top of page

OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 18.04.2023

 

 

Estimats germans i germanes, jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, Comandant dels 24 Ancians. Com us vaig dir, sóc aquí al Cor del Foc Blanc després de la transmissió de l'Arcàngel Mikhaël. Vinc acompanyat de l'Assemblea de Melquitsédec, del Pare d'Orió i de tota la Fraternitat de Llum i Amor.

 

Com sempre fem, acollim-nos mútuament uns instants. Entreu en l'estat de receptivitat, asserenant els pensaments, calmant els sentiments per poder rebre en vosaltres la Flama de l'Esperit Sant,

el Foc del Crist que cau ara sobre tota la Terra.

Vinga, acolliu el Foc Celestial acompanyats de la presència dels 24 Ancians...

 

 

L'Arcàngel Mikhaël i l'Esperit Mikhaèlic us van parlar sobretot dels Nous Raigs i de la recuperació del vostre Vestit dels 12 Raigs de la Llum. És tota aquesta gamma de freqüències la que entra ara amb total llibertat al Sistema Solar i a la Mare Gaia i ressuscita en vosaltres la veritable Presència Divina, el vostre estat de Fills del Sol.

 

És per això que la base i el fonament, la roca on esteu asseguts, és crucial per poder estabilitzar totes les transformacions, tots els canvis que es produeixen ara en les vostres estructures físiques, etèriques i energètiques. El procés d'Ascensió que viviu precisa una unió directa amb el vostre planeta, amb la Mare Gaia, ja que aquesta és una transformació que viviu simultàniament vosaltres, la humanitat, la Mare Gaia amb els diferents regnes que la componen, minerals, vegetals, animals i els éssers dèvics de la natura, conjuntament amb tot el Sistema Solar i aquest braç de la Galàxia.

No us podeu imaginar encara totes les implicacions que hi ha posades en aquesta gran festa de l'Ascensió de la Mare Gaia eh!

 

Per tant, com us deia, la roca on esteu asseguts és primordial, i l'única roca inamovible és la Roca del Crist. És en aquesta Roca on podeu construir la veritable casa, el veritable Temple de l'Esperit que és el vostre Cos de Glòria. El cos físic és un temple temporal i accessori mentre esteu aquí a la Terra, el qual molts dels voluntaris per l'Ascensió han aconseguit transformar i transmutar totalment, adaptant-lo perquè sigui l'expressió de la Llum Crística i de l'Esperit Sant que arriba ara sobre tots vosaltres eh.

 

Durant aquestes darreres setmanes heu pogut sentir molèsties importants a la zona del sacre que també s'han reflectit en la mandíbula i les dents. Quan arribeu a transformar les energies més bàsiques del cos físic, és probable que passeu per moments de forta incomoditat o dolor fins que la nova energia, el nou estat s'acabi d'instal·lar. Sigueu pacients i tingui molt d'amor i molta cura del vostre vehicle físic, així facilitareu aquestes transformacions que es produeixen ara en el més íntim de la cèl·lula, en els racons més íntims i profunds.

 

Com veieu, encara esteu aquí a la superfície de la Terra eh! Alguns s'havien aventurat a anunciar una altra vegada el final del procés ascensional en aquests mesos passats, alguns s'havien aventurat també anunciant el tema del flaix solar, del qual us vaig parlar de passada uns mesos enrere. Sempre us hem insistit des de l'Assemblea de Melquitsédec que sigueu pacients i visqueu cada dia amb fe, amor i esperança, sense projectar-vos en el futur; viure cada dia amb intensitat tot el que es presenti, sense condicionar les vostres decisions pels processos exteriors.

És la Font Interior la que heu d'obeir! És el vostre propi Àngel Solar el que us dictarà el més adequat a cada instant, per molt boig que això pugui semblar a la personalitat, a la consciència efímera, la vostra Font Interior té la Veritat i els impulsos més apropiats per a cada moment.

 

Com ja us vaig explicar, estem passant aquests petits cicles que ara ens condueixen cap a l'any 2026. Esperem que durant aquests propers mesos es vagi preparant tot l'escenari, tant a nivell de l'Acció dels 4 Elements, com a nivell del caos de la humanitat i la manifestació de la gran guerra de tots contra tots, dels grans exèrcits que s'aixecaran arreu del món i dels darrers plans de la lògia negra per enfonsar i convertir en zombis a la humanitat despistada eh. Ja veurem si aquest és el darrer mini-cicle, o n'haurem de rodar algun més, de totes maneres, ja podeu sentir en les vostres entranyes que tot està dat i beneit.

 

Encara són molts els que creuen en un nou món sense les neteges pertinents, sense la dissolució total de la vida antiga, i això, com bé sabeu eh, és totalment impossible. Com es diu al final de la Revelació de Sant Joan, el bo i el just que sigui bo i just, i el malvat que sigui malvat i manifesti el que hagi de manifestar. És per això que aquests són els moments on tothom mostrarà el que tenia amagat el fons de la seva panxa.

 

Tant els Fills de la Llum, com aquells que han seguit les legions rebels, han de manifestar el que són en total llibertat, amb tot el dret i la determinació, per poder així finalitzar l'obra de teatre exterior. És la Terra, la Mare Gaia la que posarà el punt i final al món de fantasia i il·lusió construït per l'home, on la Veritat i la Consciència han esdevingut un crim, una bajaneria i una il·legalitat.

 

Molts encara posen la seva esperança en ser salvats de manera exterior per un suposat canvi del sistema, per un suposat pla d'entrega de diners a la població, o per un suposat contacte exterior amb els Germans de la Llum. Tots aquests escenaris ajuden a reforçar una projecció il·lusòria, una falsa esperança posada en l'ajuda exterior. El contacte exterior amb els Germans de la Llum us assegurem que es produirà, per no per salvar-vos del que vosaltres mateixos heu de resoldre eh!

 

L'Amor, la Fe i l'Esperança són a dins vostre! Vosaltres sou el Camí, la Veritat i la Vida! Quantes més proves necessiteu per realitzar-ho plenament eh? Que sigui quin sigui l'estat dels esdeveniments exteriors, ja estigueu aquí a la Terra, al Sol o al Sol Central, vosaltres “Sou el que Sou” sempre! Aprofiteu per realitzar-ho totalment, aquí i ara.

 

És el moment d'entrar plenament al vostre interior per rebre l'acció de l'Arcàngel Uriël, per viure els passatges de la gola i interioritzar la consciència. Aquest és un dels passatges importants, ja que ara esteu en una manifestació exterioritzada, i a mesura que retorneu cap a la Font, a les dimensions superiors, us aneu interioritzant, entrant cada cop més a l'interior de les capes de la ceba. Així que peleu, peleu i peleu la ceba fins que arribeu a l'Essència! Que els raigs de la Nova Llum puguin arribar fins al nucli, fins a la Llavor Divina eh!

 

Vinga germans i germanes, acollim la Presència del Crist, aquell que ve a alliberar des de l'interior la vostra Ànima. Aquell que ve a recordar-vos que només des del vostre Cor podeu fer girar la Clau que us obre les Portes del Cel. Des de la part més simple i humil, des del vostre Infant Interior, crideu amb tota la força, amb tot el coratge a l'Esperit Diví, i així unireu el més petit i el més gran, fent un curtcircuit de tots els estats psíquics intermediaris que ara mateix ja no us serveixen per viure la Llum Pura. Així manifestareu l'Infant Diví aquí mateix a la Terra!

 

Com us havíem dit, no heu de patir pels infants, els infants són els que guiaran a la humanitat. I per infants no només em refereixo a les ànimes que es troben en els cossos més joves, sinó també als infants que continuen sent infants inclús en la vellesa del cos físic.

 

Vinga germans, rebem ara si el Crist, rebem els 24 Ancians i el Pare d'Orió que ve a Santificar

a tots i a totes, que ve a posar Llum i Ordre...

 

 

A mesura que la pressió de la Llum augmenta, les tensions i les angoixes augmenten arreu. És important que mantingueu la calma i la serenitat, respirant profundament, sempre unint el Triangle del Sacre, la Corona Radiant del Cor, i la Corona de 12 Estrelles del Cap. Envolteu-vos contínuament amb la Llum Blanca, amb la Llum Daurada, amb la Llum Violeta i la resta de nous Raigs que es van anunciar, com el Raig Turquesa, el Raig Rosa-Préssec i els diferents tons blancs-perlats i daurats-irisats.

 

Mantingueu alt el vostre Ideal Lluminós a cada instant, i prepareu-vos per suportar les tensions i les angoixes que es dispararan arreu del món a mesura que la humanitat entri en la por de comprovar que tot el que coneix trontolla, que les aparents seguretats no eren pas segures eh; és una part del teatre que ha de passar. Tothom serà confrontat a les seves pors i voldrà córrer per salvar la seva vida. Però, per tant, i com va dir el Crist, qui perdi la vida trobarà la Vertadera Vida Eterna. Així que confieu plenament en el procés que la Llum du a terme, sigui quina sigui l'aparença, ja sigui dura o difícil d'acceptar, sapigueu que la Llum està darrere. També podreu observar reaccions ben estranyes i comportaments erràtics en tot el gènere humà, ja que la Llum és tan intensa que està fent saltar tots els circuits que no s'havien preparat.

 

Per això ha estat molt important la preparació progressiva en aquests darrers anys, perquè ara, quan arriba el Torrent de Llum, les Grans Efusions del Sol Central i el vostre Sol, pugueu rebre la Llum amb les botes noves com va dir l'Arcàngel Mikhaël i pugueu acollir plenament la Força de l'Esperit que arriba, la Vida Viva.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhoc acompanyat dels 24 Ancians. Avui us convidem a viure uns instants en el nostre emplaçament, a la nostra Nau envoltats dels 24 Ancians, realitzant el Nou Èter de la 5a dimensió en vosaltres; rebent la Santificació d'Orionis, el Pare d'Orió; ell ve per ungir la vostra Corona amb els

Olis dels Elimelis, per tal que la Nova Aliança de l'Anyell, aquí al Cor del Foc Blanc,

sigui beneïda amb el Pa i el Vi, amb l'Esperit Diví i l'Ànima Divina.

És així com s'estableix el Pacte de la Llum, com us va dir Sri Aurobindo, entre el Cel i la Terra,

en aquesta Nova Aliança de l'Anyell, que unifica el creat i l'increat, en la Unitat Absoluta,

en la Presència Lliure del vostre Ésser Crístic Absolut i Universal.

 

 

Germans i germanes en la Llum, jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov amb els 24 Ancians que m'acompanyen. No us puc negar que avui estic ple de joia, surten guspires del meu Cor perquè per fi avui puc tocar la Clau del Sacre en molts de vosaltres, i això significa que una part de la feina que ens havíem proposat els Ancians aquí al Cor del Foc Blanc ha estat acomplerta. És per això que tots els Ancians us encoratgem a seguir treballant dia a dia a dins vostre, purificant i netejant el que resta i irradiant cada cop més Llum, més Amor, més Pau, més Joia i més Llibertat.

 

No trigaré pas gaire a tornar a visitar el Cor del Foc Blanc, estigueu atents al vostre Àngel Solar, estigueu atents a la suau veu de l'Esperit Diví que us guiarà a cadascun de vosaltres en aquests moments crucials que s'acosten a la Mare Gaia.

 

Us dono com sempre tota la meva Llum, tot el meu Amor, tota la Força i la Solidesa de la Roca del Crist que s'estableix ara en vosaltres.

 

Obriu les Ales del vostre Cor, obriu les Ales del vostre Cap i viatgeu lliures amb l'Esperit Sant!

 

Fins ben aviat germans i germanes!

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page