OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 28.09.2022

 

 

Estimadíssims germans i germanes, us saluda el Comandant dels 24 Ancians Omraam Mikhaël Aïvanhov! Estic ple de goig i alegria, juntament amb tot els Ancians, de dirigir la meva Paraula a tots vosaltres, fidels al Cor del Foc Blanc! També a tots aquells que treuen el cap, als curiosos, als indecisos, als que dubten, i a aquells que ara anomeneu, si no m'equivoco, “haters”, que també n'hi ha eh. A tots, us dirigim el nostre Verb de Gràcia i Veritat, acompanyats com sempre de tota la Fraternitat de Llum i Amor i el Pare d'Orió. Després de la intervenció de Mikhaël, reprenem les transmissions per acabar aquest any 2022.

 

 

Així que germans i germanes, pares i mares, fills i filles, amics i enemics, tots en Un, rebeu

el Sol de la Vida, la Flama de l'Esperit Diví vessant en el vostre Cor a través de

la Força dels Ancians, que manifesten el Verb del Crist.

 

Acolliu Fills la Llum, l'Amor i la Veritat, en aquesta celebració de la Vida Divina

que ressuscita en tots els vostres Cors. Acollim el Crist Rei, acollim

la Guspira Eterna al Sagrat dels Sagrats...

 

 

Com us ha explicat l'Esperit Mikhaèlic, és l'hora de viure la Iniciació del Misteri del Gòlgota, que en poques paraules seria “l'explosió i la redempció del cap”. Alguns de vosaltres ja esteu llestos per fer el sacrifici total del mental inferior, del mental luciferí, per viure la Crucifixió del Crani, la desaparició de les darreres forces de control al vostre cap, que us permetrà llençar-vos al Cor Diví i centrar la vida en l'Espai Solar que va del plexe fins al tim, englobant tot el pit, i que és el centre principal de la vida. El sentiment va per davant en la vida unitària, el pensament i la Llum són un acompanyament del Cor, i no a l'inrevés. Aquí a la Terra heu viscut i viviu en ambients on domina el mental luciferí, el mental que es creu separat de la vida i que pretén controlar-ho tot, controlar la pròpia aigua i els propis sentiments, i que en la desmesura dóna per resultat la mort, l'estancament i la podridura.

 

Alguns viureu ara aquest pas del Gòlgota, que representa l'entrada total a la Consciència Crística i Mikhaèlica. Tanmateix, per poder-vos seguir movent aquí haureu de continuar fent un ús combinat de les dues forces i encara haureu de jugar una mica, no fos cas que rostiu algun germà o germana abans d'hora eh! El mental anomenat luciferí troba el seu lloc i ús adequat quan us establiu en el Tron del Cor.

 

Així que per avançat, l'Esperit Mikhaèlic us ha entregat la clau per viure la Iniciació del Gòlgota, de l'atles i l'axis. Aquestes són les dues primeres cervicals, veureu que tenen una forma ben particular cadascuna si les estudieu. Elles han estat les portes que han restringit durant molt de temps l'accés de la consciència a l'interior del crani, al seu mateix centre, on podeu establir la Llum que guia el Cor, la Llum Divina connectada al Cor Sagrat, entrant en la cova més interior, coneguda com la Cova de Brahma; curtcircuitant d'aquesta manera els enllaços del mental exterior i dual.

Aquest és un procés pel qual anireu passant, progressivament o bé d'una sola tirada, durant les properes setmanes i els propers mesos molts de vosaltres.

 

També us han parlat del Nou Arbre de la Vida. I bé, després de l'Atlàntida, l'Arbre de la Vida va ser modificat i és aquesta versió la que heu conegut i treballat; d'alguna manera també va ser adaptat a les freqüències en les quals heu viscut els darrers mil·lennis. Per tant, hi ha tota una cultura, tota una ciència que s'ha desenvolupat sobre l'Arbre de la Vida de les deu sefirot i els trenta-dos camins de la saviesa. Com alguns sabeu, de forma semi-velada hi ha la sèfira Daat a l'alçada del coll i el tim. Aquesta és una de les sefirot que ara es recuperarà plenament, obrint el punt de passatge a la gola, el punt que hem anomenat IM, per entrar en la veritable comunicació de l'Esperit, i permetre també l'encesa de les Llengües de Foc en la vostra boca, en els vostres ulls i en la vostra Fontanel·la.

