top of page

OMRAAM I ARCÀNGEL MIKHAËL – 26.09.2023

 

 

Estimats germans i germanes, estimats amics del Cor del Foc Blanc, jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, Comandant dels 24 Ancians. Us saludo juntament amb l'Assemblea dels Melquitsédec, i avui especialment, en aquesta tornada després de la pausa estival de l'hemisferi nord, amb la presència de l'Arcàngel Mikhaël i l'Esperit Mikhaèlic, als quals donarem un espai d'aquí una estoneta eh. Estem, com sempre, amb el cor ple d'Amor i ple de Joia per compartir amb vosaltres uns instants al vostre costat!

 

 

Acollim-nos mútuament, de cor a cor, en la Xarxa Cristal·lina que s'estableix entre tots vosaltres, envoltant la Mare Gaia. Acolliu el Foc de l'Esperit de Veritat. Acolliu la Flama de Melquitsédec.

Acolliu la presència de Crist-Mikhaël, fent l'ofrena del vostre cor a la Llum que sou.

Vinga germans i germanes acolliu uns instants...

 

 

Respireu àmpliament i amb profunditat, obrint-vos com una flor, com l'Ànima que desperta al seu estimat, al Crist eh; convertint-vos així en el Calze que acull la Força de l'Esperit que davalla ara sobre tots vosaltres. Sempre hem insistit en l'Abandó a la Llum, en la receptivitat, deixant anar tota resistència, per fer-vos permeables a la Nova Llum, als Nous Codis Metatrònics que s'han instal·lat i s'acabaran d'instal·lar ben aviat en tots vosaltres.

 

No obstant això, sempre heu de tenir una presència guardiana, una atenció i una vigilància en la rectitud, en l'alineament just de la vostra Presència, ja que si entreu en un estat receptiu sense cap mena de preparació, sense cap obertura prèvia als mons de la Llum Veritable, el que atraureu seran primer les vostres debilitats, les larves i les entitats que s'aprofitaran de vosaltres. Per tant, és primordial que, utilitzant les eines que us siguin més apropiades, o simplement per la vostra qualitat d'atenció i intenció, obriu el canal, l'escala fins a la Llum Veritable, i així sí que us podreu abandonar tranquil·lament al Silenci, a la Pau que us arribarà aleshores de tots nosaltres, de la Fraternitat de Llum i Amor, és a dir, de la Llum Veritable.

 

Encara queden germans i germanes que es pensen que són la Maria Magdalena, que es pensen que són ves a saber qui eh! Això vol dir que encara hi ha una gran feina a fer, tots aquests germans han quedat aturats en les esferes de manipulació, en certs estrats astrals on encara sou manipulats de manera subtil, per evitar que entreu a la profunditat del vostre cor i reveleu la vostra Veritable Essència. Aquests és un dels grans paranys, del qual us hem advertit i us continuarem advertint.

 

També us recalquem el que ja vam dir fa anys, i és que totes les forces de control, i especialment les forces espirituals caigudes que estan en els estrats elevats, però enganyosos encara de la 4a dimensió, han aprofitat per fer la seva tela d'aranya. D'aquesta manera teniu un gran circ de transmissions, de canalitzacions i d'entitats que es presenten amb els noms més prestigiosos per tancar-vos encara dins d'una il·lusió astral, impedint la Veritable Alliberació de la vostra Ànima, el veritable contacte amb els Mons de la Llum i l'estat de 5a dimensió que és el que s'ha d'instal·lar ara en tots vosaltres eh.

 

Alguns ho sabran, que els Grans Iniciats, els que van arribar més amunt, a l'esfera de Kéter, a l'Absolut, a la Llum Sense Límits, van haver de menjar quelcom força indigerible, per sostenir la seva forma, la seva presència encara en aquest món, tot i experimentar els estats més elevats, més propers a la Font i més enllà.

 

És per això, que molts dels que han volgut saltar cap a l'Absolut, sense realitzar plenament la transformació i la sublimació de tota l'esfera emocional en el Cor del Crist, acceptant la humanitat vertadera, han quedat també aturats en certes esferes astrals. I si arribeu a elevar-vos fins al 7è segell, fins a l'Absolut, però utilitzant encara les forces de la dualitat, tenint encara certs dimoniets enganxats en els diferents segells, no us servirà per arribar gaire lluny eh. Recordeu que esteu aquí no només per viure la transcendència de la personalitat i del jo inferior, sinó també la del Jo Sóc Luciferí, el qual es considera sempre a ell mateix en primer lloc i s'aïlla de la resta de la vida.

