OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 14.12.2021

 

 

Estimats germans i germanes del Cor del Foc Blanc, us saluda Omraam Mikhaël Aïvanhov. Avui sóc entre vosaltres acompanyat dels 24 Melquisedec per aportar-vos tot el nostre Amor, tota la nostra Llum i tota la nostra Pau, i per finalitzar les transmissions d'aquest any 2021.

Aquest any ha servit de trampolí per a molts de vosaltres, que heu netejat i sobrepassat molts dels antics esquemes que arrossegàveu de vides anteriors a la Terra i de les experiències prèvies en les diferents mansions galàctiques.

 

Així, avui us presenteu immaculats, purs i verges, amb una Ànima lleugera com la ploma eh, com es mesurava a l'antic Egipte, llestos per viure la celebració del Casament Diví.

 

 

Vinga, com és habitual, acolliu-nos en el vostre cor, feu lloc a la Flama del Foc Diví perquè s'encengui en el vostre pit i circuli encenent la vostra sang, transformant les vostres cèl·lules, dinamitzant la vibració, accelerant-la, i permetent així l'evacuació de tota resistència i tota densitat per entrar en l'espiral elevadora

que rep el Torrent de Foc.

Acolliu-nos germans i germanes a tot el Conclau dels Melquisedec,

acompanyats del Pare d'Orió i l'Esperit del Crist.

 

Dècades enrere us havia anunciat que arribaria un moment en què l'atmosfera de l'antic món seria tan irrespirable que la gent cauria pel carrer, i com podeu observar, ja hem arribat a aquests instants eh! Hi ha diversos motius, com la resistència que cadascú oposa a la Llum, els verins físics i psíquics que floten en l'ambient o aquestes anomenades teràpies genètiques que han inoculat; tots aquests motius afegeixen llenya al foc, però el motiu principal és la potència tan gran ara mateix de la vibració de la Llum que es desplega per tota la Terra. Tots aquells que no s'hagin habituat a les noves freqüències de Llum ho passaran malament, ja que no podran sostenir-se en la vibració que la Terra està acollint. Uns culparan el sistema, altres buscaran raons de tota mena, però la realitat és que la freqüència del Sistema Solar i de la Terra no acollirà totes aquelles Ànimes i entitats que no s'adeqüin mínimament al nou espectre lluminós, al nou espectre freqüencial.

 

Per tant, tot el que no estigui d'acord amb la nova realitat vibratòria de la Terra començarà a col·lapsar de diferents maneres. Tot això com una escena prèvia al moment on la Terra arribarà a l'espai zero, on no hi ha cap mena d'electromagnetisme, en el qual es faran els canvis definitius dels vestits. El moment de la translació dimensional és quan es tancarà definitivament la porta de les oportunitats i s'obrirà la nova porta, la Nova Vida per a tots aquells que estiguin en harmonia, en receptivitat de l'Amor Diví i en la Presència de l'Esperit del Sol i l'Esperit del Crist.

 

Recordeu sempre que la vostra feina és a l'interior, per tal d'obrir els canals a tota la Fraternitat de Llum i Amor, a l'Esperit Mikhaèlic i a l'Arcàngel Mikhaël, perquè apareguin en aquesta dimensió i puguin actuar de manera més concreta i intensa a tots els llocs on les consciències despertes es vinculin amb l'Amor Diví i la Llum Infinita.

 

Viviu un portal darrere l'altre i us diem que no cal anar a buscar més dates ni portals concrets eh, ja que esteu permanentment amb les portes obertes del Sol, de Sirius, d'Orió i del Gran Sol Central de la galàxia. Així que les dates com per exemple el 12/12 són més aviat convencions, acords entre el col·lectiu humà, més que realitats del descens de la Llum. Sapigueu que cada dia hi ha un gran aflux i que cada dia augmenta, així que per seguir amb harmonia tot el que està passant, és primordial que us comprometeu cada dia a estar en l'agraïment, en la donació, a estar oberts a la progressió i a superar cada dia les antigues concepcions mentals i emocionals per tal de poder surfejar per la cresta de l'onada i emprendre aquests passos i esglaons crucials i importants, que us portaran allà on vosaltres mateixos decidiu. Us portaran allà on la vostra fe, on la vostra creença o la vostra falta de fe i creença us portin.

 

 

Vinga, acollim uns instants la Presència de l'Esperit del Crist, que naixerà de nou aquest solstici en el més profund de tots els germans i germanes receptius, i florirà de manera especial, de manera Gloriosa i Esplèndida durant el proper any, tal com us havia dit l'Arcàngel Mikhaël eh. Sapigueu que durant l'any vinent es manifestarà el salt que heu viscut durant aquest any: la iniciació al Logos Solar i al Crist Universal...

 

 

Per tant, són grans moments que arriben per a tots vosaltres i alhora veieu que la societat ha estat capturada per aquest teatre premeditat, per tal d'enverinar el màxim nombre de la població amb coaccions i pors diverses, com ja havia passat en altres experiències planetàries. Però com us hem dit i repetit, són ells mateixos els que us alliberen del seu fals sistema, del seu fals plaer, de les seves falses seguretats. Agraïu que les forces d'engany, que les forces de la foscor es mostrin amb tanta transparència, perquè us regalen pràcticament el despertat total eh!

Així que una gran Llum, una gran mobilització sortirà de tot això, no per crear cap canvi social o polític, sinó perquè la Llum regni en el cor de les Ànimes Lluminoses, i s'uneixin entre elles en els plans subtils i en el pla físic consolidant i reforçant la Xarxa de Consciència Crística que envolta la Terra.

 

És el Crist el que ve a governar sobre tota la Terra! Aquesta és l'obra de la Fraternitat de Llum i Amor! Aquest és el Retorn del Crist en totes les Ànimes i Esperits que amb paciència han pregat, han cantat, han lloat a la Llum en el seu cor i han fet baixar els Àngels, els Arcàngels i els Elohim!

Omplint amb l'Amor Diví Absolut tot allò que havia estat separat per un temps de la seva Essència.

 

Durant aquest any hem tingut la visita dels Senyors de Llum d'Orió, recordant-nos l'alineament dels 3 cors, el físic, l'espiritual i el diví. Hem tingut la presència de l'Alt Consell de Sirius, del Pare d'Orió, i recentment de les Estrelles de Maria amb l'estimada Yvonne. Tots ells, des dels plans més elevats de la 18a dimensió fins a la manifestació de l'Amor diví en aquest pla material, us han donat les claus per unir el més gran i el més petit en una sola Essència. Recordeu també la visita de Ramon Llull i la ciutat intraterrena de Milahna a Montserrat i la visita del Melquisedec Emanuel Swedenborg, actualitzant l'element Aigua en vosaltres, convertint l'aigua en foc i el foc en aigua, entrant en l'Oceà del Foc Diví.

 

Recordeu sempre l'Amor que no paren d'enviar-vos tots els germans, tots els Éssers Sublims que us han visitat, sense oblidar-nos de l'Esperit Mikhaèlic i els Arcàngels. Ells us omplen amb tot l'Amor que vosaltres us heu negat durant un temps, precisament per la vostra negativitat, pel vostre egoisme, per la vostra indiferència a la Veritat. L'Amor que ells us donen és el recordatori de l'Amor que vosaltres us podeu donar, i que Sou de tota Eternitat.

 

No escolliu ara el camí individual, el camí de l'alliberació individual tal com s'ha explicat en algunes tradicions, sobretot orientals eh. Recordeu que jo vaig insistir molt en la Fraternitat, tal com el Mestre Deunov, el Pare d'Orió ens va instruir. Aquest és el moment per la Fraternitat, per l'alliberació col·lectiva i per fer un treball d'elevació col·lectiu. És així com recuperareu la vostra Essència Eterna, que és la unió de totes les diferents expressions que viuen i es mouen a l'Univers; en la seva síntesi, l'Amor Absolut Diví del Pare es revela col·lectivament en cadascuna de les parts.

 

Bé, avui entre que tinc els 24 Ancians a darrere, el Pare d'Orió, el Crist i només mencionant tots els Éssers de Llum que han vingut aquest any al Cor del Foc Blanc, ja estan aquí! Avui podem dir que és una gran festa, una gran celebració, ja que és molt difícil ara mateix... A veure qui vol parlar?... Tothom vol dir alguna cosa eh!

 

Per tant, el més adequat ara és que fem uns instants de silenci! Uns instants per acomiadar amb el somriure al cap, al cor i a la panxa, amb la Joia d'estar envoltats per tots els germans de la Fraternitat de Llum i Amor, banyant-nos en la Llum Blava Safir, en el Raig Magenta i el Raig Daurat, amb la Llum Blanca que ens omple de la veritable Alegria que ve de la Font de la Puresa.

 

 

Acollim-nos, ara si, mútuament entre tots els germans i germanes encarnats a la Terra, a la Intraterra, al voltant de la Terra, al Sol, per tota la Galàxia, de Sirius, d'Orió,

d'Alcyone, de tots els Sistemes Estel·lars germans.

Acollim-nos com un de sol, encenent la Flama Invencible, la Flama Il·limitada de la Victòria del Crist

sobre tota la Terra, facilitant la redempció de tot el que resisteix.

Glòria, Glòria, Glòria a la Llum, Glòria al Pare Celestial, a la Mare Divina i al Verb Màgic.

Acollim-nos tots uns instants...

 

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, us beneeixo i us acompanyo com sabeu de ben a prop. Estigueu drets i ferms, verticals, construint l'Escala de 72 esglaons que uneix el Tron del Pare i la dimensió material més densa.

 

Que la Força del Crist regni en tots vosaltres germans i germanes, per sempre més eh!

 

Que la Presència dels Hayot Ha Kodesh s'actualitzi en els elements de la Mare Gaia, aportant amb els Elohim la veritable Vida en l'Amor, la veritable Vida en l'Esperit Diví.

 

Tot el Conclau dels Melquisedec us abraça i us omple amb el seu Foc Diví, amb la seva presència de discerniment, rectitud, compassió i misericòrdia en el Cor Cristal·lí del Fill del Pare de Totes les Llums.

 

Que passeu un fabulós solstici, que encengueu el Crist al fons de la cova i us reveleu en la Glòria i l'Esplendor que sou!

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov i ens veurem ben aviat, l'any vinent, aquí al Portal del Cor del Foc Blanc.

 

Rebeu tot el meu Foc, tota la meva Llum i tota la meva Força.

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart