top of page

OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 26.07.2022

 

 

Estimats germans i germanes, us saluda el Comandant dels Ancians Omraam Mikhaël Aïvanhov! Rebeu tot el meu Amor, tota la meva Llum, i totes les benediccions de la Fraternitat de Llum i Amor i especialment les de l'Assemblea dels 24 Melquisedec! Després de la visita del Mestre, del Pare d'Orió, avui vinc a entregar-vos uns quants paquets vibratoris amb el meu Verb ple de força i dolçor, abans de fer el parèntesi a les transmissions de l'any 2022 que prosseguirem, com hem anat fent els altres anys, a finals del mes de setembre pels vols de Sant Mikhaël.

 

 

Obriu uns instants el vostre Cor al Verb, obriu el vostre Cor al Crist Rei, a la Fraternitat Daurada del Centre Galàctic, a tota l'Ordre de Melquisedec i de Mikhaël que us envoltem amb la nostra Llum Blanca, amb la nostra Llum Daurada, amb la nostra Llum Blava. Aclimateu-vos germans i germanes uns instants en el Foc de Vida, en la Llum de l'Esperit Sant...

 

 

Benvinguts al Foc de Nova Vida! Feliç retorn a casa vostra, a les esferes on sempre heu habitat! Ja us ho hem anat dient totes aquestes setmanes, després dels múltiples Batejos de Foc i de les diferents baixades dels Torrents Lluminosos, ara ja esteu de ple a l'interior de l'Ona Galàctica eh! Alguns han quedat mig estesos a terra, altres mig desfets, i encara altres, és a dir, vosaltres, mig ressuscitats podem dir eh, ja plens de joia, plens d'Amor i Llum, retrobant la Pau, retrobant la família galàctica, retrobant tots els tresors que us pertanyen i que són l'Herència del vostre Pare Celestial i la vostra Mare Divina.

 

Estem de ple a dins del Foc! El xup-xup del Torra-planeta ha elevat tant la combustió que les aigües de baix es consumeixen i comencen a moure's a gran velocitat, excitades a causa de l'arribada de la Nova Llum. Tot allò dens que es trobava aturat i congelat és mobilitzat per la Nova Força que ho extreu i ho manifesta, com si fos un abscés que surt per netejar tot allò amagat.

 

Ja s'estan evaporant molts dels miasmes que es trobaven a les profunditats de la Terra. Com us hem dit al llarg d'aquests darrers anys, el Foc Diví ha anat penetrant i prenent més i més lloc en la matèria de la Terra que estava adormida; desplegant-se des del Cel i des del Cor de la Mare Gaia, ha anat acorralant les parts que podem anomenar fosques, on la Llum encara no havia començat a treballar.

 

Ara mateix,i com s'ha dit mitjançant diverses veus, els darrers reductes de la foscor sobre la Terra estan en vies de desmantellament i desaparició. És per això que la Lògia Negra i els dolentots estan perdent els papers, llançant maniobres de manipulació a tort i a dret. Ja no saben què fer eh! I bé, és normal, el Foc que arriba no deixarà pedra sobre pedra! I això vol dir que totes les construccions mentals i emocionals il·lusòries, sense fonament en la Veritat Divina, seran escombrades.

 

Ja veieu com en la societat sorgeixen iniciatives diverses per lluitar contra l'anomenat canvi climàtic, contra les desigualtats, contra els virus, contra l'escassetat, contra la sequera, contra els Elements... En quina posició de supèrbia s'ha col·locat l'home! Es pensa que pot controlar-ho tot, que exteriorment pot canviar les coses sense conèixer la veritable ciència iniciàtica, ni les causes ni els motius de tot plegat, i sobretot, sense viure en comunicació i Harmonia amb la Natura Viva. Aquesta visió dual és la que ha portat tantes desgràcies i desviaments eh! Vosaltres ja sabeu que tot ve de l'interior, i que tot el que es manifesta a fora no és més que el reflex de les pròpies pors, de les pròpies cavernes que no han estat observades ni evacuades per falta d'honestedat, per falta d'integritat, i les heu manifestat a l'exterior. És en aquest escenari, que heu convertit realment en un teatre, on heu pogut viure les vostres pròpies pors, les vostres projeccions il·lusòries, manifestant-se en el mirall dels vostres germans i germanes per tal de neutralitzar-les i enterrar-les definitivament. Els maies havien predit el “Temps dels Miralls”, on tothom veuria reflectides les seves petiteses en els altres, i aquí estem, per això és imprescindible no jutjar i treballar sobre un mateix; per això us he insistit tantes vegades a deixar el “món dels miratges”! Ocupeu-vos de la vostra pròpia vinya!

 

 

Vinga, acollim el Nou Èter, acollim la Força del Crist penetrant en els estrats més densos dels cossos subtils: el mental, l'astral i l'etèric, transformant aquests cossos en fins vestits, permeables a la Llum, que tan sols són el fidel reflex de la natura superior, de l'Ànima Divina, del cos Causal, Búdic i Àtmic...

 

Amb tota la Llum, amb tot l'Amor que hi ha, amb tota la canya del Foc Celestial que esteu rebent, si no us obriu a la Llum espontàniament, si no exploteu d'Amor a cada instant, vol dir que esteu fent una gran feina de resistència, que encara us esteu amagant a les coves, a les criptes, i protegint conscientment o inconscientment una part de la vostra ombra i la vostra personalitat.

Sigueu valents! Sigueu coratjosos! Deixeu-ho anar tot!

 

 

Vinga, acolliu des de la Corona, des del Sol Alat uns pams per sobre el cap! Acolliu la Font Blanca! Acolliu la Presència del Crist, que us revela en la Llum i en l'ombra, per tornar a ser Un. Unificant l'aspecte blanc, positiu i emissor del Pare amb l'aspecte negre, negatiu i receptor de la Mare; representats pel Sol Central i el vostre Sol, pel que fa a l'aspecte del Pare, i el planeta Terra, pel que fa a l'aspecte de la Mare. Teniu un cos que pertany a la Mare Gaia, aquest cos físic, la vostra mare és la Mare Divina, l'Eloha Maria de Sirius

i el vostre pare és el Pare Celestial.

Vinga germans i germanes, no defalliu, acolliu el Torrent de Llum i seguiu al peu del canó!

 

 

Com alguns sabeu, el projecte més important que vaig rebre dels Ancians quan estava encarnat era precisament la construcció del Temple dels 24 Ancians al terreny del Bonfin. Aquest projecte que em van encarregar, no es va poder dur a terme i el treball que vaig poder fer amb els germans i germanes va ser molt limitat; no vaig rebre l'acceptació ni el consentiment necessaris. A més, la informació que vaig transmetre sobre el Temple dels 24 Ancians va ser progressivament censurada i eliminada de les conferències i els textos que s'han publicat i distribuït.

 

Així com la Lògia Negra domina particularment els governs polítics i religiosos, a causa de les pors, dels egoismes i les personalitats, s'ha infiltrat també en els moviments espirituals més fidels a la Llum com el que jo mateix vaig animar. I és per això que després de catorze mesos de treballs en els plans subtils, i deixar el meu cos físic el desembre de 1986, vaig estar preparant una sèrie de germans i germanes avançats que m'ajudarien a continuar aportant el meu Foc i la meva Llum de manera transparent, directa i fidel a la Veritat, i no pas com han fet els de la fraternitat sense cap, que han tallat les arrels i l'Esperit de Veritat, i s'han amagat en una carcassa que simula la Llum Daurada, però que està buida.

 

D'aquesta manera, des de fa gairebé quatre dècades, a part de donar la meva força als qui han treballat per la fraternitat de manera impecable, he estat principalment donant suport a ànimes que treballen en petits grups o petites zones, o en l'anonimat més estricte i que són properes a mi, coneixent-nos ja des de fa llargs eons en aquesta aventura galàctica. També a ànimes com l'Olivier Manitara, que molts no han comprès, però que ha fet una feina d'obertura molt important, sintetitzant part del meu ensenyament i del Mestre Deunov i de tots els grans enviats de la Llum. He participat també en l'obra dels germans del Centre Omraam de Reus, als quals vaig entregar totes les meves conferències originals per tal que compartissin sense censura la meva paraula en llengua castellana. També a través d'altres germans que han estat bons canals, i han fet una gran feina que m'ha permès apropar-me a moltes ànimes i així s'han pogut obrir als Melquisedec i als Arcàngels eh.

 

I ara segueixo i seguim parlant a través de la veu dels germans que són fidels a l'interior del cor i no a l'aparença, ni a l'escenari ni al circ espiritual que s'ha muntat aquests darrers anys. Us vaig donar nombroses advertències, i ara alguns dels que es creuen els meus servidors estan lluny, lluny, lluny del meu cor i de l'Assemblea dels 24 Ancians i dels encàrrecs que tenim pel final d'aquesta 3a dimensió i per l'inici de la Nova Terra, la Terra dels Vius.

 

És, per tant, amb un xic de tristesa que observo el que ha passat amb la fraternitat que vaig crear. No obstant, sempre ha passat així amb tots els Grans Mestres, sempre han arribat els éssers de poder, els controladors que han volgut acaparar, manipular i amagar part de la paraula i l'ensenyament. Per sort, la Llum sempre té recursos amagats que són imparables! Res pot impedir que arribi a les Ànimes que tenen un cor pur, que tenen una intenció clara, i que estiguin al nivell que estiguin, s'esforcen cada dia per obrir una mica més la finestra del seu cor. Jo sóc amb els que són honestos i treballen, tal com el Crist treballa i el Pare Celestial treballa.

 

Quan els vels caiguin hi haurà grans sorpreses! De moment només us puc dir, com us he anunciat anteriorment, que ja en els plans subtils hem aconseguit revertir aquesta situació, i que la Fraternitat Universal de Llum i Amor es podrà manifestar en la seva glòria, i aquest cop ben unida amb la Fraternitat terrestre, travessant definitivament els vels, unint els dos equips i treballant en una sola consciència, sense interferències.

 

 

Acolliu Fills la Benedicció de l'Esperit Diví, del Crist Rei acompanyat dels seus

enviats de l'Ordre de Melquisedec...

 

 

Guardeu la Pau i guardeu la Joia al vostre Cor! Prepareu-vos per travessar els moments on la Lògia Negra llança i llançarà tota la seva artilleria, totes les pors i terrors. Sigueu forts amb la Força de l'Esperit, estigueu clars amb la Llum del Sol Interior i ompliu-vos del Foc Celestial per travessar les tribulacions planetàries i poder ser un Raig de Sol, com va dir el Pare d'Orió, que converteix les aigües de baix en Aigües Cristal·lines. Així sereu un Pilar que dóna testimoni de la Llum Viva enmig del caos de la desconstrucció i l'agonia d'un món que s'empassa a ell mateix,

 

La cadena del lavabo ja ha estat estirada! Almenys els antics lavabos tenien una cadena que penjava de la cisterna eh, i s'havia d'estirar, i això vol dir que tot el que ha de ser depurat i dissolt ja ha estat emportat per les Aigües de Dalt i s'esfondra i s'esmicola, per tal que el Foc on ara esteu ho purifiqui i ho ressusciti.

 

Com us hem repetit, els esdeveniments finals es poden accelerar i presentar-se davant vostre en un temps lineal relativament curt, però de moment seguiu treballant, dia a dia com si res anés a passar, com us va dir la Mare Divina. No feu plantejaments de futur condicionats mentalment per possibles dates o esdeveniments, actueu amb el màxim Amor cada dia. Hem de veure com arribarem, si no hi ha cap canvi abans, a finals del 2026. A mesura que ens hi acostem, durant aquests propers quatre anys, veurem si ja es concretaran les condicions per executar els esdeveniments finals o encara haurem d'esperar una mica més.

 

Sigueu pacients i sortiu de l'espai-temps lineal per poder travessar les tribulacions sense preocupacions, sense límits autoimposats, sense esperar res de l'exterior, només sostenint-vos amb la vostra Força Interior, amb la Presència de l'Esperit Diví i la Presència del Crist Rei.

Desitjo que passeu un meravellós mes d'agost! Ens tornarem a veure en aquest Portal a finals de setembre, pels vols de la festivitat de l'Arcàngel Mikhaël. Feu comunió cada dia amb les Forces Vives de la Natura, amb el Sol matiner, obriu el cor i canteu, pregueu i estigueu alineats en la Llum, en la rectitud, en el silenci, per tal de poder rebre el que tota la Fraternitat Galàctica us ha d'entregar, i a la vegada ho pugueu fer circular entre tots els germans i germanes.

 

Us demanem que sigueu els intermediaris transparents, conscients i responsables, durant aquests anys de canvis accelerats i caòtics. Gràcies a la vostra experiència, a la vostra fermesa en la Llum, us podeu mantenir drets sense tremolar, posant el somriure i abocant l'Aigua Viva allà on tot ha estat assecat eh.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, amb la presència dels 24 Ancians i la Fraternitat de Llum i Amor i us envolto com sempre amb totes les meves benediccions! De mica en mica, s'anirà concretant l'obra final, el retorn de la manifestació de la Jerarquia Divina sobre la Terra, que no és una jerarquia com les que coneixeu eh, i així apareixeran a la superfície de la Mare Gaia els Germans Gloriosos, els Fills dels Elohim, per cantar la victòria de la Llum!

 

Pregueu amb el cor ple d'Amor i Gràcia! Canteu lloances i celebreu la tornada i la resurrecció de la Vida en el Cor de la Terra, en el Cor de tota la Humanitat, on el Crist torna per Regnar en la seva Glòria, en el seu Poder i la seva Força!

 

Uniu-vos cada cop més de Cor a Cor, entre tots vosaltres. Encara no sou conscients de quantes maniobres subtils fan els dolentots per enfrontar-vos els uns als altres, per evitar que us uniu de veritat en l'Essència, i pugueu realitzar obres aquí a la Terra impensables fins ara.

Els que siguin més coratjosos, els més valents, són els que ara, durant aquests propers anys, faran coses increïbles que només depenen de la vostra fe, de la vostra esperança i del vostre Amor. Aquests són els motors de l'Ànima que us repeteixo, és necessària per a la feina que heu de fer a la Terra. Tots els extrems són dolents; sou Absoluts i sempre lliures i immutables, però alhora teniu una part encarnada, viva aquí a la Terra en l'espai-temps, i heu d'actuar i fer el que heu vingut a fer. Així que situeu-vos en l'equilibri i no caigueu en els extrems.

 

El Crist es troba en l'equilibri de l'acció i el treball concret en la matèria juntament amb la Presència de l'Esperit Diví i el Pare Absolut en el mateix temps. No ho separeu més! Com us he dit, es necessiten herois, perquè ara mateix el Foc Viu no deixarà cap mitja tinta a l'aire!

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov. Rebeu tota la meva Força, tota la meva Llum i tot el meu Amor.

 

Us beneeixo de cap a peus, com sempre farem des de l'Ordre de Melquisedec, fidels a la Llum Autèntica!

 

Fins aviat germans i germanes!

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page