 

Molts sabeu que nombroses civilitzacions galàctiques van desenvolupar prematurament els centres superiors de consciència sense viure plenament l'expansió en el Cor del Crist, l'obertura a l'Ànima Divina i la transcendència del Jo Sóc Luciferí. D'aquesta manera van quedar estancades en el seu desenvolupament, exagerant les facultats psíquiques i mentals, que sense la presència del Cor Crístic, van acabar degenerant en diferents tipus d'il·lusions i dualitats.

 

Així que vosaltres esteu aquí a la Terra, precisament, no per repetir el mateix error eh, sinó per viure plenament la Presència del Crist i fer baixar l'Ànima Divina. L'Ànima Divina que pocs coneixen; i molts han utilitzat la paraula “ànima” per referir-se a l'ànima inferior que nosaltres anomenem l'esperit de contra-manera. Del que us heu d'alliberar és d'aquest succedani, d'aquesta ànima luciferina, d'aquest esperit de contra-manera que tots hem portat més o menys enganxat en l'experiència aquí a la Terra, per connectar-vos i sublimar-ho tot en el cos Causal, recapitulant totes les experiències en aquesta esfera i obrint-vos a l'Ànima Divina i a l'Esperit Diví, que es troben per sobre de tot el que fins ara heu experimentat aquí eh.

 

És per això que no ens cansarem de repetir i insistir sobre certs errors i certes desviacions que pocs estan en mesura d'advertir-vos. No en va, i com us he dit, les forces espirituals caigudes han desplegat una gran xarxa per mirar de frenar-vos i de mantenir-vos encara en els plans emocionals, en els plans on encara no heu recuperat la vostra Sobirania, la vostra Autonomia i la vostra Llibertat, que us arriben només quan entreu en la veritable Presència del Crist, quan baixa veritablement l'Esperit Sant, alliberant els 7 Segells i instal·lant les 12 Estrelles, les 12 Virtuts.

 

Vinga germans i germanes! Farem uns instants de digestió, d'asserenament, per reforçar-vos des de la base del Temple, ja que sense establir els fonaments, sense acceptar plenament la base del vostre Ésser, no realitzareu la Unitat en vosaltres; viureu experiències sí, però que seran encara donades per entitats pseudo-espirituals, i que no tenen relació amb la Font, amb el Pare de Totes les Llums, amb l'Ésser Diví Absolut que uneix a tota la Creació; el més gran i el més petit en una sola Vida.

 

Rebeu el Verb que aporta el Silenci ple de Vida, que us omple, dilata i allibera!

La Llum positiva, la Llum del Crist que dóna i irradia sense límits...

 

 

Molt bé germans i germanes! Com ja us havíem dit, l'Arcàngel Mikhaël i l'Arcàngel Metatron venen a perforar tot allò que s'ha enquistat, tot allò que encara resisteix en els vostres cossos inferiors. Així que sigueu forts i arreleu-vos en el que sou, i sense cap por deixeu que les Forces de la Llum desconstrueixin i demoleixin tot allò que ja no té raó de ser, que només és un gran pes i una llosa inservible!

 

Vinga, sembla que ara és el moment eh, farem uns instants de silenci per rebre la Presència i la Paraula de l'Arcàngel Mikhaël i l'Esperit Mikhaèlic, que com cada any, durant aquests dies, estan encara més actius...

 

ARCÀNGEL MIKHAËL I L'ESPERIT MIKHAÈLIC:

 

 

Fills de l'U, jo sóc l'Arcàngel Mikhaël, acompanyat de l'Esperit Mikhaèlic Col·lectiu.

 

Fills de la Llum, l'acompliment del Jurament i la Promesa es realitza ara en tots vosaltres, en aquest sistema solar. Tal com us va anunciar el Pare d'Orió, l'Esperit de Veritat, i el Nou Foc del Sol Central de la vostra galàxia, està segellat en aquest sistema solar i a la Mare Gaia.

 

La meva Presència, juntament amb tot l'Esperit Mikhaèlic Col·lectiu, ve a finalitzar la desconstrucció del vell món, i a obrir la porta, com a intermediaris, a la Presència del Crist en tots i totes.

 

Jo i tots nosaltres garantim l'espai victoriós pel descens de l'Esperit del Crist.

 

La Victòria és per a tots vosaltres, Fills i Filles de l'U, Fills i Filles de la Llum.

 

La Victòria està en el vostre alineament i ajustament a la presència “Jo Sóc el que Sóc”, a la presència del Cos de Foc que ha estat guardat en el Sol i ara viu en vosaltres aquí a la superfície de la Terra.

 

La Victòria està en el combat interior de l'establiment sense cap dubte, sense cap por, sense cap desviació, de la Força de l'Esperit.

 

La Victòria ha estat, és i serà sempre en el vostre interior. No hi ha cap enfrontament, no hi ha cap duel, no hi ha cap resistència que hagueu d'aplicar al vostre exterior; sinó ser qui sou, i irradiar plenament, sense concessió, l'Amor Diví que tot ho crema i que us converteix en Fonts de Llum i Calor que informen a tots els vostres germans i germanes, i que alimenten a la Família Crística de la Terra connectada ara sense impediment a la Vida Una, a la Nova Ona de Vida Universal que ara banya tota la Terra.

 

La Xarxa de Consciència Crística sostinguda per tota la Fraternitat de Llum i Amor, pels Arcàngels, per mi mateix i tot l'Esperit Mikhaèlic, és ara àmpliament disponible, oferint-vos directament l'accés a la Pau i al Silenci de la vostra Veritable Presència, més enllà de tots els egregors i totes les formes de pensament que encara utilitzarà el sistema de control mental humà.

 

Jo sóc l'Arcàngel Mikhaël, Príncep i Regent de les Milícies Celestials.

 

Jo sóc ara la Força en tots els Guerrers de la Llum, en tots els Guerrers de la Pau.

 

Sou victoriosos en la vostra Presència Gloriosa.

 

Sou victoriosos en la Presència Gloriosa del Pare de Totes les Llums.

 

----------------

 

 

Donem gràcies a tot l'Esperit Mikhaèlic, a l'Arcàngel Mikhaël i a tota l'Ordre de Mikhaël! Ella treballa juntament amb nosaltres, amb l'Ordre de Melquitsédec i també amb l'Ordre d'Henoc i altres facetes de la Fraternitat de Llum i Amor.

 

Déu n'hi do germans i germanes! Quina paciència, quina fortalesa que heu desenvolupat sostenint-vos enmig de la desconstrucció planetària i de l'arribada de tots els components de la Llum. Sabem que no ha estat fàcil, i que per moments no és gens plaent, per molts de vosaltres, travessar aquest procés. De la manera que està succeint, és tota una nova experiència en un sistema planetari. Així que com sempre us dic, seguiu al peu del canó, sense perdre el fil de comunicació amb nosaltres i amb el vostre Àngel Solar.

Sobretot, no poseu masses expectatives en els esdeveniments exteriors, com alguns que encara havien insistit en el “flaix solar”, o en el contacte exterior amb les naus dels germans galàctics.

Aquest contacte es produirà, per no de manera “pública” anem a dir eh. Alguns ja estan informats que les forces de control, la lògia negra te preparats alguns hologrames, alguns escenaris per fer creure als il·lusos que es presenten els éssers de Llum, o bé per fer veure que hi ha una invasió, etc. Hi ha diverses possibilitats que ells maneguen, però totes són maniobres de distracció per impedir que realitzeu en el vostre interior la Presència Crística, que repeteixo, és l'única cosa important.

 

Això és el que alguns han anomenat “la Gran Farsa”, la gran escenificació del teatre. És com un nen petit al qual li han pres la seva joguina i comença a fer malifetes i rabietes per recuperar-la. Però ja no és el moment de jugar amb aquesta joguina eh!

 

Així que durant els propers mesos podeu esperar tota mena de maniobres de distracció, ja sigui a través de les pandèmies, instal·lant la por i el dubte, i despertant l'instint de supervivència i totes les emocions més baixes, o ja sigui alimentant els rumors de guerra o la guerra mateixa que en algun moment esclatarà entre grans potències mundials, com l'Amèrica i la Xina.

 

Estigueu ben centrats! Transcendiu totes aquestes esferes que han volgut posar les teranyines a sobre de la Família de Llum, allunyant els germans i germanes els uns dels altres, creant encara miratges i il·lusions.

 

Nosaltres no preveiem cap escenari d'entrega de diners, com alguns han anomenat el “nesara”... oh la la la la! O els contactes dels governs oficials actuals amb els germans galàctics, o tot el que pugui sortir en els mitjans de comunicació, tot formarà part de la Gran Farsa, heu d'estar ben atents a tot això! En el moment que es presentin aquestes coses no heu de caure com babaus, sinó sostenir-vos en el vostre interior, connectats amb la Veritable Família Crística, amb els vostres guies, amb nosaltres, l'Assemblea dels Ancians, les Estrelles, etc.

 

Aquest serà el moment determinant on es veurà qui cau encara al sac de les forces de control o qui està ja totalment alliberat dels egregors i les forces astrals, mentals i emocionals que desesperadament intenten ofegar l'Alliberament de la humanitat.

 

Recordeu també que a la 5a dimensió no hi anireu pas amb el vostre cos físic. Tots els que us vulguin vendre una ascensió amb el vostre cos físic, en la continuació de l'estat actual de les coses, forma part també d'aquestes il·lusions. A la 5a dimensió estareu en els cossos de silici, en els cossos de Llum d'una vibració molt més elevada; no té res a veure amb el que fins ara heu conegut.

 

Tan sols alguns cossos físics seran preservats, com es va dir, en certes Biblioteques Galàctiques, a través de tecnologies que no us podeu ni imaginar. I aquí parlo de Tecnologies Vives, de Tecnologies Unitàries, de la Llum. Això vol dir que són tecnologies creades en harmonia amb la Font i amb el lloc o l'esfera de vida on s'han originat. Són tecnologies creades des de la Consciència Unitària i, per tant, formen part de la Vida. Vosaltres el que coneixeu ara són les tecnologies mortes, és a dir, que estan basades en una explotació de les forces de la vida, creades des de la dualitat, des de l'exterior de la vida, i això vol dir que són tecnologies de mort que us absorbeixen en esferes artificials, creades per tots aquells que volen mantenir encara la seva granja.

 

Tingueu-ho ben present! Guardeu el màxim de temps per estar en el vostre interior, a la natura, mirant el cel, mirant a l'horitzó, obrint-vos i sortint del món dit digital, d'aquesta tecnologia de mort eh. Ben segur que encara les haureu de fer servir, és el que es fa servir ara! Simplement, doneu-li l'ús adequat, el temps imprescindible i necessari per a les comunicacions, per tot allò que vulgueu realment fer, gaudir o entretenir-vos, però sempre amb la bona mesura eh!

 

 

Vinga, abans de marxar l'Assemblea dels 24 Ancians, jo mateix, Omraam Mikhaël Aïvanhov i encara amb la presència de l'Esperit Mikhaèlic, us oferim una comunió en la dolçor, en la serenitat, en el reconeixement mutu, en la reconciliació de tot allò que s'havia separat en vosaltres.

 

Accepteu els Codis de Redempció, els Codis Unitaris que dissolen la rebel·lió, el vell home que s'havia oblidat d'ell mateix i del Pare. Acolliu fills i filles en el silenci més íntim, la Guspira de la Redempció, la Resurrecció

i la Vida en el Foc Sagrat de l'Esperit Diví.

 

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aïvanhov, acompanyat dels meus germans Melquitsédec. Avui us hem recordat que vosaltres sou el Camí, la Veritat i la Vida, perquè a mesura que s'allarga el procés d'ascensió, i encara que això sigui benèfic pel resultat col·lectiu final, alguns germans i germanes cauen en la distracció, en la dispersió, en diferents direccions, i això no us ho podeu permetre després del treball realitzat, no només durant aquests darrers anys, sinó durant les nombroses encarnacions.

Volem que tot l'equip de la superfície de la Terra estigui fort i alerta, present en tot moment, i més ara en els moments crucials que esteu tots cridats a viure!

 

És amb un gran Amor, amb una gran estima pel treball i la companyia de tots vosaltres, que l'Assemblea dels Melquitsédec us beneeix de cap a cap, de cor a cor, de mà a mà. Durant aquest final d'any tindreu algunes visites més dels germans de la Fraternitat de Llum i Amor que vindran a acompanyar-vos i a oferir-vos el regal de la seva presència.

 

Jo sóc Omraam Mikhaël Aívanhov i us dono com sempre tot el meu Amor, tota la meva Llum i tota la meva Força!

 

Ens veurem de nou aquí al Cor del Foc Blanc eh! Fins ben aviat germans i germanes!

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page