No us atureu ni en les molèsties ni en els petits detalls, avanceu amb plena consciència deixant anar tot el que ja no vibra en la puresa i la claredat de l’Esperit Solar.

 

I si germans i germanes! La Porta del Sol és ben oberta, i els cossos d’Eternitat estan aquí a la Terra amb tots aquells que l’han acollit i que li han fet un lloc. Ara fàcilment us podeu moure entre els alts estrats de la 4a dimensió i la 5a i la 6a, ja que la iniciació solar és ara accessible per a molts de vosaltres, aquella que va viure el mateix mestre Jesús a la gran piràmide, que va significar l’entrada del Logos, de l’Arcàngel Mikhaël, del Principi del Foc Diví en el seu cor.

 

Així les vostres possibilitats perceptives, creatives i de repòs en les altes dimensions i l’Absolut es multipliquen exponencialment. A partir del nostre estimat Sol, renovant el seu espectre que arriba fins a la 7a dimensió, us podeu obrir a rebre tot aquest quadrant galàctic i el Sol Central d’aquesta galàxia que arriba fins a la 12a dimensió, per seguir acollint les partícules i freqüències que us siguin més apropiades. Estem en estret contacte amb el Consell Melquisedec del Centre Galàctic, i des d’allà arriben totes les directrius des de l’Univers Pare que continua de la 13a dimensió en amunt. 

 

Jo soc Omraam Mikhaël Aïvanhov, comandant i portaveu del Cercle dels Melquisedec treballant a la Mare Gaia. Per acabar us vull fer un apunt sobre l’any 2022 mencionat per l’Esperit Mikhaèlic. Ja fa uns quants anys enrere, els Elohim de Sirius us van explicar que en aquests darrers temps es viurien petits cicles que significarien la resolució dels grans cicles viscuts per la Mare Gaia, el sistema solar i aquest quadrant de la galàxia; és a dir, son com un petit resum que passa al final de la película on tot queda entès, assimilat, digerit i llest.

 

Així doncs, aproximadament de 2017 a ara, hem passat una d’aquestes rodes, i del 2022 al 2026 més o menys en passarem una altra. Per tant, hi haurà canvis importants en el 2022 que podran aprofitar certes Ànimes i Esperits, les Llavors d’Estrelles i Fills del Sol, que marcaran realment una diferència tant en el desplegament del vostre espai interior com en la manifestació exterior. La Nova Vida us omplirà i us nodrirà tant que us semblarà ben bé que ja sou al Cel tot i tenir els peus a la terra! Tanmateix, sabeu que en qualsevol moment tot pot ser modificat i els esdeveniments finals es poden precipitar d’un moment a l’altre, en funció de la humanitat, de la Terra i de molts ingredients que fan xup-xup en aquesta olla de l’ascensió i alliberació de la Mare Gaia. 

Així que en qualsevol moment pot sortir el sol! Nosaltres us veiem des d’una mica més amunt i sabem com es va moment tot plegat, però la vida està plena de canvis, sorpreses i girs inesperats. així que estem preparats per a qualsevol cosa.

 

Bé, us volia aclarir aquest tema, ja que nombroses vegades se us ha dit de no projectar-vos en el futur, en els grans esdeveniments, sinó que visqueu el dia a dia amb el màxim d’Amor, amb el màxim de Llum sense esperar cap desenllaç exterior i així ho heu de fer. També és cert que alguns treballadors de la Llum estan esgotats o s’han desviat de la bona ruta perquè no s’han satisfet les seves expectatives eh. En un inici es comentava que tot podia passar abans del 2011, després també es va parlar de la finestra del 2012 al 2017, i com veieu encara estem tots aquí.

Per tant, us demanem en aquest sentit molta paciència, i encara millor, us demanem que sortiu de tot espai-temps relatiu i visqueu cada dia dels que resten a la Mare Gaia en la intemporalitat, en la felicitat, en la Joia de l’Esperit que no coneix cap espai ni cap temps.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov i us dono totes les meves benediccions plenes de Foc, Llum, Calor i Saviesa. Tot el Cercle dels Melquisedec està amb vosaltres! Ens retrobarem d’aquí ben poc, entre altres llocs, aquí al Portal del Cor del Foc!

 

Una abraçada solar a tots i a totes! Fins ben aviat germans i germanes!

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart