top of page

OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 11.05.2022

 

 

Estimats germans i germanes, jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov. Rebeu com sempre tot el meu Amor, tota la meva Llum, acompanyats dels 24 Ancians. Estic ple de joia amb el cor encès, per adreçar-me a vosaltres aquí, al Cor del Foc Blanc, en aquest preciós mes de maig, després de les visites de Mikhaël, de Maria i per primera vegada amb la presència de Rudolf Steiner, que s'ha expressat en aquest portal, aportant algunes claus que mancaven per completar el puzle de l'estructura de Llum.

 

Vinga, com sempre fem, acollim-nos mútuament en el Cor dels Cors, encenent la Flama de l'Amor del Crist, del Foc Diví; unint tots els treballadors de la Llum i els Fills de Mikhaël a la terra, amb tots nosaltres, amb els 24 Ancians i amb tota la Fraternitat de Llum i Amor a l'interior de la terra, al seu voltant i per tot el sistema solar.

 

Rebeu el Foc de Vida! Vosaltres que sou les antenes a la terra!

Enceneu la Llàntia i brilleu, resplendiu amb Glòria la Llum del Pare!

Acollim uns instants...

 

Deixeu que la Llum baixi, que la Corona de Llum Daurada es vessi sobre el vostre cos, superposant el cos físic amb el cos etèric del Crist, que ara us ressuscita en la intimitat de la cèl·lula i l'àtom. Deixeu baixar el Foc, unint el cap i el cor, creant l'harmonia de la Llum i la Calor. Deixeu que es vessi la Força en el centre solar, a l'Estrella de l'Ànima a nivell del plexe solar, encenent també el sacre i unint-lo amb les plantes dels peus, fent pujar l'Ona de Vida. Alliberareu així totes les pors, totes les resistències, i el Foc Celestial que ara envaeix la terra podrà reviure la carn i encendre i alliberar la vostra consciència, aquí i ara, en la Revelació que viviu a la terra.

 

Quina intensitat germans i germanes! Com esteu notant, aquestes darreres setmanes la intensitat de la irradiació del Pare Sol ha augmentat eh; ho comprovareu vosaltres mateixos, a part de les fluctuacions que podeu mesurar com la freqüència Schumann i d'altres paràmetres electromagnètics, que l'emanació interior del sol cap a la terra i del sol visible exterior ha augmentat uns quants graus i de forma permanent. Així que podem dir que l'olla que prepara el Torra Planeta ha començat a fer xup-xup!

 

Com va recordar el germà Steiner, és el Foc Celestial el que ve a fecundar la terra, a renovar-la completament, a dibuixar la vertadera i última creu, que és la fusió total de l'Esperit i la matèria. En el cas que us pertoca, sabeu que es tracta de la transmutació de la matèria de carboni, que s'ha anomenat la 3a dimensió, a la matèria de silici de 5a dimensió. Per passar d'un estat a l'altre, una gran quantitat de Foc i Llum és necessària eh!

 

Així que aneu-vos habituant als estats que ara us arriben, en el dia a dia, en els moments més senzills, on de cop oblideu tot el que us envolta, totes les preocupacions, i us trobeu lliures, nets, en blanc, amb una sensació podríem dir estranya per la novetat, però que és l'espai de la vostra ànima que s'obre, l'espai de llibertat on podreu connectar, a mesura que establiu la pau i la serenitat, amb tots els Germans de Llum i amb tota la Família Multidimensional.

 

Vinga, farem uns instants especials de comunió, unificant-nos amb el Consell de la Fraternitat Daurada que es troba al Centre Galàctic, i que correspon a l'emanació inicial dels 24 Ancians en aquesta galàxia. Després tenim un altre cercle de 24 Ancians, que està desplegat en els Sistemes Estel·lars més antics i principals, que porten les regnes dels braços galàctics més exteriors. I finalment hi ha un altre cercle de 24 Ancians que és el delegat, el que coordina els treballs d'alliberació, restauració, redempció i elevació en els mons experimentals, en els mons evolutius primaris. Com veieu, aquest és el 24x3, que és el nombre 72, un nombre crucial del qual podeu obtenir moltes virtuts. A part d'aquests tres grans cercles dels 24 Ancians, teniu totes les fractals que se'n reprodueixen i que es reparteixen en diferents treballs per tots els sectors galàctics. La Consciència Unificada es reuneix en estructures geomètriques per exemple de 8, 12 o 24, segons la que correspongui més a cada expressió de la vida. Així, l'Ordre de Melquisedec està desplegada per tota la galàxia, aportant la Flama, aportant les Lletres de Foc que reconnecten els mons materials amb els mons de la Llum Viva.

 

Vinga germanes i germanes! Fem comunió amb tota la Família Galàctica de l'Ordre de Melquisedec...

 

En el meu cas, alguns encara es pregunten que vol dir que sóc el “Comandant dels Melquisedec”. Com sabeu, el meu Mestre Peter Deunov, el Pare d'Orió, va ser el Gran Melquisedec a la terra, i ara ell ha tornat una mica més amunt, a la seva residència, tot i que encara segueix treballant aquí, i jo he ocupat el seu lloc. Ja us ho vaig dir quan estava encarnat en algunes conferències: “Si continuo així tindré el món sencer!” I tots em miraven sense entendre. És això el que volia dir, en aquells anys jo ja estava en contacte amb Melquisedec, amb el Pare d'Orió; ell em va ensenyar que rebria l'encàrrec de fer de Comandant dels 24 Ancians en missió a la terra, a la Mare Gaia i aquest sistema solar.

 

Així que aquí em teniu, fent anar la batuta amunt i avall eh! I no us penseu pas que és una posició de poder o de control, com us podríeu imaginar des de la terra, sinó que està totalment en harmonia amb l'Ordre Diví. Quan vulgueu conèixer el nivell evolutiu d'una ànima, mireu la seva Llum, mireu quanta Llum té, i observeu fins a quin punt està unida a l'Ona de Vida Universal. Aquest és l'únic criteri infal·lible, més enllà de tot coneixement, més enllà de tota activitat o repòs exterior, i és el grau d'unió amb l'Ona de Vida Universal, l'harmonia amb la Vida Divina que us demostrarà fins a quin punt esteu en pau, fins a quin punt esteu en l'abandó a la Llum i en la no resistència.

 

Vinga, abans de marxar acollirem la Presència Trinitària de l'Arcàngel Mikhaël, aportant el Nou Impuls, juntament amb la Mare Eloha Maria restaurant la dolçor, la Rosa Perfecta de la vostra ànima Divina, i amb el Fill, el Crist Rei que encén el Foc en el vostre pit. Fent de vosaltres el Fill Trinitari que torna a la Casa de Glòria, envoltat de tots els germans i germanes, i els Àngels que celebren amb

les seves Lloances i els seus Olis Místics.

Acolliu l'Amor al vostre cor, la Saviesa al cap i la Veritat en la vostra voluntat!

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, avui acompanyat no només dels 24 Ancians sinó del Gran Col·lectiu Galàctic de l'Ordre de Melquisedec. Aneu amb la Pau, aneu amb l'Amor Infal·lible! Sigueu beneïts per tota la Fraternitat de Llum i Amor, per tots els Àngels i tots els Guies que us acompanyen.

 

Durant els propers mesos la intensitat del Torra Planeta seguirà el seu curs ascendent eh. Recordeu hidratar-vos bé, alimentar-vos de la manera més fresca i lleugera, respirar profundament des del ventre, per acollir el Foc fins al sacre. Recordeu el “Protocol del Governament del Cor”, connectant-vos al cor de la Mare Gaia amb els peus, el sacre i el cor; entreu també des del primer segell per tot el canal central fins a la corona, sentint la presència del Tub Daurat, sentint la presència de Mikhaël que ve a alliberar els 7 Segells. Són molts Lleons de Judà que han d'aparèixer ara eh! Així que entreu a l'interior, penetreu en el canal central, des del muladhara fins al sahasrara, posant l'atenció principal en el pit, en el Cor Trinitari, i en l'Ull de Foc del Crist al centre del vostre cap, expandint la Corona de 12 Estels.

 

Aquests són alguns paràmetres que us permetran estar totalment units al vostre Jo Superior, al Crist, amb la Família Galàctica i tota la Fraternitat; i així sereu les Antenes de Redempció i Gràcia que observen i són testimonis del final d'aquesta època, del recolliment de tots els antics paràmetres i del desplegament del nou Pergamí de la Vida que s'inicia a la Mare Gaia.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, rebeu tot el meu Amor, tota la meva Llum. Avui hem gaudit de la presència en vibració de molts germans Melquisedec, així que aprofiteu les transmissions, tant aquesta com totes les altres per desaparèixer, per fer-vos petits com una miniatura eh, i deixar a la Llum i al Foc Celestial fer la feina que els hi toca.

Us dono tota la meva Força perquè us sostingueu en la Veritat i en la Presència del Nou Impuls de Mikhaël, que deixarà a més d'un una mica trasbalsat i bocabadat eh! Us dono tota la meva estabilitat perquè tots vosaltres, l'equip de la terra, i nosaltres, finalitzem l'obra encomanada per l'Ofici del Crist a la superfície de la Mare Gaia.

 

No trigaré gaire a adreçar-me de nou a tots vosaltres aquí, al Portal del Cor del Foc Blanc.

 

Fins ben aviat germans i germanes!

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page