top of page

OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 14.06.2023

 

 

Estimats germans i germanes, us saluda de nou Omraam Mikhaël Aïvanhov, Comandant dels 24 Ancians. Com sempre, estic acompanyat de tots els Melquitsédec, i avui, tenim la presència d'un Consell de la Llum, format per diversos representants dels sistemes estel·lars més destacats d'aquest braç de la galàxia. Avui, tots plegats, entrarem en el Cor del Sol per encendre'ns amb la Flama del Rei d'Amor, del Crist, de l'Esperit Diví. Us intentarem aportar pel silenci, per la vibració i per la Paraula, els esclariments necessaris en aquest moment per a tots vosaltres.

 

 

Per començar, fem el silenci del cos emocional, del cos mental, per reunir-nos en l'Altar del Cor del Sol, l'altar que viu en el vostre pit i que de la mateixa manera es troba en el centre del sistema solar, en el Sol,

que és la porta de l'Esperit Crístic.

 

Així doncs, germans i germanes, entreu en el Foc de Vida, allà on us espera el cos d'Eternitat, retrobant-vos en l'Essència Original que sou, en la Gran Alegria Divina que és la vostra veritable naturalesa.

 

Acolliu el Crist, el Rei d'Amor, que omple amb la seva Sang Cristal·lina el grial, la copa en la qual us heu convertit. Acolliu germans i germanes en la receptivitat, en el silenci, des de la cambra secreta del cor...

 

 

Quin goig i quina expansió! Quina Pau que es desplega en tots vosaltres germans i germanes eh! Com veieu, el Foc està aquí, com us van dir els Elohim, tot està aquí i ara disponible per viure els darrers processos de transformació, per abandonar finalment totes les capes, totes les memòries que portaveu enganxades en vosaltres, en la vostra aura i en el vostre cos físic, i que ara ja cauen, com va dir l'Arcàngel Mikhaël, com fulles velles a la tardor. Mentrestant, el nou brot, el nou lluc, ja treu el cap eh!

 

Durant aquestes setmanes i sobretot els propers mesos, notareu una gran necessitat d'estar en silenci, en repòs, una gran necessitat de calmar tot el que pertany al món exterior, per entrar en la intimitat, en la vostra Presència Infinita, per viure la Veritat que sou, més enllà de tota interferència d'aquest món.

També podreu notar la necessitat de fer silenci de tot el que pertany al món dit espiritual, més ben dit, el circ espiritual, i totes les informacions que hi circulen. Arribat un cert moment, us trobareu que ja heu passat per molts coneixements exteriors, que ja heu reconegut i recordat moltes coses i aleshores sentireu de fer silenci, de viure el dia a dia amb una gran simplicitat, trobant la joia i les revelacions en els fets més petits de cada dia, instal·lant-vos en el vostre Estat Natural, que és per essència permanent i complet.

 

Així que procureu escoltar el xiuxiueig de la vostra Ànima Divina, del vostre Esperit eh, que us convidarà a estar en el recolliment, en la simplicitat i la humilitat, apagant el caos del teatre exterior que es manifesta tant en el món de la societat humana com en bona part del món dit espiritual, i que jo anomeno el circ espiritual.

 

Heu de tenir sempre present que moltes de les informacions i energies que es mouen en aquest circ no estan en el pla espiritual, sinó en el pla que s'ha anomenat generalment astral. És en aquest pla astral, on en una bona franja de la 4a dimensió es mouen encara les entitats predadores i els dracs, i aquí no em refereixo als dracs que són portadors i guardians de la vida, sinó als dracs que falsifiquen l'espiritualitat, ja que són els mestres de la il·lusió.

Aquestes entitats, o aquests dracs, per anomenar-les d'alguna manera eh, són els que jo mateix vaig mantenir a ratlla, per exemple en el Bonfin. Per aquesta raó, la presència de Mikhaël és necessària, la presència de l'Esperit Sant, per poder veure aquestes forces, si no, per a la resta de la gent, és molt fàcil caure a la seva trampa. Només una ànima pura, connectada amb el veritable món Espiritual, amb els Àngels i els Arcàngels i la resta d'Amics Celestials, pot detectar aquestes interferències i preservar així la seva Essència interior eh.

 

Per això, quan jo vaig deixar el meu cos, aquests dracs o aquestes forces de poder van córrer a entrar per apoderar-se de tot. Aquestes forces desvien l'autèntica vibració, creant un vel il·lusori, que s'assembla a la vibració real, però que a darrere s'hi troben aquestes forces predadores que se us emporten cap a mons il·lusoris aprofitant les vostres falles de l'ego i de la personalitat.

Si encara us queda orgull, o desitjos de poder per molt petits que siguin, o de fer créixer la vostra personalitat amb identificacions amb el cos físic i el que nou sou, totes aquestes forces ho aprofitaran. És clar que això sol passar inconscientment, la majoria no són conscients que estan treballant per a aquestes forces, i creuen estar servint sigui al suposat mestre o a qui ells creguin.

 

Per aquest motiu la puresa, la petitesa, el treball interior, sobretot el desinterès, i deixar-se perforar realment el cor pel Crist, abandonar-se totalment, és absolutament necessari per viure la Llum en Unitat i Veritat. Si no, sempre seran una vegada rere l'altre aquestes forces que inconscientment encara us seduiran i us faran anar d'un costat cap a l'altre. Aquestes forces juguen amb la llum astral, us poden fer sentir molta energia, una llum molt forta, però que encara és la llum exterior, la llum il·lusòria; no és encara la Llum Interior ni la presència de l'Esperit Sant ni dels veritables Mestres.

 

El primer pas és unir-vos, juntament amb el vostre guia individual, als Mestres de la Humanitat, a la Comunitat dels Sants, a la Terra dels Vius; són els primers que us poden ajudar a connectar-vos amb el vostre Àngel Solar.

Vinga, farem una comunió especial. Pareu un moment la lectura i assereneu-vos, porteu l'atenció simultàniament al centre del pit, en el punt IM de la vostra gola i a l'arrel del vostre nas. Respireu profundament per rebre la visita de l'Àngel Solar, que desfà les closques instal·lades pels dracs, que allibera el vostre cap de les energies luciferines del tercer ull. Deixant baixar i actuar la Força de l'Arcàngel Mikhaël perquè acompleixi la seva obra, portant el pensament a l'esfera del cor i alliberant el cap, i escometent també les forces ahrimàniques sota els vostres peus, allà on han d'estar, alliberant el vostre cap, el vostre cor i el vostre ventre. Perquè de nou el sospir alliberador surti, que l'aire s'alliberi i pugueu respirar de nou

en la puresa i la lleugeresa eh.

 

Vinga germans i germanes, fem uns instants de Silenci, acollint la presència de l'Àngel Solar en el vostre cor, instal·lant la Nova Trinitat amb Crist, Maria i Mikhaël...

 

 

És en aquests temps on moltes falses boques parlen en nom de la Llum, en nom del Crist. Per això sempre us he dit, i tots us ho hem recordat, que escolteu la veu del vostre cor, de la vostra Ànima, que entreu en la intimitat per ser guiats pel vostre Àngel Solar eh.

En el Llibre de les Revelacions, hi ha un moment on la Dona Vestida de Sol, que està a punt de donar a llum, corre a amagar-se del drac. Aquest drac és el que busca impedir que el Fill de la Llum, que el Fill Trinitari neixi. I com ho fa eh? Doncs contínuament llençant-li a sobre les seves aigües podrides, el seu foc esclavitzador, per destorbar, per impedir el naixement del Fill de la Llum. Per això, molts de vosaltres sentireu la crida d'estar tan recollits com sigui possible, per tal de permetre el naixement de qui Sou, el vostre renaixement en l'Esperit Crístic Androgin, unint el Pare i la Mare.

 

 

Alguns us preguntareu com pot ser que a través nostre s'hagin anunciat tantes dates que finalment no s'han acomplert. Per una part, heu de saber que hi ha aquesta diferència entre el temps diríem galàctic i el temps de la terra, però bona part de tots aquests anuncis provenen del mateix missatger, o bé d'altres entitats que no som nosaltres, i no tenen per què ser totalment negatives, però que encara us fan projectar més enllà de la Veritat que sou en l'instant present. Si esteu en la Veritable Presència, quan llegiu o escolteu aquest tipus d'anuncis, ràpidament el vostre cor o reconeixerà com una il·lusió. Ningú sap el dia ni l'hora, però tots sabem que estem aquí i ara en els moments finals de la Revelació; això és tot el que necessiteu saber.

 

Tots els processos exteriors ja han estat descrits, i l'únic canvi real ara és que visqueu el Retornament de la Consciència, que entreu en els plans interiors, que travesseu l'abisme de la vostra pròpia por i ignorància, creades per la projecció exterior, i entreu en la Llum Daurada del Coneixement Interior, de la revelació de la Veritat que sou en qualsevol espai-temps, en qualsevol esfera planetària, en qualsevol dimensió, sigui la que sigui.

La Veritat engloba tota la creació i tot el no-creat. Vosaltres sou l'Amor Absolut, previ a tot desplegament de la Creació, i sabeu que tot el que ha estat creat, en un moment serà descreat. Quan el propòsit d'aquest Univers sigui acomplert, arribarà el repòs total, que els hindús anomenen Pralaya, i això passarà en el moment adequat, i no com alguns que volen fer-ho acabar tot abans d'hora eh; ben segur, això pot estar relacionat amb el seu camí individual, però no representa el destí immediat de moltes Ànimes i Esperits.

 

Quan esteu fora de la Terra, voleu baixar per fer l'experiència, per viure les lliçons i els aprenentatges que us demana la vostra Essència. Quan esteu a la Terra, aleshores només voleu desaparèixer i marxar. Trobeu de nou l'equilibri. Com he insistit, el creat i l'increat són el mateix eh, en la gran síntesi de la vida.

I la Terra, l'estimada Mare Gaia, és la Gran Llavor, tal com a vosaltres se us ha anomenat Llavors Estel·lars. L'Arbre de la Vida, que és la Creació sencera, ha produït aquesta llavor que és la Mare Gaia; així que quan aquest arbre mori, quan aquest univers entri en el gran repòs, naixerà un nou arbre a partir de la seva llavor. Així és com arribarà el que alguns han anomenat la Galàxia Daurada o l'Univers Daurat eh. Germans i germanes, respireu profundament i en calma! Ja que la inhalació, la retenció i l'exhalació se succeeixen, la creació i la dissolució se succeeixen; i de cada arbre, en surt una nova llavor, que donarà vida al següent arbre.

 

Tots els secrets estan amagats inclús en el que podeu observar en el pla físic, i això és el que els Rosacreus van desplegar com a ciència, com a manera de no perdre el vincle amb les realitats del món Espiritual i Diví, davant del món científic i intel·lectual materialista en el qual heu viscut i viviu aquests darrers segles.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov amb els 24 Melquitsédec i el Consell de la Llum que avui ens acompanya. Us vull demanar a tots ara, el màxim compromís, no amb res exterior, sinó amb vosaltres mateixos, per ser fidels i lleials de cap a peus, i estar, segon a segon, ancorats en la Llum, ancorats al Cor de la Terra i al Cor del Sol.

 

 

Acolliu germans i germanes la presència de l'Esperit Crístic, dels Elimelis, del Gran Melquitsédec envoltat pel nostre concili i pel Consell de la Llum...

 

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, us dono tot el meu Amor, tota la meva Llum i sobretot la Força de l'Esperit de Veritat perquè resideixi en el vostre pit. Deixeu a l'Arcàngel Mikhaël i a l'Esperit Mikhaèlic acomplir l'alliberament del vostre cor per tal que es desplegui el Nou Cor Etèric, el Nou Cor Crístic que us fa entrar en la veritable presència de l'Esperit, en el vertader món Espiritual, acompanyats del vostre Àngel Solar i els Éssers de Llum. Centrareu així el vostre sol a la zona que va de la porta estreta al vostre pit, ancorant l'Esperit en el punt de l'Estrella de l'Ànima, prop del plexe solar, creant així la veritable unió de l'Esperit, de l'Ànima i del cos etèric i físic.

 

Ens veurem ben aviat aquí al Cor del Foc Blanc, on tornaré a acompanyar-vos uns instants a través de la Paraula. A tots vosaltres, els que esteu amb mi, els que treballeu amb mi dia a dia, no dubteu de la nostra unió ni un sol instant.

 

Fins ben aviat germans i germanes!

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page