MARE ESTIMADA YVONNE – 16.11.2021

 

 

Fillets i filletes de l'Amor, jo sóc la Mare estimada Yvonne de Malestroit i us acullo amb tota la tendresa a dins del meu Cor. Avui venim les 12 Estrelles de Maria, el cercle de germanes que portem les diferents virtuts de la Mare Eloha Maria. Com sabeu, jo estic molt vinculada a la vibració de la terra que acull el Crist fins a les arrels profundes de l'Ésser.

 

 

Acolliu-nos a totes, mentre us submergiu en l'Oceà de Foc Diví, mentre sou batejats per la cascada de l'Amor del Crist que cau emportant-se tota foscor i encén amb l'Aigua de la Vida la Font Eterna que sou. Acolliu-nos en la dolçor, en la tendresa, en els carismes del Crist que es manifesten en la terra pura, lliure i plena d'Amor.

 

Escolteu com cauen les gotes daurades i blanques, les gotes que us bategen amb la Sang del Crist, que és la portadora de la Vida; la Sang dels Cristalls Daurats que omple totes les venes i nadis amb l'Eterna Vida del Nostre Senyor el Crist.

 

Enmig de Maria, el Pare Mikhaël i el Crist, al mig del vostre pit s'encén la Guspira Eterna que activa de nou el vincle amb les veritables Mares Creadores, les Eloha de la Llum Unificada del Pare, juntament amb els Ancians dels Dies que porten la Llavor.

 

Sou Fills i Filles Trinitaris de la Font, en vosaltres viu la Trinitat Creadora i és el moment perquè el vincle íntim que us uneix amb nosaltres, se solidifiqui per sempre més, per tal que la vida en la Gràcia, en la Joia, en les Beatituds del Crist, en l'Alegria de l'experiència de la Creació Divina, sigui la vostra única realitat.

 

El Pare Mikhaël i els Melquisedec s'han expressat, i és a vosaltres d'acollir la Paraula de Foc, estenent horitzontalment la polaritat femenina per abraçar tota la Terra i tota la humanitat. Sou vosaltres els que teniu la darrera clau, la definitiva, la que permet que totes les Claus del Cel us fecundin. Sou vosaltres els que teniu el poder, la decisió d'obrir la darrera porta perquè la vella vida se'n vagi i els Codis de la Vida Divina es despleguin en el vostre ADN.

 

Ha estat molt fàcil durant aquests darrers temps apropiar-se de la Llum, jugant encara amb les diverses manifestacions que se us han presentat. És per això que un dels perills ha estat rebre la Llum exteriorment, prendre un punt de vista massa enfocat en la linearitat exterior, fent possible l'apropiació i manipulació per part dels reductes de la personalitat restants dels afluxos de Llum que rebeu.

 

És per tant l'equilibri d'aquest punt de vista el que avui us aportem, ja que com us hem dit, la darrera clau és a dins vostre i aquí i ara, en qualsevol instant, podeu rebre la totalitat de la Presència del Crist, més enllà de tot esdeveniment exterior, de tota data o arribada progressiva de la Llum en els vostres cels. És en aquest punt on molts heu oblidat que vosaltres sou els creadors, i que pel vostre Desig Diví, per la vostra donació, per la vostra adoració, podeu atreure, ancorar i irradiar la Presència del Crist i de tota la Fraternitat de Llum i Amor.

 

Accepteu ser els darrers, accepteu vestir-vos amb la roba de la humilitat, accepteu ser els més petits per rebre el Crist en la seva Immensitat. Molts heu quedat al costat de la vostra essència més innocent, pensant que ja havíeu superat certs estats, que ja no us feia falta fer comunió amb la Llum d'una manera més senzilla i íntima.

Pregunteu-vos doncs, com és que els Grans Mestres, com és que el Senyor Jesús, que el Mestre Peter Deunov, tot i ser Esperits d'una elevació immensa, han resat, han pregat, han cantat, s'han expressat des de la humanitat més senzilla. Per tant, molts de vosaltres us heu cregut més enllà d'aquest vincle íntim amb els Àngels, Arcàngels i Elohim que us pot donar la pregària i el recolliment interior en les vostres profunditats tal com el Crist ensenya. És així com heu seguit alimentant una part d'orgull, una part d'un personatge que ja es creu arribat, il·luminat. Aquest és un gran impediment i per això us recordem que deixeu caure tot amor a si mateix, tota seguretat en si mateix per entregar-se incondicionalment al Senyor.

