top of page

OMRAAM I CRISTIAN ROSACREU – 20.12.2022

 

 

Estimats germans i germanes, us saluda de nou Omraam Mikhaël Aïvanhov, el vostre amic i acompanyant, el Comandant dels 24 Ancians. Rebeu avui tot el nostre Amor, tota la nostra Llum, tota la Força de l'Ordre de Melquitsédec!

 

Com us vaig dir, he tornat pels vols del solstici de final d'any com sempre m'agrada fer per estar amb vosaltres aquestes dates. Avui tenim la presència de tota la Fraternitat de Llum i Amor, especialment del Pare d'Orió, l'originador de l'Ordre de Melquitsédec i dels amics que han passat aquest any a compartir el seu Amor, concretament Rudolf Steiner, Eliphas Levi, la resta de Melquitsédec, Arcàngels i els Elohim que us han regalat i ressuscitat amb l'Amor que tots som.

 

Però avui especialment us porto la presència d'un vell amic que molts coneixeu per la seva vida al costat del Mestre Jesús i una encarnació que va fer a l'Índia per expressar en la seva cultura l'adveniment del Supramental. Us parlo de l'Apòstol Sant Joan que s'ha dirigit al Cor del Foc Blanc com Sri Aurobindo nombroses vegades. Avui us presentarà una altra cara, una nova faceta del treball immens que porta realitzant durant els darrers segles aquí a l'estimada Mare Gaia per preparar el que ara viviu, l'Adveniment del Crist en tots els Cors, la reaparició del Crist en l'etèric com va dir el germà Steiner.

 

 

Reunim-nos avui celebrant la Vida, celebrant la Veritat en aquesta darrera transmissió de l'any on tota la Fraternitat de Llum i Amor es reuneix al voltant vostre, al voltant de les Ànimes que us obriu ara com roses fragants cap al Nou Sol de la Vida. Acollim l'Esperit del Crist, la seva Força i la seva Veritable Intenció sobre aquesta esfera planetària i tots vosaltres.

 

Acollim l'Esperit Diví en el Cor dels Cors, elevant el Cor Diví i desplegant les seves ales!

 

Resplendiu Fills en la Joia de l'Estimat!

 

Acollim en el Silenci Sagrat de l'Esperit Sant la Joia Inefable i Infinita!

 

 

El gran bombardeig de la Llum que està caient resulta ben estimulant per a tots vosaltres eh! Com podeu notar, ja no hi ha cap desviació possible, cap possibilitat de posar el cul en dues cadires. La Llum ve per arrasar amb tot el que no pertany a l'Amor i la Vida Divina. Així que o bé aneu avall cap a tot el que ha de ser reciclat, o us eleveu, ressuscitant com el Fènix cap a la Llum Divina.

 

Prepareu-vos per deixar anar com va dir l'Arcàngel Mikhaël tots els vells vestits, totes les velles botes que no trigaran a caure; acomiadeu-les amb amor però amb decisió, ja que són ombres que ja no us pertanyen i que no us podran acompanyar a partir d'ara.

Esteu cridats a presentar-vos blancs, immaculats amb la Corona Daurada, a la Gran Festa i el Gran Banquet del Matrimoni del Cel i la Terra, on la Fraternitat de Llum i Amor uneix els representants del Cel i de la Terra en el despertar de la “Terra dels Vius”, que és la veritable residència de la Mare Gaia a 5a dimensió.

 

Com us vaig recordar, la Terra necessita passar per l'espai on totes les forces electromagnètiques seran aturades, és l'espai zero on es reconfiguren totes les capes i les potències que mouen el planeta. Imagineu-vos el que això significa eh! En el moment que s'aturi la rotació, tota la superfície de la Terra serà modificada, els nous continents apareixeran i els que s'hagin d'enfonsar per ser renovats aniran sota l'aigua. Tot estarà en actualització màxima i vosaltres estareu preservats com vam explicar en diferents indrets de la Terra que seran les Illes de Llum Blanca, els refugis i llocs d'ensenyament i preparació per iniciar la Vida Lliure i Multidimensional de 5a dimensió a la Terra o bé en el Sistema Estel·lar que us pertoqui.

 

S'han posat moltes esperances en aquest any que arriba, però com sempre us dic, sigueu prudents, viviu en el dia a dia perquè tots els canvis que heu de viure estan aquí i ara a dins vostre, i tot depèn de la vostra alegria, del vostre Abandó a la Llum, de la vostra des-identificació de la personalitat i la vida efímera. És moment de Transcendència màxima, de Sacrifici total a la Llum i a la Mare Gaia i d'encendre el Cor sense cap por, amb Valor, que “val or” eh! Com sempre us vaig dir, es necessiten herois, herois en l'Amor, ja que aquesta és l'arrel: “eros” eh.

 

Vinga doncs, avui anem forts perquè no estic jo sol, és tota l'Assemblea de Melquitsédec que us parla, tota la Fraternitat de Llum i Amor. I avui farem un lloc especial per la gran individualitat, el Gran Servidor del Crist que ens ha obert les portes a molts dels altres Melquitsédec per obrar amb eficàcia durant aquests temps finals. Us parlo de Cristian Rosacreu. Cristian Rosacreu és el mateix Sant Joan, el mateix Aurobindo, la Gran Àguila d'Altaïr realitzant un treball que ha estat força misteriós, amagat durant segles, per establir la Veritable Revelació del Crist, sobretot a Europa.

 

Quan estava encarnat nombrosos vidents em van dir que jo era Sant Joan, i així ho pensen molts dels que participen en la fraternitat que vaig deixar. Però la realitat és que jo no sóc la mateixa entitat que Sant Joan, però Sant Joan vivia i estava en mi. De la mateixa manera, el germà que ara ens dóna veu també va ser reconegut com a Sant Joan; ell no és Sant Joan, però Sant Joan està en ell. I això que vol dir? Que Sant Joan, com el Gran Iniciat del Crist i de Melquitsédec, ha estat participant en tots els moviments autèntics que han vingut després del Misteri del Gòlgota i ha aportat la seva Llum i el seu poderós cos etèric a tots els moviments impulsats per la Fraternitat de Llum i Amor. Els Càtars, els Bogomils, i especialment els Rosacreus que porten el seu nom, van ser iniciats pel mateix Sant Joan, i d'aquí que es conegui l'església de Sant Joan com l'Església Interior i la veritable Església del Crist.

 

Així, Cristian Rosacreu va realitzar, gràcies a la iniciació de Melquitsédec a Siria, una gran obra de Llum, d'una puresa i una proximitat al Crist mai vistes abans, i va deixar un tresor en els plans subtils, preparant l'adveniment de la que va ser l'obra del Mestre Peter Deunov. Ell va poder utilitzar molt del que ja havia preparat Cristian Rosacreu uns segles abans, i jo mateix també vaig continuar en la mateixa línia. Està ben clar que ho vam renovar tot, però la base, l'impuls, la unió del Cor i la Ment, de la Ciència i la Religió, tot va ser preparat per ell.

 

Així que per uns instants deixo de fer de mestre de cerimònies i us deixo en la seva presència, la presència d'aquesta Gran Àguila, aquest Sant Germà de la humanitat i de la Terra perquè s'adreci a tots vosaltres.

 

 

CRISTIAN ROSACREU

 

Estimats pares, fills, germans, amics i companys, jo sóc la Gran Àguila d'Altair, i avui us presento el meu treball a la Terra com a Cristian Rosacreu. He estat anomenat el Gran i Fidel Servidor del Crist, el seu apòstol estimat, aquell que va estar més a prop de la presència no només del Mestre Jesús, sinó del Crist Universal que va viure en el seu cor durant els tres anys de ministeri públic.

 

Vinc a vosaltres per Santificar la vostra Ànima, per fer-la entrar en el Misteri Interior del Crist. Rebeu la fragància de la Santedat, de la Puresa i la Bondat del Cor del Crist; la Virtut de la seva presència senzilla però aclaparadora per la intensitat del seu Amor, per la força de la seva Voluntat, per la serenor i la pau de la seva Llum.

 

Estan al costat del Mestre Jesús, del Crist, vaig ser iniciat com molts sabeu ara com a Llàtzer, estan tres nits i tres dies a la foscor de la tomba, per sortir transformat i ressuscitat quan el Mestre amb la seva veu ferma em va cridar de nou a la carn. Aquest mateix Misteri el viureu tots plegats a la Terra durant els tres dies del punt zero. És així com els Iniciats han viscut per avançat el que ara viureu a tota la Terra, per crear un fil i ajudar a tots els germans i germanes a caminar per arribar allà on nosaltres ja havíem entrat. És per això que he donat tota la meva Ànima i tot el meu Esperit per aportar la Llum i el Misteri Vertader del Crist als homes.

 

Com a Sant Joan vaig rebre també l'ensenyament del Gran Melquitsédec. Vaig plasmar en el meu Evangeli i l'Apocalipsi la Llum del Crist Interior que va alimentar els moviments posteriors de la Fraternitat que es van manifestar com els Bogomils i els Càtars. Després de la seva persecució i eliminació en el pla exterior, la Fraternitat va decidir crear un moviment amagat dels ulls de la societat, per poder crear nuclis de Llum Veritable que en el moment apropiat poguessin revelar-se, mostrar-se i donar el seu ensenyament a la resta de la societat. És així com a través de tot un treball col·lectiu vaig iniciar l'Ordre dels Rosacreus que va aconseguir sintetitzar en el meu cos etéric la Llum més pura del Crist i tots els ensenyaments espirituals de la Terra. Vaig rebre de nou la iniciació de Melquitsédec en un dels meus viatges a Damasc. He estat acompanyant amb el meu cos etèric a tots els Grans Mestres que han treballat amb la vertadera Llum del Crist, i especialment Rudolf Steiner, el Mestre Deunov i el Comandant dels Ancians.

És difícil en segons quins moments distingir qui és qui, perquè nosaltres, com a cèl·lula de 24 Consciències, ens intercanviem mútuament.

 

Així doncs, el Pare d'Orió en la forma de Peter Deunov va exterioritzar una bona part dels aspectes més sagrats que jo havia materialitzat prèviament. Va poder entregar públicament gran part de l'ensenyament que s'ha repartit arreu del món, donant els coneixements i les capacitats bàsiques a totes les ànimes per apropar-se apropiadament als mons de la Llum.

 

Avui estic unit amb tota la Terra, amb tots vosaltres, i especialment unit a certes Ànimes que realitzen el treball de l'onzena hora, l'Adveniment i manifestació final del Crist Col·lectiu i la presència de l'Ordre de Melquitsédec i de la Fraternitat de Llum i Amor a la superfície de la Terra com una Celebració del treball acomplert, de la Saviesa adquirida i de la riquesa que aportarem tots i totes al Pare de Totes les Llums.

 

Sapigueu fills, que el fet més petit, més ínfim que podeu fer en la matèria, en el pla més relatiu i efímer, quan està carregat amb la força i la intenció de l'Esperit Diví, és capaç de remoure tot l'Univers, i d'enriquir allò que ja sempre és ric, de poder aportar un nou matís a la Llum Sense Límits.

 

Us deixo en el Sublim Misteri de la Vida, on el més gran i el més petit es fan Un, on allò immutable i allò variable acaben sent el mateix; on cap frontera, cap forma ni cap no-forma fa diferència, on tot se celebra perquè tot és Joia i Gràcia.

 

Jo sóc Cristian Rosacreu, i us poso la Rosa i la Creu al mig del Cor, unint el masculí i el femení, el Cel i la Terra, fent vessar l'Aigua de la Vida al vostre Cor i del vostre Cor cap a tota la Terra.

 

Us acompanyo allà on regna el Silenci, en la Revelació de la Gran Màgia de la Vida, la Dolçor i la Glòria del Crist.

 

Resplendiu! Irradieu!

 

Coneixeu qui sou, coneixeu el vostre Estimat.

 

 

------------------------

 

 

Déu n'hi do germans i germanes eh! Ja sabia que seria ben intens! El Gran Germà, el Gran Servidor del Crist que ens ha ajudat a tots d'una manera increïble, ha estat l'encarregat de preservar les coses més Santes, més Sagrades i més properes al Crist.

Aquest és un regal que avui us volíem donar, doncs és un fet encara força amagat. És bona hora perquè la seva obra sigui ben explicada; la seva presència ha estat també la nostra presència.

Bé, em resta poca cosa dir-vos ara mateix, us emplaço de nou a trobar-nos i a compartir aquí al Cor del Foc Blanc ben entrat l'any que ve. Porteu-vos bé aquestes setmanes, sigueu tan lleugers com sigui possible amb tot el que té a veure amb l'alimentació i la beguda. Reserveu tot el temps possible per respirar profundament i retenir l'aire amb força per netejar el pit i els pulmons, perquè la vostra sang circuli lliure i així el Crist podrà circular realment a través d'ella. Guardeu moments pel Silenci, per estar en el Làser Espiritual, concentrats únicament en la Llum.

 

És així com passareu directament i simultàniament del cos físic, al cos etèric, al cos de Cristall de 5a dimensió. I això passarà en l'instant present, sense cap viatge ni visualització. És la presència del Crist en l'etèric que es revelarà a tots vosaltres com va explicar l'estimat Steiner. Com li va passar a Sant Pau també quan anava a Damasc, i com va repetir i ancorar Cristian Rosacreu perquè aquesta experiència arribi ara a tots vosaltres. Perquè el Crist es reveli etèricament a la vostra vista, perquè encengui sobretot el vostre pit i visqui plenament en el Sagrat Cor i que la seva força dolça de la Terra habiti en el vostre ventre.

 

Aquest és el procés que ara viureu els més preparats i és l'entrada directa amb el vostre cos físic i la vostra consciència desperta en el pla Cristal·lí de 5a dimensió, amb els ulls oberts i plenament presents, realitzant la unió perfecta de la matèria, de la part psíquica refinada i de l'Esperit del Crist que sou a 5a dimensió.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov i avui tothom ha estat parlant i he hagut de donar veu a moltes individualitats eh! Així que bé, us dono com sempre tot el meu Foc, tot el meu Amor i les benediccions de la Fraternitat Universal de Llum i Amor, dels germans de Sirius, Orió, Altair, Arcturus, Antares, Lira...

 

Avui el millor que podem fer és deixar aquesta darrera transmissió en una gran comunió i silenci final així que amics i amigues, germans i germanes, unim-nos tots en l'Únic Cor, el Cor que batega al centre d'aquesta Galàxia, en una celebració dels dotze sectors galàctics, venint a beneir Orió i Sirius, el Pare i la Mare, els Ancians dels Dies i els Elohim que acompanyen el naixement de tots vosaltres en el Crist que sou...

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov i ens veurem l'any vinent aquí al Cor del Foc Blanc. Aneu amb la Llum Infinita, aneu amb la Llum Immesurable. Tots els que estigueu ara perfectament alineats amb la Voluntat de Mikhaël, amb la Voluntat del Crist, rebreu tot el necessari i alhora haureu de donar, donar i donar.

 

Doneu-vos fills! Entregueu-vos, sacrifiqueu-vos sense cap por, ja que així trobareu la Veritable Vida!

 

Que la Pau del Crist neixi i regni en tots vosaltres fills i filles!

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page