OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 15.10.2020

 

Estimats germans i germanes, us saluda Omraam Mikhaël Aïvanhov, el vostre amic, el vostre company. Rebeu totes les meves benediccions així com tot el Foc, l'Amor i la Llum del Cercle dels 24 Melquisedec. Estic molt i molt content d'adreçar-me de nou a tots vosaltres després d'aquestes setmanes i de la forta intervenció de l'Arcàngel Mikhaël.

 

 

Vinga, primer de tot, fem uns instants de comunió, d'aclimatació, per rebre el Foc, per rebre l'Esperit de Veritat al vostre cap, al vostre cor, al vostre ventre i fins als peus, ben units amb la Mare Gaia...

 

 

Amb quina força van baixar l'Arcàngel Mikhaël i l'Esperit Micaèlic en la darrera intervenció eh! No van ser pas farinetes sinó un plat ben fort. Alguns van anar directament al Palau de Mikhaël; quina joia, quina pau, quina grandesa!

I bé, avui intentaré esclarir-vos algunes de les coses que va dir l'Esperit Micaèlic i introduir-vos alguns elements per aquestes setmanes que venen.

 

És bon moment per posar-ho tot en ordre eh, i per retirar les inversions que havíeu fet en el món il·lusori i efímer. Com us va dir l'Arcàngel Mikhaël, l'home a donat el seu poder i les seves forces inconscientment, ha fet inversions eh, que ara mateix estan a punt d'ensorrar-se. És com si fóssiu un inversor de la borsa, que s'adona que les accions que ha comprat no tenen cap valor ni cap sentit. Així que retireu aquests fons i invertiu-los en la Llum, en el vostre Esperit, en allò que és etern i que dura per sempre eh!

 

Recordeu el Crist que deia: “Doneu al Cèsar el que és del Cèsar, i al Pare Celestial el que és del Pare”. Per tant, recupereu tots aquests fons per vosaltres, per la Llum, pel Pare Celestial i la Mare Divina; i doneu només un quart, una quarta part és la que se li ha de donar al Cèsar, és a dir, al cos físic i a la vida material.

 

Alguns s'han sobtat que l'Arcàngel Mikhaël parlés del noranta per cent de la població que seguiria el seu creixement en altres llocs. I bé, sapigueu que els tants per cent sempre són variables, però no variarà massa d'aquí. Direu, “oh és que molts han despertat, molts estan treballant per la Llum!” Sí, però atenció, no és el mateix despertar-se a les vibracions de l'ànima luciferina, que entrar en la Reialesa del Crist a la 5a dimensió, en l'Ànima i l'Esperit Divins.

 

Per tant, en el moment adequat, cadascú seguirà el seu camí en el millor lloc, de la millor manera, que vosaltres encara no podeu entendre amb la vostra visió limitada. És la Intel·ligència de la Llum la que decideix, no sou vosaltres amb la personalitat que dirà: “ah jo me n'aniré a l'absolut i tot desapareixerà” o “ah no, jo vull anar a tal i qual lloc, jo vull fer tal...” No! És la Intel·ligència de la Llum, l'Esperit Diví que decidirà per vosaltres. Així que no us heu de preocupar. I recordeu que no hi ha cap judici de valor, simplement els camins cap al Pare són inesgotables i misteriosos.

 

Quan parla un Arcàngel, a vegades ve amb una força difícil de rebre pels humans; són ells els qui han estat a l'origen de les grans revelacions durant aquest cicle de tancament planetari. Per tant, no és cap broma apropar-vos als Arcàngels, i menys a l'Arcàngel Mikhaël que porta el Foc de l'Esperit de Veritat.

 

I bé, si ho recordeu, el meu Mestre, el Pare d'Orió, el Gran Melquisedec, ja va introduir fa un parell d'anys que venia a realitzar la Nova Aliança de l'Anyell. Des dels temps de la caiguda, des dels temps de la falsificació, és a través d'Aliances que el Món Diví i el món dels homes han estat en contacte. Antigament, tota la humanitat vivia en l'Aliança amb els Regnes de la Llum, però després de la caiguda, els homes es van aliar amb altres forces, amb el poder del drac que els ha portat pels camins del sofriment, de la ignorància i la foscor. Per tant, l'Aliança s'ha anat mantenint gràcies als grans Mestres, a les escoles que han format, a certs grups com els càtars o els essenis, i també individualment com certes Ànimes i Esperits que ja estaven obertes als Mons Divins.

 

Per tant, ara és important que entreu i resteu en l'Aliança, en l'Aliança amb els Mons de la Llum, també en aquesta Nova Aliança de l'Anyell que s'us ofereix a través del Cor del Foc Blanc. Per tal de tenir tot l'espai a dins vostre, totes les eines, tota la tranquil·litat, per estar ben acompanyats i passar aquests temps de tribulació de la millor manera possible.

És en participant en l'Aliança, que el Cel s'estableix encara més a la Terra, i que tota la vida de la Terra: els minerals, els vegetals, els animals, gràcies als humans que recuperen la seva rectitud, la seva funció d'unir tots els regnes, s'eleven també cap al Cel. Estigueu atents a l'Aliança a dins vostre, per tal d'engrandir-la a l'interior de cadascú i establir-la col·lectivament per tota la Terra.

 

Això també us ho volia comentar, ja que estem en aquest moment on les forces de la lògia negra busquen atreure l'atenció, principalment absorbir a tothom en aquestes esferes que han creat, en aquest món abstracte, en aquest món il·lusori que no té cap connexió ni amb la Mare Divina, ni amb el Pare Celestial. De fet, han fet tot el possible per desconnectar l'home de la seva arrel, del seu estat natural, de l'estat on la consciència és totalment lliure, harmoniosa i integrada amb la Mare Divina.

 

Recordeu que s'havia dit que “ningú pot arribar al Pare si no és passant per la Mare”. Així que és estrictament important que mantingueu el vincle amb la Mare Terra, amb el seu Cor Cristal·lí, que sabeu que és un regal de Sirius, que teniu un Sol Diví provinent de Sirius a l'interior de la Terra.

 

Si ho recordeu els que em vau seguir i escoltar durant la meva darrera vinguda en cos físic, us vaig parlar del làser, del Làser Espiritual. Us vaig explicar, tal com està escrit en els Puranas, que jo mateix vaig ser el que va escriure tots els Vedes, i que en el darrer moment, abans de l'arribada de l'Època Daurada, durant el Kali Yuga, manifestaria la Saviesa de forma senzilla; i amb l'ajuda de 16 Iniciats, jo sóc el 17è, ompliríem la Terra amb la Llum.

Doncs bé, sapigueu que això ja s'ha anat produint, però ara és el moment de portar-ho a un altre nivell.

 

A aquests 16 que esteu a la Terra, i que esteu acompanyats de molts més, per tant, el nombre és molt més gran ara mateix, us demano un petit treball que farem conjuntament. Vosaltres amb mi, amb el Conclau dels Melquisedec, amb el Crist: un treball de concentració en la Llum.

És molt senzill. Simplement, una estona cada dia, és igual l'horari o el moment, que siguin vint minuts, mitja hora o una hora, concentreu-vos en la Llum, de cap a peus, amb tot el vostre cor, amb tota la vostra ment, amb tota la vostra Ànima i amb tot el vostre Esperit. Concentreu-vos únicament en la Llum. Podeu cridar-me a mi, si no us fa vergonya eh! O al Crist, a l'Esperit Diví, o us podeu concentrar també en el Sol. La idea és que estigueu totalment identificats a la Llum i que condenseu la Llum, que condenseu l'Esperit Sant en el vostre Temple.

Si us adormiu, si comenceu a projectar les vostres fantasies endavant i endarrere, no funcionarà. Heu d'estar totalment concentrats en la Llum i l'Esperit de Veritat. D'aquesta manera creareu una condensació de la Llum en vosaltres, en aquest pla dimensional, creant un Làser. Aquesta força condensada de la Llum s'unirà amb tots els moments que hagin creat els altres germans i nosaltres mateixos; facilitant el procés, fent palpable la Llum entre vosaltres.

 

És important, ja que cada vegada més al vostre voltant, a nivell de la societat, la dispersió i l'absorció en els mons foscos és una constant i es va amplificant. Cada cop la gent perd més el seu cap, ja no sap ni qui és ni té cap vincle amb la natura ni amb el seu propi cos. Per tant, us demanem de fer aquest petit treball de concentració en la Llum, del Làser Espiritual. Encenent la vostra Guspira, vinculats a l'Esperit del Crist, a través de nosaltres, dels Melquisedec, i dels altres Àngels i Arcàngels que també hi participaran. Es tracta del moviment de “ram”, de coagular, de fer venir la Llum a l'interior vostre, de condensar-la, i això serà un gran benefici per vosaltres, per tot el vostre voltant i tota la Terra.

 

 

Vinga, si voleu podem fer un instant de prova, mentre llegiu la transmissió fem una petita pausa i ens concentrem en la Llum, convertint-nos en aquest Làser, en la condensació de l'Esperit Sant. Presència total, Consciència total.

Us fusioneu totalment en la Llum, no hi ha res més que la Llum...

 

 

No cal que feu grans preparacions, simplement asseieu-vos en una postura còmoda, amb l'esquena el més recte possible, per tal de facilitar la circulació per la columna vertebral; perquè l'Arcàngel Mikhaël perfori amb la seva llança, obrint el passatge per alliberar el drac de les tenebres exteriors eh. Com us ha dit Mikhaël, el drac no l'heu de matar, no l'heu d'exterminar eh, és una força que existeix des dels inicis de l'Univers. Aquesta força l'heu de redirigir, educar i elevar a fi que trobi la Llum, a fi que trobi el bon sentit; i això ho fareu permetent l'acció de l'Arcàngel Mikhaël amb la seva llança, per redreçar aquesta força a dins de la columna i elevar-la fins a la fontanel·la del vostre cap.

 

Doncs bé, com veieu, hi ha germans i germanes que porten treballant amb nosaltres durant milers d'anys; us dic a tots aquells que us heu apuntat més recentment, que no patiu si us costa entendre algunes coses, tan sols estigueu en la simplicitat, en la humilitat, i tot us serà donat... Inclús més ràpidament que als antics!

 

Eh, que estiguem tots units, concentrats en la Llum, en l'Amor, en l'Esperit de Veritat, que és el que ara es vindrà a manifestar eh, i a revelar l'essència de l'Ordre de Melquisedec.

Que estigueu tots units, tots a una, a fi de concentrar l'atenció en la Llum. Quanta més estona al dia pugueu estar així, en el Làser Espiritual, millor serà! “Pregueu i vetlleu!” Aquí estan contingudes les dues coses, aquesta pregària directa a la Llum amb la màxima atenció, amb la màxima presència, per tal que sigui l'Esperit de Veritat el que surti en escena.

I ara està molt facilitat, ja que pràcticament podeu veure les capes que encara us recobreixen per moments, les capes més fosques, certes entitats que encara vénen a menjar-vos, les podeu veure o notar molt fàcilment i amb el vostre Amor, la vostra Pau, la vostra Harmonia, amb la vostra interiorització a l'Altar del Cor Sagrat, sabran qui Sou i marxaran, us deixaran fer.

 

Tingueu el coratge de ser els Fills del Pare Celestial i de la Mare Divina, de recuperar la vostra Reialesa, com a éssers Divins, com a Cristos, com a Fills del Sol!

 

Entreu en l'Aliança, en la Nova Aliança de l'Anyell, amb tots els mons de l'harmonia, amb tots els Àngels, els Arcàngels i els Elohim, a fi de Ser en totalitat el que Sou.

 

Ara, en aquests moments del Kali Yuga, del final del Kali Yuga, tot es fa més i més insuportable! Com ja us havia dit trenta anys enrere, la humanitat entrava de cap directament als inferns, doncs imagineu-vos ara on la humanitat s'ha anat a posar! Tot ha estat capgirat, els ídols, els líders d'aquesta societat són realment els que estan més perduts eh, són directament forces i egregors demoníacs que s'han endut gran part de la població. I és així estimats germans i germanes, si no perquè penseu que l'estat del món és el que és, eh?

 

Arriben els moments on us adonareu que és realment la Llum. Quina és la Presència del Crist. Que vol dir estar veritablement unit i en la presència de la Mare Gaia, units al seu Cor. Veureu que hi haurà una diferència cada cop més gran entre els que es tanquen en el món tecnològic, en el món de la por, de les malalties astrals i les vacunes, i els que s'alliberen, retornant a l'Harmonia del Pare Celestial, de la Mare Divina, la vostra Terra, i és que el vostre planeta és tan sagrat, o més sagrat que les esferes més elevades eh.

 

És el moment perquè us feu petits i aneu a la Terra, que d'una vegada per totes el triangle luciferí apunti cap avall i us entregueu al Crist. S'han acabat els temps de voler anar al nirvana, de voler-se alliberar, de voler... No! Ja us ho vaig explicar i encara no s'ha entès, encara no s'ha aplicat eh. Heu d'anar cap avall, fer-vos els més petits, materialitzar la Llum, realitzar la Llum en aquest pla! I deixar-vos de tantes fantasies i somnis que no han donat cap resultat.

 

 

Vinga, abans de marxar farem un darrer instant de comunió amb els 24 Melquisedec, amb l'Esperit Micaèlic que ja no vol marxar... el tinc aquí enganxat! Vinga som-hi uns instants, fent aquesta columna de Llum, aquest Làser, recordeu, cada dia una estoneta en el Làser. De cap a peus, encenent els vostres peus, on hi ha uns centres esplèndids de Foc que us propulsaran directament al Palau de Mikhaël,

com alguns que ja hi han entrat.

 

 

I bé estimats germans i germanes, penso que això és tot el que us havia de dir avui, si em deixo alguna cosa, ben aviat tornaré entre vosaltres aquestes properes setmanes.

Estigueu en el vostre Centre, activeu el Làser Espiritual, el Làser de la Llum Divina. No són moments per vacil·lar ni dubtar, establiu-vos fermament en l'Aliança amb el Món Diví, i així el nostre contacte es farà cada cop més evident.

 

Rebeu totes les meves benediccions, jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, acompanyat del Cercle dels 24 Melquisedec.

 

Que junts creem la Força més Forta de totes les Forces! L'Amor Diví i la Llum Divina que es condensen en cadascú de vosaltres.

 

Fins ben aviat estimats germans i germanes!

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart