OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 17.12.2020

 

 

Estimats germans i germanes, us saluda Omraam Mikhaël Aïvanhov, el vostre acompanyant en aquesta aventura de la Mare Gaia. Rebeu com sempre tot el meu Amor, tota la meva Llum i la presència del Cercle dels Melquisedec. Sempre m'agrada estar entre vosaltres durant els dies previs al solstici, i aquí estic avui per entregar-vos quatre senzilles paraules per acabar aquest bloc anual de transmissions, i donar-vos el petit regal de la tendresa del meu cor i del Cor del Crist que neix en tots nosaltres.

 

Com heu vist, a aquest solstici se li ha donat molt de bombo, i no és per menys, ja que marca un punt important en el procés que vivim. Aquest solstici és crucial com us ha dit l'Arcàngel Metatron, perquè representa un dels salts vibratoris a escala col·lectiva més importants dels últims anys. Però no us penseu el que no és, cada any durant aquests dies la Terra rep un gran flux de Llum; cada solstici d'hivern a l'hemisferi nord, marca també el moment on neix el Crist Còsmic, el Crist Universal, el moment on la Llum torna victoriosa i guanya terreny dia a dia a la foscor. Així que no us il·lusioneu amb dates miraculoses ni esdeveniments espacials si vosaltres no heu fet el treball interior que us toca!

 

S'ha parlat molt de la conjunció de Saturn amb Júpiter, que assenyala una reconciliació, un equilibri de la contracció i l'expansió, del fred i la calor, de la saviesa i l'entrega del cor abundant.

Però heu de saber que per molt que es parli de conjuncions planetàries i esdeveniments astrològics, tan sols són les molles del plat principal, ja que els planetes han girat al llarg de tot el tancament planetari i no us heu alliberat. Per tant, sigueu conscients que és a través del Portal del Sol, del Portal de Sirius i Orió, del Centre Galàctic, que s'activen els processos de l'arribada del Foc Celestial, que després modificaran els efectes dels moviments planetaris.

 

 

Vinga, fem uns instants de comunió en l'Esperit de Veritat, en el Foc del Cercle dels Melquisedec

que ve a oferir-vos les seves benediccions...

 

 

El Crist, a través de Jesús, va aportar els principis fonamentals del que ara viviu; a través del meu Mestre Beinsa Douno, va aportar tots els mètodes per aplicar-los en aquest moment; i jo vaig venir per realitzar-los, perquè els principis Divins del Crist es posessin en marxa i es fessin realitat.

Com tots hem vist, el part planetari s'ha anat allargant, i jo ja fa unes dècades que vaig deixar el meu cos físic, no obstant això, no he marxat ni un instant, he estat sempre present amb tots aquells que em són propers, tots aquells que m'estimen i que han treballat amb mi durant mil·lennis i mil·lennis.

I és a tots junts, ara, que ens toca realitzar la Llum Veritable, realitzar l'Amor Diví, viure la Veritable Vida de l'Esperit.

És a cada instant, a cada moment, que heu de sentir la joia del Cor Diví. Heu de materialitzar amb fets i actes, en les més petites accions quotidianes del dia a dia, la bondat i la grandesa de l'Amor. Això és el que la Llum us demana, convertir cada acció en una acció de Gràcies. Que a través de cada gest, de cada paraula, de cada moviment, s'expressi la gràcia, la fluïdesa, la donació a la Intel·ligència de la Llum.

 

Aquesta és la Voluntat del Pare, ja que actuant amb aquesta atenció, amb aquesta cura, amb aquest amor en les coses més petites, és com feu baixar l'amor més gran, l'Amor Diví i la Llum Infinita que s'amaguen darrere el Gran Misteri del Pare Absolut.

Aquí es troba el secret, en aconseguir fer baixar la Llum fins al pla etèric, fins a la cèl·lula, fins a l'àtom, fins a la punta del dit gros del peu, per connectar directament amb el cos Àtmic, on es troba la Guspira Divina, el vostre Ésser Essencial de Foc.

 

 

Acollim la Guspira de Foc! Acollim la dansa i l'expansió de la Llum!

La Resurrecció de l'Amor en cada cèl·lula!

 

 

Aquest és el nostre propòsit, fer-vos sortir de tota il·lusió espiritual, de tota projecció, i que entreu en la vivència directa, en la Presència de l'Esperit, en la simplicitat i la humilitat. Són molts els que s'han quedat penjats en la seva pròpia il·lusió espiritual, en la seva il·lusió de l'ascensió. Són molts els que han volgut apropiar-se del Món Diví, de la Llum, i han volgut ajustar-la als seus desitjos, a la seva personalitat, i no, és tot el contrari! Sou vosaltres els que us heu d'adaptar a la Llum, a les Lleis Divines, amb respecte, amb amor, desapareixent del tot per poder entrar en la Nova Vida.

 

Seguiu treballant dia a dia, sense perdre el vostre ritme ni la vostra dinàmica, ja que els moments que venen us demanaran una gran Força d'Esperit, una gran integritat i estabilitat, per tal de mantenir les portes del vostre Cel obertes, per tal que sigueu les escales que uneixen el Cel i la Terra. Us va dir el Pare Henoc que les aigües d'aquesta dimensió seran xuclades, i tenim tota una sèrie d'eines preparades: aspiradors, canonades i elevadors! - que vivificaran l'aigua d'aquesta dimensió i establiran la Nova Dimensió de Vida.

 

Recordeu les visites que hem rebut aquest any com la de les Elohes, Santa Teresa, el Pare d'Orió o els Arcàngels Mikhaël i Gabriël; uniu-vos sempre a la Ronda dels Arcàngels! Recordeu també la visita de Sri Yukteswar i el treball amb la respiració, l'obertura del canal central i l'entrada al Nou Alè Lluminós.

Aquesta és la feina fonamental, obrir de dalt a baix el canal central, convertir-lo en un gran riu de Llum Daurada, instal·lant-vos en la Corona del Cor, en la Corona del Cap i en el Triangle del Sacre, per tal d'encendre la Flama en els tres focs.

 

Sigueu sobris, sigueu senzills en els pensaments, en els sentiments, en l'alimentació; relaxeu el món exterior, deixeu que s'adapti, que es vagi acomodant al vostre nou estat interior, que és el que governarà a partir d'ara en tots aquells que hagin agafat el toro per les banyes, aquells que s'han atrevit a prendre totalment la responsabilitat de ser qui són. I no és feina fàcil! Ja que molts encara teniu coves i racons on amagueu les debilitats i els rastres de la personalitat que us acaben enfonsant; encara queden espais que es resisteixen a entregar-se, que es resisteixen a unificar-se amb la vostra Ànima Divina i Esperit Diví.

 

No és fins que desaparegui totalment la línia que separa la vostra personalitat de l'Ànima i l'Esperit, que podreu dir: “Jo sóc Un; Jo sóc la Llum; Jo sóc l'Amor, la Saviesa i la Veritat.” Tingueu el coratge d'entregar-ho tot a l'Esperit, és a dir, a vosaltres mateixos, a la vostra Essència impersonal i lliure que és Una amb la Font.

Quan ho tingueu tot integrat, podreu realment posar els peus a la meravellosa Mare Gaia que ressuscita i dir: “Jo Sóc el que Sóc; Jo i el Pare som Un; Jo sóc un Altar on crema el Foc de la Vida.” I a partir d'aquí podreu regar el que vulgueu, i tot el que fareu serà una gràcia i una benedicció!

 

Recordeu no actuar amb la vostra pròpia voluntat cega, amb la personalitat dissociada, ja que correríeu un gran risc en aquests moments. Deixeu que tot s'organitzi amb la Intel·ligència de la Llum; que sigui l'evidència de cada moment la que porti les regnes i la direcció.

 

 

Vinga, abans d'acomiadar-nos farem uns darrers instants d'aclimatació a la Llum que arriba aquest solstici i que viureu durant aquesta propera setmana...

Armeu-vos de força i paciència germans i germanes! Els elements van fent les seves neteges, però fins que no es comencin a veure continents que es parteixen, grans tsunamis, cadenes de terratrèmols i esdeveniments que trenquin totalment la consciència col·lectiva, encara no serà el final de festa. Quan els exèrcits a l'Àsia vagin amunt i avall i quan el nivell de caos actual es multipliqui per cent i hi hagi senyals monumentals, llavors sí que sabrem que ens acostem al moment del canvi dimensional!

Per ara seguiu treballant amb persistència, sigueu la Roca del Crist, la Roca del Pare.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aívanhov, acompanyat del Cercle dels 24 Melquisedec. Junts donem conclusió a aquest bloc de transmissions que us recomanem repassar, per tal d'establir contacte amb els Éssers Intel·ligents, amb els Amics Celestials que més us convingui.

 

Ens tornarem a veure l'any que ve! Estigueu a punt per a aquest salt, després de rebre l'any passat els Batejos de Foc i les preparacions necessàries per manifestar i realitzar en aquest pla, en cada petit gest i cada petita paraula, la Majestuositat, el Silenci i l'Amor de l'Esperit Diví.

 

Fins ben aviat estimats germans i germanes!

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart