OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 28.7.2021

 

 

Estimats germans i germanes, estimats amics del Cor del Foc Blanc, estic molt content de parlar-vos una altra vegada després d'aquestes setmanes on hem rebut la presència dels Arcàngels, del Mestre Llull, del gran guardià Elorion i del Consell de Sirius. He decidit esperar-me una miqueta i deixar pas a tots els germans i germanes que us han aportat la seva llum i la seva calor eh.

 

Vinga, avui em toca de nou a mi tornar a posar els punts sobre les “is”, fent de portaveu i acompanyat

com sempre del Conclau dels 24 Melquisedecs de la Terra. Rebeu tot el nostre Amor,

tota la nostra Pau i acolliu el Foc Diví en el vostre cor durant uns instants com és habitual,

per adaptar-nos mútuament a la nostra presència.

 

Cada cop sou més nombrosos a acollir el vostre cos Solar, a percebre i a establir una relació amb la vostra família estel·lar, amb els vostres companys galàctics enviats per la Font. Ells us ajuden a fer la gran neteja, a restablir els vostres cossos subtils i a adaptar-los al cos Solar i a les noves freqüències de la 5a dimensió. Aquest és el treball ara mateix del cercle interior de la fraternitat; l'objectiu és arribar al moment on els paràmetres de la dimensió en ascensió de la Terra i de la Llum de 5a dimensió en amunt que l'està fecundant, puguin unir-se d'una manera més estable i manifestable en el vostre pla físic. Així podrem començar a presentar-nos individualment o en petits grups, de manera que puguem establir un contacte cara a cara. Vosaltres encara estareu en el cos físic amb el cos Solar totalment activat vibrant en la freqüència de 5a i nosaltres podrem fer-nos presents en la vostra densitat cada cop menys densa.

 

Així doncs, mentre nombrosos ara desperten i viuen els primers processos i contactes amb la Llum, els més experimentats i avançats esteu cridats a trencar totes les fronteres, tots els límits per realitzar la unió dels germans del cel i els germans de la terra, dels àngels i els homes, tal com va ser milers d'anys enrere, abans que la humanitat perdés el contacte directe amb el món angèlic.

 

Aquest procés és indefinible, ja que es produirà de manera especial per a cadascú i, òbviament, ningú exterior us vindrà a dir el que heu de fer eh, serà la vostra guia interior, el vostre Ésser Solar el que us guiarà en tot moment en aquest procés d'aproximació i contacte amb tots els éssers que us acompanyen des dels plans unitaris.

 

Com us hem dit i repetit, ara és el temps per la realització, per la manifestació i la vivència directa, de tal manera que traspassareu tots els límits perceptius del coneixement associat al mental i als mecanismes de la 3a dimensió dissociada per entrar directament en els espais de Llum on tota la informació us arriba directament al Cor sense passar per cap altre filtre.

 

Vinga, uniu-vos a nosaltres en l'estructura hexagonal del Conclau dels Melquisedec que comença a girar en forma d'espiral produint la unificació dels quatre elements en vosaltres, reunint-los en el Nou Èter de Foc

de la nova dimensió.

 

També us repetim que a molts de vosaltres us fa falta un treball de base, de neteja exhaustiva de tot el subconscient i la vostra part humana; sabeu que és l'única que pot d'alguna manera desviar o bloquejar l'obertura a la Llum. Preneu el temps necessari per baixar en profunditat a dins vostre, sense cap por. Permeteu-vos caure al fons de vosaltres mateixos i descobrireu que en realitat us heu elevat molt per sobre d'on estàveu. Hi ha molts ensenyaments i informacions que circulen ara que us enganxen simplement a l'alt astral, a una percepció més lluminosa, a un cert domini i claredat, però si observeu bé, veureu com a la vostra zona del ventre i el baix ventre algun convidat indesitjable s'ha instal·lat. Per tant, no és ni en l'alt astral ni en el baix astral que trobareu la veritat eh, sinó en el Santuari del Cor, que us fa conscients tant de la part superior del diafragma com de la part inferior del diafragma.

 

És per negligència que molts errors s'han produït en l'equip de terra, per por a la petitesa, a la humilitat, a la vulnerabilitat. Com convidava sempre el Crist a tots els seus deixebles, baixeu al més profund de vosaltres mateixos, i així us elevareu per sobre del vostre cap connectant amb l'Esperit Sant, amb el Sol Diví que irradia uns cinquanta centímetres per sobre del vostre cap. Així permetreu la circulació de l'energia de l'Ona de Vida provinent de la Mare Gaia i de l'Esperit Sant provinent del centre galàctic. És la unió dels dos corrents en el plexe solar i en el cor, on podreu iniciar la veritable vida en la Llum, en l'equilibri i l'estabilitat.

 

És a partir de la dimensió 4.4 que recupereu la vostra autonomia, la vostra llibertat i podeu començar el camí d'alleujament, de l'alliberació i d'ascensió. Per sota de la 4.4 és on us torneu vulnerables a la dualitat, al control mental tant estès avui en dia, i a tots els miasmes i densitats que està fent circular la lògia negra per tal de mantenir la població ben ocupada. Això ho saben bé els “noiets dolentots”, per això sempre han buscat disminuir la vostra vibració per la por, pel domini, pel judici, per la dualitat; avui en dia encara més a través de freqüències electromagnètiques artificials i perjudicials, de l'alimentació i les substàncies que s'afegeixen tant en el menjar com en els anomenats medicaments.

