top of page

MESTRE PHILIPPE DE LYON – 24.05.2022

 

 

Amics i companys en el camí del Senyor, en el camí de la Vida, us parla el Melquisedec de Terra que coneixeu amb el nom de Mestre Philippe de Lyon. A petició del Comandant, avui m'adreço a tots els lectors del Cor del Foc Blanc per aportar-vos els meus consells i certes guies lluminoses per moure-us amb seguretat en el circ espiritual d'aquest final d'època.

 

 

Fem comunió plegats en el Cor de la Verge de Llum, en el Cor de la Mare Divina; la que ens obre la porta al Foc del Crist i a la Presència de Déu Pare. Sense el salconduit de la Mare,

ningú pot arribar sencer al Crist i al Pare...

 

 

Sense viure plenament la vostra carn, la vida en la matèria, ocupant les profunditats de l'Ésser, és impossible avançar de manera íntegra i unitària en el camí del Crist cap als mons de la Llum. És per això que avui m'apropo, per entregar-vos l'element terra, per establir la Roca del Crist, la base sòlida que permet posar els fonaments del Temple i acollir el Foc de la Vida.

 

És així que avui, amb el Verb del Crist a través dels 24 Ancians, us dono els 3 comandaments per finalitzar l'Obra del Pare:

 

  • Primer, REDRECEU el camí del Senyor. Recupereu la noblesa, la dignitat, la rectitud i obriu les portes i les finestres per il·luminar sense falla el centre del vostre Cor.

  • Segon, REPAREU el Temple. Desfeu-vos de les antigues botes, dels vells vestits, i amb la Nova Llum reconstruïu la vostra Eternitat en aquesta matèria.

  • I tercer, RESTABLIU la Pau. Restabliu l'harmonia i l'ordre perquè l'Amor, la Saviesa i la Veritat siguin les tres flames que il·luminen els vostres passos.

 

La Gràcia us arribarà en la mesura que us feu petits, que sigueu humils, i que treballeu sense descans, amb l'ardor i l'anhel que caracteritzen la presència atenta i audaç del deixeble de la Llum. Treballeu perquè els vostres peus siguin igual de bons que el vostre cap; només així coneixereu l'Univers sencer i podreu passar realment a les files dels Fills del Sol i dels Éssers Alliberats.

 

Sigueu dolços i bondadosos, humils de cor per tal que la Terra us aculli i no us rebutgi. Si la Terra us rebutja, el Cel no podrà davallar en vosaltres, seran tan sols les il·lusions i les fantasies luciferines les que ocuparan la vostra consciència. Feu-vos petits i bons, aixafeu l'orgull a sota els vostres peus i eleveu-vos al Cel per la Força mateixa de la Vida.

 

Avui el Crist necessita tots els obrers disponibles, els generals, els oficials i els soldats, tots són necessaris. Serviu el Senyor, serviu el vostre germà, serviu a la vostra veïna, sigueu servidors de la Vida i la Vida us servirà el plat de la Llibertat. No cerqueu una alliberació exterior en l'escenari actual, que us portaria a encadenar-vos encara més a les vostres pròpies il·lusions. L'única llibertat és interior, i la trobareu perfeccionant l'Amor, acomplint la Voluntat del Pare, desapareixent i servint el que la Vida us proposi sense cap judici ni rancúnia.

 

 

Rebem tots, en el Cercle dels 24 Ancians, la Presència de l'Esperit del Crist que ve a reposar a sobre dels mansuets, a col·locar el Segell de la Vida en el Cor dels Vius. Que el Foc Ardent de l'Estimat consumeixi totes les il·lusions, totes les falses i vanes projeccions i que pugueu caure en el fons del vostre Ésser, per tal d'elevar-vos realment des de la vostra base.

 

L'Esperit és sagrat i la matèria és sagrada. Són una unitat, i conjuntament despleguen la Vida Original provinent de les Fonts Primordials i Absolutes.

 

Sou aquí per créixer, per créixer i aprendre amb la matèria; per informar la matèria amb les vostres virtuts i qualitats i fer-la avançar cap a estats d'harmonia major amb l'Esperit. Els Fills i Filles del Sol Diví surten a treballar els camps de l'univers exterior per aportat els fruits que enriqueixen la Vida. Si no preneu la vostra creu, la vostra càrrega, la vostra vida no donarà fruit. Qui no prengui les càrregues que li proposa el Crist, les càrregues dels seus germans i germanes, serà igualment deixat de banda pels guies i Mestres de la Llum.

Per tant, en aquesta cadena sagrada de la cooperació mútua de la Vida, és demanada la fidelitat, el compromís i l'honestedat per restar alineats al Principi Crístic, al Principi Diví.

 

Sigueu prudents i utilitzeu el discerniment en totes les informacions que us arriben, sobretot les espirituals. Com va dir el Mestre Jesús, en els darrers temps molts mags negres s'aixecaran, molts voldran atreure i enganyar els Fills de la Llum amb els seus senyals i les seves maniobres. El circ actual de l'espiritualitat ha deixat passar de manera distorsionada coneixements elevats de manera indiscriminada que han afectat negativament a nombroses ànimes. En trobareu alguns que us parlen de dimensions molt llunyanes, de principis espirituals del món Diví, i que realment no han pogut sortir encara dels plans astrals, vivint en una projecció de l'ego espiritual. Escolteu aquells que són l'exemple viu del que diuen, només els que s'han fet Verb poden fer ressonar en vosaltres la Veritat.

 

Així mateix, alguns dels ensenyaments que us han arribat formen part de la llum luciferina. Són paraules i ensenyaments no cristificats i, per tant, al llegir-los o a l'entrar en la seva ressonància, activareu els mecanismes mentals i luciferins, donant-vos la il·lusió de la llibertat, de l'absolut, però que seran el resultat d'un desarrelament del vostre propi ésser que us conduirà a laberints sense sortida. Vigileu a qui entregueu la vostra confiança, a qui oferiu la vostra ànima, que no us trenqui la nou del coll i perdeu el sentit de la vostra presència i treball a la Terra. Només vencent tota por arrelareu la vostra Ànima i el vostre Esperit en aquest pla, resultant inútils la majoria de tècniques d'arrelament que, si conserveu les vostres pors, us arrelaran a les profunditats de les tenebres.

 

Jo sóc el Mestre Philippe de Lyon, aportant avui la meva presència de l'element Terra a petició del Comandant Omraam Mikhaël Aïvanhov. Prepareu-vos per renovar les bases del vostre Ésser i totes les vostres concepcions, ja que l'arribada del Foc Celestial us obligarà durant les properes setmanes a revisar i a netejar tot el que encara havíeu oblidat al fons de la cripta. Així que sereu sorpresos i torbats, pel vostre bé més gran. Quan arriba la Veritat Divina primer us inquieteu, sou torbats, remoguts, obligats a trobar un nou equilibri, i després establiu la Pau i arriba la joia i l'alegria. En canvi, quan es presenten les entitats de l'engany i la mentida, us donaran primer de tot una emoció simulant l'amor i la falsa llum, que més tard desapareixeran i s'enduran els vostres tresors de l'ànima; són els fruits amargs de la seducció de l'arbre del bé i el mal. Només la Veritat us farà lliures, la resta són caramels amb trampa pels nens orgullosos.

 

No us prengueu per ningú, entregueu la vostra ànima fins al final al Pare Celestial. I quan hàgiu viscut el retornament de la consciència, aleshores podreu vincular-vos al vostre Àngel Solar i recuperar les vertaderes memòries galàctiques, i no abans.

 

Aneu i REDRECEU, REPAREU i RESTABLIU el Regne de Déu en vosaltres!

Escampeu la Joia del Sol Diví com la bona nova que ve a ressuscitar la Terra amb el Foc de Vida. Acolliu el que s'acaba i acolliu el que comença, ja que l'Absolut emana sempre l'Eterna creació i renovació, i tots els cicles són actualitzats eternament en forma d'espiral, redescobrint de mil maneres la riquesa de la Vida.

 

Sigueu U, sigueu humils, feu silenci de tot allò que no és l'Essència Divina i travessareu amb equanimitat aquests temps tempestuosos plens d'il·lusions i fantasmagories pertanyents a la societat d'aquest món, que ha estat totalment deformada. Retrobeu-vos purs, en la dignitat i la noblesa dels Fills de Sol, de peu dret aquí en aquesta Terra on podeu viure plenament l'Ànima i l'Esperit veritables. L'única il·lusió, l'única falsificació és la vostra consciència, el vostre punt de vista. Com diu el Comandant, convertiu maya en a-maya, sigueu reals i viviu en profunditat el que ara us és proposat a través d'aquests darrers patiments, que us aixecaran el vel i l'ànima tornarà a trobar l'Esperit Cristal·lí que li dóna vida. Accepteu aquests sofriments, amb amor i respecte, sense rebel·lions, i instantàniament es convertiran en benediccions i alegries.

 

Torneu al camí del Crist, torneu a la Llum de Pare, deixeu els coneixements exclusivament luciferins de la llum exterior, on encara els dracs que manipulen el món espiritual us poden atrapar en el foc de projecció. Cadascú anirà allà on la seva fe i la seva vibració el portin. Qui reconegui les falses llums anirà cap a les falses llums, qui reconegui la seva vertadera Essència anirà cap a la veritable Llum i els veritables Mestres.

 

No busqueu l'error a fora de vosaltres, no condemneu ni atribuïu cap culpa a l'exterior, tot és precís i exacte en aquests instants que viviu. Accepteu, digeriu i entreu en la Consciència Pura de la Llum Blanca del Crist.

 

Jo sóc el Mestre Philippe de Lyon, i junts hem fet comunió amb els 24 Ancians a la Terra dels Vius. Quan el Poder de l'Esperit converteixi el foc, l'aire i l'aigua en terra, podreu realitzar la Força Solar i Divina en aquests temps finals.

 

Molts sou cridats, i cadascú s'aturarà allà on les seves creences l'aturin.

 

Rebeu la meva Pau. Us deixo en la meva Pau.

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

00:00 / 42:02
bottom of page