 

La segona sèfira que recuperarem havia estat més amagada i correspon a l'espai que hi ha entre Iesod i Malhouth. És la sèfira que posa la base sòlida del temple, que anomenarem de moment “sacre”. Per tant, amb aquestes dues sefirot restaurades, arribarem a l'Arbre de la Vida de les 12 esferes, reconstruint aquest circuit interior que havia estat anul·lat, del sacre fins al tim, i que permetrà el desplegament de l'Ànima Superior, de l'Ànima Divina en vosaltres.

 

L'antic Arbre de la Vida us ha obligat, per la seva constitució i per la gamma de freqüències que havíeu de travessar durant aquests mil·lennis, a carregar uns certs cossos intermediaris més pesats, esclaus encara d'energies inconscients lligades a la matèria. Com us ha dit l'Esperit Mikhaèlic, aquests cossos intermediaris aniran caient i desapareixent, deixant lloc només a la lleugeresa de les capes de l'Ànima Divina que ja es mouen directament a partir del plexe solar, el cor i el tim, enllaçant amb el Sol Diví per damunt del vostre cap.

Així, hi haurà una refinació i una actualització d'aquests cossos, tal com està succeint les darreres setmanes on viviu una permanent adaptació als nous fluxos de Llum que penetren per tot arreu a la Terra.

 

Vinga, acolliu els elements que us ha donat l'Esperit Mikhaèlic i que són les Claus amb les quals obrireu les portes del Temple que resten a obrir. Acolliu la Iniciació del Gòlgota al vostre crani, establint el Silenci Absolut del mental, entrant en la presència incontestable i irreductible del Crist en vosaltres, de la Flama de Joia Divina; unint el sacre al tim perquè pugui baixar el Cos Solar acompanyat de les diferents estructures que el suporten.

 

Acolliu Fills i Filles el Cos de Glòria, el Cos Solar que és la vostra residència de Veritat i Llibertat!

 

 

I bé, sembla que hem tingut una mica de rebombori aquestes setmanes perquè un dels meus canals s'ha volgut col·locar com l'únic i l'autèntic. Sembla que algun pollastre no s'ha digerit bé del tot eh! Com ja sabeu, jo i l'Assemblea dels Ancians ens expressem a través de diferents veus i canals, i no sempre de manera explícita. Així que no feu cap cas d'aquestes petites relliscades, continueu confiant en la Veritat que s'expressa a través de tots els germans. És que els rajos del Sol només tenen dret a brillar a través d'una sola finestra? El Sol té dret a brillar a través de totes elles, i cadascuna dóna una qualitat, una particularitat única que arriba de manera especial a cada germà i germana. Per tant, és amb severitat que us dic que aquests jocs no tenen cap més sentit. Fixeu-vos com després de viure tantes comunions, tants estats d'expansió de la consciència, encara sobreviuen en l'inconscient aquests reductes de la personalitat que es resisteixen amb una força inaudita. És a cadascú de vosaltres que toca baixar a les profunditats de la vostra cripta, i fer el net definitiu de totes aquestes forces subconscients i inconscients, que lligades a certes pors, provoquen encara aquestes actituds. No heu de protegir res! La Llum dóna i donarà a cadascú el que pot rebre eh!

 

Així que germans i germanes, escolteu el que el cor us demani, ja que la gràcia i les benediccions no tenen límit ni tampoc cap autor exclusiu, a part del Pare de Totes les Llums eh! Des de l'Assemblea dels Ancians seguirem celebrant l'oportunitat de parlar-vos aquí al Cor del Foc Blanc, així com a través de tots els altres canals i germans que col·laboren amb nosaltres.

 

Dit això, i per clarificar també l'incisiu tema de les dates i els esdeveniments finals; sabeu que tot pot passar en qualsevol moment o en els petits cicles que us vaig explicar, així que no feu cas de cap data límit, ni per aquest any ni per la primavera vinent ni cap altra. No caigueu de nou en els mateixos errors ni les mateixes expectatives que es van repetint una vegada i una altra! Allibereu-vos definitivament d'aquest mental exterior, entreu en la profunda Presència del Crist en vosaltres, i veureu que la Vertadera Vida és Aquí i Ara!

