top of page

OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV – 1.03.2023

 

 

Benvolguts germans i germanes, estimats del Cor del Foc Blanc, us saluda el Comandant dels Ancians Omraam Mikhaël Aïvanhov! Estic ple de joia, immensament entusiasmat, juntament amb els 24 Melquitsédec, d'adreçar-me a tots vosaltres en aquest inici de temporada de les transmissions de l'any 2023.

 

 

Rebeu com sempre tot el nostre Amor, tota la nostra Llum, per fer comunió uns instants amb el Foc de l'Esperit Sant, amb els Nous Rajos que estan encenent la Terra. Acollim-nos uns instants de Cor a Cor, acompanyats per tota la Fraternitat de Llum i Amor...

 

 

Quina Pau, quina Alegria, quina Serenitat! Quina Presència Infinita que es desplega en tots els cors oberts! Hem estat un parell de mesos de repòs, aquí al Cor del Foc Blanc, i ara reprenem una mica el ritme de les transmissions que aniran passant durant tot aquest any. Com sabeu principalment seran els Melquitsédec, jo mateix, l'Arcàngel Mikhaël i alguna sorpresa que sempre tenim eh. I no ens oblidem dels grans directors eh, els Elohim i els Ancians dels Dies.

 

Com podeu percebre tots, la baixada del Foc Celestial es troba ara en un punt màxim, àlgid, després de tots els batejos i els diferents components de Llum que han anat arribant. Ara la Força del Torrent de Llum, que ja va aixecar la moqueta anys enrere, ha perforat encara més avall per tal de reintegrar tot allò que restava al fons de la cripta en el vostre Cor, en la vostra Ànima i en el vostre Esperit.

 

Aquestes setmanes hem tingut senyals importants eh, ha passat l'estel que va marcar ara fa 50.000 anys el Concili d'Alta, assenyalant la precisió del moment, on s'acompleixen aquests cicles dins dels cicles que completen la roda de les races i civilitzacions que s'han manifestat al llarg de tots aquests períodes a la Mare Gaia.

 

El Sol està de festa! Com podeu veure les aurores estan apareixent en latituds poc usuals, i és que la magnetosfera s'està convertint en un xiclet que s'estira i s'arronsa eh, totalment permeable a la Llum i als codis que venen a fecundar la matèria.

 

La Terra està llesta per acollir més i més els components de la Llum, i això requereix de vosaltres un estat molt neutral, molt serè, molt humil per tal de poder rebre, integrar i assimilar totes aquestes Noves Freqüències en vosaltres. És normal que sentiu una gran necessitat de descansar, d'estar completament quiets, en el silenci absolut, per deixar rebre fins al cos físic el Torrent de Llum que modifica tots els cossos subtils.

 

Com sempre us hem repetit, heu de deixar baixar la Llum fins al més profund del vostre cor, del vostre ventre, perquè s'infiltri pels canals del cos etèric, per tal de viure completament el procés d'Ascensió, d'actualització de l'ADN i la resurrecció d'aquesta carn que ara porteu.

 

Els majors obstacles es troben en el pla mental i en el pla astral. Si encara manteniu pensaments i sentiments distorsionats, pors i emocions estancades, tot això impedirà a la Llum arribar correctament fins al cos etèric. Però no cal patir, perquè el mateix Torrent de Llum farà explotar tots aquests “paquets” distorsionats, us els farà veure de manera molt evident i molt ràpida. Així que no podeu evitar fer el Cara a Cara directe amb tot el que ara remunta del fons de la cripta per ser integrat eh! La bona notícia és que ja esteu prou alliberats i les vostres ales etèriques ja estan desplegades, donant-vos el punt de vista de l'Àguila Sagrada.

 

D'aquesta manera, totes les energies inservibles que es van evacuant i sortint, les podeu acomiadar amb molta pau i serenitat. Recordeu també estar presents en la part posterior de l'esquena, fent circular tot el canal central, el sushumnà, des del primer fins al setè segell. Això us permetrà estar en la Presència i no en les emocions o en el mental exterior que es projecta per la part frontal dels segells o “xacres”. Aquesta és una de les maneres més efectives d'evacuar-ho tot i no encallar-se en res en aquests instants. Treballeu la concentració en el canal central i en el Cor dels Cors, que és el forn alquímic on tot és transmutat; i a través del canal central tot va circulant i així res queda aturat ni en les zones baixes del sacre i els ronyons, ni tampoc en la part dorsal i cervical.

 

Quan us torneu innocents i la Infantesa regna en el vostre Cor, podeu ser tous i tendres per tal d'acceptar-ho tot amb l'Amor i no resistir-vos, creant encara més dolors i enduriments. Heu d'aprendre a ser tan tous i tan dolços com un petit infant, i a la vegada créixer en Saviesa i audàcia, amb una visió perspicaç. Com va dir el Crist eh, és el Colom, l'Esperit Sant, el que ha de baixar a buscar la serp que es troba enrotllada al primer segell. És l'Esperit Sant el que eleva l'energia kundalini i així sereu dolços com els coloms i llestos com les serps.

Vinga, fem uns instants de comunió amb tota la Fraternitat de Llum i Amor que està darrere meu! I especialment avui amb els 24 Melquitsédec que us han fet arribar la “Nau Solar dels 24 Ancians”, on trobareu tot un recull de Virtuts connectades als quatre elements. Simbòlicament representa la nostra distribució al voltant del Crist, on hi ha sis Ancians per cada element. Recordeu que la unió fa la força; igualment a la terra un home sol no ho té tot, necessiteu unir-vos entre vosaltres en cor i Esperit, per remuntar en l'Arbre de les Ànimes fins a retrobar-vos amb l'arrel, l'aspecte Rei i Primordial podem dir, de la vostra Essència.

 

Vinga, acollim i celebrem la joia i l'alegria de Ser en aquests instants, de Ser testimonis

de tot el que viu ara la Terra i el Sistema Solar...

 

 

Sigueu pacients germans i germanes! Tot i que el Cel ja està a punt de caure a sobre el nostre cap, com diuen els gals “d'Astèrix i Obèlix”, molts dels ingredients de la marmita sembla que han d'acabar de coure's bé eh.

 

El que és ben evident i palpable per a tots, és que ja res serà com era abans, i en tots els sentits! Tots vosaltres, fills i filles fidels que treballeu a prop nostre des de fa anys, viureu ara una transcendència tan gran, tan neta i tan pura de tots els esdeveniments exteriors, que us sentireu totalment Presents a la vostra Essència, a la vostra Divinitat, sent els testimonis de la desconstrucció del vell món. No us dissocieu de la vida i del que passa per molt dolorós que sigui, sinó acolliu en el vostre Cor, ja que molts de vosaltres sou els filtres, sou els que us heu proposat voluntaris perquè passi, es transformi i es guareixi tot el caos i la distorsió.

 

Molt bé germans i germanes! Com veieu els Focs es van encenent, l'Alba del Nou Dia brilla intensament i les Llums s'escampen per tota la Terra!

 

Estigueu atents al vostre Cor, al vostre interior i no us deixeu endur per totes les tàctiques i temptatives que us volen extreure de la pau que ja heu realitzat. El joc de cridar l'atenció que fan els dolentots és precisament la seva arma, així que resteu concentrats en la Llum. Estigueu cada cop més atents a l'Àngel Solar que us parla des del Canal Marial, des del fons del vostre Cor; aquest és l'objectiu de tot el treball que hem fet durant anys. Més enllà del fet que visquéssiu comunions i connexions amb els diferents aspectes de la Llum, l'objectiu és que tots els germans i germanes realitzin una connexió interior permanent, per tal de ser autònoms i independents i siguin guiats de forma precisa pel seu propi Esperit Solar, actuant així de manera totalment conscient i efectiva aquí a la Mare Gaia.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov i us dóno tot el meu Cor ple de joia! Us dóno tota la Llum Infinita! Els 24 Ancians darrere meu us omplen amb la força dels quatre Àngels dels elements.

 

Ens veurem després de la visita de l'Arcàngel Mikhaël aquí al Cor del Foc Blanc. Avui us deixo amb aquesta Guspira de Llum Pura, Immaculada, que és el regal del Sol de la Vida.

 

Fins ben aviat germans i germanes!

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page