Això no és nou per vosaltres eh, però heu de ser ben conscients del joc, de la guerra subtil que hi ha ara mateix sobre la Mare Gaia. Imagineu-vos-ho, durant molts anys els indesitjables, les larves elementals i altres entitats s'han alimentat de vosaltres, i avui de cop es troben amb més i més veritables éssers humans connectats a la Divinitat que els expulsen i són esmicolats. Per tant, cada cop estan més excitats i furiosos! Deixeu-los fer, l'únic requisit és que estigueu en el Cor del Cor, en el vostre centre, i des d'allà, per molt que us vulguin mossegar des de l'exterior o a través d'altres persones, no podran fer-vos res, ja que el Foc i l'Amor Diví són el repel·lent, ja que no el poden ni suportar.

 

Durant aquests mesos la lògia negra va establint el seu pla, podem dir d'acolloniment mundial, de restringir cada cop més la vida de les persones que no accepten entrar en el seu joc d'esclavatge eh. No obstant això, a cada limitació que us vulguin aplicar, us faran més lliures; sense voler us estan obrint les portes a tot el que realment heu de viure i ha d'arribar per a la nova Mare Gaia!

 

 

Vinga, acolliu la nostra presència juntament amb la dels Arcàngels, especialment la de Raphaël i Mikhaël que participen ara activament: l'Arcàngel Raphaël en la reestructuració i alliberació de les velles memòries

i la reactivació de les memòries galàctiques i divines; l'Arcàngel Mikhaël encenent el foc del vostre pit,

ajudant-vos a conscienciar i a discernir cada cop més el vostre entorn, la realitat d'aquesta

dimensió en metamorfosi i el vostre Àngel Solar. Acolliu...

 

 

Aquestes darreres setmanes, tant l'aigua com el foc, però especialment l'aigua, està inundant nombrosos països i zones del planeta; allà on el mental sec i controlador ha assecat tota emoció viva, l'aigua arribarà. Si us trobeu immersos en qualsevol dels esdeveniments climàtics, seguiu la guia del vostre cor perquè tot es troba exactament en el seu bon lloc perquè visqueu el més apropiat per a cadascú de vosaltres.

 

Recordeu sempre mantenir l'equilibri dels Tres Cors, el físic, l'espiritual i el diví com us va explicar Elorion. Obriu sobretot la respiració eh! L'aire és crucial en un moment on una gran part de la societat es troba en un dèficit extrem de respiració que causa totes aquestes desgràcies que veieu al vostre voltant. Activeu l'alè i permeteu al cor físic el seu batec natural! És crucial que feu baixar el foc fins al ventre per tal de polvoritzar els elementals, les erugues i els cucs que encara us enfonsen per moments al baix astral, rodejant-vos de pensaments ennuvolats i aturant el batec complet del vostre cor.

 

Obriu l'Alè de Vida! Irradieu l'Amor sense reserva al vostre voltant! Connecteu amb l'Esperit Diví i l'Àtom Germen! I així el vostre cor podrà ser realment un Cor de Foc, i no del foc passional de l'ego espiritual que us crema i consumeix el més preciós que hi ha en vosaltres, sinó del Foc Diví que us dóna la pau, l'harmonia i la Vida Eterna.

 

Ens preparem per a una nova fase a la missió de la Mare Gaia, i així durant els propers mesos establirem uns nous paràmetres i unes noves directives per manifestar la creació d'espais lluminosos on es pugui produir la trobada amb els germans galàctics de la que us parlava al principi, aquesta feina del cercle interior de la Fraternitat. Tot això arribarà en el bon moment i de manera prèvia a les evacuacions en els Cercles des Foc dels Ancians, els punts estratègics sobre la Mare Gaia que serviran d'estació i d'antena per viure els darrers instants de desconstrucció de la 3a dimensió de la Mare Gaia.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov amb la presència dels 24 Ancians en missió a la Mare Gaia, amb la presència també del Consell de Sirius i del Pare d'Orió. La vibració que us arriba s'està multiplicant a grans passos, no escatimeu en res del que tingui a veure amb el vostre benestar, amb el vostre descans, amb totes les activitats i tècniques que us afavoreixen a acollir la Llum en cada cèl·lula del vostre cos físic.

Aviat per molts de vosaltres el cos Etèric de Foc prendrà la directiva, transmutant totalment la matèria, i obrint-vos la possibilitat, com us deia, de poder entrar en contacte directe cara a cara amb els germans galàctics i fins i tot, ja ho veurem, establir uns contactes previs amb els germans de la intraterra.

 

Tot això en funció de l'obertura de cadascú, de la situació a la Mare Gaia que s'actualitza a cada instant. Tot pot arribar ara o d'aquí a un temps indeterminat en el futur lineal de la terra. No doneu voltes mentals, no tingueu expectatives, feu el treball que us pertoca a cada instant, minut a minut, hora a hora, escolteu la veu de la vostra Ànima, del vostre Esperit, del vostre Àngel Solar que us guiarà amb precisió en cada acció simple, senzilla que us portarà a la grandesa i la humilitat de l'Esperit de Veritat.

 

Totes les transmissions que us hem anat aportant desembocaran en la manifestació de l'Esperit de Veritat en aquesta dimensió. Així que prepareu-vos a acollir-lo eh!

 

Us envoltem i us abracem a tots i a cadascun! Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, Comandant dels Ancians, i us dono tot el meu Foc i tota la meva Llum.

 

Sigueu acompanyats a cada instant pel naixement de la Força i la Glòria del Crist!

 

Ens tornarem a veure sens falta el proper mes de setembre en aquest portal del Cor del Foc Blanc. Porteu-vos bé, fins aviat germans i germanes!

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart