top of page

OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 26.07.2023

 

 

Estimats germans i germanes, jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, Comandant dels 24 Ancians! Estem joiosos, estem amb el goig al cor per compartir amb tots vosaltres la Saviesa, l'Amor i la Veritat de l'Ordre de Melquitsédec, que ha acompanyat, conservat i encès la Flama de l'Amor Diví Original en cada racó de la Creació que ho ha necessitat.

Rebeu tots el reconfort de tota la Fraternitat de Llum i Amor!

Com sempre, feu lloc en el vostre Cor, feu el silenci imprescindible perquè s'estableixi l'Èter Cristal·lí, perquè es reveli el Crist en vosaltres. Obriu el Cor, obriu els Ulls, obriu les Orelles per sentir, veure i escoltar

la Paraula Divina! El Verb que dóna la Vida, la Salut i la Resurrecció a tots els mons!

 

Acolliu germans i germanes l'Abraçada de Foc dels 24 Ancians, reunint-vos a l'interior de la Roda dels 4 Elements, al centre de la Nau Solar dels Ancians, en la

Flama Incandescent de l'Esperit del Sol...

Després de la intervenció del nostre estimat Mestre, el Pare d'Orió, el Gran Melquitsédec, avui venim a donar-vos algunes precisions abans d'aquest petit descans del mes d'agost. El Mestre i els Ancians dels Dies us van parlar de la Boca de Foc, i de la immersió total del sistema solar i la Mare Gaia en el Nou Foc que ara us arriba de l'Ona de Vida Universal. És una gran flamarada eh! Molts de vosaltres esteu ja en procés de vulcanització! Com sempre, és molt important no jugar amb el foc eh. És necessari que a través de l'aire, que a través de la respiració, pugueu domesticar el foc, i el pugueu dirigir efectivament cap als centres de consciència superiors. En el moment més adequat per a cadascú de vosaltres, el Foc Celestial elevarà totes les vostres estructures, encenent també el vostre Foc de la Terra, i per mantenir l'equilibri, el domini de l'aire és estrictament necessari, sobretot quan el foc arriba a aquests graus d'intensitat!

 

Aquest Foc Transformador us fa viure ja en la vostra realitat de Llavors d'Estrelles, d'Arbres de la Vida. El Foc que refina i purifica, realitza en vosaltres els primers passos del que s'havia anomenat la Sisena Raça, o més precisament de la Sisena Raça Arrel, que és, anem a dir, el germen eh, a través del qual es forma el nou estat de vida que més tard s'expandirà a la col·lectivitat. Aquest germen el componen el nucli de la Família Crística desperta que treballa des de fa dècades sobre tota la Terra.

 

La Sisena Raça, que el Mestre havia anomenat la Raça de l'Amor Diví, la que viu plenament en el Cor Crístic, és el mateix que l'estat que s'ha anomenat més recentment de 5a dimensió; correspon al mateix estat vibratori eh. Sovint, hi ha tants termes per referir-se al mateix, que això crea una confusió conceptual en el vostre cap.

 

Una de les primícies, que ja viuen alguns, és la possibilitat de començar a crear per la Paraula. Ja ho havíem introduït fa dècades, jo mateix i el germà Steiner, que el proper pas evolutiu en la reproducció i la creació seria l'elevació de la Força de Vida a la gola, a la zona del punt IM o el xacra Vishuddha. Així que a partir de la sublimació, de la transformació de la força sexual en Llum i Paraula, manifestant-se a través de la gola, començareu a experimentar les primícies de la Paraula Creadora i de la fusió entre Ànimes directament a través del Verb.

Això són els primers passos, més endavant, quan ja estigueu assentats en la Nova Dimensió, aprendreu com es creen i es mobilitzen les Forces de la Llum instantàniament a través del Pensament, a través del Verb, per exemple en la manifestació d'un fill en la reproducció, o per crear tota mena d'entorns vibratoris a través de les freqüències musicals, els colors, els patrons geomètrics, etc.

Vinga germans i germanes! Feu una petita interiorització, col·locant la Força de l'Ànima a la gola, residint en la Cinquena Esfera de l'Amor com deia el Mestre, el punt on realment trobeu el Crist, més enllà de la forma i de tot el que va i ve, més enllà de tot el que té a veure amb l'àmbit de la personalitat o de l'ànima inferior.

 

Així us arreleu directament a l'Ànima Divina a través del Cos Causal sublimat, fusionat amb l'Essència Trinitària, amb l'Ésser Trinitari de 5a dimensió, encenent la Flama i el Foc de la Paraula. Us allibereu

així dels límits corporals, i fareu possible que la vostra Essència es manifesti lliurement,

en tota forma, en tot cos i en tota consciència.

 

Realment és un canvi important eh! Per molts de vosaltres suposarà un repte deixar enrere moltes emocions baixes i actituds i costums actualment inservibles que havíeu acumulat en els vostres cossos inferiors eh. Exigiu-vos ara estar en la permanentment transcendència de vosaltres mateixos, a cada instant, a cada segon. Perquè ho podeu comprovar, cada dia, cada hora que passa, tot està diferent, tot es va actualitzant, i heu d'estar en un estat de permanent connexió a la Vida per salvaguardar i escoltar la Paraula del Déu Viu, com es deia abans, i no les vostres memòries duals i tot el seguit d'influències que us volen mantenir en el passat, en la fossilització de les vostres estructures.

 

Com ja havien dit els Profetes, en aquests últims temps fins i tot els Fills de la Llum, fins i tot els que han treballat pel Crist i l'expansió de la Bona Nova de la Vida Eterna, han girat la mirada cap a altres ensenyaments, s'han posat sota el jou d'altres forces. I és que el Crist és un Misteri, i tal com es revela en aquesta època, en aquest final del Kali Yuga, encara ho és més. Qui el podrà reconèixer? Molts han girat el caparró cap a altres mestres, cap a tradicions antigues que avui en dia han quedat obsoletes i ja no mantenen la connexió neta amb la Família Crística, amb nosaltres, i estan sota el control de poders que busquen mantenir l'home en patrons i idees caducades i energies del passat eh.

 

Per això us demanem sempre estar ben a prop del vostre Cor, del vostre Àngel Solar, ben a prop del Crist que habita en vosaltres, i que us entregueu a la Vida, que us doneu a tots els germans i germanes. El que molts han oblidat en aquests últims temps és ser veritablement humans. Quan us torneu vertaderament humans, acceptant les debilitats, les petiteses, les contingències, quan us permeteu sentir la fragilitat d'aquesta forma on ara esteu, quan vessen les llàgrimes del profund sentiment de ser un amb tota la Vida, estant en aquesta forma humana, el Crist us beneeix i se us emporta, molt sovint sense que us n'adoneu eh, més enllà de tots els jocs i totes les trampes que hi ha en el que vaig anomenar el “circ espiritual”.

 

Així que esdeveniu vertaderament homes! Uniu-vos al Cor de la Terra per ser els veritables Homes Crístics, tot acceptant allò més dens, acceptant portar tot allò que el Crist ha posat a les vostres espatlles amb Amor, Paciència, Humilitat i Abandó. Realitzareu d'aquesta manera la veritable Humanitat Crística i la crida de l'Ascensió i Elevació actual; sereu els pioners, els representants de la Nova Raça de l'Amor. No cal que us recordi que quan dic raça no té res a veure amb el concepte de raça que té la societat, el terme es refereix a un estat d'ésser concret que es manifesta en diferents moments del creixement humà i inclou totes les Ànimes eh.

 

Estimats germans i germanes! Reunim-nos uns instants en el Cor dels Cors, fent baixar la Llança de Mikhaël, unint-nos tots a la vertadera connexió wifi, que és la Xarxa Cristal·lina que envolta tota la Terra. Recordeu que aquesta xarxa té la forma del dodecaedre pentagonal, les dotze cares formades per pentàgons. Aquesta forma us ajudarà a entraren la ressonància de la Xarxa Cristal·lina...

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, Comandant dels 24 Ancians, i avui us porto, juntament amb els meus companys, el petit regal de la senzillesa, de la humanitat, del Foc que desperta en la vostra gola, perquè comproveu així que no heu de buscar res, que no heu d'anar enlloc, sinó que totes les meravelles de la Creació i de la vostra Essència es revelen al vostre Cor, en el Cor Diamantí que us va entregar el Pare d'Orió.

 

Seguiu la Via del Misteri! Aquella que no té cap lògica per la visió del món, ni inclús pel circ espiritual eh, però que és la veritable Via dels Ancians de la Llum Interior.

 

Escolteu la Veu del vostre Cor i mireu amb la Visió del Cor! Veureu així més enllà de tots aquells que es presentaran ara d'un costat i l'altre, amb teories i informacions molt justes, molt ben preparades, però que no seran més que una aparença maquillada. Mireu en la profunditat de les coses, mireu en l'invisible, així podreu acabar de fer net i descartar tot allò innecessari, tot allò que ara és només un pes, un filtre més pel Foc Diví, per la Flama de l'Amor Crístic que crema ara sense impediment en tots els Cors Abandonats a la Llum eh!

 

Sigueu lliures! No perdeu mai la llibertat de la vostra Ànima ni el Foc del vostre Esperit! Preneu la Pedra Blanca que simbòlicament us donem els Ancians, unint-se amb els Tres Diamants que us va entregar el Pare d'Orió.

 

Ja esteu a punt! Així que estigueu disponibles a la Vida, disponibles a tot allò que no us penseu, a tot allò que no espereu, disponibles a fer tot el que la Vida us demani.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov. Ens veurem de nou a finals del mes de setembre, com cada any. Sabeu que l'Esperit Mikhaèlic és el que regna ara en la dissolució de l'antic món i la construcció de la Nova Vida. Crideu en permanència l'Esperit Mikhaèlic perquè us acompanyi eh!

 

Us dono tot el meu Amor, tota la meva Llum i la Força de l'Esperit de Veritat, perquè continueu al peu del canó, sense defallir, per realitzar la Victòria Definitiva de l'Esperit en tots els cors.

 

Fins ben aviat germans i germanes!

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page