 

Us fa falta deixar anar aquestes il·lusions de superioritat de què heu arribat a algun punt. Per fer l'ascensió heu de vestir la humilitat, la senzillesa, la innocència i l'espontaneïtat. És així com fareu coses més grans de les que jo i tots els Sants vam fer. Per això heu de ser coratjosos i valents fins a l'arrel del vostre Ésser, per expulsar tota força d'apropiació, tota força del baix astral que juga encara a convertir la Llum en plaers momentanis, per poder passar a la sobirania Crística del que coneixeu com la 5a dimensió. Us heu de permetre empetitir-vos, entrant en les profunditats de l'Ésser, perquè en aquest moment la Presència del Crist s'instal·li en vosaltres aportant l'estabilitat de la Llum Autèntica, el Silenci i el Cant de l'Esperit.

 

Recordeu viure cada instant sobre la Terra com una gran celebració de l'Amor i la Llum que sou. No és important el temps lineal que us resta en aquesta dimensió, ni la gran neteja dels elements, ni el caos de la humanitat, és la Presència Divina en vosaltres la que tot ho transforma i vivifica, la que converteix el temor en devoció a la Vida.

 

No us prengueu per res, no us prengueu per ningú, i tot us serà donat. Els sacrificis que vaig fer per Amor, els meus patiments, estigmes i nombrosos miracles, van ser el fruit de l'Amor immens i extraordinari cap a tot el gènere humà. A la clínica que teníem, vam acollir i guarir tant els alemanys com els aliats durant la Segona Guerra Mundial; vam servir en la matèria i vaig servir en la Llum visitant amb la bilocació nombrosos indrets del planeta per aportar la meva forta mà d'ajuda i la Presència del Crist. És així que vosaltres podeu ara, per la mateixa entrega, pel mateix Amor, acompanyar la humanitat que pateix l'abús d'un fals sistema polític, econòmic i sanitari, que s'ha invertit per esclavitzar els humans.

És en aquests moments i en els anys que vindran, que la vostra presència serà determinat per tal d'alleugerir, per tal de facilitat els processos de transformació.

 

Avui podeu acollir el Crist Còsmic, la forma del Crist Solar, molt més fàcilment que fa un segle, així que com us deia, tot depèn de vosaltres, de què obriu la darrera porta amb la Clau que només vosaltres podeu girar des de dins.

 

Sóc amb vosaltres per donar-vos la força de la terra fecundada pel Crist, de l'Amor que brolla com una cascada emportant-se tot allò que no és Joia, Glòria i Alegria. Crideu-me per sostenir-vos, crideu-nos a les 12 Estrelles de Maria per aportar el consol, la calor, l'acolliment entre tots els vostres germans i germanes. Vosaltres podeu fer que la Presència del Crist, que la Màgia i el Miracle de la Vida, sigui una realitat a cada instant per vosaltres i per les ànimes que us són encomanades.

 

Netegeu el mirall del cor, netegeu-lo cada cop més, recolliu-vos, pregueu per veure el Crist directament, per veure els Ancians Melquisedec, a nosaltres les Estrelles que us acompanyem, per escoltar la Paraula Divina que encendrà el vostre Cor i us indicarà exactament tot el que heu de fer.

 

Jo sóc la Mare estimada Yvonne de Malestroit amb les Estrelles de Maria. Us acollim i us beneïm en el nostre Cor Sagrat, us omplim amb les Virtuts del Cor del Crist i del Cor d'Eloha Maria que us permeten caminar per la Via Lluminosa. És el moment perquè conscientment establiu el contacte amb el vostre Àngel Solar, tal com jo estava sempre en contacte amb el meu Àngel guardià Lumen. És el moment ara, fillets i filletes, perquè feu un pas endavant cap a la vostra essència humana i angèlica. Us esperem a tots i a totes a la vostra veritable residència, a la Mansió Divina.

Que l'Amor de la Mare Eloha Maria us ompli el cor de roses, que s'expandeixin els Aromes Celestials per allà on passeu i que junts, omplim de Vida Divina tots els Cors.

 

Us recobrim amb el Mantell Blanc, Blau i Daurat, en el nostre Foc Aquàtic, revestint-vos amb la nostra tendresa i dolçor, en el Ventre Diví de la Creació.

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart