top of page

OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 22.02.2022

 

 

Estimats germans i germanes, jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov. Estic molt i molt content, com cada vegada que tornem a arrencar, d'estar entre vosaltres per donar el tret de sortida a aquesta temporada de transmissions, la Ronda de Transmissions 2022! La família va creixent, i avui estic ben acompanyat per l'Assemblea dels Melquisedec, els 24 Ancians de la Terra, i tota la Fraternitat de Llum i Amor, amb l'Esperit Mikhaèlic i l'Arcàngel Mikhaël que estan darrere meu. El Pare d'Orió també és present, ell és el que dirigeix el Cor del Foc Blanc, ara i abans quan era el Cor de Foc; ell és la Font i la direcció del treball de redempció, alliberació i participació en l'Ofici del Crist.

 

Així que bé, abans de començar a donar-vos alguns elements per aquest any, fem la comunió en el Cor dels Cors, obrint l'Altar a l'Esperit del Crist, elevant l'Altar al Foc Diví.

 

Unim-nos junts en la Llum i la Calor de l'Assemblea dels Melquisedec, mentre habitueu els vostres cossos subtils amb el cos etèric i el físic per tal de fer circular la Vida i la Llum en vosaltres.

 

 

És una gran joia i una gran alegria veure com els cors s'eleven, com despleguen les ales volant lliures en l'Esperit! Us donem gràcies per la vostra atenció i participació incondicional, per oferir-vos en sacrifici a aquesta terra i per la Glòria de la Llum! De veritat que això m'omple molt el cor eh, ens dóna l'estímul necessari a tots els que actuem des dels plans més elevats per seguir endavant, ja que a cada instant, cada petit regal d'amor que es comunica entre les consciències lliures, és l'aliment i la gasolina per encendre l'entusiasme i el Foc Diví i realitzar l'obra del Pare.

 

Venim tots, tota la Fraternitat, l'Ordre de Mikhaël, l'Ordre de Melquisedec per donar-vos una vegada i una altra l'Ensenyament Solar, l'Ensenyament Diví, l'Escola de la Vida, tal com el Pare d'Orió va donar un nou naixement a l'Escola de Melquisedec a la terra.

 

Avui, tots i cadascun dels Fills i Filles del Sol ha de ser una antena del Foc Sagrat, un pol emissor de la Virtut Divina. L'ensenyament de la Fraternitat Universal de Llum i Amor, com sabeu, no és pas una teoria, sinó una manera de viure, una manera de fer circular la vida a dins vostre en harmonia amb el cel, amb la terra i amb tota la Creació.

 

Només aplicant els mètodes que toquen tots els aspectes de la vida i els quatre elements, podreu harmonitzar-vos completament. Aquests inclouen: la terra i l'alimentació, l'aigua i la hidratació, l'aire i la respiració, el sol i la captació de la Llum, combinats amb l'exercici de la gimnàstica espiritual i la pregària i el cant per obrir la devoció. Per tant, és tot un desplegament, un ritme i una harmonia que heu de mantenir dia a dia per estar en les vibracions de la Llum, en els plans superiors de la 4a i entrant de ple en la 5a dimensió, preparats per rebre cada cop més profundament l'Esperit de Veritat i l'Esperit Crístic.

 

 

El descens de l'Esperit del Crist és l'assumpte més important a treballar ara mateix eh! El germà que ens fa de portaveu, ja des del 2014 havia advertit que dins dels paquets vibratoris que us arribaven s'havien infiltrat indesitjables i energies que desviaven la integritat i l'autenticitat de l'ensenyament, així com la seva vibració. Durant tots aquests anys hem estat actuant per minimitzar i canalitzar de bona manera aquestes derives i poder vehicular la Llum de nou fins al vostre sacre, fins a l'Estrella de l'Ànima, fins al cor.

 

I és que la Vida Divina, la veritable aparició del món Diví entre els homes, només es produeix quan hi ha un perfecte equilibri entre el cel i la terra, entre el que es va anomenar la força d'ahriman i la força de lucifer eh. La força d'ahriman és la força que ens porta cap a la terra i la força luciferina és la que ens eleva cap al cel. Però totes dues per si soles no poden aportar l'Esperit del Crist, és necessari un casament, un equilibri de les dues forces, per tal de poder entrar de manera justa en el món angèlic, en el món arcangèlic, i connectar amb tots els vostres guies, la família espiritual, etc.

 

Si us llanceu únicament al món luciferí, perdreu l'arrel de la terra, la que us permet acollir i fer viure aquí i ara, al vostre voltant, la Llum, i anireu cap a un foc luciferí, exterior i desequilibrat, que provocarà l'aparició de distorsions en la vostra part més profunda de l'aigua i la terra. I a la inversa, si us deixeu endur només per la força d'ahriman, només baixar cap a la terra i endurir-vos, perdreu la claredat i la llum del cel i entrareu massa en els estrats foscos on no us podreu orientar correctament.

 

Per tant, recordeu estar sempre en el just equilibri, en el centre del centre, en la zona que va des de l'Estrella de l'Ànima, que es troba a l'alçada del plexe solar, passant pel Cor Trinitari i la zona del tim entre les clavícules. Perquè com bé us havia explicat, en la filosofia hindú Shiva està al cap, Vishnu al cor, i Brahma al ventre. I tal com el Mestre Deunov, el Pare d'Orió em va revelar quan estava a la terra, Brahma, la Font, el Creador, viu en el ventre. Recordeu la frase d'Hermes Trismegist: “El que hi ha a baix és com el que hi ha a dalt”. És així, però invertit, és com quan observeu el reflex d'un arbre en un llac, exactament igual. Per tant, en l'home, la part més elevada es troba al ventre, allà és on habita Brahma, on hi ha l'Estrella del Nucli de l'Ànima que permet la integració perfecta i harmoniosa de tot el que sou en la multidimensionalitat i el que sou aquí a la terra.

 

És per aquest motiu que la ment paràsita, la ment reptiliana bloqueja el plexe de diverses maneres perquè mai descobriu la Llavor Divina, perquè mai trobeu l'estabilitat, la serenor i la pau del cos físic necessària per viure veritablement la joia i l'alegria en aquesta dimensió.

 

Vinga, farem uns instants d'acollida, rebent l'Aigua del Cel, l'aigua que ens envien els Elohim i els Ancians i que va baixant des del vostre Sol Alat, per sobre el vostre cap, arribant a la Corona, baixant pel canal central, passant pel coll, el pit, omplint la Font de Vida que brolla del ventre i baixant fins a l'arrel del sacre. Deixeu que l'Aigua del Cel i la Llança de Foc de l'Arcàngel Mikhaël perforin i obrin el sushumna, fent de vosaltres un ésser totalment equilibrat i centrat.

Acollim uns instants...

 

 

Bé, ens hem esperat una mica a iniciar les transmissions, hem deixat passar abans les granotes de l'hivern i tota la febre del dos-dos-dos-dos eh! Com ja us havia dit, les dates del calendari gregorià no tenen pas un significat de descens de la Llum, realment, pensar que baixarà més llum perquè en la data del calendari hi ha números iguals, indica que hi ha una mala concepció de les coses. Tanmateix, si el col·lectiu humà s'ha posat d'acord entorn d'aquestes dates, això crea una atenció i una receptivitat major, i aprofitant la ben entesa, hem començat doncs avui vint-i-dos de febrer.

 

Si heu estat atents en el que portem de més, hi ha hagut una bona intensificació de l'activitat solar, que serà elevada durant els dos anys que venen fins al 2025, en el que arribarem al final d'aquest màxim solar; és un dels ingredients de la festa i com veureu animarà força la situació a tota la Mare Gaia!

 

És el moment de tornar a agafar el toro per les banyes després d'aquest parell d'anys on molts heu passat per situacions dures i que us ha costat remuntar. Hi ha una bona part de germans i germanes que ja estaven preparats per l'ascensió que han quedat tocats, i ara han de recuperar les forces. Per tant, és el moment de posar-vos tots les piles, cada dia participant en l'Obra i l'Ofici del Crist, cada dia disposats a introduir més quantitat del nou alè, per renovar-ho i ressuscitar-ho tot.

 

No us adormiu ni us estanqueu amb tot el que ara se'n va! No permeteu que estats mòrbids s'instal·lin a dins vostre eh, encara n'hi ha molts que es pensen que viuen els símptomes de l'ascensió i en realitat estan sent turmentats pels indesitjables, pareu atenció en això. Recupereu les vostres forces, recupereu la força del cor de la terra, permeteu que el vostre cos físic reposi a la terra, amb confiança, amb entrega a la Mare Gaia per tal que sigui la copa que rep el Nou Vi, el vi del Crist.

 

Us necessitem a tots al peu del canó per crear una poderosa força lluminosa! Connecteu-vos permanentment amb la Llum, activeu el làser espiritual, irradieu el que sou, per tal de minimitzar i reduir el desgast que estan produint tots els verins que està llançant la lògia negra a molts nivells, per enfonsar més i més la vibració de la massa de la població.

 

Com veieu, la pressió de la Llum ha augmentat, està augmentat i augmentarà encara més, i a la vegada, el que es coneix com la massa de la societat, s'està enfonsant en autèntiques coves i caus de por. Així que com més Llum baixi, més s'aixafarà tot això! Per això us cridàvem a sortir de l'espiral descendent de la serp, a connectar-vos amb el pensament clar. Per poder sortir de l'astral necessiteu un pensament organitzat, clar i lluminós, que us permeti saltar directament al causal i connectar amb la vostra ànima i amb l'Esperit Diví.

 

En aquest sentit, us volem fer entrega d'un protocol que hem anomenat “el governament del cor”. Aquest protocol és molt senzill, es tracta que poseu l'atenció en els vostres peus, en el vostre sacre, i a la zona que va de l'Estrella de l'Ànima, a l'alçada de la porta estreta, fins al centre del pit. Connectant aquests punts, podreu fer un curtcircuit directe de tota l'energia emocional negativa que s'està acumulant ara en la humanitat, i permetre que el cor alliberi a través del foc i l'aire el cos físic. Podeu fer-ho estant a peu dret, asseguts o quan sigui, en els moments que us vulgueu alinear. Peus, Sacre i Cor.

 

Així estructurareu el corrent que ve de la terra i podreu conservar la integritat davant de totes les agressions que hi ha ara mateix a nivell electromagnètic, a nivell de les formes mentals i emocionals programades pels mateixos dolentots que estan ofegant cada cop més a la població. També hi ha hagut un gran desgast a través de les substàncies que s'han introduït en els cossos, convertint la sang en quelcom horrible de veure, densificant-la i impedint la bona circulació. Aquest sempre ha estat l'últim objectiu dels que volen dominar i impedir el despertar de la consciència i l'activació dels cossos de llum, i és reduir la qualitat de la sang. Per això els Iniciats de l'antiguitat valoraven tant la puresa de la sang. La puresa de la sang és vital, perquè indica la puresa de la vida que circula en vosaltres i, per tant, la qualitat dels vostres pensaments i els vostres sentiments. Així que feu circular la sang, permetent que s'il·lumini, arribant a un estat vibratori on la sang s'alquimitza amb la Llum, convertint-se en la sang daurada, la sang cristal·lina del Crist, que acull el descens del Cos de Glòria i tots els cossos de foc superiors en la matèria.

 

Molt bé germans i germanes, com veieu, és tota la Fraternitat de Llum i Amor que està amb nosaltres, l'Assemblea dels 24 Melquisedec i jo mateix; així, us entreguem la Paraula, us entreguem el Foc, us entreguem la Força perquè no perdeu ni un gram d'esperança, ni un gram d'amor, ni un gram de fe. Tingueu una voluntat forta, i no la vostra voluntat sinó la Voluntat de la Llum! Uniu-vos a ella! Doneu la plena força a la Voluntat de la Llum en vosaltres. És així com us mantindreu estoics, immutables, davant de totes les alteracions, ja provinguin del col·lectiu humà com dels canvis vibratoris, us mantindreu drets i forts. En canvi, si us deixeu anar, si entreu en les piscines astrals i les debilitats, patireu, ho passareu malament si no decidiu prendre el toro per les banyes i posar-vos drets, rectes, en ordre amb la Força Mikhaèlica que serà entregada a tots els fills i filles que per la seva dedicació, per la seva transparència, per la seva humilitat, fan el do més gran que és el sacrifici de la vida per la Vida, el sacrifici de la vida aparent per la resurrecció i la victòria de la Vida Eterna.

 

Abans de marxar, us convido a una comunió especial i concreta amb la meva presència entre vosaltres, jo, que us vaig donar les claus que ara farem servir per obrir l'Època Daurada a la terra...

 

Aquestes claus han estat guardades en secret durant un temps. No han pogut restar allà on jo vaig crear el meu jardí de llum. Com sempre passa, els dracs que participen en les forces dels arconts exterioritzen la llum i permeten que les forces de control i de dominació s'infiltrin, tal com ja vaig avisar a l'última conferència que vaig fer en públic. Aquestes distorsions són habituals i sempre intenten tallar l'enllaç original emmascarant-lo. Passa el mateix en moltes escoles, inclús més recentment entre aquells que han portat les claus i finalment han estat pertorbats per les forces de dislocació.

 

Per tant, és des del cor autèntic, des de l'ànima autèntica que viu en cadascú de vosaltres, amb els mestres autèntics i l'Amor Autèntic, que realitzarem la Victòria de la Llum Divina en aquest pla. Hem de crear les connexions sortint de tot egregor; egregors que han estat maquillats de manera que apareixen lluminosos, però darrere hi ha les forces que us ho roben tot. Només els que tinguin orelles per sentir i ulls per veure comprendran i faran els moviments necessaris. Dit això, sapigueu que les claus ara estan en bones mans, i que la Família Crística de la Terra podrà realitzar la Profecia de la Llum i acollir les Jerarquies Celestials, els Fills Daurats dels Elohim entre vosaltres, per celebrar amb la joia, la pau i l'alegria el retorn de la Vida Divina, el retorn de la Llum Autèntica, el retorn de la Felicitat Eterna.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aívanhov, amb els 24 Ancians i tota la Fraternitat de Llum i Amor. El Pare d'Orió està darrere nostre i darrere del Cor del Foc Blanc per aportar-vos la paraula plena de força, plena de pau i plena de joia. Ens anirem veient durant els pròxims mesos on tindrem com sempre és habitual la presència dels Arcàngels, dels Melquisedec, de les Estrelles i tots els que es convidin en aquest espai.

 

Us dono tot el meu Amor, tota la meva Força, totes les meves benediccions perquè arrenqueu les darreres cebes que queden al fons de l'hort, i us convertiu en la Font d'Aigua Viva, en el Cor Radiant de calor i foc, en la Corona de Llum dels Ancians, en el que Sou de tota Eternitat, escoltant la Paraula del Fill Trinitari de la Font.

 

Molt aviat rebreu la visita de l'Arcàngel Mikhaël i l'Esperit Mikhaèlic.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov i us deixo en la pau i en el silenci de la Llum Sense Límits.

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page