 

S'ha dit que del ventre dels justos rajaran les Fonts de l'Aigua de la Vida! Així que quan sigueu prou valents, prou coratjosos per calcinar la vostra petita personalitat, les aranyetes i aquests escurçons paràsits que encara alimenteu en el vostre ventre; quan tingueu la Força de l'Esperit per fer miques aquests darrers enemics de la Fraternitat que viuen en cadascun de vosaltres i obriu les Fonts de l'Aigua de la Vida, aleshores sí que nedareu en l'abundància, nedareu en la Joia que vosaltres mateixos us heu impedit de gaudir. Per què encara no us creieu dignes ni capaços de ser el que sou ni de donar l'Amor que sou? Vinga home! Desperteu ja, sortiu d'aquests darrers miratges que floten encara al vostre voltant! Avui dono alguns cops de bastonet a la closca de més d'un eh! Ja sabeu que aquest bastonet va carregat amb molt d'Amor i, després de la “punxadeta” inicial, us recorreran rius d'Amor i de Llum!

 

 

Així que vinga! Acollim-nos plegats, juntament amb l'Assemblea dels Melquisedec, en la fusió dels quatre Elements, terra, aigua, aire i foc, encenent l'Èter de la Nova Vida, l'Èter de 5a dimensió que es va estabilitzant més i més en vosaltres i en la Terra. Així acomplirem el manament del Verb que el Crist ens va donar als Ancians i que us va comunicar el Mestre Philippe de Lyon: és el treball que resta a acomplir fins a ressuscitar

i reconstruir totalment les bases de la Nova Vida i l'Ésser Diví que sou. Ell ens demana:

 

Redreçar el camí del Senyor!

Restaurar el Temple!

Restablir la Pau!

 

Vinga doncs, acollim el Crist, acollim la seva Força, el seu Amor, la seva Dolçor,

a mesura que redrecem, reconstruïm i restablim...

 

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, Comandant dels 24 Ancians, acompanyat de tots ells. I avui us beneïm de cap a peus perquè desplegueu l'Alegria al vostre voltant, com tsunamis d'Amor que impacten arreu. Beneïm les vostres mans, perquè d'elles surtin els rajos de Llum guaridora; que allà per on passeu, que allà on les vostres mans s'apropin, tot sigui guarit. Beneïm el vostre cor, que d'ell ragin les Fonts d'Aigua Viva perquè tota set sigui saciada, i el dèbil, el cansat en el camí, recuperi forces, recuperi la Fe, l'Amor i l'Esperança. Beneïm els vostres peus, perquè siguin l'arrel de Bondat, perquè siguin el fonament de la Fidelitat, de la Virtut i del servei incondicional al Senyor Crist i al Pare Celestial. Beneïm el vostre cap, perquè des del silenci rebi la Saviesa que tot ho reconcilia i que totes les Llums benèfiques del Pare s'irradiïn des del vostre cap, informant amb la Bona Nova, amb la notícia i la revelació de la Resurrecció de l'Esperit, de la Vida Eterna que és el regal per a tots vosaltres.

 

Que així sigui en tots els Fills i Filles, germans i germanes de la Fraternitat Universal de Llum i Amor! Treballeu ara sense descans i l'esgotament no us podrà atrapar. Moveu-vos amb l'audàcia, la celeritat, la força i la velocitat dels Fills dels Elohim, dels Fills de Déu que ara desperten en tota la seva glòria!

Heu vingut a donar, a entregar-vos sense reserva; deixeu la queixa, deixeu el dubte, aneu allà on els vostres peus i el vostre cor us portin.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov amb tots els Ancians i amb el Pare d'Orió, sempre donant-nos la seva benedicció. Com veieu, és sempre una gran joia, una alegria immensa compartir amb tots vosaltres, i aquesta és la clau de la vida: la joia i l'alegria que es contagien fins a l'infinit, fent-vos entrar per les Portes de la Gràcia a la Casa del Pare de Totes les Llums!

 

Us dono tota la meva Força, tota la meva Llum i tot el meu Amor, perquè regueu, regueu i regueu tot el vostre voltant amb l'Aigua de la Vida, perquè sigueu els dignes representants de l'Època Mikhaèlica, de la Vida en el Crist; que sigueu els exemples, els referents perquè tots els germans que ara aixequen el cap, puguin ràpidament dirigir-se sense falla cap al Sol Diví de la Vida, cap al Crist que viu en cadascú de vosaltres.

 

Us abraço amb tot el meu cor i tot el meu Amor; jo i els Ancians restem en vosaltres.

 

Aneu en Pau germans i germanes! Ens veurem molt aviat aquí al Cor del Foc Blanc!

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart